Dodaj do ulubionych

na lepszy humor-przepisy na drinki

IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 18:10
za duzo kwasow sie przelewa ostatnio na FS wiec dla neutralizacji przytaczam
odczyn mocno zasadowy (he,he)-przepisy na drinki. mlodziez ponizej 18 lat nie
powinna tego czytac,czyli nie dla gabci.
www.drinkalizer.com/drinks/category/halloween-cocktails.php
Obserwuj wątek
    • Gość: aki jeśli już to wolę coctail IP: *.protonet.pl 09.10.04, 18:19
      "zaduszkowy" (masz takowy?) niż hallowenowy
      • Gość: rachelka Re: jeśli już to wolę coctail IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 18:39
        Gość portalu: aki napisał(a):

> "zaduszkowy" (masz takowy?) niż hallowenowy
        no jak wiesz za dawnych carskich czasow to pijalo sie czysta za zdrowie
        dusz,teraz mozesz to zmodyfikowac robiac "blekitnego diabelka" jak na przepisie
        bierzesz wodke z drobiu(curacao) i dajesz tam lemonke i reszte skladnikow . po
        tym dusze powinny byc zbawione bardzo szybko:)
        • Gość: aki Re: jeśli już to wolę coctail IP: *.protonet.pl 09.10.04, 18:49
          :-)
          • Gość: dana33 Re: jeśli już to wolę coctail IP: *.broadband.actcom.net.il 09.10.04, 19:56
            co to jest cocktail zaduszkowy?
            • Gość: aki Re: jeśli już to wolę coctail IP: *.protonet.pl 09.10.04, 20:00
              nie wiem ale proponuje sie hallowen coctail, w polsce są zaduszki jeśli już
              • Gość: dana33 Re: jeśli już to wolę coctail IP: *.broadband.actcom.net.il 09.10.04, 20:20
                :)
            • Gość: rachelka Re: jeśli już to wolę coctail IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 20:02
              zaduszki i wszystkich swietych to swieta chrzescijanskie a halloween to jedynie
              poganskie czarownice na miotle smigaja,ala gabcia. nie dla ciebie danus ani
              jedno ani drugie. zostaja ci drinki:)
              • Gość: . Rachelko - tys od samych przepisow jestes pijana IP: *.range81-157.btcentralplus.com 09.10.04, 20:16
                (nb.straszliwie babskie te drinki) - teraz juz jestem Danusia?
                • Gość: rachelka Re: Rachelko - tys od samych przepisow jestes pij IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 20:18
                  Gość portalu: . napisał(a):

> (nb.straszliwie babskie te drinki) - teraz juz jestem Danusia?

gabcia masz jak zawsze wejscie w 10,danusia to dana a ty wiadomo nasz forumowy
                  kameleon zezloszczony i zfrustrowany.
              • Gość: dana33 Re: jeśli już to wolę coctail IP: *.broadband.actcom.net.il 09.10.04, 20:22
                sie pytalam. bo mam meza specjaliste od drinkow.
                a czarownice na miotle do mam w rodzinie: tesciowa. dostalam nawet od niej
                takiego magneta na lodowke, zebym, jak powiedziala, "widziala mnie
                codziennie" :)
                masz cos przeciwko czarownicom na miotle? bo ja mysle, ze one bardzo fajne....
                • Gość: rachelka Re: jeśli już to wolę coctail IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 20:24
                  Gość portalu: dana33 napisał(a):

> sie pytalam. bo mam meza specjaliste od drinkow.
                  > a czarownice na miotle do mam w rodzinie: tesciowa. dostalam nawet od niej
                  > takiego magneta na lodowke, zebym, jak powiedziala, "widziala mnie
                  > codziennie" :)
                  > masz cos przeciwko czarownicom na miotle? bo ja mysle, ze one bardzo fajne....

absolutnie nic nie mam przeciwko czarownicom na miotle,mam nawet taki sticker na
                  mym wozie drabiniastym "my second car is a broomstick":)
    • Gość: Tomek44 Re: na lepszy humor-przepisy na drinki IP: *.inter.net.il 09.10.04, 20:09
      Otworzylem i....moja ochrona antywirusowa ( mam specjalna wzmocniona) ostrzegla
      mnie i nie dala otworzyc. Byc moze niektorzy z was sie zainfekowali.
      Co do drinkow, to wczoraj bylem na wspanialym koncercie w Abu Gosz ,czyli
      wiosce arabskiej, z ktora lacza nas bardzo cieple stosunki. Mozna tam bylo
      wypic wspaniale wina i nalewki Ojcow miejscowego klasztoru.
      Czesto tam bywam i polecam Izraelczykom, ktorzy tam jeszcze nie byli.
      Szkoda, ze nie moge polecic tego innym, bo i tak nie przyjada.
      • Gość: rachelka Re: na lepszy humor-przepisy na drinki IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 20:16
        Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Otworzylem i....moja ochrona antywirusowa ( mam specjalna wzmocniona) ostrzegla
        >
        > mnie i nie dala otworzyc. Byc moze niektorzy z was sie zainfekowali.
        > Co do drinkow, to wczoraj bylem na wspanialym koncercie w Abu Gosz ,czyli
        > wiosce arabskiej, z ktora lacza nas bardzo cieple stosunki. Mozna tam bylo
        > wypic wspaniale wina i nalewki Ojcow miejscowego klasztoru.
        > Czesto tam bywam i polecam Izraelczykom, ktorzy tam jeszcze nie byli.
        > Szkoda, ze nie moge polecic tego innym, bo i tak nie przyjada.

no tomku ja tez mam wzmocniona antywirusowa protekcje i dalej drinki otwieram:)
        szkoda,bo przepisy dobre i na czasie,co do zaproszenia dziekuje,ale mamy tu
        rownie blisko dobre bary i za tanie pieniadze dobrych wikidajlow,ale pewnie
        wiele twoich kolegow i kolezanek odwiedzi te wioske,chociazby aby wypic nalewki.
        • Gość: Tomek44 Re: na lepszy humor-przepisy na drinki IP: *.inter.net.il 09.10.04, 20:27
          Izraelczycy w zasadzie nie pija. Jest baaardzo duzo abstynentow, wiec jezeli
          odwiedza, to tylko dla atmosfery jaka tu panuje.
      • Gość: aki cholera nie gadaj !!!!!! IP: *.protonet.pl 09.10.04, 20:26
        tworzylem i....moja ochrona antywirusowa ( mam specjalna wzmocniona) ostrzegla
        mnie i nie dala otworzyc. Byc moze niektorzy z was sie zainfekowali.
        • Gość: Tomek44 Re: cholera nie gadaj !!!!!! IP: *.inter.net.il 09.10.04, 20:31
          Byc moze to tylko atak na mnie. Jakis terrorysta mnie zidentyfikowal.
          Nie martw sie aki. Niedawno przyslali mi 77 wirusow i jakos zyje. Medycyna
          komputerowa jest duzo skuteczniejsza od konwencjonalnej. Zaszczepilem sie
          i...dziala.
          • Gość: rachelka Re: cholera nie gadaj !!!!!! IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 20:33

> Byc moze to tylko atak na mnie. Jakis terrorysta mnie zidentyfikowal.
            > Nie martw sie aki. Niedawno przyslali mi 77 wirusow i jakos zyje. Medycyna
            > komputerowa jest duzo skuteczniejsza od konwencjonalnej. Zaszczepilem sie
            > i...dziala.

tomku wystukaj www.drinkanalizer.com to powinienes miec bezwirusowa wersje:)
            • Gość: Tomek44 Re: cholera nie gadaj !!!!!! IP: *.inter.net.il 09.10.04, 20:39
              Fajne. Chyba sobie zrobie drinka. Mam w domu Jakis koniak, Campari, nalewke z
              wisni (jeszce z Polski, domowej produkcji), Nalewke z klasztoru trapistow w
              Latrun (50%)o smaku ziolowym na polepszenie trawienia. kilka win, a i stara
              cytryne. Cos namieszam.
              Pozdrawiam
              • Gość: Tomek44 Re: cholera nie gadaj !!!!!! IP: *.inter.net.il 09.10.04, 20:41
                Zapomnialem dodac, ze jezeli nie bede na forum, znaczy przemieszalem.
              • Gość: rachelka Re: cholera nie gadaj !!!!!! IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 20:42

> Fajne. Chyba sobie zrobie drinka. Mam w domu Jakis koniak, Campari, nalewke z
                > wisni (jeszce z Polski, domowej produkcji), Nalewke z klasztoru trapistow w
                > Latrun (50%)o smaku ziolowym na polepszenie trawienia. kilka win, a i stara
                > cytryne. Cos namieszam.
                > Pozdrawiam

no to wypij na zdrowie nasze a i ty bedziesz zdrowy.ja dalej robie nalewke na
                wisniach i czarnych porzeczkach,tez dobre bo mocne:)
                • Gość: Tomek44 Re: cholera nie gadaj !!!!!! IP: *.inter.net.il 09.10.04, 20:46
                  W mysl zasady, zycz innym, a bedzie tobie zyczone.
          • Gość: Tomek44 do aki, IP: *.inter.net.il 09.10.04, 20:49
            Wystarczy jak zrobisz badanie, aby sie uspokoic. To proste i skuteczne. Ja to
            robie regularnie co kilka dni.
            • Gość: aki zrobiłem badanie i użyłem moich IDF(*) IP: *.protonet.pl 09.10.04, 21:01
              likwidując podstępny wirusowo-robakowo-trojanowy terrorystyczny atak na mój komputer,Obawiam sie jednak że następne napady się powtórzą
              (*internet defense forces)
              • Gość: rachelka Re: zrobiłem badanie i użyłem moich IDF(*) IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 21:04

> likwidując podstępny wirusowo-robakowo-trojanowy terrorystyczny atak na mój kom
                > puter,Obawiam sie jednak że następne napady się powtórzą
                > (*internet defense forces)
                o rany czy wy juz jestescie przed czy po wypiciu tego "blekitnego diabelka",ja
                tam nic nie musze usprawniac i mnie dobre duchy bronia od tych wszytkich
                wirusow. musze byc przedwojennie mocna,jak palac kultury:)
              • Gość: Tomek44 Re: zrobiłem badanie i użyłem moich IDF(*) IP: *.inter.net.il 09.10.04, 21:05
                Ciesze sie. Nie ma to jak IDF. To ide spokojnie robic drinka. Namieszam
                Camparii z jakimis nalewkami i winem i znalazlem rodzynki w spirytusie i
                jeszcze stara cytryne i troche koniaku i do tego kilka lisci nany i...do
                uslyszenia.
                • Gość: aki wypiłem 3 piwa- styknie IP: *.protonet.pl 09.10.04, 21:18
                  :-)
                  • Gość: Tomek44 Re: wypiłem 3 piwa- styknie IP: *.inter.net.il 09.10.04, 21:22
                    To pobiegaj po schodach, ponoc zdrowo po piwie. Oczyszcza nerki.
                    • Gość: aki pojezdzilem na rowerze IP: *.protonet.pl 09.10.04, 21:33
                      zamiast biegania
                      • Gość: Tomek44 Re: pojezdzilem na rowerze IP: *.inter.net.il 09.10.04, 21:40
                        A gdzie ty o tej porze jezdzisz na rowerze? Kiedy bylem w Polsce to nosa na
                        ulice nie wystawialem po zmroku. W Izraelu to sobie moge pojezdzic, nawet cala
                        noc. Pelno ludzi i swiatla, ale w Polsce glucho i ciemno.
                        • Gość: rachelka Re: pojezdzilem na rowerze IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 21:44

> A gdzie ty o tej porze jezdzisz na rowerze? Kiedy bylem w Polsce to nosa na
                          > ulice nie wystawialem po zmroku. W Izraelu to sobie moge pojezdzic, nawet cala
                          > noc. Pelno ludzi i swiatla, ale w Polsce glucho i ciemno.
                          geez tomek,ty lepiej idz juz te drinki mieszac bo bzdury piszesz. cos ty na wsi
                          polskiej metylowy alkohol trabil ala"pijmy szybko bo sie sciemnia",swiatel nie
                          widziales po tym w polsce czy co:)
                        • Gość: aki Re: pojezdzilem na rowerze gdy jeszcze IP: *.protonet.pl 09.10.04, 21:44
                          było widno.
                          fajnie że u was tak jasno : czyli macie swietlaną terażniejszość
                    • Gość: wiktor Re: dobry drink dla rachel z kurary!!!!!!!! IP: 5.5R* / *.cust.bezeqint.net 09.10.04, 21:39
                      • Gość: rachelka Re: dobry drink dla rachel z kurary!!!!!!!! IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 21:44
                        ale ty robisz sie zaawansowany fiktor,teraz do czarownikow juz chodzisz po nauke?
                        • Gość: . I to Bororo. Ale i tak na koniec mu glowke utna, IP: *.range81-157.btcentralplus.com 09.10.04, 21:49
                          uwedza i sprzedadza do jakiegos amerykanskiego muzeum;)
                          • Gość: rachelka Re: I to Bororo. Ale i tak na koniec mu glowke ut IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 21:52
                            Gość portalu: . napisał(a):

> uwedza i sprzedadza do jakiegos amerykanskiego muzeum;)
                            e tam gabryska, mnie w czarnej afryce nie uwedzili to i dzikiej ameryce
                            pociagne,nawet aborigini z australii mnie nie chcieli ruszyc,mam szanse jeszcze
                            co do maurysow,bo sie wybieram:)
                            • Gość: . To nie ciebie,to wiktora-za antysemickie drinki;) IP: *.range81-157.btcentralplus.com 09.10.04, 21:54
                      • Gość: aki wiktorze mylisz sie IP: *.protonet.pl 09.10.04, 21:47
                        kurara rozkłada sie w przewodzie pokarmowym -jednym słowem "pudło"
                        • Gość: . Etnograf, podroznik czy truciciel? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 09.10.04, 21:50
                        • Gość: Tomek44 Re: wiktorze mylisz sie IP: *.inter.net.il 09.10.04, 21:51
                          Ale gdyby tak igielka w nozke n.p.?
                          A wiesz co to kuramin?
                          To taki uniwersalny lek.
                          • Gość: rachelka Re: wiktorze mylisz sie IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 21:54

> Ale gdyby tak igielka w nozke n.p.?
                            > A wiesz co to kuramin?
                            > To taki uniwersalny lek.
                            czy to kura z amina(tego dada znaczy sie)?
                        • Gość: rachelka Re: wiktorze mylisz sie IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 21:53

> kurara rozkłada sie w przewodzie pokarmowym -jednym słowem "pudło"

ale on by mnie chcial szczelic i to kurrara:)
                        • Gość: wiktor Re: wiktorze mylisz sie IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.red.bezeqint.net 09.10.04, 21:55
                          mozliwe omylilem sie .maze recepta na ROSPUTINA pomoze
                      • Gość: . Odczep sie: zaden drink nie jest antysemicki;) IP: *.range81-157.btcentralplus.com 09.10.04, 21:47
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka