Dodaj do ulubionych

pozytywne wiadomosci z estonii

IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 20:59
jakas pomyslowa kobitka probowala sie okupic stripteasem zamiast placenia
mandatu. chyba jej nie wyszlo, moze nie byla w top shape a policjant tez
czlowiek i ma swoje wymagania.cwiczyc forumowe lenie.
story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=816&ncid=816&e=5&u=/ap/20041019/ap_on_fe_st/estonia_traffic_ticket_strip
Obserwuj wątek
    • Gość: aki jak sądzisz???? IP: *.protonet.pl 19.10.04, 21:04
      Tobie by się udało w analogicznej sytuacji ;-) ?
      • Gość: rachelka Re: jak sądzisz???? IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 21:08
        Gość portalu: aki napisał(a):

> Tobie by się udało w analogicznej sytuacji ;-) ?
        to zalezy od policjanta,over 100 years old na pewno ponizej mam watpliwosci,ale
        ide cwiczyc. moze obedzie sie bez mandatu i podobnych dylematow:)
        a tobie,czy myslisz ,ze z policjantka mial bys jakies szanse?
        • Gość: aki hm.... IP: *.protonet.pl 19.10.04, 21:15
          może i tak ale nie z ta swieżo po skonczeniu szkoły policyjnej.
          a na wszelki wypadek nie posiadam samochodu hehe
          • Gość: rachelka Re: hm.... IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 21:18

> może i tak ale nie z ta swieżo po skonczeniu szkoły policyjnej.
            > a na wszelki wypadek nie posiadam samochodu hehe
            chicken :to cie moze spotkac i na rowerze. mnie kiedys taki debil flagnal, bo
            jechalam za szybko. to nadaje sie do ksiegi rekordow,ale nie musialam placic
            mandatu tylko wysluchac komunikatu o niebezpieczenstwach szybkiej jazdy rowerem:)
            • Gość: aki nie jestem IP: *.protonet.pl 19.10.04, 21:22
              chicken
              • Gość: rachelka Re: nie jestem IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 21:23

> chicken
                yes u r
                • Gość: aki no !!!! IP: *.protonet.pl 19.10.04, 21:56
                  żeby mi to było ostatni raz
                  • Gość: rachelka Re: no !!!! IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:01

> żeby mi to było ostatni raz
                    ale co grzybobranie,czy streaptease, a moze tease?
                    • Gość: aki Re: no !!!! IP: *.protonet.pl 19.10.04, 22:03
                      kurczak
                      • Gość: rachelka Re: no !!!! IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:04

> kurczak
                        a kurczak juz dawno w piecu jako,ze gaz juz podlaczony,teraz czas na jarzyny:)
                        • Gość: aki ok przeslij go przez IP: *.protonet.pl 19.10.04, 22:10
                          UPS spróbuję czy jadalny
                          • Gość: rachelka Re: ok przeslij go przez IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:19

> UPS spróbuję czy jadalny
                            ups jest niejadalny,tylko ma postawnych mezczyzn i kobity w brazowych
                            mundurkach:) lepiej zlec do sklepu i kup sobie z rozna,tylko paluchow nie poparz
                            z glodu:)
                            • Gość: aki Re: ok przeslij go przez IP: *.protonet.pl 19.10.04, 22:23
                              a co ty taka chytra jestes? nomen omen rachelo
                              • Gość: rachelka Re: ok przeslij go przez IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:27

> a co ty taka chytra jestes? nomen omen rachelo
                                nu nu w koncu imie ma cos do siebie,kochajmy sie jak bracia a liczmy sie jak
                                zydzi, nie bylo tak? w koncu jak mi wyjesz mego wypieszczonego afrykanskimi
                                przyprawami kurczaka to ja zostane na lodzie,a ty znikniesz na inny watek i tak:)
                                • Gość: aki Re: ok przeslij go przez IP: *.protonet.pl 19.10.04, 22:41
                                  to ja ci przesle inne przyprawy przez ups
                                  mam masale harrise cziubrice kari i jakies muslimskie mieszankiz iranu
                                  • Gość: rachelka Re: ok przeslij go przez IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:44

> to ja ci przesle inne przyprawy przez ups
                                    > mam masale harrise cziubrice kari i jakies muslimskie mieszankiz iranu
                                    he,he babciu babcie,czemu ty masz takie dlugie uszy? przyprawy to nic kurczak i
                                    kucharka sie licza. w koncu w australii,czy nz to barana na ruszt i bez przypraw
                                    mozesz wrzucic i toto,dobre. nice try:) nu a teraz pora i na mnie. pozdr i do
                                    jutra:)
        • qwasyx Re: zycie to "nie je bajka" 19.10.04, 21:20
          hallo Rachelka,
          ths za humorystycznego posta!
          pzdr
          • Gość: rachelka Re: zycie to "nie je bajka" IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 21:22
            qwasyx napisał:

> hallo Rachelka,
            > ths za humorystycznego posta!
            > pzdr

no to nie humor to prawda,a zycie to nie je bajka je ciezkie.pozdr
            • qwasyx Re: zycie to "nie je bajka" to nie humor 19.10.04, 21:25
              ... - ze to prawdziw historia to sobie przeczytalem.
              Piszac o humorze mialem na mysli ta monotonie postow w ktorych autorzy
              obrzucaja sie wzajemnie slowami.

• Gość: rachelka Re: zycie to "nie je bajka" to nie humor IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 21:39
                qwasyx napisał:

> ... - ze to prawdziw historia to sobie przeczytalem.
                > Piszac o humorze mialem na mysli ta monotonie postow w ktorych autorzy
                > obrzucaja sie wzajemnie slowami.
                >
                nu tozto ja wiem,ja juz mam dosyc tych wszystkich niewyzytych wariatow
                obrzucajacych sie blotem 24/7 albo politykujacych o d. maryni. to przynajmniej
                samo zycie i jakie barwne:)
    • Gość: sceptyk Re: pozytywne wiadomosci z estonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:14
      Trudno nie uśmiechnąć się do Pani starań, aby chociaż nieco rozładować
      atmosferę na tym Forum.

Panuje tutaj nagomka na Panów Leppera i Łukaszenkę, Busha i Sharona.
      A także na Żydów, Arabów, itp., itd. Ciekawe, czy któryś z polityków był tutaj
      chwalony? Wątpię.
      • Gość: rachelka Re: pozytywne wiadomosci z estonii IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 21:21
        Gość portalu: sceptyk napisał(a):

> Trudno nie uśmiechnąć się do Pani starań, aby chociaż nieco rozładować
        > atmosferę na tym Forum.
        >
        > Panuje tutaj nagomka na Panów Leppera i Łukaszenkę, Busha i Sharona.
        > A także na Żydów, Arabów, itp., itd. Ciekawe, czy któryś z polityków był tutaj
        > chwalony? Wątpię.
        dziekuje za pochwale,ja mam od 100 lat te sama dewize,ze smiech to zdrowie i
        pomaga w zyciu. a co do rozmow o polityce to jak w starym kawale ja tam pojde
        lepiej na grzyby:)
        • qwasyx zycze prawdziwkow 19.10.04, 21:28
          a do grzybkow cos sie znajdzie?
          Bo na grzybkach to ja sie nie znam specjalnie.
          ;-)
          • Gość: rachelka Re: zycze prawdziwkow IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 21:43
            qwasyx napisał:

> a do grzybkow cos sie znajdzie?
            > Bo na grzybkach to ja sie nie znam specjalnie.
            > ;-)
            nu u nas nie rosnie za duzo gatunkow,tylko prawdziwki i maslaki,czasem jakas
            kania sie znajdze, wiec i rozpoznac latwo. wszystkim sasiadom wybieram prwdziwki
            i mowie,ze one to najbardziej trujace,ale jakos sie podejrzanie na mnie patrza,a
            ze do grzybkow sie cos znajdzie to "goes without saying" w koncu u nas 60% ludzi
            ma nadwage:)
            • qwasyx kania smazona lepsza od schabowego 19.10.04, 21:54
              ...dawno nie jadlem...
              dzieki za zaproszenie!
              Tez wezme ze soba conieco,zeby chlodny pazdziernikowy poranek
              lepiej "zmeczyc" - bo na grzybach to najlepiej smakuje.
              • Gość: rachelka Re: kania smazona lepsza od schabowego IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:00
                qwasyx napisał:

> ...dawno nie jadlem...
                > dzieki za zaproszenie!
                > Tez wezme ze soba conieco,zeby chlodny pazdziernikowy poranek
                > lepiej "zmeczyc" - bo na grzybach to najlepiej smakuje.
                ale juz sie martwie co powiedza somsiedzi jak ty z conieco prawdziwki bedziesz
                ze mna u nich zbieral?to cholera,musisz sie zrobic niewidzialny na jakis czas:)
                • qwasyx robie sie niewidzialny 19.10.04, 22:10
                  juz sie robie niewidzialny :-)
                  Fajnie bylo zamienic pare slow - do nastepnej okazji
                  Pzdr
                  • qwasyx a tu jest cos na dobranoc 19.10.04, 22:15
                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2345825.html
                    teraz juz mnie naprawde nie widac
                    :-)
      • Gość: ABE Chwalic trzaba miec za co IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.10.04, 21:58
        a Bush i Sharon NIC nie zrobili aby zasluzyc na medal sprawiedliwych. A moze by
        ich tak pochwalic na zapas? Moze sie poporawia?
        • Gość: rachelka Re: Chwalic trzaba miec za co IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:03
          Gość portalu: ABE napisał(a):

> a Bush i Sharon NIC nie zrobili aby zasluzyc na medal sprawiedliwych. A moze by
          >
          > ich tak pochwalic na zapas? Moze sie poporawia?

ABE juz mysle o australii,afryce i nz, cholera macie teraz wiosne a nie jak my
          pluche,resztki grzybow i wymiane pieca. dzisiaj musze kiblowac caly dzien w
          domu, co za meka panska. podziwiam wszystkich,ktorzy tu pisza tak dlugo,powinni
          dostac medal za odwage:)pozdr
          • Gość: ABE Rachelko, jaka tam wiosna IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.10.04, 22:16
            Obudzilam sie dzisiaj rano do deszczu walacego w szyby i zimna. Z lozka prosto
            w welniane skarpetki i welniany sweter. Jak narazie nasza wiosna gorsza niz
            polska jesien. Moze dlatego u nas nikt sie nie rozbiera na lapankach drogowych?
            • Gość: rachelka Re: Rachelko, jaka tam wiosna IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:20

> Obudzilam sie dzisiaj rano do deszczu walacego w szyby i zimna. Z lozka prosto
              > w welniane skarpetki i welniany sweter. Jak narazie nasza wiosna gorsza niz
              > polska jesien. Moze dlatego u nas nikt sie nie rozbiera na lapankach drogowych?
              ja co dzien z uporem maniaka sprawdzam pogode w sydney i cape town,tam cieplo i
              slonecznie a tu plucha i liscie leca. poczekaj pare dni i bedziesz miala
              ciepelko, a my narty:)
              • Gość: ABE Re: Rachelko, jaka tam wiosna IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.10.04, 22:23
                Czy planujesz wyprawe 'downunder' czy tez z czystego zainteresowania ta pogode
                sprawdzasz? W kazdym badz razie w SA pogoda zawsze dopisuje z tego co pamietam.
                • Gość: rachelka Re: Rachelko, jaka tam wiosna IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:28

> Czy planujesz wyprawe 'downunder' czy tez z czystego zainteresowania ta pogode
                  > sprawdzasz? W kazdym badz razie w SA pogoda zawsze dopisuje z tego co pamietam.
                  takie mam marzenie. w zeszlym roku zaliczylam afryke to w tym chcialabym
                  zaliczyc nz,ale to plany? czy ty masz jakis gazetowy e-mail?
                  • Gość: ABE Re: Rachelko, jaka tam wiosna IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.10.04, 22:42
                    Mam Krolowa_bona@gazeta.pl
                    • Gość: rachelka Re: Rachelko, jaka tam wiosna IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:46
                      to ci co posle,moze jutro bo dzisiaj strasznie zbalaganilam,ale jak sie ma
                      remont gazu to sama wiesz,jak bez reki,czy nogi,tylko kaziki lataja co chwile
                      jak z piorkiem po instrukcje:)pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka