Gość: Cep IP: *.aster.pl 23.10.04, 11:26 Karykatura Anglika Karykatura dziennikarza Karykatura mężczyzny Kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babariba pijanych się nie bije... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 17:52 ...bo potem nie pamiętają ani za co, ani nawet od kogo oberwali Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: pijanych się nie bije... 23.10.04, 19:20 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2353656.html Moze i popija, bo bzdury opowiada, twierdzila ostatnio, ze Anglicy nie chca zatrudniac Polakow, a okazuje sie, ze chwa, w dodatku polscy farmaceuci w tym przypadku maja lepsze kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: 3 x karykatura 23.10.04, 11:59 Gość portalu: Cep napisał(a): > Karykatura Anglika > > Karykatura dziennikarza > > Karykatura mężczyzny > > > Kto to taki? To czlowiek, ktorego moze byc nam zal. Mozna miec fantazje ale ten rodzaj fantazji wskazuje na gleboka frustracje graniczaca chyba z obledem. Szkoda, bo naprawde nie jest to czlowiek glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: 3 x karykatura 23.10.04, 13:27 To blakajaca sie polska dusza. Jak ja polatac? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Ja wiem IP: *.aster.pl 23.10.04, 13:40 Krok pierwszy - niech przestanie udawać Anglika/ków Drugi - niech przestanie udawać super-dziennikarza (śledczego, na dobitkę) Trzeci - niech przestanie udawać mężczyznę. Może niech zacznie od trzeciego kroku, następne pójdą na pewno łatwiej. W rezultacie będziemy tu mieli na powrót Gabrielę - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Ja wiem IP: *.twcny.rr.com 23.10.04, 16:21 Gość portalu: Cep napisał(a): > Krok pierwszy - niech przestanie udawać Anglika/ków > Drugi - niech przestanie udawać super-dziennikarza (śledczego, na dobitkę) > Trzeci - niech przestanie udawać mężczyznę. > > Może niech zacznie od trzeciego kroku, następne pójdą na pewno łatwiej. > > W rezultacie będziemy tu mieli na powrót Gabrielę - Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Ja wiem 23.10.04, 19:44 Cxxie moze powiem cos dziwnego. Gabrysia chyba nie czuje woli bozej. Czesto w takich przypadkach nawet wysoka inteligencja nie przechodzi w jakosc zwana intelektem. Nie widze tego dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: Ja wiem 23.10.04, 23:30 Gość portalu: Cep napisał(a): > Krok pierwszy - niech przestanie udawać Anglika/ków > Drugi - niech przestanie udawać super-dziennikarza (śledczego, na dobitkę) > Trzeci - niech przestanie udawać mężczyznę. Napoleonow jest chyba w tej czelotce wiecej niz "Angielskich Lowcow Antysemitow". Odpowiedz Link Zgłoś