Gość: mik50 IP: *.turboline.skynet.be 26.04.02, 16:53 Moja zona cie chwali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fredzio Re: Kochany Fredziu IP: *.daimler-benz.com 26.04.02, 17:36 Gość portalu: mik50 napisał(a): > Moja zona cie chwali Uklany dla Zonki ! Szalom Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik50 Re: Kochany Fredziu IP: *.turboline.skynet.be 26.04.02, 17:37 Gość portalu: Fredzio napisał(a): > Gość portalu: mik50 napisał(a): > > > Moja zona cie chwali > Uklany dla Zonki ! > Szalom > Fredzio > m Ona lubi sex,ty mnie podniecasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzio Re: Kochany Fredziu IP: *.tnt1.s2.uunet.de 26.04.02, 23:22 Podaj jej moj Adres moje warunki Blondynka Niebieskie oczy zgrabna w dobrym Wieku a dlaczego nie poszles razem do Seksologa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kochany Fredziu IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 23:35 Gość portalu: fredzio napisał(a): > Podaj jej moj Adres > moje warunki > Blondynka > Niebieskie oczy > zgrabna > w dobrym Wieku > a dlaczego nie poszles razem do Seksologa ? Uwazaj Fredzio na niego,bo on zyje ze"swoja zona" w geyowskim zwiazku ! Nie daj sie nabrac przyjacielu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzio Re: Kochany Fredziu IP: *.daimler-benz.com 29.04.02, 12:49 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: fredzio napisał(a): > > > Podaj jej moj Adres > > moje warunki > > Blondynka > > Niebieskie oczy > > zgrabna > > w dobrym Wieku > > a dlaczego nie poszles razem do Seksologa ? > > Uwazaj Fredzio na niego,bo on zyje ze"swoja zona" w geyowskim zwiazku ! Nie daj > > sie nabrac przyjacielu ! Toda Raba Haver ! sa takie podle polaczki nie maja wstyd z Zone zyc.Jakie wychowanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik50 Re: Kochany Fredziu IP: *.turboline.skynet.be 29.04.02, 15:21 Gość portalu: fredzio napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: fredzio napisał(a): > > > > > Podaj jej moj Adres > > > moje warunki > > > Blondynka > > > Niebieskie oczy > > > zgrabna > > > w dobrym Wieku > > > a dlaczego nie poszles razem do Seksologa ? > > > > Uwazaj Fredzio na niego,bo on zyje ze"swoja zona" w geyowskim zwiazku ! Ni > e daj > > > > sie nabrac przyjacielu ! > Toda Raba Haver ! sa takie podle polaczki nie maja wstyd z Zone zyc.Jakie > wychowanie ! > > mik Zle rozumujecie,nie mogac ciebie wypierdolic z tego forum osle jeden z drugim,uprawiam sex z zona.Twoje ograniczenia intelektualne nie daja ci pelnego zrozumienia bezsensownosci twojego rozumowania.Moze jakis nastepny kamien Palestynczyka,obudzi w was troche instynktow,ktorymi kieruja sie normalni ludzie. Dalsza konwersacja z wami,sprowadzi mnie na niziny,ktore wam sa szczytami. Bawcie sie dalej smiercia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzio Re: Kochany Fredziu IP: 2.4.STABLE* / 53.13.52.* 29.04.02, 16:00 Gość portalu: mik50 napisał(a): > Gość portalu: fredzio napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: fredzio napisał(a): > > > > > > > Podaj jej moj Adres > > > > moje warunki > > > > Blondynka > > > > Niebieskie oczy > > > > zgrabna > > > > w dobrym Wieku > > > > a dlaczego nie poszles razem do Seksologa ? > > > > > > Uwazaj Fredzio na niego,bo on zyje ze"swoja zona" w geyowskim zwiazku > ! Ni > > e daj > > > > > > sie nabrac przyjacielu ! > > Toda Raba Haver ! sa takie podle polaczki nie maja wstyd z Zone zyc.Jakie > > wychowanie ! > > > > mik Zle rozumujecie,nie mogac ciebie wypierdolic z tego forum osle jeden > z > drugim,uprawiam sex z zona.Twoje ograniczenia intelektualne nie daja ci pelneg > o > zrozumienia bezsensownosci twojego rozumowania.Moze jakis nastepny kamien > Palestynczyka,obudzi w was troche instynktow,ktorymi kieruja sie normalni ludzi > e. > Dalsza konwersacja z wami,sprowadzi mnie na niziny,ktore wam sa szczytami. > Bawcie sie dalej smiercia. > Dlaczego jestes Slosliwy ty mnie cos proponowales ? i zansz moje warunki. Araby nie zuczaja wiecej kamieni bo nie maja Reki ! ha.... ha... Pozdrawiam cie Szalomem nie wszystkie Polacy debili i podly sa ale wiekszosc tych typow sa na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Kochany Fredziu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.02, 23:37 przynosisz nam tylko wstyd swoimi chamskimi wypowiedziami !!! opanuj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś