Gość: meerkat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:40 Arafat NADAL nie zyje, ale "STAN JEGO SIE POGORSZYL"! Nadal spi snem wiecznym, ale "GLEBIEJ"! ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meerkat ARAFAT NIE ZYJE, ALE JESZCZE BARDZIEJ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:41 Arafat NADAL nie zyje, ale "STAN JEGO SIE POGORSZYL"! Nadal spi snem wiecznym, ale "GLEBIEJ"! ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suha_arafat zamknij sie zboczencu! 09.11.04, 19:46 Arafat zyje! Martwy, ale zyje! Niech zyje i korzonki kwiatkom popycha! A ja sie bede rzadzic! Suha Odpowiedz Link Zgłoś
suha_arafat Arafat zyje 09.11.04, 19:53 i kwiatkiem nie chce usychac nawet ja zaczynam oddychac gdy nagle do jego plociennego domu w tym szpitalu wszedl aniol pomoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suha Niestety mu tylko mozg stwardnial, ale ja juz od IP: *.fastres.net 09.11.04, 20:02 15 lat wiem jak obzezanych trwardych znalesc. Odpowiedz Link Zgłoś
suha_arafat mozg mu nie stwardnial 09.11.04, 20:11 bo juz mu dawno mozgu brakowalo! Niech zyje Abu Amara Aby Umarl! Odpowiedz Link Zgłoś