senioryta13 18.02.23, 15:43 ...przeciwko wojnie w Ukrainie, dzisiaj w Monachium a jutro w Washington DC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmc3i Re: Pokojowe protesty 18.02.23, 16:11 senioryta13 napisał: > ...przeciwko wojnie w Ukrainie, dzisiaj w Monachium a jutro w Washington DC. A z drugiej strony kazanie popa do rosyjskich sołdatów na Ukrainie: Wielu z was jutro nie wróci z boju, ale nie powinno być w waszych duszach zamieszania i strachu. Jesteśmy żołnierzami armii bożej, obrońcami prawosławia i naszej wielkiej ojczyzny matki Rosji. Po drugiej stronie frontu siedzą słudzy szatana, zasłaniając się wielkimi sprytnymi słowami. Wartości moralne i demokracja, one gloryfikują antychrysta. Nie sposób mieć dla nich litości bez względu na to, jaki wygląd przybrali, żołnierz, staruszka czy dziecko. Wszyscy oni są tym samym zrodzonym z piekła. Niech nie zadrży wam ręka kierując kulę lub pocisk na wrogów Pana. Mówi się wam, że jest to wojna między Rosją i NATO, Nie, to jest walka między dobrem i złem. Nadszedł czas armagedonu, po którym nastąpi straszliwa próba. Jesteście po właściwej stronie w tej bitwie, a Pan o was nie zapomni, Przecież sam Mesjasz prowadzi was do walki. Armia Putina jest armią Boga. Bóg jest za nami, za nami Rosja. Ani kroku wstecz. Zwycięstwo będzie nasze. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Pokojowe protesty 18.02.23, 17:35 bmc3i napisał: > senioryta13 napisał: > > > ...przeciwko wojnie w Ukrainie, dzisiaj w Monachium a jutro w Washington > DC. > > A z drugiej strony kazanie popa do rosyjskich sołdatów na Ukrainie: Sam tlumaczyles, czy skorzystales z uprzejmosci ukraincow? Wedlug ciebie, mamy stac sie takimi samymi barbazyncami jak strona napadajaca? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Pokojowe protesty 18.02.23, 18:19 senioryta13 napisał: > bmc3i napisał: > > > senioryta13 napisał: > > > > > ...przeciwko wojnie w Ukrainie, dzisiaj w Monachium a jutro w Washi > ngton > > DC. > > > > > A z drugiej strony kazanie popa do rosyjskich sołdatów na Ukrainie: > > Sam tlumaczyles, czy skorzystales z uprzejmosci ukraincow? > > Wedlug ciebie, mamy stac sie takimi samymi barbazyncami jak strona napadajaca? > Nie skopiowalem. A co, nie podoba Ci się? Mi też. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Voila 18.02.23, 18:23 senioryta13 napisał: > bmc3i napisał: > > > senioryta13 napisał: > > > > > ...przeciwko wojnie w Ukrainie, dzisiaj w Monachium a jutro w Washi > ngton > > DC. > > > > > A z drugiej strony kazanie popa do rosyjskich sołdatów na Ukrainie: > > Sam tlumaczyles, czy skorzystales z uprzejmosci ukraincow? t.me/vojnareal Sama sobie obejrzyj, w oryginale. Nie bedziesz potrzebowała żadnego tlumaczenia Swietłana Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Voila 20.02.23, 01:33 bmc3i napisał: > Sama sobie obejrzyj, w oryginale. Nie bedziesz potrzebowała żadnego tlumaczenia mnie to nie interesuje, ale dobrze wiedziec, ze swietnie wladasz rosyjskim , identycznie jak obecny prezydent Ukrainy: "Prezydent Ukrainy jest zobowiązany do posługiwania się językiem urzędowym podczas pełnienia obowiązków służbowych - orzekł Sąd Najwyższy Ukrainy. Do sądu zwrócono się po tym, jak Wołodymyr Zełenski mówił po rosyjsku na forum w 2019 r. Językiem urzędowym na Ukrainie jest ukraiński. www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-10-09/ukrainski-sad-zobowiazal-prezydenta-do-mowienia-w-jezyku-urzedowym/ Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Pokojowe protesty 18.02.23, 17:43 Już widzę jak się Puta wystraszy tych protestów Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re:Już widzę jak się Puta wystraszy tych protestów 18.02.23, 18:14 Wystraszy? On je organizuje, matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re:Już widzę jak się Puta wystraszy tych protestó 18.02.23, 18:24 matołek to nie zrozumiał mojego sarkazmu Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Pokojowe protesty 20.02.23, 08:24 Tak, tak, to oczywiste. Leszpenik źle pilnowany. albo na przepustce i stąd te balety Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Pokojowe protesty 19.02.23, 19:20 tanebo001 napisał: > A kiedy w Moskwie? W DC, to były dotąd jedynie protesty mieszkających w USA Rosjan, pod ruską ambasadą, protestujących przeciw ruskiej napaści na Ukrainę. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie ma takich. 20.02.23, 00:38 bmc3i napisał: > W DC, to były dotąd jedynie protesty mieszkających w USA Rosjan, pod ruską ambasadą, protestujących przeciw ruskiej napaści na Ukrainę. prawie nie ma takich. byly to protesty Ukraincow mieszkajacych w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: nie ma takich. 20.02.23, 00:53 j-k napisał: > prawie nie ma takich. > byly to protesty Ukraincow mieszkajacych w USA. byłeś tam na miejscu i sprawdziłeś paszporty protestujących, dupku Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: nie ma takich. 20.02.23, 03:07 j-k napisał: > bmc3i napisał: > > W DC, to były dotąd jedynie protesty mieszkających w USA Rosjan, > pod ruską ambasadą, protestujących przeciw ruskiej napaści na Ukrainę. > > > prawie nie ma takich. > byly to protesty Ukraincow mieszkajacych w USA. Czego nie ma, Rosjan w USA? Tylko na nowojorskim Coney Island od 1991 roku przybyło 900 000 Rosjan. Nie mówiąc o południowej Florydzie, okolicach Palm Beach, gzie jak się zatrzymać w pobliskich miejscowosciach, to trudniej usłyszeć angielski niz rosyjski. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Pokojowe protesty 20.02.23, 08:36 W Moskwie jakieś niewielkie były, ale szybko spacyfikowano. W Petersburgu na imprezach masowych wołano "ch.j wojnie!" i też już tego nie słychać, podobnie w Jekaterynburgu (za komuny Swierdłowsk). Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka ...kacapskiej V kolumny i użytecznych idiotów 18.02.23, 18:19 Mam nadzieję, że każdy ich uczestnik znajdzie swoje miejsce w odpowiedniej kartotece. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: ...kacapskiej V kolumny i użytecznych idiotów 19.02.23, 13:27 pijatyka napisała: > > > Mam nadzieję, że każdy ich uczestnik znajdzie swoje miejsce w odpowiedniej kart > otece. > > Tak samo jak za twoich dobrych czasów? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: ...kacapskiej V kolumny i użytecznych idiotów 19.02.23, 23:12 Jestem przeciw inwigilacji obywateli. Ale tu jest sytuacja szczególna, tak jak w czasie demonstracji zielonych w latach 70., inspirowanych przez KGB, uczestnicy to w olbrzymiej większości ogłupieni przez agentów naiwniacy albo sami agencji (nie wiadomo jak te demonstracje liczne). W USA jest, zapomniałem nazwy, cała paramilitarna organizacja popierająca takie akcje, zgodne z polityką Kremla, działa wśród emigracji rosyjskiej, ale nie pogardzi innymi). Takich warto mieć na oku. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: zadne ruskie KGB 20.02.23, 00:36 ... tylko lewica i prawica razem dzialajaca dla dobra mieszkancow USA. Odczyty mieli miedzy innymi Tulsi Gabbard (byla kandydatka startujaca w wyborach prezydenckich) i Ron Paul. (byli kongresmani). Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: zadne ruskie KGB 20.02.23, 06:15 senioryta13 napisał: > ... tylko lewica i prawica razem dzialajaca dla dobra mieszkancow USA. > Odczyty mieli miedzy innymi Tulsi Gabbard (byla kandydatka startujaca w wybora > ch prezydenckich) i Ron Paul. > (byli kongresmani). A Marjorie Greene, aktualnej kongresmenki tam nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Pokojowe protesty 19.02.23, 22:01 Działacze antywojenni gromadzą się w Waszyngtonie w niedzielę tuż przed pierwszą rocznicą wojny na Ukrainie "Rajd Rage Against the War Machine." Prowadzony przez Partię Libertariańską i Partię Ludową wiec ma rozpocząć się o godzinie 12:30 pm poza pomnikiem Lincolna. Wśród prelegentów będą Tulsi Gabbard i Ron Paul. (byli kongresmani) Ogromne podziękowania dla wszystkich, którzy przybyli dzisiaj, aby zabrać głos na wiecu Rage Against the War Machine w Waszyngtonie! Zanieśmy naszą listę żądań do Naczelnego Wodza. — Partia Libertariańska (@LPNational) 19 lutego 2023 r 1. Ani grosza więcej na wojnę na Ukrainie 2. Negocjuj pokój 3. Zatrzymaj inflację wojenną 4. Rozwiązać NATO 5. Globalna deeskalacja nuklearna 6. Obetnij budżet Pentagonu 7. Zlikwidować głębokie państwo CIA i wojskowo-przemysłowe 8. Znieść wojnę 9. Przywróć swobody obywatelskie 10. Uwolnić Juliana Assange'a Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Pokojowe protesty 19.02.23, 22:38 TO mi przypomina dowcip opowiedziany kiedyś przez prezydenta Reagana, jak to Amerykanin z Rosjaninem spierali się, który żyje w bardziej demokratycznym kraju. Amerykanin mówi: - Ja mogę pójść do Białego Domu, trzasnąć pięścią w stół i powiedzieć : Pane prezydencie Regan, nie podoba mi się jak Pan rządzi Ameryką! Rosjanin na to: - Eee, ja też to mogę. Amerykanin: - Naprawdę? Rosjanin: - Tak, mogę pójść na Kreml, trzasnąć pięścią w stół i powiedzieć: Panie I Sekretarzu, nie podoba mi się jak prezydent Reagan rządzi Ameryką! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Wiece poparcia dla nazistowskiej rosji 19.02.23, 23:44 > senioryta13 napisał: > > > Prowadzony przez Partię Libertariańską i Partię Ludową wiec ma rozpocząć > się o > > godzinie 12:30 pm poza pomnikiem Lincolna. Wśród prelegentów będą Tulsi G > abbard > > i Ron Paul. (byli kongresmani) > > > > Ogromne podziękowania dla wszystkich, którzy przybyli dzisiaj, aby zabrać > głos > > na wiecu Rage Against the War Machine w Waszyngtonie! Zanieśmy naszą list > ę żąda > > ń do Naczelnego Wodza. > > > > Czyli innymi słowy znów komuniści zeszli się na proteście wspierającym inwazję > nazistowskiej rosji na Ukrainę. > Czy wiesz swietłana, ze ci sami libertarianie chcą zalegalizować prostytucję, n > arkotyki, zawieranie małżeństw Lgbt? > To chyba mało zbieżne z poglądami trampkarzy? Na to Ci nie odpowie, bo zmuszałoby do uświadomienia sobie dysonansu poznawczego. Podobnie jak nie skomentuje demonstracji amerykańskich Rosjan pod ambasadą Rosji w Waszyngtonie, w protestach przeciw ruskiej inwazji Ukrainę. > Innymi słowy w jeden weekend w kilku miejscach na świecie kremlowskie pociotki > zorganizowały wiece poparcia dla nazistowskiej rosji. Za kremlowskie ruble, unu > rzane we krwi. I wszędzie w wykonaniu mieszanki ugrupowań skrajnej prawicy, ze skrajną lewicą. Podobnie jak wczasach zimnej wojny, przeciw amerykańskiej broni jądrowej w Niemczech, finansowane z funduszu zagranicznego KPZR. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Pokojowe protesty 20.02.23, 00:30 news.yahoo.com/ukraine-aid-support-softens-us-050949152.html mozecie sobie sami przetlumaczyc, dyzurny wycina momentalnie wszelkie tlumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Pokojowe protesty 20.02.23, 02:43 ...przeciwko wojnie w Ukrainie, dzisiaj w Monachium a jutro w Washington DC. a kiedy w Moskwie? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Pokojowe protesty 20.02.23, 03:11 boomerang napisał: > ...przeciwko wojnie w Ukrainie, dzisiaj w Monachium a jutro w Washing > ton DC. > > a kiedy w Moskwie? W Moskwie sie nie odbędą, bo Ci z Moskwy natychmiast skończyliby na Kałymie. Ale Senioriteiwa jest odważna, ona pojedzie do Moskwy urządzać pokojową demonstrację z żądaniami pokoju pod murami Kremla. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Pokojowe protesty 20.02.23, 03:42 boomerang napisał: > ...przeciwko wojnie w Ukrainie, dzisiaj w Monachium a jutro w Washing > ton DC. > > a kiedy w Moskwie? zapytaj o to ruskich, bmc3i w razie czego bedzie tlumaczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Pokojowe protesty 20.02.23, 03:49 zapytaj o to ruskich daj kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Pokojowe protesty 21.02.23, 09:03 bmc3i napisał: > TO mi przypomina dowcip opowiedziany kiedyś przez prezydenta Reagana, jak to Am > erykanin z Rosjaninem spierali się, który żyje w bardziej demokratycznym kraju. A ja na ten spor gdzie bylo wiecej demokracji w kapitalizmie czy w komunie czyli w gospodarce planowej/panstwej mialem nastepujaca odpowiedz. I to nie zartem a powaznie. A wiec w kapitalizmie ludzie maja w pracach dyktature jak cholera, pysk na klodke i pracowac a w komunie w pracach taki zaraz poleci do komorki PZPRu i naskarzy jak go chca gonic do roboty. A wiec jako ze w pracy siedzi sie conajmniej 8h spac 8h, jesc pic sprzatac w chalupie tez pare godzin w obu systemach wiec pozostaje malo czasu isc w kapitalizmie na demokratyczne wybory czego w aomunie nie bylo. Czasowo rzecz biorac czlowiek w kapitalizmie zyl wiecej w dyktaturze jak w komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Pokojowe protesty 21.02.23, 09:20 Towarzyszu Jorłow, wy żyliście w dyktaturze ponad normę, bo i tu i tam, a dziś tę dyktaturę rozciągnęliście na bogu ducha winną dziewuchę spod Szczecina, żeby ukarać tę niedobrą Polszę, a to już jest znęcanie się nad słabszym. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Pokojowe protesty 21.02.23, 09:13 bmc3i napisał: > A z drugiej strony kazanie popa do rosyjskich sołdatów na Ukrainie: .... Ty twierdzisz drogi bmc, wraz z Ukraincami, Polakami ze Rosjanie to orki. Zalaczem zdjecie Rosjanina wg Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Pokojowe protesty 21.02.23, 09:22 Odtworzymy was po zrównaniu Kremla z powierzchnią Ziemi, jako przestrogę dla ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Pokojowe protesty 11.03.23, 03:41 jorl11 napisał: > bmc3i napisał: > > > > A z drugiej strony kazanie popa do rosyjskich sołdatów na Ukrainie: > .... > > > Ty twierdzisz drogi bmc, wraz z Ukraincami, Polakami ze Rosjanie to orki. > Zalaczem zdjecie Rosjanina wg Ciebie Uderzające podobieństwo. W czynach, mentalności i aparycji. Odpowiedz Link Zgłoś