Dodaj do ulubionych

W Sydney marsz beztalencia,bezguścia i brzydactwa

02.03.24, 11:34
doroczne Mardi Gras. Mniejszości seksualne pchają się w ten sposób na afisz i gorszą dzieci. Czy wrócą jeszcze te czasy gdy policja ich rozpędzała?
Obserwuj wątek
    • borrrka A ja myślałem, że to PiS demonstruje w down-under! 02.03.24, 12:18
      boomerang napisał:

> doroczne Mardi Gras. Mniejszości seksualne pchają się w ten sposób na afisz i g
      > orszą dzieci. Czy wrócą jeszcze te czasy gdy policja ich rozpędzała?
    • oszol-lom-z-rm Re: W Sydney marsz beztalencia,bezguścia i brzyda 02.03.24, 12:42
      Na szczęście u Aborygenów takich dziwactw nie ma!
      • j-k takich nie... 02.03.24, 16:02
        oszol-lom-z-rm napisał:

> Na szczęście u Aborygenów takich dziwactw nie ma!

takich nie - bo alkoholozm zbiera u nich zniwo..
        • a.jej.rkoniak Re: takich nie... 02.03.24, 23:18
          rodzinna przemoc, gwałty na dzieciach, pijaństwo, narkomania, brak higieny osobistej ......
          • j-k istotnie. 02.03.24, 23:41
            a.jej.rkoniak napisał(a):
            > rodzinna przemoc, gwałty na dzieciach, pijaństwo, narkomania, brak higieny osobistej ......

istotnie.

ale to was, Bialych smierdzacym obwiazkiem - jest im (Aborygenom) pomagac.
            • boomerang Re: istotnie. 03.03.24, 00:17
              przysposobić ich do podróży w czasie na odległość 60000 lat
            • a.jej.rkoniak Re: istotnie. 03.03.24, 03:09
              przecież oni dostają kolosalną kasę na edukację, zdrowie, mieszkania....
              Jasiu, wystarczy pojechać w busz i zobaczyć na własne oczy.
              Kiedyś im nie sprzedawali alkoholu/obsługiwali w pubach... ale to dyskryminacja. Teraz są "suche" okolice, gdzie za wwiezienie flaszki wina możesz zapłacić ponad 50 tys dolarów grzywny ....
              A oni i tak piją, w dodatku z braku enzymów zatruwają sobie organizm bardziej niż white fella.
              Rodzice dostawali extra forsę, by dzieci nie wagarowały i myły zęby ....
              Ich niszczy nadmierna opiekuńczość ze strony białej "elity", głównie z Melbourne.
              Biali ten kraj cywilizowali, teraz pomagają Żółci. Kto wypracowuje GDP? Marsjanie?
    • a.jej.rkoniak Re: W Sydney marsz beztalencia,bezguścia i brzyda 02.03.24, 14:12
      mnie zastanawia uzasadnienie - "pride" czyli duma. dlaczego mam być dumny z powodu egzotycznej preferencji seksualnej?
      czy garbaci, rudzi, zezowaci też mogą dumnie prezentować swoje przymioty?
      ja to postrzegam w kategoriach estetycznych i nie jest to ocena pozytywna.
      • engine8t Re: W Sydney marsz beztalencia,bezguścia i brzyda 02.03.24, 23:17
        a.jej.rkoniak napisał(a):

> mnie zastanawia uzasadnienie - "pride" czyli duma. dlaczego mam być dumny z pow
        > odu egzotycznej preferencji seksualnej?
        > czy garbaci, rudzi, zezowaci też mogą dumnie prezentować swoje przymioty?
        > ja to postrzegam w kategoriach estetycznych i nie jest to ocena pozytywna.
        >
        >

Maszeruja z glowa do gory i sa dumni z tego ze sa zboczeni.
        A teraz bycie "normalnym" a do tego bialym to wstyd i poczucie winy.
        Tak wyglada bycie progresywnym
        • j-k ja to w sumie jestem progresywny :) 02.03.24, 23:21
          engine8t napisał:
          > A teraz bycie "normalnym" a do tego Bialym to wstyd i poczucie winy.
          > Tak wyglada bycie progresywnym

ja to tez w sumie jestem progresywny. :)

absolutnie nie mam nic przeciw czarnym kochannicom.

mialem jedna Chinke...

byla piekna :)
          • boomerang Re: ja to w sumie jestem progresywny :) 03.03.24, 02:40
            Chinkę o czarnych włosach i żółtej skórze miałeś, jak wnoszę
          • a.jej.rkoniak Re: ja to w sumie jestem progresywny :) 03.03.24, 03:12
            u nas też się widuje takie "pary" - biały dziaders i uczepiona Azjatka....
            ona mu sprząta, gotuje, daje ... a "kieszonkowe" wysyła rodzinie gdzieś w okolicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka