boomerang 02.03.24, 11:34 doroczne Mardi Gras. Mniejszości seksualne pchają się w ten sposób na afisz i gorszą dzieci. Czy wrócą jeszcze te czasy gdy policja ich rozpędzała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borrrka A ja myślałem, że to PiS demonstruje w down-under! 02.03.24, 12:18 boomerang napisał: > doroczne Mardi Gras. Mniejszości seksualne pchają się w ten sposób na afisz i g > orszą dzieci. Czy wrócą jeszcze te czasy gdy policja ich rozpędzała? Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: W Sydney marsz beztalencia,bezguścia i brzyda 02.03.24, 12:42 Na szczęście u Aborygenów takich dziwactw nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k takich nie... 02.03.24, 16:02 oszol-lom-z-rm napisał: > Na szczęście u Aborygenów takich dziwactw nie ma! takich nie - bo alkoholozm zbiera u nich zniwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: takich nie... 02.03.24, 23:18 rodzinna przemoc, gwałty na dzieciach, pijaństwo, narkomania, brak higieny osobistej ...... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k istotnie. 02.03.24, 23:41 a.jej.rkoniak napisał(a): > rodzinna przemoc, gwałty na dzieciach, pijaństwo, narkomania, brak higieny osobistej ...... istotnie. ale to was, Bialych smierdzacym obwiazkiem - jest im (Aborygenom) pomagac. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: istotnie. 03.03.24, 00:17 przysposobić ich do podróży w czasie na odległość 60000 lat Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: istotnie. 03.03.24, 03:09 przecież oni dostają kolosalną kasę na edukację, zdrowie, mieszkania.... Jasiu, wystarczy pojechać w busz i zobaczyć na własne oczy. Kiedyś im nie sprzedawali alkoholu/obsługiwali w pubach... ale to dyskryminacja. Teraz są "suche" okolice, gdzie za wwiezienie flaszki wina możesz zapłacić ponad 50 tys dolarów grzywny .... A oni i tak piją, w dodatku z braku enzymów zatruwają sobie organizm bardziej niż white fella. Rodzice dostawali extra forsę, by dzieci nie wagarowały i myły zęby .... Ich niszczy nadmierna opiekuńczość ze strony białej "elity", głównie z Melbourne. Biali ten kraj cywilizowali, teraz pomagają Żółci. Kto wypracowuje GDP? Marsjanie? Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: W Sydney marsz beztalencia,bezguścia i brzyda 02.03.24, 14:12 mnie zastanawia uzasadnienie - "pride" czyli duma. dlaczego mam być dumny z powodu egzotycznej preferencji seksualnej? czy garbaci, rudzi, zezowaci też mogą dumnie prezentować swoje przymioty? ja to postrzegam w kategoriach estetycznych i nie jest to ocena pozytywna. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: W Sydney marsz beztalencia,bezguścia i brzyda 02.03.24, 23:17 a.jej.rkoniak napisał(a): > mnie zastanawia uzasadnienie - "pride" czyli duma. dlaczego mam być dumny z pow > odu egzotycznej preferencji seksualnej? > czy garbaci, rudzi, zezowaci też mogą dumnie prezentować swoje przymioty? > ja to postrzegam w kategoriach estetycznych i nie jest to ocena pozytywna. > > Maszeruja z glowa do gory i sa dumni z tego ze sa zboczeni. A teraz bycie "normalnym" a do tego bialym to wstyd i poczucie winy. Tak wyglada bycie progresywnym Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ja to w sumie jestem progresywny :) 02.03.24, 23:21 engine8t napisał: > A teraz bycie "normalnym" a do tego Bialym to wstyd i poczucie winy. > Tak wyglada bycie progresywnym ja to tez w sumie jestem progresywny. :) absolutnie nie mam nic przeciw czarnym kochannicom. mialem jedna Chinke... byla piekna :) Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: ja to w sumie jestem progresywny :) 03.03.24, 02:40 Chinkę o czarnych włosach i żółtej skórze miałeś, jak wnoszę Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: ja to w sumie jestem progresywny :) 03.03.24, 03:12 u nas też się widuje takie "pary" - biały dziaders i uczepiona Azjatka.... ona mu sprząta, gotuje, daje ... a "kieszonkowe" wysyła rodzinie gdzieś w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś