Dodaj do ulubionych

Dowcipny Wołodia

21.06.24, 14:33
Nie dziwi mnie, że Wołodia odgraża się, że nigdy nie wycofa swojego wojska z Ukrainy. Zaskoczyło mnie, że on nadal twierdzi, że w Ukrainie rządzi "kijowski reżim". Wołodia, to już nie jest śmieszne.

W artykule na stronie Agencji TASS przeczytałem, że w przeciwieństwie do Ukrainy i jej sojuszników Rosja od zawsze jest gotowa do negocjacji. Wołodia, wyciągnij swoich sołdatów z Ukrainy to nie będzie potrzeby niczego negocjować.

www.rt.com/russia/599673-putin-ukraine-withdrawal-kharkov/
Obserwuj wątek
    • j-k normalna propaganda polityczna 21.06.24, 15:52
      malkontent6 napisał:

> Nie dziwi mnie, że Wołodia odgraża się, że nigdy nie wycofa swojego wojska z Uk
      > rainy. Zaskoczyło mnie, że on nadal twierdzi, że w Ukrainie rządzi "kijowski r
      > eżim". Wołodia, to już nie jest śmieszne.
      >
      > W artykule na stronie Agencji TASS przeczytałem, że w przeciwieństwie do Ukrain
      > y i jej sojuszników Rosja od zawsze jest gotowa do negocjacji.

> www.rt.com/russia/599673-putin-ukraine-withdrawal-kharkov/

normalna propaganda polityczna,

a mnie dziwi, ze Ty (stary lis polityczny) udajesz zdziwionego...
      • malkontent6 Re: normalna propaganda polityczna 21.06.24, 16:22
        j-k napisał:

> a mnie dziwi, ze Ty (stary lis polityczny) udajesz zdziwionego...

Mądrze piszesz - udaję. :)

Czekam na mecz Polaków i nie mam co robić więc czytam informacje Agencji TASS.
        • bmc3i Re: normalna propaganda polityczna 22.06.24, 03:59
          malkontent6 napisał:

> j-k napisał:
          >
          > > a mnie dziwi, ze Ty (stary lis polityczny) udajesz zdziwionego...
          >
          > Mądrze piszesz - udaję. :)
          >
          > Czekam na mecz Polaków i nie mam co robić więc czytam informacje Agencji TASS.

To może tez przeczytasz tam o 15-tolatku skazanym na 5 lat za oświadczenie że "W Rosjii nie ma wolności wypowiedzi i niezaleznych mediów"

a także za konstatację, że "nie podoba mu się rosyjski system edukacyjny i panujace w Rosji bezprawie oraz korupcja", i ostatecznie że "nie popiera polityki Putina oraz wojny"

Sędzia Oleg Sziszow skazał go wprawdzie na kolonię karną dla nieletnich, został jednak osadzony w ciężkim wiezieniu dla dorosłych SIZO 5 w Moskwie

Na drugim biegunie znalazła się 72-latka, która została skazana na 6 lat wiezienia za post w internecie, negatywnie wyrażajacy się o wojnie na Ukrainie.

www.msn.com/en-us/news/world/boy-15-jailed-for-five-years-in-russia-for-opposing-putin-and-the-ukraine-war/ar-BB1oFm7M?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=1bcfce5adc3f4b90a64f36c5c60e4dff&ei=73

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka