krzy-czy Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 26.04.25, 10:50 zawijam kiece i lece. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 26.04.25, 10:58 boomerang napisał: > z ciekawości pytam Ja nie. Ale przed juz prawie 10 lat bylem w Watykanie. Turystycznie. Rzym pare dni z moja qrwa(kochanka wtedy. Zeby wejsc do Watykanu trzeba byloby w sporej kolejce dlugo stac. Ale mozna bylo sobie kupic bilet taki specjalny i sie wchodzilo od razu. Tak z boku z przewodnikiem. I sie patrzalo na tych co tam godzinami stali. Nawet nie byl drogi wtedy ze 20 € a jeszcze w nim bly wstepy do Colosseum i cos tam jeszcze. Tak to zasob pieniedzy dzieli ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 00:07 >Ja nie. a tak na ciebie liczyłem, Jorłow Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 00:18 boomerang napisał: > >Ja nie. > > a tak na ciebie liczyłem, Jorłow Jak to sobie wyobrazales, pod jednym dachem z Zelenskim? Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 00:27 Wyobrażałem go sobie w jednym łóżku z kardynałem. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 00:46 boomerang napisał: > Wyobrażałem go sobie w jednym łóżku z kardynałem. Jestes na bakier z przykazaniami, jedno z nich brzmi: 'Nie zycz nikomu tego co tobie niemile' Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 03:47 a ty dlaczego Jorłowa nie rozliczysz z cudzołóstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 16:30 boomerang napisał: > a ty dlaczego Jorłowa nie rozliczysz z cudzołóstwa? To rozwodnik, 'panienka' rowniez. To nie to przykazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 23:45 >To rozwodnik, 'panienka' rowniez. To nie to przykazanie. To jest to przykazanie jak najbardziej, bo odwiedzająca Jorłowa Polka spod Szczecina jest mężatką. Tak to Jorłow szarga świętością małżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 26.04.25, 11:23 Kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
krabat01 Re: szwampuch58 26.04.25, 18:14 petronella.kozlowska napisała: > to motłoch petronella.kozlowska zieje miloscia blizniego Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: szwampuch58 26.04.25, 18:29 krabat01 napisał: Jak się nie ma nic do napisania, to się nie pisze. A to że szwampuch jest błaznem forumowym to chyba wiesz. Ten sam szwampuch zachwalał "naszego kanclerza" Olafa, a gdzie był dzisiaj jego kanclerz Olaf? Odpowiedz Link Zgłoś
krabat01 Re: szwampuch58 26.04.25, 20:17 petronella.kozlowska napisała: > krabat01 napisał: > Jak się nie ma nic do napisania, to się nie pisze. To nie byl powod , by wyzywac od motlochu... > A to że szwampuch jest błaznem forumowym to chyba wiesz . Ten sam szwampuch zachwalał "naszego kanclerza" Olafa, a gdzie był dzisiaj jego kanclerz Olaf? ? moze sobie zachwalac kogo chce. Odpowiada ci obecna zalgana szuja, twoja sprawa i nikomu nic do tego. Scholz , dzisiaj, ma sie calkiem dobrze ( pod immunitetem parlamentarnym ) Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska krabat01 napisał: 26.04.25, 23:50 jesteś intelektualnie zbliżony do szwampucha. Odpowiedz Link Zgłoś
krabat01 Re: krabat01 napisał: 27.04.25, 00:28 petronella.kozlowska napisała: > jesteś intelektualnie zbliżony do szwampucha. Jemu odpowiadal Scholz, ty masz problemy, wyzywasz. Zobacz czy nie masz pod lozkiem uciekiniera, azylanta Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: krabat01 napisał: 27.04.25, 13:04 krabat01 napisał: Jemu odpowiadal Scholz, ty masz problemy, wyzywasz. Wyzywam rzadko, a jeżeli już to motłoch typu szwampuch. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: krabat01 napisał: 27.04.25, 16:18 Dzus nie trzeba jechać, wystarczy zobaczyć na Youtube. A ato link do pogrzebu Biskupa Williamsona. Wielki Biskup , Funeral of Bishop Williamson, 26th February 2025. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 26.04.25, 18:03 W moim zastępstwie wysłałem Dudę. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 26.04.25, 18:38 Ca;le szczescie ze WuKa i Haga pojechaly na pogrzeb, bo na Forum ich nie widac! Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 26.04.25, 18:57 Musze oddac szacunek Franciszkowi, bo byl zastepca Benedykta XVI. Franciszek zawsze szanowal Benedykta, i wydaje sie, ze Benedykt pod presja DEEP STATE musial odejsc, ale to on wyznaczyl Franciszka na nastepce. Franciszek wiedzial doskonale o teh swojej pozycji, dlatego w testamencie kazal sie pochowac w Santa Maria Magiore , a nie w Baylice Piotrowej. Zachowala sie tajeminca, ciaglosc i etykieta Teraz bedziemy swiadkami wyboru prawdopodobnie prawdziwego Papieza , Na uroczystpsci pogrzebowej w Bazylice tuz za Trumpami posadadzili Dudow, Macronow i Zelenskich z daleka od Trumpow. Musze powiedziec, ze pani Macron miala zadziwiaca fryzure, wyglada to raczej na peruke o duzych rozmiarach. O ile cale otoczenie Trumpa stalo , albo siedzialo w beztuchu i skupieniu, to Trump troche sie krecil i gadal do Melani. Ja tez nie potrafie trwac dlugo w bezruchu. Ludzie powinni brac przyklad z katolickich ceremoni pogrzebowych, bez gupich eulogi przeplatanych dowcipami o zmarlym, jak to bywa w Hameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 26.04.25, 19:15 Szymek Hotownia pojechał i zrobił show tvn24.pl/polska/pogrzeb-papieza-franciszka-szymon-holownia-robil-zdjecie-fala-negatywnych-komentarzy-st8432415 Poruta na cały świat Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 18:46 oszol-lom-z-rm napisał: > Szymek Hotownia pojechał i zrobił show www.faz.net/aktuell/gesellschaft/menschen/kritik-an-soeder-nach-selfie-vor-trauerfeier-110440712.html Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 26.04.25, 21:55 Transwestyci tam polecieli dorzeczy.pl/swiat/719709/pogrzeb-papieza-specjalne-miejsce-dla-delegacji-lgbt.html Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 26.04.25, 23:25 boomerang napisał: > z ciekawości pytam Napewno cie tez zainteresuje, ze Trump juz wrocil do DC. Nie, nie przywiozl Zelenskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 26.04.25, 23:41 senioryta13 napisał: > Napewno cie tez zainteresuje, ze Trump juz wrocil do DC. Nie, nie przywiozl Zel > enskiego. Ciekawe, gdyby Trumpa nie bylo na tym pogrzebie czy Zelenski bylby tam obecny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 26.04.25, 23:57 amg10 napisał(a): > senioryta13 napisał: > > > Napewno cie tez zainteresuje, ze Trump juz wrocil do DC. Nie, nie przywio > zl Zel > > enskiego. > > Ciekawe, gdyby Trumpa nie bylo na tym pogrzebie czy Zelenski bylby tam obecny ? > ? Nie, nie byl ubrany jak na pogrzeb. Korzysta z kazdej okazji, bywa tam gdzie sa kamery, to takie skrzywienie zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 06:19 Franciszek szanował zbójów ale nie szanował ukrow Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 07:06 Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 08:06 O siódmej rano? PO-Budka! Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: kto z was jedzie lub leci na pogrzeb papieża? 27.04.25, 16:31 oszol-lom-z-rm napisał: > Franciszek szanował zbójów ale nie szanował ukrow Poszperaj lepiej w internecie za prawda. Odpowiedz Link Zgłoś