Dodaj do ulubionych

Back to business

IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 14:35
No i tak po wielotygodniowej przerwie podrozniczej jestem juz prawie z
powrotem. Jeszcze w drodze,ale juz prawie w domu pozdrawiam starych i nowych
bywalcow forum. jak zwykle milo czytac straszliwe "afery",smetne
pozegnania,dzienne dozy obelg i epitetow, czyli nic nowego. Teraz jeszcze
czeka mnie przyjemny relaks i do roboty. Podroz byla nadzwyczaj udana i
dosyc meczaca,ale zobaczylam wiele. Bardzo sie ukulturalnilam, tak bardzo,ze
nawet z tymi zaplutymi fanatykami polityki ,czy historii bede mogla zabierac
glos. Juz drzyjcie nedzne zlotouste krzykacze a na razie pozdrowienia dla
starych znajomych a dla wrogow to i tak sami wiecie gdzie i co mozecie
sobie....
Obserwuj wątek
    • a.adas ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha 03.12.04, 14:37
      Serdecznie witam:)
      • Gość: rachelka Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 14:40
        no prosze jak to milo uslyszec od pierwszego zlotoustego z kraju wegla i
        stali,sosny i konwalii.Rowniez Cie witam:)))))Co slychac na forum,kto tu z kim
        i przeciwko komu,moze puscisz pare z ust?
        • krystian71 Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha 03.12.04, 14:52
          czesc Racheleczko,sloneczko,ale sie stesknilem.
          Sadzilem,ze ty juz po nowym Roku dopiero wrocisz.
          Tym przyjemniejsza niespodzianka :)))))))
          Czy to naprawde ty,bo na forum jak zwykle,roi sie od bieDNorek nawet dzis jakiegos chudego krystiana nakrylem :)
          • Gość: rachelka Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 15:01
            no czesc Krystianku. Ja wrocilam jak na razie czesciowo bo troche bede jeszcze
            podrozowac. Wiesz jak to sie dawniej mowilo, mile zlego poczatki. Jak taki
            obiezyswiat jak ja zacznie wsiadac do samolotow i podziwiac wibracje silnikow
            turbinowych, nie mowiac o specyfikacjach technicznych tych cacuszek to trudno
            mnie utrzymac na miejscu:)) Podroz byla wspaniala ale okropnie meczaca. Jeszcze
            jestem na innym czasie i nastrojach,ale uzylam jak nigdy. Polnoc wspaniala
            Islandia i Nova Scotia to jak cos z ksiazeczek Verna,cos niesamowitego. O mojej
            kochanej stolicy to nawet juz nie bede pisac bo musze wytrzezwiec najpierw i
            odpowiedziec na 100 e-mailow:)))) teraz ruszam na zakupy i dalej do boksowania
            domu,az sie boje wejsc:)))))Pozdr
            PS. Czy przezyles te okropne sztormy?
            • krystian71 Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha 03.12.04, 15:11
              o rety,nie gadaj,ze w czasie tych zawieruch bylas na morzu albo w powietrzu !
              • Gość: rachelka Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 15:14
                krystian71 napisała:

> o rety,nie gadaj,ze w czasie tych zawieruch bylas na morzu albo w powietrzu
                e tam lepiej robilam jogging pod spadajacymi gzymsami w szortach. Ludzie mnie
                pokazywali palcami:)))ale mialam czapke i szalik:)))
                • krystian71 Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha 03.12.04, 15:24
                  a gdzie ty sie jeszcze wybierasz i na jak dlugo.
                  Do roboty sie wziac na forum,sline scierac z monitora,o materacykach poczytac,nie laska.
                  Nie brakowalo ci tego?
                  • Gość: rachelka Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 15:32
                    krystian71 napisała:

> a gdzie ty sie jeszcze wybierasz i na jak dlugo.
                    > Do roboty sie wziac na forum,sline scierac z monitora,o materacykach
                    poczytac,n
                    > ie laska.
                    > Nie brakowalo ci tego?

No jeszcze wpadne do Singapore,kolezanka mnie porywa na pare dni tylko. nie
                    moge sobie odmowic zobaczenia ponownie tego cacuszka.Singarore lubie
                    najbardziej po zwariowanej Japonii i Hong-kongu, za ktorymi wogole nie
                    przepadam.Mam jeszcze tam jedna kolezanke,ktorej nie widzialam juz chyba z 15
                    lat wiec milo bedzie sie zobaczyc po tak dlugiej przerwie.W czasie zimy
                    oczywiscie musze jechac na narty,inaczej nie zylabym. kurze bede wycierac
                    codzien a co do forum to nie,nie tesknilam za nim w podrozy. Mialam nawet
                    dostep do komputera,ale od czasu do czasu trzeba zrobic przerwe,bo to za bardzo
                    wciaga. teraz ide jesc sniadanie i na miasto,bo pogoda ladna a ja jeszcze nic
                    nie zrobilam. odezwe sie za pare dni. trzymaj sie krzepko i nie dawaj sie:)))a
                    co do materacy, to mialam bardzo wygodne i wszedzie:)))
        • a.adas Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha 03.12.04, 14:54
          zapisałem się do Legionu CONDOM (legitymacja nr 000-0002), jadę odbijać
          Władywostok z wrażych rąk
          Fredzi polski sie pogorszył, ale dalej obglonda polskie filmy
          Abe ze znajomymi wariuje na punkcie Stanów Zjednoczonych
          od dwóch tygodni trwa awantura ukraińska
          (Żydzi spadli na drugie miejsce w rankingu, niemożliwe mówisz?)
          aktualnie trwaja wybory pajaca roku
          (zawieramy układ? Ty zgłaszasz moją kandydaturę, ja Twoją)
          nuuuuuuda
          W Polsce sąd zakazał uzywania komputera jednej rodzinie
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2426294.html
          ciekawe kiedy zabierze głos w sprawie naszego Forum?
          a na Aktualnosciach ujawnił się niejaki Demokrata04, który wzywa do rewolucji i
          nie wie kto to Cs 137, ale wie co to takiego...
          • Gość: rachelka Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 15:04
            a co z dana,zwariowana gabcia i innymi splitami?
            Co do Condoma (na) to chyba swietny wybor,tylko moze Noworosyjsk odbij to
            blizej niz Wladywostok a Lenin z zarowek tyz tam jest. Co do ukrainy to czy juz
            masz pomaranczwy szalik lub wstazeczke?
            • a.adas Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha 03.12.04, 15:18
              > a co z dana,zwariowana gabcia i innymi splitami?
              Żydzi zeszli na bok, to nie mają o co się kłócić:)
              a Kropek dziwi się "awanturze ukrainskiej"...

> masz pomaranczwy szalik lub wstazeczke?
              ne
              zbyt cyniczny jestem robotę odwalają inni:)
          • superspec Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha 03.12.04, 16:14
            > aktualnie trwaja wybory pajaca roku
            > (zawieramy układ? Ty zgłaszasz moją kandydaturę, ja Twoją)

A co ze Mną.
            • Gość: rachelka Re: ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 16:20
              superscpecu ja nigdy niczego nie wygralam,wiec mozesz zajac moje miejsce.
              jeszcze przez pare dni bede szczodra i grzeczna,chociaz co poniektorzy juz
              grzeja tlustawe raczki przy ogniu z nudow:))
              • superspec A oto dobra wiadomośc 03.12.04, 16:28
                koziolek.pl/index2.php?op=news&id=35332&rid=1&did=2&dr=1
                • superspec Teraz trzeba tylko patrzec, który nik zamilknie.:) 03.12.04, 16:32
                  • pejs.w.zupie.cebulowej nie moj, zeby nie bylo na pania rachelke ;-) 03.12.04, 16:34
                    • superspec Ależ Pani Rachelka nie zamilkła wręcz 03.12.04, 16:38
                      stało się odwrotnie.
                      • Gość: rachelka Re: Ależ Pani Rachelka nie zamilkła wręcz IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 16:45
                        no dosyc tych gier polslowek,podchodow pejsowo-cebulowo-kloniczastych.
                        strasznie sie tu rozbisurmaniliscie w czasie mojej nieobecnosci i nie bardzo to
                        sie dzisiaj miesci w mej zmeczonej glowie. przeto milkne teraz na pare dni aby
                        dojsc do siebie i jak sie to ladnie mowi 'odnalesc siebie i swoje ja'
                        pozdrawiam wszyckich na wiersycku i ceprow.
                        • superspec Superspec to Superspec 03.12.04, 16:52
                          A pejs to jakieś dziwne indywiduum z rodziny veiga (?). Dlatego przedstawiłem
                          się jako szalony. Bo teraz robią ze mnie tu wariata. A kto? Półgłówki.:)) Ale
                          się ich nie boję bo przez trzy miesiące miałem z gorszymi do czynienia np. z
                          takimi co rozmawiali z drzwiami.:)
                          • pejs.w.zupie.cebulowej panie specu, pan mnie przeceniasz, a zdecydowanie 03.12.04, 16:58
                            niedoceniasz siebie samego. wiecej wiary w swe mozliwosci!

(a pani rachelce milego weekendu)
                            • superspec To żłobie głosuj na Mnie w wyborach. 03.12.04, 17:01
    • Gość: Gucio Welcome back! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 03.12.04, 15:31
      >
      • Gość: rachelka Re: Welcome back! IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 15:42
        hi Gucio. Musze Cie zmartwic co do zydow to juz ci pejsaci kowboje po polsce
        buszuja. pewnie sprawdzaja czy antysemityzmu nie ma,ale tak naprwde to wogole
        na ten temat nie rozmawia sie w kregach.milo cie znowu uslyszec i wespol
        wzespol pogadac. trzymaj sie krzepko.
    • superspec Szalony 03.12.04, 15:56
      Wita z powrotem.
      ---------------------------------------------------------------------------
      Precz z pracą.
      • klonica Re: Szalony 03.12.04, 15:59
        Trzeba zapalac czerwona latarnie:biznes, to biznes.
        • Gość: rachelka Re: Szalony IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 16:02
          klonica napisał:

> Trzeba zapalac czerwona latarnie:biznes, to biznes.

oto wlasnie chodzi,w koncu pieniadz nie smierdzi a i podatkow placic nie
          trzeba, nie mowiac o tym,ze mozna studiowac przy tym jezyki obce tak aby slowo
          business brzmialo lepiej, a nie tak jakos klonicznie prymitywnie.
          • klonica Re: Szalony 03.12.04, 16:04
            I na tym wlasnie biznesie powinnas sie skoncentrowac a pisanie idiotyzmow
            zostaw innym.
            • Gość: rachelka Re: Szalony IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 16:09
              klonica napisał:

> I na tym wlasnie biznesie powinnas sie skoncentrowac a pisanie idiotyzmow
              > zostaw innym.

alez klonico nie martw sie o moj business,jest nadzwyczaj intratny, moze
              dlatego,ze klonic nie slucham a pisanie przy sniadaniu, szczegolnie z takimi
              jak ty to czysta przyjemnosc i jak to rozwija szare komorki zmeczone
              podroza.czyzbym wyczuwala w tobie jakas nutke zalu za czym niespelnionym?
              • klonica Re: Szalony 03.12.04, 16:13
                Dzis zrobilem wyjatek-takie moje "powitanie". Wiecej nie bede.
                • Gość: rachelka Re: Szalony IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 16:18
                  klonica napisał:

> Dzis zrobilem wyjatek-takie moje "powitanie". Wiecej nie bede.

rozumiem,ze powinnam to docenic i byc ci za to dozgonnie wdzieczna. dalej widze
                  jednak niespelnione marzenia i to na wielu plaszczyznach.
                  • klonica Re: Szalony 03.12.04, 16:25
                    Chyba...tak.Raczej na pewno.
                    Co do marzen...Pozostalo jedno i jest w trakcie realizacji a wiec - szafa gra.
                    • Gość: rachelka Re: Szalony IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 16:29
                      klonica napisał:

> Chyba...tak.Raczej na pewno.
                      > Co do marzen...Pozostalo jedno i jest w trakcie realizacji a wiec - szafa gra.
                      no to dobrze,ze chociaz jeden szczesliwy i ze spelnionymi marzeniami, teraz
                      wypada tylko CCIONKI inne wlozyc,aby sie marzenia wszystkich spelnily.
                      • klonica Re: Szalony 03.12.04, 16:33
                        Wazna i odpowiedzialna rzecz, to "wkladanie". Zycie schodzi na zglebianiu tej
                        tajemnicy.
      • Gość: rachelka Re: Szalony IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 15:59
        superspec napisał:

> Wita z powrotem.
        > ---------------------------------------------------------------------------
        > Precz z pracą.
        superspecu,trzeba pracowac, aby chociazby moc podrozowac:))
        witam i Ciebie
    • Gość: wiktor Re: Back to business IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.cust.bezeqint.net 03.12.04, 16:07
      z ksiezyca przyleciala ha....ha
      • Gość: rachelka Re: Back to business IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 16:10
        Gość portalu: wiktor napisał(a):

> z ksiezyca przyleciala ha....ha

nie z twoimi kowboys lecialam i zaparkowalismy kolo ELAL.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka