Dodaj do ulubionych

Azjatycka hekatomba

IP: 64.201.13.* 28.12.04, 19:32
To wszystko przez BuSSHa ! Tsunami bylo nielegalne, bez rezolucji ONZ i bez
zgody milosciwie panujacego Slonca Francji i Wielkiego Mistrza Unii
Europejskiej, Wielkiego Jezykoznawcy i Przyjaciela Dzieci Jacquesa Chiraca
Obserwuj wątek
    • Gość: baat-man Re: Wstydz sie IP: 209.29.133.* 28.12.04, 19:57
      To tragedia wielu milionow ludzi, ktorzy nikomu niczym nie zawinili. Czasami
      takie glupie dosrywki poprostu nie sa na miejscu.

---------------------
      I am baat-man
      • Gość: Pacyf TO KARA BOŻA DLA TEGO SYFILISU MAHOMATOWEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:22
        i czyj Bóg jest silniejszy??
        • Gość: qba Re: TO KARA BOŻA DLA TEGO SYFILISU MAHOMATOWEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 00:27
          tak kretynie, myslisz ze wszystko na wschod to islam ???
          tak sie sklada ze wiekszoc ofiar to buddysci i hinduisci matole
    • Gość: prawdziwyPacyfista to sprawka BuSSha!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 20:55
      jakkolwiek kolega użył niezbyt legalnie mojego nicka,w kwestii niezaprzeczalnej
      winy zbrodniarza BuSSha podpisuje się obiema rękami. Zreszta przeczytajcie
      sami - szczegoły niecnego czynu morderców z USrA na www.panstwozla.pl
      • Gość: pavel Liczba ofiar IP: *.abhsia.telus.net 28.12.04, 22:11
        GW podaje 60 tys. ofiar, CNN 30 tys.?
      • Gość: meerkat-rzecznik Re: to sprawka BuSSha!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 03:32
        Odpowiedz pan prezydenta BuSSha za posrednictwem rzecznika <meerkata>:

AMERYKA CALA SRA
        NA PASYFA Z <PANSTWA ZLA>!

szczegoly na temat PRAWDZIWEGO [:-)))] paSYFA w portalu:
        <www.pasyfprawdziwiesra.commie>

P.S A cala nienawisc twa o to, idioto, ze "W" odrzucil to belkoto z Kyoto! :-)))
    • Gość: wendicnn Re: Azjatycka hekatomba IP: *.acn.waw.pl 28.12.04, 23:13
      Nie ma słów dla opisania bólu i rozpaczy. Trzeba by zapytać Noego. Bo to
      przypomina mi biblijny potop. Kto uratuje ludzi i zwierzęta po tym katakliźmie?
      Zwierzęta morskie przeżyją, ale lądowe? Nie bluźnię, znam filozofię Buddy.
      Teraz naprawdę ludzie poznają sens słów Raj Utracony. Poznałam tamte miejsca i
      tamtych ludzi i tamta religię. Nie mogę przestać myśleć o raju utraconym
    • Gość: Mars e tam,Debiljarze zabili 100tys. Iraqis i nikt IP: *.182.87.208.adsl.snet.net 28.12.04, 23:35
      w GW(ani reszcie tzw.cywilizowanego swiata) jakos nie plakal z tego powodu.
      wniosek - Debiljarzom wolno zabijac,wrzawa jest jak robi to Natura..
      • Gość: meerkat antykomuch Re: e tam,Debiljarze zabili 100tys. Iraqis i nikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 03:36
        A skad wziales, KOMUSZY HOOYU, te 100 tysiecy?!

Na Lubiance, na szkoleniu dla krypto-propagandystow plka GALGANOWA ci podali?:-))
        • Gość: Andrzej Jak wam bydlaki nie wstyd? IP: 68.161.188.* 29.12.04, 14:09
          Obesrany meerkat i podrobki pacfa. Jak wam nie wstyd zerowac na takiej
          tragedii? W swoim slowniku przeklenstw nie znajduje wystarczajacych, zeby was,
          smieci nazwac po imieniu.
    • Gość: z malezji Re: Azjatycka hekatomba IP: 220.128.49.* 29.12.04, 06:42
      dziwi mnie jedno! ze ta katastrofe mona bylo uniknac, poniewaz jest wielu
      naukowcow badajacych zjawisko trzesiania ziemi i wiedza o tym ze trzesienie
      ziemi na oceanie powoduje nadejscie fali, jest dla nich oczywiste. Dlczego nie
      zawiadomiono o tym przez medja rejony zagrozone, tym bardziej ze od trzesienia
      a do nadejscia fali uplynelo wiele godzin!
    • Gość: sahne Re: Azjatycka hekatomba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:24
      Na pomoc dla dotknietych kleska terenow Niemcy przeznacza 30mln EUR, Polska 0,3
      mln EUR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka