Dodaj do ulubionych

Dlaczego nie Znosze Arabow ????

IP: *.daimler-benz.com 24.05.02, 12:24
Bo oni sa: (Prosze dodac nadole)
Terrorysci
Obserwuj wątek
    • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 2.4.STABLE* / 53.13.52.* 24.05.02, 13:09
      Gość portalu: Fredzio napisał(a):

Terrorysci
      Zlodzje
      Leniuchy Allah dal allah wzol nie bedzie Bogoslowani
      Niscy Krzywe Nogi nanay sa Grobe Krotkie Nogi wielki Biust Kupa Dzieci
      Dalej
      ........

• Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 24.05.02, 14:43

Terrorysci
        Zlodzje
        Leniuchy Allah dal allah wzol nie bedzie Bogoslowani
        Niscy Krzywe nogi Baby sa Grobe Krotkie Nogi wielki Biust Kupa Dzieci
        Maja taka Religie co zkazy niewynch Mordowac nazywa sie Jihad
        Kobiety sa dlanich Towar kupuja ich na Wagi
        Ich Gust Tega Kobieta Ladna Kobieta Zdrowa Kobieta
        dalej prosze o pomoc ?!

> Dalej
        > ........
        >

• rumsfeld Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? 24.05.02, 15:40
      Bo nie używaja toalet
      • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 2.4.STABLE* / 53.13.52.* 24.05.02, 16:08
        rumsfeld napisał(a):

> Bo nie używaja toalet
        Dzieki zapomnialem zawsze smierdziw tulkarem ,biologyczana Wojna, mam problem
        kiedy wiatr zmienia kierunek

• Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 2.4.STABLE* / 53.13.52.* 24.05.02, 17:01
      Uwazam ze to nie ladnie mniec 4 Zon i sie z niekim Dzielic !
      To jest arabski egoizm !
    • Gość: Israel To jakies nieporozumienie. IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 24.05.02, 17:04

> Bo oni sa: (Prosze dodac nadole)
      > Terrorysci

Bo ja znowu uwazam ze zydzi to terrorysci
      i panstwowi mordercy.
      • Gość: Fredzio Re: To jakies nieporozumienie. IP: 2.4.STABLE* / 53.13.52.* 24.05.02, 17:06
        Gość portalu: Israel napisał(a):

> Gość portalu: Fredzio napisał(a):
        >
        > > Bo oni sa: (Prosze dodac nadole)
        > > Terrorysci
        >
        > Bo ja znowu uwazam ze zydzi to terrorysci
        > i panstwowi mordercy.
        Powiedzalem ci ze Oni a ty jestes komuny Niewolnik twoj Duch jest PRLski

• Gość: Israel Re: To jakies nieporozumienie. IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 24.05.02, 17:13

> Gość portalu: Israel napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
          > >
          > > > Bo oni sa: (Prosze dodac nadole)
          > > > Terrorysci
          > >
          > > Bo ja znowu uwazam ze zydzi to terrorysci
          > > i panstwowi mordercy.
          > Powiedzalem ci ze Oni a ty jestes komuny Niewolnik twoj Duch jest PRLski
          >

Juz ci kalmuku nie raz pisalem ze PRL to byl system
          zydowski ktory mnie z dziecinstwa okradl i rodzicow
          moich w wiezieniach przetrzymywal.Niema chyba wiekszego
          wroga komunizmu ode mnie tu na forum ale ty zydku
          masz komunistyczno-totalitarne klapki na oczach
          i widze ze rozmowa z toba to odbijanie grochu o sciane.
          • Gość: Fredzio Re: To jakies nieporozumienie. IP: *.daimler-benz.com 24.05.02, 18:09
            Gość portalu: Israel napisał(a):

>
            > > Gość portalu: Israel napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
            > > >
            > > > > Bo oni sa: (Prosze dodac nadole)
            > > > > Terrorysci
            > > >
            > > > Bo ja znowu uwazam ze zydzi to terrorysci
            > > > i panstwowi mordercy.
            > > Powiedzalem ci ze Oni a ty jestes komuny Niewolnik twoj Duch jest PRLski
            > >
            >
            > Juz ci kalmuku nie raz pisalem ze PRL to byl system
            > zydowski ktory mnie z dziecinstwa okradl i rodzicow
            > moich w wiezieniach przetrzymywal.Niema chyba wiekszego
            > wroga komunizmu ode mnie tu na forum ale ty zydku
            > masz komunistyczno-totalitarne klapki na oczach
            > i widze ze rozmowa z toba to odbijanie grochu o sciane.

Polaczku
            ten watek jest arabstwo poswiecony co tutaj szukasz ?
            Po Drogim jak Wiekszosc Polaczkow pracowales dla UB 1 skad dostales Paszport
            wyjechac z granica i dewizy ? oczewiscie od UB !
            Ja bilem Sowjckich Arabow i razem z generalem szaronu Pokazalismy ze Sowjecka
            Bron jest zlam ! a wania zmodyfikowal swoja Bron i jego Gospodarka z bankrotowala.

Ty lubjales stac w Kolejkach ! ale ja nie ! i stworzyles Polnische Wirtschaft
            Na Rachunek inny Zyc i nie Pracowac ! Mondre Polacy uciekli z tego PRL raju az do
            nas do Izraela !
            • Gość: Israel Re: To jakies nieporozumienie. IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 24.05.02, 20:58

> Gość portalu: Israel napisał(a):
              >
              > >
              > > > Gość portalu: Israel napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
              > > > >
              > > > > > Bo oni sa: (Prosze dodac nadole)
              > > > > > Terrorysci
              > > > >
              > > > > Bo ja znowu uwazam ze zydzi to terrorysci
              > > > > i panstwowi mordercy.
              > > > Powiedzalem ci ze Oni a ty jestes komuny Niewolnik twoj Duch jest PRL
              > ski
              > > >
              > >
              > > Juz ci kalmuku nie raz pisalem ze PRL to byl system
              > > zydowski ktory mnie z dziecinstwa okradl i rodzicow
              > > moich w wiezieniach przetrzymywal.Niema chyba wiekszego
              > > wroga komunizmu ode mnie tu na forum ale ty zydku
              > > masz komunistyczno-totalitarne klapki na oczach
              > > i widze ze rozmowa z toba to odbijanie grochu o sciane.
              >
              > Polaczku
              > ten watek jest arabstwo poswiecony co tutaj szukasz ?
              > Po Drogim jak Wiekszosc Polaczkow pracowales dla UB 1 skad dostales Paszport
              > wyjechac z granica i dewizy ? oczewiscie od UB !
              > Ja bilem Sowjckich Arabow i razem z generalem szaronu Pokazalismy ze Sowjecka
              > Bron jest zlam ! a wania zmodyfikowal swoja Bron i jego Gospodarka z bankrotowa
              > la.
              >
              > Ty lubjales stac w Kolejkach ! ale ja nie ! i stworzyles Polnische Wirtschaft
              > Na Rachunek inny Zyc i nie Pracowac ! Mondre Polacy uciekli z tego PRL raju az
              > do
              > nas do Izraela !

Masz racje.ci co uciekli do Israela to rzeczywiscie polaczki-to szuje
              zydowskie polaczkami sie zwace.Ty lepiej bron swojego Israela bo jak
              go nie bedzie to gdzie sie podziejesz?.
              Zreszta i tak wam w koncu arabowie wpierdola ze Israel to bedzie juz
              czas przeszly.
              • puls Czikago tutaj jako Israel ,a kibelki czyste ??? 24.05.02, 21:10
                Spadaj Czikago...........szoruj do bialosci ,do czystosci i zeby mi
                pachnialy ,bo z roboty wyrzuce !!!!!!!!!
                • Gość: Israel Israel-czysci kible?-ty chyba...ales do reszty IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 24.05.02, 21:17
                  Israel to swiete imie i nigdy sie praca nie splamil.
                  W przeciwienstwie do zydowskich kible moje czysciutkie
                  Zydy nie umieja nawet dupa w dziure trafic-slyszalem -takie tlumoki-
                  zanarkotyzowane.

• Gość: Sasza Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 21:38

> Terrorysci

Bo są mrdercami i są z tego zadowoleni.Do tego ciemniaki im też się z tego
      cieszą, mało tego pacyfiści w Europie też się z tego cieszą .
    • Gość: sara Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 24.05.02, 22:13
      nie znoszesz arabow po dostaniesz od nich od paru lat w dubie .po hizbuallah
      wegonil was zydow z poludnia libanu, apojownicce palestynsce nawet z skromna
      bron dali sie wam popalicz. wy wielce sielne zydki poparte od naj wieksze
      emerium swiata czujecie sie bez radne przed malem palestinskiem chlopcem
      rzucajac was kamieniami.i naocze calego swieata rostrzelac palestynskich
      dziecie kobiete i starcow, dlatego nie znsiecie arabow .
      • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 24.05.02, 22:56
        Gość portalu: sara napisał(a):

> nie znoszesz arabow po dostaniesz od nich od paru lat w dubie .po hizbuallah
        > wegonil was zydow z poludnia libanu, apojownicce palestynsce nawet z skromna
        > bron dali sie wam popalicz. wy wielce sielne zydki poparte od naj wieksze
        > emerium swiata czujecie sie bez radne przed malem palestinskiem chlopcem
        > rzucajac was kamieniami.i naocze calego swieata rostrzelac palestynskich
        > dziecie kobiete i starcow, dlatego nie znsiecie arabow .

Polka wiem ze Twoj arabczek ma na ciebie Plyw i Musisz dla niego w Sidonie pod
        latarni Pracowac, twoj los nie jest moj i z Twojego Libanu kiedys zrobimy plaska
        Ziemie , my mamy dluga Pamiec i twoje Kochanki Arabskie maja Krotkie Nogi !
        • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.tnt9.s2.uunet.de 25.05.02, 09:18
          z Czego oni zyja
          Lapuwki naziwa sie u nich Bakszisz i taka jest u nich Gozpodarstwo
          Haszisz Libank najlepszy Export zagraniczny z to Kopuja Bron aby innych mordowac
          Wolno im 4 Zon Kupic
          jedna d o Luszka
          droga do Bicia
          Czecia do Dzieciakow
          Czwarta Do Kuchni
          i Dzieciaka do Pedofili !
        • Gość: sara Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 26.05.02, 19:32
          ty enteligantne pracujacce za pare grosze u mosada .niewies z kim masc
          docznenia jestem kobieta wykrztalcona . z kilkoma diblomami.ale wy syjoniszcie
          nie chcieliscie w nas wiedziec wyksztalconych arabow czy moslmanow.
          staraliscie sie przez dlugi czas przestawicz sie jako tereorestow.a jezeli
          wsrod nas jest takich, to dzieki wam po ich szkoliliszcie abe zwalczac
          komonistow .komonizm rospadl , a wasze potwore odwroczyle przeczewko wam . nie
          stoje pod zadnej latarni, lecz kiede twoja glopia gemba scieka sie arabow
          mosomanow i polakow ja,pracuje w gabinecie lekarskiem jestem lekarka ,i nie
          mieszkam w namiocie ani w obozie dla uchodzicow ktore twoje syjoniscie
          wyganiali zswech domkow, i ktore twoj morderca szaron chcial wyrownac ich z
          ziemii, po nie chcial ziebe ciagli przepomniali swiato ozbrodniach
          syjonistecznych w palestinie,radze cie przeczytac co pisalam ty bez mozgowcu po
          moze cie sie przeda poza grobie po wtym wczeleniu jestesz scikajacem psem ,
          moze w drogiem wcieleniu bedzie z cibie czlowiek.
          • Gość: wikul Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.acn.waw.pl 27.05.02, 00:10

> ty enteligantne pracujacce za pare grosze u mosada .niewies z kim masc
            > docznenia jestem kobieta wykrztalcona . z kilkoma diblomami.ale wy syjoniszcie
            > nie chcieliscie w nas wiedziec wyksztalconych arabow czy moslmanow.
            > staraliscie sie przez dlugi czas przestawicz sie jako tereorestow.a jezeli
            > wsrod nas jest takich, to dzieki wam po ich szkoliliszcie abe zwalczac
            > komonistow .komonizm rospadl , a wasze potwore odwroczyle przeczewko wam . nie
            > stoje pod zadnej latarni, lecz kiede twoja glopia gemba scieka sie arabow
            > mosomanow i polakow ja,pracuje w gabinecie lekarskiem jestem lekarka ,i nie
            > mieszkam w namiocie ani w obozie dla uchodzicow ktore twoje syjoniscie
            > wyganiali zswech domkow, i ktore twoj morderca szaron chcial wyrownac ich z
            > ziemii, po nie chcial ziebe ciagli przepomniali swiato ozbrodniach
            > syjonistecznych w palestinie,radze cie przeczytac co pisalam ty bez mozgowcu po
            >
            > moze cie sie przeda poza grobie po wtym wczeleniu jestesz scikajacem psem ,
            > moze w drogiem wcieleniu bedzie z cibie czlowiek.

Wstydzisz się swojej polskości ?

• Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 28.05.02, 18:36
              Jak mozna ich Lubic kiedy zabijaja babcie i WNoczke !
              Arab w kriwi jest bestia, wole mniec psa lecz araba !
          • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 2.4.STABLE* / 53.13.52.* 27.05.02, 12:07

> ty enteligantne pracujacce za pare grosze u mosada .niewies z kim masc
            > docznenia jestem kobieta wykrztalcona . z kilkoma diblomami.ale wy syjoniszcie
            > nie chcieliscie w nas wiedziec wyksztalconych arabow czy moslmanow.
            > staraliscie sie przez dlugi czas przestawicz sie jako tereorestow.a jezeli
            > wsrod nas jest takich, to dzieki wam po ich szkoliliszcie abe zwalczac
            > komonistow .komonizm rospadl , a wasze potwore odwroczyle przeczewko wam . nie
            > stoje pod zadnej latarni, lecz kiede twoja glopia gemba scieka sie arabow
            > mosomanow i polakow ja,pracuje w gabinecie lekarskiem jestem lekarka ,i nie
            > mieszkam w namiocie ani w obozie dla uchodzicow ktore twoje syjoniscie
            > wyganiali zswech domkow, i ktore twoj morderca szaron chcial wyrownac ich z
            > ziemii, po nie chcial ziebe ciagli przepomniali swiato ozbrodniach
            > syjonistecznych w palestinie,radze cie przeczytac co pisalam ty bez mozgowcu po
            >
            > moze cie sie przeda poza grobie po wtym wczeleniu jestesz scikajacem psem ,
            > moze w drogiem wcieleniu bedzie z cibie czlowiek.
            Kazda Polka z Podlatarni jest u Arabow albo Biznes woman albo Lekarka.

Co mnie Denerwuje ze Arabki maja z dozo Bachorow, Mossad cie chetnie zaplaci
            i dostaniesz od nas Anti byby Pills zeby Hizbolakow nie bylo na Swiecie, bede
            ciebie szanowal jak operujesz mi wszystkie Arabskie baby aby nie Rodzili
            Achmedow !
            Z Libanu tez zrobimi Plaska Ziemie i to Bedzie wielka Sabra i Szatila
            zapraszam cie na tego Drinka

• Gość: wikul Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.acn.waw.pl 27.05.02, 00:08

> nie znoszesz arabow po dostaniesz od nich od paru lat w dubie .po hizbuallah
        > wegonil was zydow z poludnia libanu, apojownicce palestynsce nawet z skromna
        > bron dali sie wam popalicz. wy wielce sielne zydki poparte od naj wieksze
        > emerium swiata czujecie sie bez radne przed malem palestinskiem chlopcem
        > rzucajac was kamieniami.i naocze calego swieata rostrzelac palestynskich
        > dziecie kobiete i starcow, dlatego nie znsiecie arabow .

Nie udawaj .

• Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.tnt6.s2.uunet.de 26.05.02, 10:55

> Terrorysci

Oni sa Smierdiuchy nie potrafja Kanaly bodowac caly Brod blywa i oni nawet nie
      Choruja,ale Pieniondze na Bomby im stac.
      Ja Arabow doskonale znam, jak sie stoji na Postarunku sie wiele o nich uczy.
      Oni sa Niczewo !
      • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 26.05.02, 18:47

>
        > > Terrorysci
        >
        > Oni sa Smierdiuchy nie potrafja Kanaly bodowac caly Brod blywa i oni nawet nie
        > Choruja,ale Pieniondze na Bomby im stac.
        > Ja Arabow doskonale znam, jak sie stoji na Postarunku sie wiele o nich uczy.
        > Oni sa Niczewo !
        Co ja u tych Dzikasow nie rozumie Morduja Zydow ale latja sie wyleczyc w
        Szpitalach Izraelskich ? uwazam ze jestemy Frajerzy Narodowe !
        • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 27.05.02, 07:59

>
          > >
          > > > Terrorysci
          > >
          > > Oni sa Smierdiuchy nie potrafja Kanaly bodowac caly Brod blywa i oni nawet
          > nie
          > > Choruja,ale Pieniondze na Bomby im stac.
          > > Ja Arabow doskonale znam, jak sie stoji na Postarunku sie wiele o nich ucz
          > y.
          > > Oni sa Niczewo !
          > Co ja u tych Dzikasow nie rozumie Morduja Zydow ale latja sie wyleczyc w
          > Szpitalach Izraelskich ? uwazam ze jestemy Frajerzy Narodowe !

Arabka albo Pana albo Rozwudka co nie ma Achmeda i jej srodowiska to nie toleruja
          znalazla droga sie wyzwolic i byc Swieta, wybuchnonc w Powietszu !
          Ale oni maja Filozofie !
    • puls Ten materac "Sara" podpisuje sie takze "Rania".... 26.05.02, 19:53
      Ten sam adres ,to te arabskie sztuczki ,fiku miku maz hizbolah mowi: robimy
      sztuczny tlok na polskim forum !!!
      I materac , sluzy .sluzy ,a czy ma inny wybor ?
      • Gość: jojo Re: Ten materac IP: *.proxy.aol.com 26.05.02, 19:58
        puls napisał(a):

> Ten sam adres ,to te arabskie sztuczki ,fiku miku maz hizbolah mowi: robimy
        > sztuczny tlok na polskim forum !!!
        > I materac , sluzy .sluzy ,a czy ma inny wybor ?

Ten materac jest tak podziurawiony przez arabskie swinie,ze juz nawet pies moj na
        nim nie polozylby sie...
        • werw Re: Ten materac 26.05.02, 20:16
          Proszę bardzo: NOrmalna na przeszkoleniu w Gazie:
          www.idf.il/english/idf_in_pictures/2000/december/specials/1.stm
    • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.tnt8.s2.uunet.de 02.06.02, 09:44
      Co ja lubie u Arabow
      On sedzi na Osla a ona na peiszy z garkiem na Glowy zanim chodzi.
      To sie nazywa Arabski szacunek do Kobiety, niestety nie znalazlem zadna Polske
      co sie zgodzi do tej Roli !
      Teraz Ukrainskie Prostetutki w Izraelu planuja razem z Arabami zamachy !
    • Gość: fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 03.06.02, 09:02
      Arab Kocha swojego Wiebloda wieciej niz Swoja Zone Fatme bo odzyskuje
      Welne
      Mieso
      Wode
      I NAWET SEKS !
      Od Zony tylko SEKS
    • Gość: Mat1 Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 213.76.53.* 03.06.02, 13:26
      Bos ... i to zdolny uczen. To samo faszysci faszysci mowili o was.
      • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 03.06.02, 13:53
        Gość portalu: Mat1 napisał(a):

> Bos ... i to zdolny uczen. To samo faszysci faszysci mowili o was.
        Arabstwo jest terroryzm i nie Saczunek do Ludnosci
        to co tutaj gadasz ?!
        Ja znam arabstwo a ty nie

• Gość: Mat1 Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 213.76.53.* 03.06.02, 14:00
          Ja znam was i blizej mi do Arabow niz do was.
          • werw Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? 03.06.02, 14:02
            W to nie wątpię
          • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 03.06.02, 14:18

> Ja znam was i blizej mi do Arabow niz do was.

Skad ich znasz ? kupujesz unich Chaszisz, sprzedajesz Polek do Haremach ?
            albo z tylkiem ? ha.. ha..
    • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 2.4.STABLE* / 53.13.52.* 04.06.02, 16:26
      Raz jechalem z Izraelskim Beduinym do Mojej jednoski, mnielismi przepustke na
      Sobote, on mi opowiada jaki cudowny Wekkend mnial "ON KUPIL NOWA ZONE"
      a ja mu powiedzalem " Po co ci druga ZONA ?" a on mnie zapytal skad ja pochodze
      odpowiedzalem "z Polski ! " a on zamachal reka i powiedzal " a tak, oczewiscie
      nie rozumisz nasza Mentalnosc, tylko Arabskie Zydy nas moga porozumic !"

Zona jest towar nie czlowiek !
      • Gość: Mat1 Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 213.76.53.* 05.06.02, 12:15
        Ty ich, Fredziu, lubisz. Oni Ci z głowy wyjsc nie moga. Bez przerwy o nich
        gadasz. Ty cierpisz na rodzaj fiksacji, ze jak czegos nie masz, jak kims byc
        nie mozesz, to sobie wmawiasz, ze tego nie znosisz. Przeciez jak bys byl
        koniem, to bys nie chcial byc Zydem. A z ta zona to nie przesadzaj – tak jest
        wszedzie. Latwo towar kupic tylko trudno sie go potem pozbyc. Nie ma czego
        beduinowi zazdroscic.
        • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 2.4.STABLE* / 53.13.52.* 05.06.02, 12:58

> Ty ich, Fredziu, lubisz. Oni Ci z głowy wyjsc nie moga. Bez przerwy o nich
          > gadasz. Ty cierpisz na rodzaj fiksacji, ze jak czegos nie masz, jak kims byc
          > nie mozesz, to sobie wmawiasz, ze tego nie znosisz. Przeciez jak bys byl
          > koniem, to bys nie chcial byc Zydem. A z ta zona to nie przesadzaj – tak
          > jest
          > wszedzie. Latwo towar kupic tylko trudno sie go potem pozbyc. Nie ma czego
          > beduinowi zazdroscic.
          Nie jestes Glopi Antysemita,wole byc Zydem niesz Arabek przeklety
          jak ja nie byl zydem wolilem tez nie byc Polakiem, ale Niestety mam w Sobie ich
          oboje.

Tak ale achned mnial Dwa i zawsze moze ich wypedzic i poslac 3 SMSY
          "jestes n tychmiast Rozwiedzona" i mloda na wagi Kupic

• Gość: Mat1 Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.tpnet.pl / 213.76.53.* 06.06.02, 12:41
            Nie chciales byc Polakiem (znowu ta fiksacja). Twoj ziomek Izaak B. Singer
            przedstawil jasno w "Sposciznie", dlaczego musieliscie szukac sobie miejsca na
            tej ziemi. Nie wini wcale Polakow. Sami pozamykaliscie sie w "gettach" - pisze.
            Pisze tez: nie mozna, korzystajac z goscinnosci, zjesc obiad, a potem
            wypominac, ze nie byl koszerny i rozgladac sie za zlotymi sztuccami.Ja sie
            ciesze, ze Palestyna jest daleko. The end.

Co Ciebie tak oburza? Ksiadz jestes?
            3 SMS-y to 1,20 zl, a ja musialem dac 2000,00 zl adwokatowi. Sa plusy u Arabow.
            • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 06.06.02, 12:48

> Nie chciales byc Polakiem (znowu ta fiksacja). Twoj ziomek Izaak B. Singer
              > przedstawil jasno w "Sposciznie", dlaczego musieliscie szukac sobie miejsca na
              > tej ziemi. Nie wini wcale Polakow. Sami pozamykaliscie sie w "gettach" - pisze.
              >
              > Pisze tez: nie mozna, korzystajac z goscinnosci, zjesc obiad, a potem
              > wypominac, ze nie byl koszerny i rozgladac sie za zlotymi sztuccami.Ja sie
              > ciesze, ze Palestyna jest daleko. The end.
              >
              > Co Ciebie tak oburza? Ksiadz jestes?
              > 3 SMS-y to 1,20 zl, a ja musialem dac 2000,00 zl adwokatowi. Sa plusy u Arabow.

Drogi Kolega
              Polakiem chcialem byc Ale mowili mi nie jestes Katolikiem a pocy mnialem w Zyda
              wierzyc kiedy jestem ? Gomulka mi wypedzil i Z Izraela 1500Us$ skasowal !
              To jest Prawde ze u Arabow rozwod jest prosty !
              Arabki potrafja Taniec brzucha co nie stety ladna Polka sie nie nadaje !
              Ale byc arabem wolilem byc lepiej Kon niech taka Arabska zmija !
    • Gość: Sara Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 05.06.02, 21:50
      Nie muszesz ich zniesc , i bez tego one zyja, bo nie potrzebuja twojej
      miloscie, nie snisz im po nocach .poprostu dla nich nie istniejes.
      • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 06.06.02, 12:03
        Gość portalu: Sara napisał(a):

> Nie muszesz ich zniesc , i bez tego one zyja, bo nie potrzebuja twojej
        > miloscie, nie snisz im po nocach .poprostu dla nich nie istniejes.

A ty Arabka jak wejde do Libanu bedziesz mnie Blagala zeby twojego Achmeda
        z niego nie Szaszlik zribil i twoje Dziecaki Hizbolaki tez !

Send him LAAZAZEL and finish with
        all of them the had too many chances
        for peace. Israel wake up and
        !finish this game once and for all!!
        Powiesz mi Chozisz z szmata na Glowy(kafija) i taki Plaszcze (Galbija)
        i ci twoj achmed pozwala ? bo oni sa przyzwyczajoni swoj Organ obce Kobiet Pokazac

aby ich imponowac ! uwazaj Polska jest daleko
    • Gość: chica Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.cinetic.de 06.06.02, 15:15
      ach, czytam te wypowiedzi, i szkoda mi was ludzie...taki poziom intelektualny!!!
      wyrazy pelnego podziwu!!!
      Gdzie wy zyjecie, czy wy wogole, wiecie cos o swiecie i o ludziach...wsyd mi za
      was, nie macie zielonego pojecia...przynajmniej to wynika z tych wypowiedzi!!!
      Ale pozwolcie, ze znize sie do waszego poziomu:
      nienawidze polakow, bo polacy to:
      zlodzieje, cinkciarze, pijacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 06.06.02, 15:26
        Gość portalu: chica napisał(a):

> ach, czytam te wypowiedzi, i szkoda mi was ludzie...taki poziom intelektualny!!
        > !
        > wyrazy pelnego podziwu!!!
        > Gdzie wy zyjecie, czy wy wogole, wiecie cos o swiecie i o ludziach...wsyd mi za
        >
        > was, nie macie zielonego pojecia...przynajmniej to wynika z tych wypowiedzi!!!
        > Ale pozwolcie, ze znize sie do waszego poziomu:
        > nienawidze polakow, bo polacy to:
        > zlodzieje, cinkciarze, pijacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale wiekszosc sa tez Pozodne i Pracowite i wiekszosc siedzi w "Sillicon Valey" i
        nawet unas w Izraelu
    • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 07.06.02, 08:19
      Arabki nie nasze Bilizne tylko Galbija(Sokienke i spodnie)
      Ale maja Gust !
    • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.06.02, 08:13
      Klamstwo i Prawda jest unich Mieszana i naziwa sie
      Arabska sprawodliwosc ! Tfu Arabstwo
    • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.tnt4.s2.uunet.de 09.06.02, 14:20

> Terrorysci

Araby sa bardzo slawi w Biologii i przesto poberaja sie z Rodzistwo
      Kusiny i Kusinki przesto sa Durni Dzikowi bo ich chromozomy sie zniszczone !
      Taki Glopi Narod ! tylko terror w Glowie
    • Gość: Sara Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 09.06.02, 19:46
      Po nie dorownasz ich do stop.
      • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 2.4.STABLE* / 53.13.52.* 10.06.02, 12:53

> Po nie dorownasz ich do stop.
        Jak by ja sie jako Arab urodzil by ja moje Rodzice zamordowal i w Sadze prosil
        o zalestwie jak twoj Rodaczek SAADAM HUSSEIN !
        kto sa Arabstwo
        Arafatek, Saadam Hussein, Kadafi, Assad,Nassralla Bin Laden paczyc sie na nich
        ichce mi sie zygac !
        co Chodzis z Kafiha i Galbja tam uwas w saabra i Szatila ?
        Ladny kotak to byl !

• Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 12.06.02, 16:21
      Izraelski Arab Surchan terrorysta opowiada jak udalo mu sie nie winych Ludzi
      Mordowac.Ma 2 Zony jedna Kurwa Ukrainska ma znja Corka i Arabka ma znja 5
      Terrorystow, powodzilo mu Dobrze tylko lubja Ciwilistow Mordowac dostanie kolo
      200-300 lat w Wiezeniu.
      takie sa Araby ! Muchy Swiata
      • Gość: sara Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 15.06.02, 00:38
        Awy glizdy swiata jacy jestescie. moze przecsytasz shekspira :Hanlarz wenecy on
        cie powie kim jesteszcie?
    • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 13.06.02, 11:18

> Terrorysci
      Lubie ten Widok
      Arab na osla a jego kupiona Malzonka na Pieszy z Garkiem na Glowie i to sie nazywa
      Arabska sprawodliwosc

• bimi Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? 13.06.02, 11:23

> Lubie ten Widok
        > Arab na osla a jego kupiona Malzonka na Pieszy z Garkiem na Glowie i to sie
        > nazywa Arabska sprawodliwosc

Jakiż wspaniały, antyarabski post! Wręcz książkowy przykład...

Rozumiem, że ten miał zmiękczyć serce Ani? Ona też - podobnie jak ty bardzo
        wspóczuje tym arabskim kobietom... (mam nadzieję, że to jeszcze nie podchodzi
        pod "obgadywanie")

Fredzio, nie chcesz może przypadkiem porozmawiać? :-)
        • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 2.4.STABLE* / 53.13.52.* 13.06.02, 12:26
          bimi napisał(a):

>
          > > Lubie ten Widok
          > > Arab na osla a jego kupiona Malzonka na Pieszy z Garkiem na Glowie i to si
          > e
          > > nazywa Arabska sprawodliwosc
          >
          > Jakiż wspaniały, antyarabski post! Wręcz książkowy przykład...
          >
          > Rozumiem, że ten miał zmiękczyć serce Ani? Ona też - podobnie jak ty bardzo
          > wspóczuje tym arabskim kobietom... (mam nadzieję, że to jeszcze nie podchodzi
          > pod "obgadywanie")
          >
          > Fredzio, nie chcesz może przypadkiem porozmawiać? :-)
          Ja to Dzienie wydze, nie jestes jaki achmed Polski ? raz nawet wydzialem jak
          Achmed byl kupiona Zonke bo wieblod uciekal na Pustini, ta baba Bosa ale Byzutrie
          szukala wiebloda 2 Dni i znalazla una kolo koszarach, Achmed jej powiedzal
          ze bez Wieblodu nie ma Waraca bo ja zybije !
          Polki mowia ze najlepszy Mezczyzna jest zagranicny ! wiem dokladnie dlaczego..
          ha.. ha..

• bimi Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? 13.06.02, 12:39

> Ja to Dzienie wydze, nie jestes jaki achmed Polski ? raz nawet wydzialem jak
            > Achmed byl kupiona Zonke bo wieblod uciekal na Pustini, ta baba Bosa ale Byzutr
            > ie
            > szukala wiebloda 2 Dni i znalazla una kolo koszarach, Achmed jej powiedzal
            > ze bez Wieblodu nie ma Waraca bo ja zybije !

Ja rozumiem, ze to widzisz... Czego nie rozumiem to, pobudek, które tobą kierują;
            Czy naprawdę zależy ci na tych arabskich kobietach? Nie żartuj sobie! - przecież
            dla ciebie wszyscy muzułmanie to zwierzęta. A może pisząc o zwierzętach miałeś na
            myśli wyłącznie samców? Kobiety są spoko i należy im pomagać? I wy - Żydzi im
            pomagacie, tak? To wojna jest przecież dla nich - walczycie o prawa arabskich
            kobiet! To ja już wszystko rozumiem... Haha! :)

> Polki mowia ze najlepszy Mezczyzna jest zagranicny ! wiem dokladnie dlaczego..
            > ha.. ha..

:) Nie spotkałem się z tym, żeby jakaś kobieta mi tak powiedziałą. Z jakimi
            Polkami ty gadałeś?
        • Gość: sara Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 15.06.02, 00:45
          ceba nie czytasz talmud, ani taura kiedy abraham dal swojej zone sare dla
          faraona aby s tego miel korzescie to wasz dziadek prawde to nie byl abab to byl
          zyd ,co te na to fredzio.
    • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 14.06.02, 10:29

> Terrorysci
      Dlaczego araby nie uznali 10 przykazan
      bo jest napisane " Nie Morduj " bez tego nie zyja !

• bimi Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? 14.06.02, 11:14

> Dlaczego araby nie uznali 10 przykazan
        > bo jest napisane " Nie Morduj " bez tego nie zyja !

Oj Fredzio, głupiś!
        Jak araby mają uznawać 10 przykazań, jak oni mają inną religię?
        Te "10 przykazań" to przecież dla was. A właśnie: dlaczego, pomimo, iż jest
        napisane "5. Nie Morduj", to wy ciągle mordujecie tych arabów? Czyżby gdzieś było
        napisane, że to nie dotyczy arabów? To ciekawe...
        • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 14.06.02, 13:21
          bimi napisał(a):

>
          > > Dlaczego araby nie uznali 10 przykazan
          > > bo jest napisane " Nie Morduj " bez tego nie zyja !
          >
          > Oj Fredzio, głupiś!
          > Jak araby mają uznawać 10 przykazań, jak oni mają inną religię?
          > Te "10 przykazań" to przecież dla was. A właśnie: dlaczego, pomimo, iż jest
          > napisane "5. Nie Morduj", to wy ciągle mordujecie tych arabów? Czyżby gdzieś by
          > ło
          > napisane, że to nie dotyczy arabów? To ciekawe...
          Odwrotnie oni Morduja nas ! kto podlaza Bomby i Morduja dzieci i Kobiet
          ARABSTWO jak ty
          Bimi wydac ze Jestes Goj i Bibli nie czytac 10 Przykazan sa dla nas a my wam goje
          pozyczylismy i sa Uniwersalne !
          Ten Kuran jest szmata 140 stron od jakiegos Handlarza maniaka Pedofila Morderca
          uszuctwo swoich Zydow co go Karmili zarzna !

• Gość: Sara Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 15.06.02, 00:49
            fredzio wez te twoje 10 przekazanie i odami cie z powrotem, moze wam sie
            przedadza albu ich na nowo spredacie po ich i tak nie przestrzegacie.
            • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.06.02, 07:20

> fredzio wez te twoje 10 przekazanie i odami cie z powrotem, moze wam sie
              > przedadza albu ich na nowo spredacie po ich i tak nie przestrzegacie.
              Ma do Ciebie pytanie i do Szarmuty Arabska
              Jak twoj Ached dostal spadek od Swojego Ojca i ten Spadek jest Harem wolnu
              mu seks z maciochami ? Muchamet powiedzal ze tak napisane w Kuranu
              To jest wasza Ciwilizacja ! ha.. ha...

• Gość: Sara Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 15.06.02, 23:13
                Fredzio nie jestesz na prawde na poziomie dyskusji widacz ze jastesz pandziowem
                nie masz zadnych argomentow, inteligancji masz ponizej zera. wez sie zasiebie
                czlowieku przeczytaj sobie jakasz ksiazki dla henryka forda, jest w jezyku
                angielskiem , moze bysz sie dowiedzial cos madrego o zydow, i to z ust
                przejaciela amerikanina.
                • Gość: jojo Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.proxy.aol.com 16.06.02, 00:54

Ja ich nie znosze ,podobnie jak ty,Sara !!! To skurwiele niemyte moslemskie! No
                  nie,Sara ?

• Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.06.02, 09:14

> Fredzio nie jestesz na prawde na poziomie dyskusji widacz ze jastesz pandziowem
                  >
                  > nie masz zadnych argomentow, inteligancji masz ponizej zera. wez sie zasiebie
                  > czlowieku przeczytaj sobie jakasz ksiazki dla henryka forda, jest w jezyku
                  > angielskiem , moze bysz sie dowiedzial cos madrego o zydow, i to z ust
                  > przejaciela amerikanina.
                  Jestem wiecej Inteligenty niesz arabska Szarmuta.
                  Powiedz kiedy Poszlesz twoje Dziecaki aby Wybuchli w Powietrze Saad Hussein Placi
                  dobrze dostaniesz 3000 $ jak masz 12 Bachorow to mozesz juz Maly Dom Budowac !
                  Powiec mi czy nosisz Szmate na Glowie (kafija) i plaszcze (Galbija)
                  Dlaczego arabski sa Grope i Przydkie ?

• bimi Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? 19.06.02, 12:47

> Odwrotnie oni Morduja nas ! kto podlaza Bomby i Morduja dzieci i Kobiet
            > ARABSTWO jak ty

Skoro takie arabstwo jak ja, to faktycznie... ;-)

> Bimi wydac ze Jestes Goj i Bibli nie czytac 10 Przykazan sa dla nas a my wam go
            > je
            > pozyczylismy i sa Uniwersalne !

Domyślam się, że bycie "Gojem" do przyjemnych nie należy...
            A co do 10ciu przykazń to znam, jak nabardziej - na religii mnie uczyli. Choć
            orłem z Bibli to faktycznie nie jestem.
    • Gość: naiwny Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.02, 15:45
      Ludzie!! Co to za poziom. Przeciez wy stoicie po genitalia w szambie!!!
    • Gość: normalna Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.hamrazone.com / 10.0.5.* / 62.84.68.* 16.06.02, 01:23

> Terrorysci

Jeden fredzio pod czterema postaciami. Prosze spojrzec na adresy ponoc jednego
      fredzia.
      ================
      • Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: *.daimler-benz.com
      Gość portalu: Fredzio 06-06-2002 15:26 odpowiedz na list
      odpowiedz cytując

Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: *.mcbone.net / *.pppool.de
      Gość portalu: Fredzio 08-06-2002 08:13 odpowiedz na list odpowiedz
      cytując

• Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: *.tnt4.s2.uunet.de
      Gość portalu: Fredzio 09-06-2002 14:20 odpowiedz na list odpowiedz
      cytując

• Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: 2.4.STABLE* /
      53.13.52.*
      Gość portalu: Fredzio 10-06-2002 12:53 odpowiedz na list
      odpowiedz cytując

• Gość: jojo Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.proxy.aol.com 16.06.02, 01:35
        Gość portalu: normalna napisał(a):

>
        > > Terrorysci
        >
        > Jeden fredzio pod czterema postaciami. Prosze spojrzec na adresy ponoc jednego
        > fredzia.
        > ================
        > • Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: *.daimler-benz.com
        > Gość portalu: Fredzio 06-06-2002 15:26 odpowiedz na list
        > odpowiedz cytując
        >
        > Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: *.mcbone.net / *.pppool.de
        > Gość portalu: Fredzio 08-06-2002 08:13 odpowiedz na list odpowie
        > dz
        > cytując
        >
        > • Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: *.tnt4.s2.uunet.d
        > e
        > Gość portalu: Fredzio 09-06-2002 14:20 odpowiedz na list odpowie
        > dz
        > cytując
        >
        >
        > • Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: 2.4.STABLE* /
        >
        > 53.13.52.*
        > Gość portalu: Fredzio 10-06-2002 12:53 odpowiedz na list
        > odpowiedz cytując
        >
        >

Co sie dziwisz padlo muzulmanska ? Dziwisz sie,ze z tylu adresow pisze ? Fredzio
        to Zyd przedsiebiorczy i po Swiecie podrozuje, w interesach oczywiscie ! Nie jak
        ty niewolnico moslema w pokoju zakratowanym,na powrot meza Ahmeda
        smierdzacego,dniami calymi oczekujaca . Wroci mezulek z ulicy cuchnacej,w morde
        brudna zoneczce przylozy,pozniej smrody jej wybarlozy,konsko-barani gulasz
        wpierdoli,wysra sie do dziury w podlodze,reka dupe pod kranikiem podmyje i ...na
        materac smierdzacy.... I tak w kolko to samo zycie sie toczy...
        • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.06.02, 09:09
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: normalna napisał(a):
          >
          > >
          > > > Terrorysci
          > >
          > > Jeden fredzio pod czterema postaciami. Prosze spojrzec na adresy ponoc jed
          > nego
          > > fredzia.
          > > ================
          > > • Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: *.daimler-benz.c
          > om
          > > Gość portalu: Fredzio 06-06-2002 15:26 odpowiedz na list
          >
          > > odpowiedz cytując
          > >
          > > Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: *.mcbone.net / *.pppool.de
          > > Gość portalu: Fredzio 08-06-2002 08:13 odpowiedz na list od
          > powie
          > > dz
          > > cytując
          > >
          > > • Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: *.tnt4.s2.uu
          > net.d
          > > e
          > > Gość portalu: Fredzio 09-06-2002 14:20 odpowiedz na list od
          > powie
          > > dz
          > > cytując
          > >
          > >
          > > • Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? adres: 2.4.STAB
          > LE* /
          > >
          > > 53.13.52.*
          > > Gość portalu: Fredzio 10-06-2002 12:53 odpowiedz na list
          >
          > > odpowiedz cytując
          > >
          > >
          >
          > Co sie dziwisz padlo muzulmanska ? Dziwisz sie,ze z tylu adresow pisze ? Fredzi
          > o
          > to Zyd przedsiebiorczy i po Swiecie podrozuje, w interesach oczywiscie ! Nie ja
          > k
          > ty niewolnico moslema w pokoju zakratowanym,na powrot meza Ahmeda
          > smierdzacego,dniami calymi oczekujaca . Wroci mezulek z ulicy cuchnacej,w morde
          >
          > brudna zoneczce przylozy,pozniej smrody jej wybarlozy,konsko-barani gulasz
          > wpierdoli,wysra sie do dziury w podlodze,reka dupe pod kranikiem podmyje i ...n
          > a
          > materac smierdzacy.... I tak w kolko to samo zycie sie toczy...
          Czes Rodaku wiesz Arabstwo nie wie co to Network Engineer oni zostali na
          wieblodzie, ile kosztuje taka Sara lecz Normalna na Wolnym Rynku ?
          Ja mowie nie wiecej niz 700 Szekel ! Pies w USa jest Droszczy ! ja ci mowie oni
          nie maja szaczunek do swoich Kobiet !
    • Gość: Fredzio Re: Dlaczego nie Znosze Arabow ???? IP: *.daimler-benz.com 17.06.02, 17:59

> Terrorysci
      Jak mozna Arabstwo w cale znosic !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka