Dodaj do ulubionych

czy bin laden jest naprawde winny?

IP: 5.2.1R1D* / 212.98.150.* 25.05.02, 20:37
jak czasami czytam steki bzdur i wulgarne wypowiedzi niektorych uzytkownikow
internetu ,to po prostu jelita mi sie nicuja.ludzie, jak nie znacie w ogole
tematu , a wasze wiadomosci sa zbieranina zaslyszanych plotek i ugruntowanych
przez zydowskie media niby-faktow, to blagam - nie wypowiadajcie sie, bo
psujecie krew osobom , ktore zyja w besposredniej stycznosci z problemami
bliskiego wschodu, muzulmanow , krajow trzeciego swiata i panstw arabskich.mam
tylko jedno pytanie do tych wszystkich madrali: dlaczego 11 wrzesnia do trade
world center nie przyszlo do pracy 4000 zydow tam zatrudnionych? skad sluzby
wywiadowcze u.s.a. wiedzialy o planowanych zamachach i dlaczego nie zareagowal
na to ten "najbardziej inteligentny prezydent ameryki", ktorej polacy (rzad)
juz tak gleboko weszli do d..y , ze nie moga sie z niej wycofac? jestem czystej
krwi polka, nie antysemitka, ale mieszkam w libanie od 15 lat i widze skutki
polityki amerykansko-zydowskiej oraz wzrastajaca desperacje wszystkich nie
filosemitow.bin ladena wychowala ameryka i ona skierowala go do walki
z "obrzydliwym " komunizmem, a teraz chce z bylego bohatera robic bandyte?gdyby
to on stal za zamachami, to pierwszy krzyczalbyo swoim czynie , a nie wypieral
sie , jak zaba blota. Arabowie sa sprytni ale nie na tyle, zeby dokonac takich
szeroko zakrojonych akcji. poza tym na trzeci dzien po "katastrofie" uslyszalam
w jednym z kanalow t.v. arabskiej (bo takich rowniez nalezy sluchac dla pelni
informacji), ze egipski pilot cywilnego lotnictwa skarzy sie , ze jego zdjecie
widnialo w t.v. , jako poleglego terrorysty, a on zyje i pracuje nie majac z
zamachami nic wspolnego.a tak naprawde to tozsamosci niektorych osob pozostaly
nie odkryte, zostaly sfalszowane lub wymyslone. podciagnieto wiele watkow i
spleciono z nich sprytny "latajacy dywan" , na ktorym jednak bedzie mozna
leciec do czasu, az prawda nie wyjdzie na jaw. ciekawe dlaczego w polskiej t.v.
malo mowi sie o wyrzuconych ze swych ziem palestynczykach, o pomordowanych z
zimna krwia kobietach i dzieciach pochodzenia arabskiego, o
libanczykach ,ktorzy do tej pory nie moga wrocic na swe ziemie bo zalega w nich
450000 min przeciwpiechotnych "produkcji" izraelskiej? dlaczego liban nie moze
sie rozwijac turystycznie - bo zydzi skutecznie strasza turystow okresowymi
nalotami i ostrzalami, o ktorych nawet nie mowi w polsce. izrael nie
przestrzega zadnych umow miedzynarodowych, "olewa"caly niezydowski swiat. moze
warto siegnac po ksiazke henry forda opisujaca "zdolnosci " zydowskich
politykow.moze warto zainteresowac sie szczegolami religii zydowskiej , glownie
talmudem gdzie wszyscy nie-zydzi sa potraktowani gorzej niz szmata od podlogi?
jak czytam" wypociny "traktujace o religii muzulmanskiej, to wierze gleboko, ze
ci ,ktorzy pisza o fanatykch i niedoukach islamu to po prostu ignoranci. ci
sami twierdza jednoczesnie , ze arabowie zdolni sa do bardzo wypracowanych
akcji terrorystycznych. z kolei barbarzyncami nazywaja palestynczykow , ktorych
jedyna bronia jest kamien w dloni.ludzie - cos tu sie nie zgadza? ktos nas
wszystkich "nabija w klasyczna butelke". ja zdazylam poznac muzulmanow dosc
dobrze i jakos ten wykreowany przez nasze media portret do nich mi nie pasuje.
koncze juz ten moj szkolny referat i czekam na sensowne, nie pozbawione
udokumentowanych faktow wypowiedzi z polski i z zagranicy. " chrzanienie kotka
przy pomocy mlotka " mozecie sobie darowac. P.S. czasami sluchajac polskich
wiadomosci o arabach wstydzilam sie ,ze jestem polka, bo byly tak bardzo
stronnicze i ubolewajace nad nieszczesciem izraelczykow, nie dostrzegajace
prawdziwej strony tego "medalu".
Obserwuj wątek
    • Gość: xxtds Re: czy bin laden jest naprawde winny? IP: *.sp / 192.168.5.* 25.05.02, 20:54
      I On i Ty jesteście niewinni! Żebyście tylko nie mieli dzieci. I to ani ze soba
      ani żadne z Was.
      xxtds
      • Gość: rania Re: czy bin laden jest naprawde winny? IP: 5.2.1R1D* / 212.98.150.* 26.05.02, 12:50
        skad w tobie tyle nienawisci? niestety spozniles sie z rada, mam dwoje dzieci ,
        ktore probuje wychowywac na dobrych ludzi.nie ucze ich nienawisci , ani
        uwazania sie za lepszych od innych.namawiam do zapominania o krzywdach i
        pamietania o milosci blizniego.nie jestem kochanka bin ladena nawet w
        marzeniach . ten typ mnie nie interesuje, nie uwazam go za bohatera , ale jest
        to odzwierciedlenie uczuc wszystkich ludzi traktowanych przez przez amerykanow
        i syjonistow , jako tych gorszych i glupszych.moj pradziadek byl zydem, drugi-
        niemcem, ja jestem muzulmanka z wyboru, chociaz mam pochodzenie katolicko-
        prawoslawne.nie widze nic zlego w zadnej religii , ale w traktowaniu religii
        jako broni do walki o bezwzgledna wladze.15 lat zycia w libanie , stycznosci z
        roznymi wyznaniamii doktrynami politycznymi dalo m wiele do myslenia.nastepny
        rozmowca zarzuca mi brak zdolnosci do uzywania rozumu, ale nienawisc i wyprane
        przez zydowskie media mozgi to poczatek niezdolnosci akceptowania tego , co
        inne.tylko chec porozumienia moze pomoc wszystkim zwasnionym stronom pod
        warunkiem,ze nikt nie bedzie sie wywyzszal.
    • kochanka Re: czy bin laden jest naprawde winny? 25.05.02, 20:54
      Gość portalu: rania napisał(a):

> jak czasami czytam steki bzdur i wulgarne wypowiedzi niektorych uzytkownikow
      > internetu ,to po prostu jelita mi sie nicuja.ludzie, jak nie znacie w ogole
      > tematu , a wasze wiadomosci sa zbieranina zaslyszanych plotek i ugruntowanych
      > przez zydowskie media niby-faktow, to blagam - nie wypowiadajcie sie, bo
      > psujecie krew osobom , ktore zyja w besposredniej stycznosci z problemami
      > bliskiego wschodu, muzulmanow , krajow trzeciego swiata i panstw arabskich.mam
      > tylko jedno pytanie do tych wszystkich madrali: dlaczego 11 wrzesnia do trade
      > world center nie przyszlo do pracy 4000 zydow tam zatrudnionych?

Po tym ostatnim powyższym zdaniu nie warto nawet czytać reszty. I ty oskarżasz
      resztę o plotkarstwo? Powiedz mi bezmyślne kochanie w jaki sposób ktoś byłby w
      stanie stwierdzić czy 4000 żydów nie przyszło do pracy 11 września? Czy myślisz
      że przy wejściu do tego budynku żydzi co dziennie spuszczali spodnie po to tylko
      żeby sprawdzić że są Żydami? Kto wie ilu Żydów pracowało WTC ? Nikt!!!!
      Powtarzasz bezmyślnie plotki i oskarżasz innych o to samo..

Popatrz bezmyślna plotkarko
      W pięć minut ja znalazłam ich pięciu.

Michelle Goldstein
      Marina Gertsberg
      Aaron Horwitz
      Alisha Levin
      Jeffrey Nussbaum

www.newsday.com/news/local/newyork/ny-wtcphotosplash.htmlstory

I ty oskarżasz innych o plotkarstwo??????

• kochanka ______Jeszcze_jedno_do_plotkary_Rani_____________: 25.05.02, 21:23
        Ponad 50% biur w WTC zaczynało pracę o 9 rano. Pierwszy samolot uderzył w
        północny budynek o 8:50. Teraz powiedz mi kochanie jak do tego dojdziesz czy
        ludzie którzy pracowali w WTC nie przyszli do pracy ponieważ byli ostrzeżeni
        czy nie przyszli bo zanim doszli budynek już płonął. Jesteś bezmyślną
        plotkarką!!!!!!

Jak w ogóle dojdziesz do tego kto przyszedł i po wybuchu uciekł a kto w ogóle
        nie przyszedł. Pomyśl czasami, to naprawdę nie boli!!!
        • Gość: Rania Re: ______Jeszcze_jedno_do_plotkary_Rani_____________: IP: 5.2.1R1D* / 212.98.150.* 26.05.02, 12:25
          dziekuje za niobrazliwy liscik.skoro jestem plotkara, to posze mi wyjasnic
          podstawowy fakt-dlaczego bin laden do tej pory nie chce sie przyznac do akcji z
          11 wrzesnia , chociaz wedlug wszystkich filosemitow to on jest winny. przeciez
          w oczach arabow uchodzi za bohatera i tak sie powinien przedstawic.on tylko
          gratulowal terrorystom nie znajac ich nazwisk ani prawdziwego celu zamachu. to
          kompletnie nie w stylu "barbarzynskich" arabskich terrorystow.oni nawet
          przyznaja sie do tego , czego nie uczynili jesli pasuja im cele i sposob.
          arabowie i kraje trzeciego swiata maja dosyc dominacji amerykansko-zydowskiej.
          maja dosc traktowania siebie jak taniej sily roboczej, polmozgow , ktorymi nie
          sa.czy jestes zydem? zeby nie zmuszac cie do myslenia kim ja jestem to powiem
          krotko- moj pradziadek nazywal sie Hirsh(!), drugi byl bambrem(niemieckm
          osiedlencem w polsce), ja urodzilam sie w rodzinie katolicko - prawoslawnej;
          po zamesciu (po 15 latach mieszkania w libanie) swiadomie przeszlam na
          islam.nie popieram terroryzmu, ale nienawidze jak kogos oskarza sie bez
          konkretnych dowodow o morderstwo.nie kieruje sie religia w ocenie ludzi , a
          jezeli kogos nie zlapie za reke to niczego nie probuje mu udowodnic.przezylam
          wystarczajco duzo na bliskim wschodzie aby wyrobic sobie odpowiednia opinie na
          temat ludzi tu mieszkajacych.
          • puls arabstwo smrodzi klamie na forum ,mordujecie tfu 26.05.02, 13:00
            11.09.01--to wy arabstwo ,mordercy islamscy mordujecie i myslicie ze nagroda
            za to to burdel u allacha.
            Jestescie zboczencami ,trzymacie niewolnikow ,gwalcicie ,teroryzujecie swoje
            kobiety i caly swiat.
            Moze Belzebub wezmie to cale arabstwo do siebie.....do piekla z nimi.
            • Gość: rania Re: arabstwo smrodzi klamie na forum ,mordujecie tfu IP: 5.2.1R1D* / 212.98.150.* 26.05.02, 14:22
              moze bys sie chociaz przedstawil i nie wyzywal wulgarnie innych. a jezeli juz
              masz zamiar ,to zgodnie z tematem ,bo przysrywanie ,to nie argumenty. nie
              jestem arabka , jesli pozwolisz, ale polka.nikogo nie zamordowalam ,za to
              ucierpialam od izraelskich nalotow na liban. rodzina i znajomi mego meza -
              rowniez. swoje wypociny "wypluwaj "lepiej w innym miejscu , bo moge czytac
              jedynie wypowiedzi z sensem.do takich tez sie ustosunkuje.jesli sie kogos
              nienawidzi , to trzeba wiedziec za co. nie tylko arabscy samobojcy zabijaja.
              wczesniej robily to inne narody , a liczba ofiar wywolanych przez nich wojen
              byla niporownywalnie wieksza od ilosci ofiar islamistow. niemcy,
              amerykanie ,anglicy, nawet francuzi byli mordercami , ale nikt nie "wieszal na
              nich psow". ofiarami byli glownie tubulcy z krajow trzeciego swiata. gineli
              tysiacami. moze wspomnimy chocby ostatnie wyczyny NATO na balkanach, czy w
              afganistanie gdzie nie unicestwiono glownego wroga , ale kraj biednych ludzi
              zdewastowano. a moze oni nie chca byc "cywilizowani"? ameryko- zostaw ludzi
              innych od siebie w spokoju, bo nie wszyscy chca jesc u Mc donald'a,czcic 4
              lipca i haloween!ile istnien ludzkich pochlonely wojny U.S.A. na dalekim
              wschodzie? dlaczego nie potepia sie tego? gdyby to uczynili arabowie ,to by ich
              pewnie unicestwiono bronia nuklearna.to nie islam jest winien jako pierwszy- to
              jest odpowiedz na agresje polityczno-ekonomiczno-kulturowa swiata amerykansko-
              zydowskiego.zeby cos krytykowac ,trzeba to poznac i ocenic.izrael nie chce
              pokoju, on chce dominowac i wsadzac swoje trzy grosze wszedzie.chyba wiedza to
              doskonale wszyscy prawdziwi zydzi wypowiadajacy sie tutaj, mam nadzieje ze
              znaja swoja religie.nawet polske uwazaja za ziemie obiecana, bo tam wsiaknela
              krew ich przodkow . zydzi nauczeni historia holocaustu powinni myslec inaczej i
              probowac sie asymilowac z ludnoscia innych wyznan. ale oni tylko potrafia sie
              izolowac, zamykac w gettach i nienawidziec, narzucac swoja wole.przypominam tez
              ze arabowie to nie tylko muzulmanie , ale i chrzescijanie roznych opcji.
              • _jacek71_ Jeszcze jeden arabski materac,a moze ten sam?? 26.05.02, 14:34
                Na forum, hehehe
                • _jacek71_ 11.09.01 arabstwo morduje takze Polakow 26.05.02, 14:40
                  Mowi ci ta data cos arabski materacu????
                  A tak naprawde , Izrael nigdy nic nie bombardowal nie zaczepiony ,
                  mordowaliscie Izraelczykow to wam odpowiedzieli (i tak za
                  malo ) ,materacu !!!!
                  • Gość: rania Re: 11.09.01 arabstwo morduje takze Polakow IP: 5.2.1R1D* / 212.98.150.* 26.05.02, 15:14
                    wole byc arabskim materacem ,niz takim obrzydliwym parchem jak ty.w trakcie
                    drugiej wojny swiatowej zgineli rowniez polacy , a zydzi uwazaja, ze tylko oni
                    byli ofiarami tej wojny. cymbale jeden, jak nie siedziales tu podczas
                    nalotow , to porozmawiaj z gen. wozniakiem , bylym dowodca wojsk ONZ na
                    poludniu libanu. moja kolezanka stracila tu corke i matke - zginely , bo zydkom
                    pomylilo sie biuro OWP z cywilnym mieszkaniem.w kanie tez zgineli ludzie
                    niewinni w obozie ONZ, a takze zolnierze z fidzji. sabra i chatila to chyba
                    byla tylko zabawa szarona i spolki w mordowanie , obcinanie kobiecych piersi i
                    robienie sobie zdjec w naszyjnikach z nich.systematyczne niszczenie
                    infrastruktury libanu to "male piwo".zaminowanie calego poludnia to gra w
                    szachy. moze pogadasz sobie z bylymi pracownikami ambasady polskiej, ktorzy
                    mieszkajac we wschodniej(chrzescijanskiej) czesci libanu rowniez odczuli
                    rozkosze nalotow izraelskich.moze porozmawiasz z ludzmi, ktorzy musieli
                    codziennie uciekac , bo zydzi albo sami prowokowali hesbollach, albo
                    krzyczeli , ze im bomba zniszczyla grzadke z pomidorami. jak ONZ postawila
                    granice , to w nocy slupy graniczne "cudownie " przesuwaly sie w glab libanu.co
                    drugi , trzeci dzien sa naruszane granice powietrzne libanu , bo zydki sobie
                    chca polatac swoimi samolotami wojskowymi.nikt ich nie zaczepia- niech sie
                    wyniosa z ostatniego okupowanego kawalka, to beda mieli spokoj.od 20 lat siedza
                    na poludniu libanu.zydom i amerykanom wolno wszystko? a arabowie nie maja prawa
                    sie bronic?jeszcze troche a narod wybrany przez boga(chyba po to , zeby
                    pokazac, jak nie nalezy postepowac) bedzie uwazal sie za jedynego wladce
                    planety.wystrzelcie sie lepiej w kosmos razem z amerykanami i kolonizujcie inne
                    planety, a ludziom na ziemi dajcie spokoj.
              • galetik TY SZMATO ISLAMSKA! 26.05.02, 16:49

jak wogole smiesz zabierac glos!szmaciaro bezwstydna!!!!!!
                robimy z wami porzadek i bedziemy robic tak dlugo ile trzeba bedzie parchy
                niemyte polmozgowce zacofane!!!
                stworzyliscie pieklo na swiecie wiec sami sie w nim piec bedziecie !
                • Gość: rania Re: TY SZMATO ISLAMSKA! IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 26.05.02, 17:15
                  te- gelatik - wyrazaj sie wiecej i mocniej, z pewnoscia mozna wyciagnac od
                  ciebie i tobie podobnych wasze prawdziwe cele. oby wiecej i czesciej slyszal
                  swiat wasze mysli. moze wreszcie ldziom sie rozjasni i zrozumieja dlaczego
                  zydzi zyli w diasporze przez tysiace lat i byli tepieni przez wszystkich ,
                  ktorzy ich lepiej poznali. z pewnoscia nie dacie sie lubic (z malymi
                  wyjatkami), ale bardzo latwo was nienawidziec. musicie uwazac , zeby holocaustu
                  ciag dalszy nie nastapil, bo za bardzo narazacie sie porzadnym
                  ludziom.wyjezdzajcie daleko , zeby nienawisc ludzka was nie dosiegla.a jezeli
                  chodzi o scislosc to jestem nie szmata islamska ale zona i matka ty glabie
                  parchaty. dobrze , ze moje dzieci tego nie czytaja, bo moglyby dostac rozstroju
                  zoladka i opawiowac te twoja obludna gebe.
                  • galetik Re: TY SZMATO ISLAMSKA! 26.05.02, 17:17

> te- gelatik - wyrazaj sie wiecej i mocniej, z pewnoscia mozna wyciagnac od
                    > ciebie i tobie podobnych wasze prawdziwe cele. oby wiecej i czesciej slyszal
                    > swiat wasze mysli. moze wreszcie ldziom sie rozjasni i zrozumieja dlaczego
                    > zydzi zyli w diasporze przez tysiace lat i byli tepieni przez wszystkich ,
                    > ktorzy ich lepiej poznali. z pewnoscia nie dacie sie lubic (z malymi
                    > wyjatkami), ale bardzo latwo was nienawidziec. musicie uwazac , zeby holocaustu
                    >
                    > ciag dalszy nie nastapil, bo za bardzo narazacie sie porzadnym
                    > ludziom.wyjezdzajcie daleko , zeby nienawisc ludzka was nie dosiegla.a jezeli
                    > chodzi o scislosc to jestem nie szmata islamska ale zona i matka ty glabie
                    > parchaty. dobrze , ze moje dzieci tego nie czytaja, bo moglyby dostac rozstroju
                    >
                    > zoladka i opawiowac te twoja obludna gebe.

TY KURWO nawet nie "mow" glosno ze masz dzieci!
                  • Gość: jojo Re: TY SZMATO ISLAMSKA! IP: *.proxy.aol.com 26.05.02, 17:28

> te- gelatik - wyrazaj sie wiecej i mocniej, z pewnoscia mozna wyciagnac od
                    > ciebie i tobie podobnych wasze prawdziwe cele. oby wiecej i czesciej slyszal
                    > swiat wasze mysli. moze wreszcie ldziom sie rozjasni i zrozumieja dlaczego
                    > zydzi zyli w diasporze przez tysiace lat i byli tepieni przez wszystkich ,
                    > ktorzy ich lepiej poznali. z pewnoscia nie dacie sie lubic (z malymi
                    > wyjatkami), ale bardzo latwo was nienawidziec. musicie uwazac , zeby holocaustu
                    >
                    > ciag dalszy nie nastapil, bo za bardzo narazacie sie porzadnym
                    > ludziom.wyjezdzajcie daleko , zeby nienawisc ludzka was nie dosiegla.a jezeli
                    > chodzi o scislosc to jestem nie szmata islamska ale zona i matka ty glabie
                    > parchaty. dobrze , ze moje dzieci tego nie czytaja, bo moglyby dostac rozstroju
                    >
                    > zoladka i opawiowac te twoja obludna gebe.

Ktora z kolei zona jestes szmaciaro bezzebna ?Ktory z kolei moslemski bandyta
                    ostatnie ci zeby z ryja wykopal ? Ile zezowatych bachorow arabskich z dupy swojej
                    na Swiat ten NASZ wyplulas ? Mow nam, RIGHT NOW !
                  • galetik Re: TY SZMATO ISLAMSKA! 26.05.02, 17:33
                    caluj mnie w dupe i to szybko .
                    dopiero co sie wysralem i specjalnie dla ciebie resztki do wylizania zostawilem.
                • Gość: rania Re: TY SZMATO ISLAMSKA! IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 26.05.02, 18:07
                  te- gelatik - wyrazaj sie wiecej i mocniej, z pewnoscia mozna wyciagnac od
                  ciebie i tobie podobnych wasze prawdziwe cele. oby wiecej i czesciej slyszal
                  swiat wasze mysli. moze wreszcie ldziom sie rozjasni i zrozumieja dlaczego
                  zydzi zyli w diasporze przez tysiace lat i byli tepieni przez wszystkich ,
                  ktorzy ich lepiej poznali. z pewnoscia nie dacie sie lubic (z malymi
                  wyjatkami), ale bardzo latwo was nienawidziec. musicie uwazac , zeby holocaustu
                  ciag dalszy nie nastapil, bo za bardzo narazacie sie porzadnym
                  ludziom.wyjezdzajcie daleko , zeby nienawisc ludzka was nie dosiegla.a jezeli
                  chodzi o scislosc to jestem nie szmata islamska ale zona i matka ty glabie
                  parchaty. dobrze , ze moje dzieci tego nie czytaja, bo moglyby dostac rozstroju
                  zoladka i opawiowac te twoja obludna gebe.
                  • Gość: rania Re: TY SZMATO ISLAMSKA! IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 26.05.02, 18:15
                    wyslalam to raz jeszcze , zeby AGORA S.A. cos z wami zrobila , bo wasze
                    chamstwo nie zna granic. z waszymi sposobami wyrazania sie powinniscie trafic
                    na smietnik ludzkosci.nie bede wiecej znizac sie do waszego poziomu
                    intelektualnego.
                  • Gość: normalna do Ranii IP: *.hamrazone.com / 10.0.5.* / 62.84.68.* 26.05.02, 18:32
                    Witaj Ranio na forum. Nie wiem kim jestes ale milo mi, ze pojawiaja sie nowi
                    ludzie, chcacy tu jeszcze zabierac glos. Bo zauwazylas chyba , ze wdepnelas w
                    gniazdo os. Albo raczej w cuchnace bagno. Nie zrazaj sie. Z czasem uodpornisz sie
                    na wszystko. Najwazniejsze, zeby swiat mogl widziec obie strony medalu.

• Gość: ? Re: do Ranii IP: *.15.tuwien.teleweb.at 26.05.02, 21:11
                      Witam cie Raniu
                      Nie zrazaj sie wypowiedziami zwyrodnialcow.To ze przekazujesz pewna informacje
                      z terenu w ktorym mieszkasz jest bardzo cenne.Informacje z oficjalnych mediow
                      sa najczesciej jednostronne.Media sa w rekach kapitalu a kapital wiadomo w
                      czyich rekach.Na reakcje ludzi chorych lepiej nie reagowac.Natomiast tresc
                      twoich informacji pozostanie w swiadomosci ludzi ktorzy potrafia myslec i
                      odrozniac co jest wiarygodne a co nie.Zycze wytrwalosci a dzieki temu coraz
                      wiecej ludzi dowie sie ,ze nie jest tak jak przekazuja media.
                      pozdrawiam
          • kochanka Re: ______Jeszcze_jedno_do_plotkary_Rani_____________: 26.05.02, 20:16
            No tak Rania skoro się nie przyznał to na pewno jest niewinny. Ale ja pamiętam
            Video na którym Osama nawet się chwalił że nie spodziewał się że zamach na WTC
            doprowadzi do kompletnego zniszczenia tych budynków. Oczywiście ty i arabski
            świat woli wierzyć w bezpodstawne brednie o 4000 ostrzeżonych Zydach w WTC niż
            w dowód którym jest te Video. Czy myślisz że on się teraz przyzna po tym co się
            stało w Afganistanie? Osama przeliczył się jeśli chodzi o naszą reakcję na 9.11
            i nigdy nie przyzna się że on jest odpowiedzialny. Ja ci powiem co zrobił Osama
            dla arabskiego świata: Mieszkam w Usa od wielu lat i nie pamiętam nienawiści w
            USA w stosunku do Arabów i Islamu. Zmieniło się to jednak po WTC. Opinia
            publiczna, czy ci się to podoba czy nie, znienawidziła Islam i Arabów.
            Przypomnę ci jeszcze że nasi politycy boją się tylko jednej rzeczy czym właśnie
            jest opinia publiczna. Teraz świat arabski nie ma tego nieświadomego obrońcy
            którym był przeciętny Joe Shmoe. Joe Shmoe mowi teraz Nuke Them!!! Taki jest
            rezultat zamachu przeprowadzonego i wykonanego przez fanatycznych arabskich
            Islamczyków i za to was nasz naród nienawidzi.

Pzdr
            Kochanka

• puls Ten materac "Sara" podpisuje sie takze "Rania".... 26.05.02, 20:26
              Arabskie triki ,maz bandyta z Hizbola dal rozkaz.
              Klamsc ,macic ,klamac bluzgac .......
              Ciekawe czy swoje dziecko wysle do prrzedszkola arafata ...jak byc zywa
              bomba i mordowac niewiernych.......i byc dobrym muzulmankiem i dac
              mamusi zarobic 25 000 $..........
            • Gość: hycel Re: ______Jeszcze_jedno_do_plotkary_Rani_____________: IP: *.planetsky.com / 212.98.145.* 26.05.02, 21:15
              kochanka napisał(a):

> No tak Rania skoro się nie przyznał to na pewno jest niewinny. Ale ja pamiętam
              > Video na którym Osama nawet się chwalił że nie spodziewał się że zamach na WTC
              > doprowadzi do kompletnego zniszczenia tych budynków. Oczywiście ty i arabski
              > świat woli wierzyć w bezpodstawne brednie o 4000 ostrzeżonych Zydach w WTC niż
              > w dowód którym jest te Video. Czy myślisz że on się teraz przyzna po tym co się
              >
              > stało w Afganistanie? Osama przeliczył się jeśli chodzi o naszą reakcję na 9.11
              >
              > i nigdy nie przyzna się że on jest odpowiedzialny. Ja ci powiem co zrobił Osama
              >
              > dla arabskiego świata: Mieszkam w Usa od wielu lat i nie pamiętam nienawiści w
              > USA w stosunku do Arabów i Islamu. Zmieniło się to jednak po WTC. Opinia
              > publiczna, czy ci się to podoba czy nie, znienawidziła Islam i Arabów.
              > Przypomnę ci jeszcze że nasi politycy boją się tylko jednej rzeczy czym właśnie
              >
              > jest opinia publiczna. Teraz świat arabski nie ma tego nieświadomego obrońcy
              > którym był przeciętny Joe Shmoe. Joe Shmoe mowi teraz Nuke Them!!! Taki jest
              > rezultat zamachu przeprowadzonego i wykonanego przez fanatycznych arabskich
              > Islamczyków i za to was nasz naród nienawidzi.
              >
              > Pzdr
              > Kochanka
              >

Przede wszystkim,klamliwym plotkarstwem i popieraczem plotkarstwa jestes
              ty "kochanka". Nie media arabskie wymyslily historie o
              zydach,ktorych "opatrznosc"ostrzegla 11 wrzesnia i nie stawili sie w robocie.
              Caly swiat o tym trabi,nie rania tylko.
              Piszesz o nienawisci amerykanskiej publiki do Arabow i islamu,co jest wg.ciebie
              skutkiem zamachu na USA.
              Ja sie wcale,a wcale nie dziwie. Wystarczy wejscie na to forum,by miec pojecie o
              robocie zydowskiej przeciw Arabom i islamowi. A kto tu sie najczesciej wypowiada?
              Tzw.pionki dalszego stopnia propagandy. A ile brudu i nienawisci juz rozdmuchali?
              (Tylko wez rowniez pod uwage,ze to wszystko zaczyna sie odbijac na nich.)
              A teraz wyobrazajac sobie dzialalnosc propagandy wyzszych stopni w
              administracji,w mediach,w prasie,w instytucjach itd.itd. wcale sie nie dziwie,ze
              wiekszosc Amerykanow boi sie "arabskich terrorystow"
              Sam Bush terroryzuje swoich Amerykanow,gloszac nadchodzace katastrofy!
              Ciekawe,ze nawet Hezbollah zostalo podniesione do rangi miedzynarodowego
              terroryzmu? Przeciez to smiechu warte! Przeciez to syjonisci z Szaronem na czele
              przekabacaja w tym Bialym Domu tych wszystkich glupkow.Nie wspominajac o
              kongresie.Tam juz elita syjonistyczna rzadzi na calego.
              Wypieral sie Bush,ze to nie jest wojna z islamem,ale z terroryzmem. Jednak
              wszystko wskazuje na to,ze Bush igra z ogniem.Trabi tu i tam,ze
              zaatakowano "amerykanski styl zycia,demokracje" itd. Przeciez dzis wszyscy,poza
              Amerykanami wiedza,ze to jedna wielka bzdura.Jedno wielkie klamstwo.
              Zreszta po waszych postach widac kto i co jest celem tej wojny.
              Osmieszyc,zwulgaryzowac,az wreszcie zniszczyc Arabow i ich religie.
              Kto na tym ma skorzystac? Sam sobie odpowiedz.My wszyscy wiemy.

Jedno wydaje sie prawie pewne.Taka polityka USA doprowadzi do III wojny
              swiatowej,ktora wisi na wlosku.
              Ciesz sie kochanko i tobie podobni.
              • Gość: jojo Re: ______Jeszcze_jedno_do_plotkary_Rani_____________: IP: *.proxy.aol.com 26.05.02, 21:20
                Gość portalu: hycel napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                >
                > > No tak Rania skoro się nie przyznał to na pewno jest niewinny. Ale ja pami
                > ętam
                > > Video na którym Osama nawet się chwalił że nie spodziewał się że zamach na
                > WTC
                > > doprowadzi do kompletnego zniszczenia tych budynków. Oczywiście ty i arabs
                > ki
                > > świat woli wierzyć w bezpodstawne brednie o 4000 ostrzeżonych Zydach w WTC
                > niż
                > > w dowód którym jest te Video. Czy myślisz że on się teraz przyzna po tym c
                > o się
                > >
                > > stało w Afganistanie? Osama przeliczył się jeśli chodzi o naszą reakcję na
                > 9.11
                > >
                > > i nigdy nie przyzna się że on jest odpowiedzialny. Ja ci powiem co zrobił
                > Osama
                > >
                > > dla arabskiego świata: Mieszkam w Usa od wielu lat i nie pamiętam nienawiś
                > ci w
                > > USA w stosunku do Arabów i Islamu. Zmieniło się to jednak po WTC. Opinia
                > > publiczna, czy ci się to podoba czy nie, znienawidziła Islam i Arabów.
                > > Przypomnę ci jeszcze że nasi politycy boją się tylko jednej rzeczy czym wł
                > aśnie
                > >
                > > jest opinia publiczna. Teraz świat arabski nie ma tego nieświadomego obro
                > ńcy
                > > którym był przeciętny Joe Shmoe. Joe Shmoe mowi teraz Nuke Them!!! Taki je
                > st
                > > rezultat zamachu przeprowadzonego i wykonanego przez fanatycznych arabskic
                > h
                > > Islamczyków i za to was nasz naród nienawidzi.
                > >
                > > Pzdr
                > > Kochanka
                > >
                >
                >
                > Przede wszystkim,klamliwym plotkarstwem i popieraczem plotkarstwa jestes
                > ty "kochanka". Nie media arabskie wymyslily historie o
                > zydach,ktorych "opatrznosc"ostrzegla 11 wrzesnia i nie stawili sie w robocie.
                > Caly swiat o tym trabi,nie rania tylko.
                > Piszesz o nienawisci amerykanskiej publiki do Arabow i islamu,co jest wg.cieb
                > ie
                > skutkiem zamachu na USA.
                > Ja sie wcale,a wcale nie dziwie. Wystarczy wejscie na to forum,by miec pojecie
                > o
                > robocie zydowskiej przeciw Arabom i islamowi. A kto tu sie najczesciej wypowiad
                > a?
                > Tzw.pionki dalszego stopnia propagandy. A ile brudu i nienawisci juz rozdmuchal
                > i?
                > (Tylko wez rowniez pod uwage,ze to wszystko zaczyna sie odbijac na nich.)
                > A teraz wyobrazajac sobie dzialalnosc propagandy wyzszych stopni w
                > administracji,w mediach,w prasie,w instytucjach itd.itd. wcale sie nie dziwie,z
                > e
                > wiekszosc Amerykanow boi sie "arabskich terrorystow"
                > Sam Bush terroryzuje swoich Amerykanow,gloszac nadchodzace katastrofy!
                > Ciekawe,ze nawet Hezbollah zostalo podniesione do rangi miedzynarodowego
                > terroryzmu? Przeciez to smiechu warte! Przeciez to syjonisci z Szaronem na czel
                > e
                > przekabacaja w tym Bialym Domu tych wszystkich glupkow.Nie wspominajac o
                > kongresie.Tam juz elita syjonistyczna rzadzi na calego.
                > Wypieral sie Bush,ze to nie jest wojna z islamem,ale z terroryzmem. Jednak
                > wszystko wskazuje na to,ze Bush igra z ogniem.Trabi tu i tam,ze
                > zaatakowano "amerykanski styl zycia,demokracje" itd. Przeciez dzis wszyscy,poza
                >
                > Amerykanami wiedza,ze to jedna wielka bzdura.Jedno wielkie klamstwo.
                > Zreszta po waszych postach widac kto i co jest celem tej wojny.
                > Osmieszyc,zwulgaryzowac,az wreszcie zniszczyc Arabow i ich religie.
                > Kto na tym ma skorzystac? Sam sobie odpowiedz.My wszyscy wiemy.
                >
                > Jedno wydaje sie prawie pewne.Taka polityka USA doprowadzi do III wojny
                > swiatowej,ktora wisi na wlosku.
                > Ciesz sie kochanko i tobie podobni.

Przestan filozofowac,bo juz nigdy psa rasowego w sidla nie chwycisz i
                zbankrutujesz ! A potem,jak przyslowie glosi :"jak bida,to do Zyda " ! Marny ty
                czlowieczku !!!
                • puls hycel bydle: To co 11.09.01 to nie arabstwo ? heh 26.05.02, 21:40
                  To cos nowego , bydlaku !
                  Musisz byc porzadnie jed..niety w leb , jesli to nie mordy arabski zrobily
                  to moze kosmici co mieli koran i gadali po arabsku?
                  Ty bydlaku jestes arabska 5 kolumna ,ile ci placa za te brednie ?
                  • Gość: hycel Re: hycel bydle: To co 11.09.01 to nie arabstwo ? heh IP: *.planetsky.com / 212.98.145.* 26.05.02, 22:12
                    puls napisał(a):

> To cos nowego , bydlaku !
                    > Musisz byc porzadnie jed..niety w leb , jesli to nie mordy arabski zrobily
                    >
                    > to moze kosmici co mieli koran i gadali po arabsku?
                    > Ty bydlaku jestes arabska 5 kolumna ,ile ci placa za te brednie ?

Gorszego bydlaka,debila,parszywca i uzytkownika smierdzacego materaca na tym
                    forum od ciebie NIE MA!
                    Czy ty kiedys zwierzaku choc raz otworzyles ta swoja parszywa gebe i
                    powiedziales cos do rzeczy??
                    Zeby nie ten twoj sluzbowy komputer,to ty normalnych ludzi bys nigdy nie mogl
                    poznac! Ale to nie dla ciebie.Wracaj do rynsztoku szczurze!
                    • pulsprawdziwy Re: hycel bydle: To co 11.09.01 to nie arabstwo ? heh 27.05.02, 00:56
                      tak ale to arabskie mordy wykonaly !!!
                      • Gość: jojo Re: hycel bydle: To co 11.09.01 to nie arabstwo ? heh IP: *.proxy.aol.com 27.05.02, 01:19
                        pulsprawdziwy napisał(a):

> tak ale to arabskie mordy wykonaly !!!

arabskie swinie ba miejscu mord,dupy maja ! Tfuj ! Nienawidze tego narodu
                        bydlecego !!!! Tfuj,jeszcze troche,a sam im turbany maczeta poscinam !!!
                  • Gość: banita Re: hycel bydle: To co 11.09.01 to nie arabstwo ? heh IP: 3.5.* / *.chello.pl 27.05.02, 01:37
                    Tobie za to Izrael za prowadzenie prosyjonistycznej polityki nie musi płacić
                    nic. Pożyteczni idioci są darmowi, a Żyd głowe do interesów ma więc po co
                    wydawać pieniądze, jak można mieć coś za darmo co ? Poza tym poziom jaki
                    osiągneliście w atakach i wyzywaniu nijakiej Reni osiągnął już taki stopień, że
                    jedyne o co się prosicie to plomba w jape mówisz, że to Arabowie nie szanują
                    kobiet, spójrz lepiej na siebie jeden z drugim.
              • kochanka Bredzisz Hycel:( 27.05.02, 00:31

>
                > Przede wszystkim,klamliwym plotkarstwem i popieraczem plotkarstwa jestes
                > ty "kochanka". Nie media arabskie wymyslily historie o
                > zydach,ktorych "opatrznosc"ostrzegla 11 wrzesnia i nie stawili sie w robocie.
                > Caly swiat o tym trabi,nie rania tylko.

No dobrze, skoro Rania zupelnie postanowila na to nie odpowiedziec i jak ty
                napisales caly swiat o tym wie moze ty mie odpowiesz jak to jest mozliwe:

Wybacz ze tylko skopiuje to co napisala do Rani:

Powiedz mi bezmyślne kochanie w jaki sposób ktoś byłby w
                stanie stwierdzić czy 4000 żydów nie przyszło do pracy 11 września? Czy myślisz
                że przy wejściu do tego budynku żydzi co dziennie spuszczali spodnie po to tylko
                żeby sprawdzić że są Żydami? Kto wie ilu Żydów pracowało WTC ? Nikt!!!!
                Powtarzasz bezmyślnie plotki i oskarżasz innych o to samo..

Ponad 50% biur w WTC zaczynało pracę o 9 rano. Pierwszy samolot uderzył w
                północny budynek o 8:50. Teraz powiedz mi kochanie jak do tego dojdziesz czy
                ludzie którzy pracowali w WTC nie przyszli do pracy ponieważ byli ostrzeżeni
                czy nie przyszli bo zanim doszli budynek już płonął. Jesteś bezmyślną
                plotkarką!!!!!!

Jak w ogóle dojdziesz do tego kto przyszedł i po wybuchu uciekł a kto w ogóle
                nie przyszedł. Pomyśl czasami, to naprawdę nie boli!!!

Popatrz bezmyślna plotkarko
                W pięć minut ja znalazłam ich pięciu.

Michelle Goldstein
                Marina Gertsberg
                Aaron Horwitz
                Alisha Levin
                Jeffrey Nussbaum

www.newsday.com/news/local/newyork/ny-wtcphotosplash.htmlstory

co do reszty twojego postu, nie warto nawet czytac, a tym bardziej odpowiadac.

pzdr
                Kochanka

> Piszesz o nienawisci amerykanskiej publiki do Arabow i islamu,co jest wg.cieb
                > ie
                > skutkiem zamachu na USA.
                > Ja sie wcale,a wcale nie dziwie. Wystarczy wejscie na to forum,by miec pojecie
                > o
                > robocie zydowskiej przeciw Arabom i islamowi. A kto tu sie najczesciej wypowiad
                > a?
                > Tzw.pionki dalszego stopnia propagandy. A ile brudu i nienawisci juz rozdmuchal
                > i?
                > (Tylko wez rowniez pod uwage,ze to wszystko zaczyna sie odbijac na nich.)
                > A teraz wyobrazajac sobie dzialalnosc propagandy wyzszych stopni w
                > administracji,w mediach,w prasie,w instytucjach itd.itd. wcale sie nie dziwie,z
                > e
                > wiekszosc Amerykanow boi sie "arabskich terrorystow"
                > Sam Bush terroryzuje swoich Amerykanow,gloszac nadchodzace katastrofy!
                > Ciekawe,ze nawet Hezbollah zostalo podniesione do rangi miedzynarodowego
                > terroryzmu? Przeciez to smiechu warte! Przeciez to syjonisci z Szaronem na czel
                > e
                > przekabacaja w tym Bialym Domu tych wszystkich glupkow.Nie wspominajac o
                > kongresie.Tam juz elita syjonistyczna rzadzi na calego.
                > Wypieral sie Bush,ze to nie jest wojna z islamem,ale z terroryzmem. Jednak
                > wszystko wskazuje na to,ze Bush igra z ogniem.Trabi tu i tam,ze
                > zaatakowano "amerykanski styl zycia,demokracje" itd. Przeciez dzis wszyscy,poza
                >
                > Amerykanami wiedza,ze to jedna wielka bzdura.Jedno wielkie klamstwo.
                > Zreszta po waszych postach widac kto i co jest celem tej wojny.
                > Osmieszyc,zwulgaryzowac,az wreszcie zniszczyc Arabow i ich religie.
                > Kto na tym ma skorzystac? Sam sobie odpowiedz.My wszyscy wiemy.
                >
                > Jedno wydaje sie prawie pewne.Taka polityka USA doprowadzi do III wojny
                > swiatowej,ktora wisi na wlosku.
                > Ciesz sie kochanko i tobie podobni.

• Gość: hycel Re: Bredzisz Hycel:( IP: *.planetsky.com / 212.98.145.* 27.05.02, 18:34
                  kochanka napisał(a):

> Gość portalu: hycel napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > Przede wszystkim,klamliwym plotkarstwem i popieraczem plotkarstwa jestes
                  > > ty "kochanka". Nie media arabskie wymyslily historie o
                  > > zydach,ktorych "opatrznosc"ostrzegla 11 wrzesnia i nie stawili sie w roboc
                  > ie.
                  > > Caly swiat o tym trabi,nie rania tylko.
                  >
                  >
                  > No dobrze, skoro Rania zupelnie postanowila na to nie odpowiedziec i jak ty
                  > napisales caly swiat o tym wie moze ty mie odpowiesz jak to jest mozliwe:
                  >
                  > Wybacz ze tylko skopiuje to co napisala do Rani:
                  >
                  > Powiedz mi bezmyślne kochanie w jaki sposób ktoś byłby w
                  > stanie stwierdzić czy 4000 żydów nie przyszło do pracy 11 września? Czy myślisz
                  >
                  > że przy wejściu do tego budynku żydzi co dziennie spuszczali spodnie po to tylk
                  > o
                  > żeby sprawdzić że są Żydami? Kto wie ilu Żydów pracowało WTC ? Nikt!!!!
                  > Powtarzasz bezmyślnie plotki i oskarżasz innych o to samo..
                  >

Bredzisz ty! Dzis nikt nie musi spuszczac spodni. Ogromna ilosc
                  europejczykow,Amerykanow i wszyscy Arabowie (czyli wszyscy nie-zydzi) nie roznia
                  sie od zydow gdy im w porki zajrzysz.Dziwne,ze o tym nie wiesz (chociazby)jako
                  kochanka.

> Ponad 50% biur w WTC zaczynało pracę o 9 rano. Pierwszy samolot uderzył w
                  > północny budynek o 8:50. Teraz powiedz mi kochanie jak do tego dojdziesz czy
                  > ludzie którzy pracowali w WTC nie przyszli do pracy ponieważ byli ostrzeżeni
                  > czy nie przyszli bo zanim doszli budynek już płonął. Jesteś bezmyślną
                  > plotkarką!!!!!!
                  >
                  > Jak w ogóle dojdziesz do tego kto przyszedł i po wybuchu uciekł a kto w ogóle
                  > nie przyszedł. Pomyśl czasami, to naprawdę nie boli!!!
                  >
                  > Mowimy o Nowym Yorku,a nie o Koziej Woli np.
                  Gmachy takie jak WTC, zatrudnionych tysiace osob i tylez samo dziennej
                  klienteli. Nie powiesz mi,ze pracownicy leca do pracy na ostatnia minute,z
                  wywieszonymijezykami..O 9.00 wchodza interesanci.Wszystko musi juz byc otwarte.
                  Czyli 8.45 przynajmniej pracownicy sa juz obecni!!!

To tylko moje logiczne myslenie. A BBC,ktora pierwsza te wiadomosc podala miala
                  jakies podstawy.Pisalo o tym zreszta wiele swiatowych gazet.I dalej sa dyskusje
                  na ten temat.
                  Dla mnie osobiscie nie ma najmniejszej watpliwosci,ze byla to akcja wykonana
                  przez nazwijmy to "swiatowe mozgi",a cel dzis jest coraz bardziej widoczny.
                  Tak jak pisze rania,Bin Laden nie przyznal sie.Nie ma na to dowodow,a Arabowie
                  nie sa w stanie na zorganizowanie tak wielkiej akcji. A nawet gdyby oni,to
                  trabili by calemu swiatu,ze to oni i dlaczego.Patrz na akcje w Izraelu.Kazda
                  prawie akcja samobojcza ma oglaszanego wykonawce!
                  >
                  > Popatrz bezmyślna plotkarko
                  > W pięć minut ja znalazłam ich pięciu.
                  >
                  > Michelle Goldstein
                  > Marina Gertsberg
                  > Aaron Horwitz
                  > Alisha Levin
                  > Jeffrey Nussbaum
                  >
                  > <a href="www.newsday.com/news/local/newyork/ny-wtcphotosplash.htmlstory"
                  > target="_blank">www.newsday.com/news/local/newyork/ny-wtcphotosplash.htmlstory<
                  > /a>
                  >
                  >
                  > co do reszty twojego postu, nie warto nawet czytac, a tym bardziej odpowiadac.
                  >
                  Czytaj i odpowiadaj na co sobie zyczysz.Twoja sprawa.
                  > pzdr
                  > Kochanka
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  > > Piszesz o nienawisci amerykanskiej publiki do Arabow i islamu,co jest wg
                  > .cieb
                  > > ie
                  > > skutkiem zamachu na USA.
                  > > Ja sie wcale,a wcale nie dziwie. Wystarczy wejscie na to forum,by miec poj
                  > ecie
                  > > o
                  > > robocie zydowskiej przeciw Arabom i islamowi. A kto tu sie najczesciej wyp
                  > owiad
                  > > a?
                  > > Tzw.pionki dalszego stopnia propagandy. A ile brudu i nienawisci juz rozdm
                  > uchal
                  > > i?
                  > > (Tylko wez rowniez pod uwage,ze to wszystko zaczyna sie odbijac na nich.)
                  > > A teraz wyobrazajac sobie dzialalnosc propagandy wyzszych stopni w
                  > > administracji,w mediach,w prasie,w instytucjach itd.itd. wcale sie nie dzi
                  > wie,z
                  > > e
                  > > wiekszosc Amerykanow boi sie "arabskich terrorystow"
                  > > Sam Bush terroryzuje swoich Amerykanow,gloszac nadchodzace katastrofy!
                  > > Ciekawe,ze nawet Hezbollah zostalo podniesione do rangi miedzynarodowego
                  > > terroryzmu? Przeciez to smiechu warte! Przeciez to syjonisci z Szaronem na
                  > czel
                  > > e
                  > > przekabacaja w tym Bialym Domu tych wszystkich glupkow.Nie wspominajac o
                  > > kongresie.Tam juz elita syjonistyczna rzadzi na calego.
                  > > Wypieral sie Bush,ze to nie jest wojna z islamem,ale z terroryzmem. Jednak
                  >
                  > > wszystko wskazuje na to,ze Bush igra z ogniem.Trabi tu i tam,ze
                  > > zaatakowano "amerykanski styl zycia,demokracje" itd. Przeciez dzis wszyscy
                  > ,poza
                  > >
                  > > Amerykanami wiedza,ze to jedna wielka bzdura.Jedno wielkie klamstwo.
                  > > Zreszta po waszych postach widac kto i co jest celem tej wojny.
                  > > Osmieszyc,zwulgaryzowac,az wreszcie zniszczyc Arabow i ich religie.
                  > > Kto na tym ma skorzystac? Sam sobie odpowiedz.My wszyscy wiemy.
                  > >
                  > > Jedno wydaje sie prawie pewne.Taka polityka USA doprowadzi do III wojny
                  > > swiatowej,ktora wisi na wlosku.
                  > > Ciesz sie kochanko i tobie podobni.
                  >

• kochanka Re: Bredzisz Hycel:( 27.05.02, 19:02

> kochanka napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: hycel napisał(a):
                    > >
                    > > >
                    > > > Przede wszystkim,klamliwym plotkarstwem i popieraczem plotkarstwa je
                    > stes
                    > > > ty "kochanka". Nie media arabskie wymyslily historie o
                    > > > zydach,ktorych "opatrznosc"ostrzegla 11 wrzesnia i nie stawili sie w
                    > roboc
                    > > ie.
                    > > > Caly swiat o tym trabi,nie rania tylko.
                    > >
                    > >
                    > > No dobrze, skoro Rania zupelnie postanowila na to nie odpowiedziec i jak t
                    > y
                    > > napisales caly swiat o tym wie moze ty mie odpowiesz jak to jest mozliwe:
                    > >
                    > > Wybacz ze tylko skopiuje to co napisala do Rani:
                    > >
                    > > Powiedz mi bezmyślne kochanie w jaki sposób ktoś byłby w
                    > > stanie stwierdzić czy 4000 żydów nie przyszło do pracy 11 września? Czy my
                    > ślisz
                    > >
                    > > że przy wejściu do tego budynku żydzi co dziennie spuszczali spodnie po to
                    > tylk
                    > > o
                    > > żeby sprawdzić że są Żydami? Kto wie ilu Żydów pracowało WTC ? Nikt!!!!
                    > > Powtarzasz bezmyślnie plotki i oskarżasz innych o to samo..
                    > >
                    >
                    > Bredzisz ty! Dzis nikt nie musi spuszczac spodni. Ogromna ilosc
                    > europejczykow,Amerykanow i wszyscy Arabowie (czyli wszyscy nie-zydzi) nie rozni
                    > a
                    > sie od zydow gdy im w porki zajrzysz.Dziwne,ze o tym nie wiesz (chociazby)jako
                    > kochanka.
                    >
                    >
                    > > Ponad 50% biur w WTC zaczynało pracę o 9 rano. Pierwszy samolot uderzył w
                    > > północny budynek o 8:50. Teraz powiedz mi kochanie jak do tego dojdziesz c
                    > zy
                    > > ludzie którzy pracowali w WTC nie przyszli do pracy ponieważ byli ostrzeże
                    > ni
                    > > czy nie przyszli bo zanim doszli budynek już płonął. Jesteś bezmyślną
                    > > plotkarką!!!!!!
                    > >
                    > > Jak w ogóle dojdziesz do tego kto przyszedł i po wybuchu uciekł a kto w og
                    > óle
                    > > nie przyszedł. Pomyśl czasami, to naprawdę nie boli!!!
                    > >
                    > > Mowimy o Nowym Yorku,a nie o Koziej Woli np.
                    > Gmachy takie jak WTC, zatrudnionych tysiace osob i tylez samo dziennej
                    > klienteli. Nie powiesz mi,ze pracownicy leca do pracy na ostatnia minute,z
                    > wywieszonymijezykami..O 9.00 wchodza interesanci.Wszystko musi juz byc otwarte.
                    >
                    > Czyli 8.45 przynajmniej pracownicy sa juz obecni!!!
                    >
                    > To tylko moje logiczne myslenie. A BBC,ktora pierwsza te wiadomosc podala miala
                    >
                    > jakies podstawy.Pisalo o tym zreszta wiele swiatowych gazet.I dalej sa dyskusje
                    >
                    > na ten temat.
                    > Dla mnie osobiscie nie ma najmniejszej watpliwosci,ze byla to akcja wykonana
                    > przez nazwijmy to "swiatowe mozgi",a cel dzis jest coraz bardziej widoczny.
                    > Tak jak pisze rania,Bin Laden nie przyznal sie.Nie ma na to dowodow,a Arabowie
                    > nie sa w stanie na zorganizowanie tak wielkiej akcji. A nawet gdyby oni,to
                    > trabili by calemu swiatu,ze to oni i dlaczego.Patrz na akcje w Izraelu.Kazda
                    > prawie akcja samobojcza ma oglaszanego wykonawce!

Oczywiscie twoja odpowiedz zupelnie zignorowala, podobnie jak odpowiedz Rani, moj
                    post ktory radze jeszcze raz przecztyac i dopowiedziec mi jak ktos do tego
                    doszedl ze 4000 Zydow nie przyszlo do pracy poniewaz byli ostrzezeni??

Zreszta odpowiedzialam tez dlaczego Osama sie nie przyznaje a ty znowu zadajesz
                    mi to samo pytanie.

Co to za rozmowa kiedy jedna strona zupelnie ignoruje co sie do niej mowi??

> >
                    > > Popatrz bezmyślna plotkarko
                    > > W pięć minut ja znalazłam ich pięciu.
                    > >
                    > > Michelle Goldstein
                    > > Marina Gertsberg
                    > > Aaron Horwitz
                    > > Alisha Levin
                    > > Jeffrey Nussbaum
                    > >
                    > > <a href="<a href="www.newsday.com/news/local/newyork/ny-wtcphoto
                    > splash.htmlstory""target="_blank">www.newsday.com/news/local/newyork/ny-wtcphot
                    > osplash.htmlstory"</a>
                    > > target="_blank">www.newsday.com/news/local/newyork/ny-wtcphotosplash.ht
                    > mlstory<
                    > > /a>
                    > >
                    > >
                    > > co do reszty twojego postu, nie warto nawet czytac, a tym bardziej odpowia
                    > dac.
                    > >
                    > Czytaj i odpowiadaj na co sobie zyczysz.Twoja sprawa.
                    > > pzdr
                    > > Kochanka
                    > >
                    > >
                    > >
                    > >
                    > >
                    > >
                    > >
                    > > > Piszesz o nienawisci amerykanskiej publiki do Arabow i islamu,co je
                    > st wg
                    > > .cieb
                    > > > ie
                    > > > skutkiem zamachu na USA.
                    > > > Ja sie wcale,a wcale nie dziwie. Wystarczy wejscie na to forum,by mie
                    > c poj
                    > > ecie
                    > > > o
                    > > > robocie zydowskiej przeciw Arabom i islamowi. A kto tu sie najczescie
                    > j wyp
                    > > owiad
                    > > > a?
                    > > > Tzw.pionki dalszego stopnia propagandy. A ile brudu i nienawisci juz
                    > rozdm
                    > > uchal
                    > > > i?
                    > > > (Tylko wez rowniez pod uwage,ze to wszystko zaczyna sie odbijac na ni
                    > ch.)
                    > > > A teraz wyobrazajac sobie dzialalnosc propagandy wyzszych stopni w
                    > > > administracji,w mediach,w prasie,w instytucjach itd.itd. wcale sie ni
                    > e dzi
                    > > wie,z
                    > > > e
                    > > > wiekszosc Amerykanow boi sie "arabskich terrorystow"
                    > > > Sam Bush terroryzuje swoich Amerykanow,gloszac nadchodzace katastrofy
                    > !
                    > > > Ciekawe,ze nawet Hezbollah zostalo podniesione do rangi miedzynarodow
                    > ego
                    > > > terroryzmu? Przeciez to smiechu warte! Przeciez to syjonisci z Szaron
                    > em na
                    > > czel
                    > > > e
                    > > > przekabacaja w tym Bialym Domu tych wszystkich glupkow.Nie wspominaja
                    > c o
                    > > > kongresie.Tam juz elita syjonistyczna rzadzi na calego.
                    > > > Wypieral sie Bush,ze to nie jest wojna z islamem,ale z terroryzmem. J
                    > ednak
                    > >
                    > > > wszystko wskazuje na to,ze Bush igra z ogniem.Trabi tu i tam,ze
                    > > > zaatakowano "amerykanski styl zycia,demokracje" itd. Przeciez dzis ws
                    > zyscy
                    > > ,poza
                    > > >
                    > > > Amerykanami wiedza,ze to jedna wielka bzdura.Jedno wielkie klamstwo.
                    > > > Zreszta po waszych postach widac kto i co jest celem tej wojny.
                    > > > Osmieszyc,zwulgaryzowac,az wreszcie zniszczyc Arabow i ich religie.
                    > > > Kto na tym ma skorzystac? Sam sobie odpowiedz.My wszyscy wiemy.
                    > > >
                    > > > Jedno wydaje sie prawie pewne.Taka polityka USA doprowadzi do III woj
                    > ny
                    > > > swiatowej,ktora wisi na wlosku.
                    > > > Ciesz sie kochanko i tobie podobni.
                    > >
                    >

• Gość: MR.CONTI DO HYCLA O KOCHANKI PYTANIU IP: *.milnernet.com 27.05.02, 23:28
                      KOCHANKA ZADALA DOBREM PYTANIE. KTO WIE KTO BYL
                      OSTZEZONY A KTO PO PROSTU NIE PRZYSZDDL. JA OSOBISCIE
                      PRACOWALEMW WTC W MEWCHANICZNYM ROOM W PIWNICY NA
                      PIERWSZEJ SZYFCIE KTURA ZACZYNALA SIEM O 9 RANO. JAK
                      PIERWSZY SAMOLOT SIEM WPIERDOLIL W WTC JA BYLEM NA
                      OKRECIE PRZEPLYWAJONCYM HUDSON RZEKA. PO PIERWSZYM
                      WYBUCHU STATEK ZAWRUCIL I NIGDY NIE DOJECHALEM DO
                      MAHATANU. JESTEM PEWNY ZE NIKT MNIE NIE OSTRZEGAL A DO
                      PRACY TEGO DNIA NIE DOTARLEM. NO TO SKONT KTOS WIE KTO
                      NIE PSZYSZEDL BO BYL OSTZEZONY?? CZY JA ZALICZAM SIEM
                      DO TYCH OSTSZEZONYCH??
    • Gość: Fredzio Re: czy bin laden jest naprawde winny? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 26.05.02, 18:33
      On jest arabski Aniolek ! Debile Arabskie
      • Gość: rania Re: czy bin laden jest naprawde winny? IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 26.05.02, 18:43
        jestem normalna kobieta, zadna panienka z rogu, a moj maz jest wyksztalconym
        czlowiekiem. jak weszlam w dyskusje z szerszeniami to m sie gorzej zrobilo, ale
        teraz mi ulzylo , gdy doceniono moje wypowiedzi. a ty fredziu pokrecony
        uwazaj , co mowisz, bo z czasem twoje wypowiedzi traca sens i humor. nie
        czytasz dokladnie tego co pisze bo bys wiedzial, ze bin laden nie jest dla mnie
        zadnym bohaterem, a islam sam w sobie nie jest czystym terroryzmem.pewnie wroce
        na wokande za tydzien , bo mam inne obowiazki, calkiem trywialne,domowe.
        • galetik to bylo do rani czyli od normalnej do normalnej 26.05.02, 19:04

> jestem normalna kobieta, zadna panienka z rogu, a moj maz jest wyksztalconym
          > czlowiekiem. jak weszlam w dyskusje z szerszeniami to m sie gorzej zrobilo, ale
          >
          > teraz mi ulzylo , gdy doceniono moje wypowiedzi. a ty fredziu pokrecony
          > uwazaj , co mowisz, bo z czasem twoje wypowiedzi traca sens i humor. nie
          > czytasz dokladnie tego co pisze bo bys wiedzial, ze bin laden nie jest dla mnie
          >
          > zadnym bohaterem, a islam sam w sobie nie jest czystym terroryzmem.pewnie wroce
          >
          > na wokande za tydzien , bo mam inne obowiazki, calkiem trywialne,domowe.

• galetik Re: to bylo do rani czyli od normalnej do normalnej 26.05.02, 19:09
            o popierdolilo mi sie cos.zle se kurwa skopiowalem.
            prosze mi wybaczyc.wiecie jak to jest jak sie kopiuje na okraglo .a co kurwa
            kazdy moze sie pomylic nie?

tutaj podaje co chcialem copy/paste

do Ranii
            Autor: Gość portalu: normalna
            Data: 26-05-2002 18:32 adres: *.hamrazone.com / 10.0.5.* / 62.84.68.*

--------------------------------------------------------------------------------
            Witaj Ranio na forum. Nie wiem kim jestes ale milo mi, ze pojawiaja sie nowi
            ludzie, chcacy tu jeszcze zabierac glos. Bo zauwazylas chyba , ze wdepnelas w
            gniazdo os. Albo raczej w cuchnace bagno. Nie zrazaj sie. Z czasem uodpornisz
            sie
            na wszystko. Najwazniejsze, zeby swiat mogl widziec obie strony medalu.
        • galetik Re: hahahahaha 26.05.02, 19:07

> czlowiekiem. jak weszlam w dyskusje z szerszeniami to m sie gorzej zrobilo, ale
          >
          > czytasz dokladnie tego co pisze bo bys wiedzial, ze bin laden nie jest dla mnie
          >
          > zadnym bohaterem, a islam sam w sobie nie jest czystym terroryzmem.pewnie wroce
          >

nie mow bo jeszcze kurwa uwierze.
          wasi mezowie wszyscy sa wyksztalceni.kazdej jednej tutaj muzulmanki pojawiajacej
          sie na tym forum.hmmm.zastanawiajace.
          tak.obowiazki to ty masz.czas na modlitwe do skurwialego allaha, wlasciciela
          burdelu islamskiego.
        • Gość: Fredzio Re: czy bin laden jest naprawde winny? IP: *.daimler-benz.com 27.05.02, 11:52

>
          >
          >
          wiemu ze twoj Achmed jest wyksztalcony bomby Konstruktowac, z Kobietami Handlowac
          i Haszisz Libanksi eksportowac.
          Ale muslas bic bardzo Glodna w Koniec Polski aby sie z Achmedem Pobrac i dla niego
          gdzies w Bordelu pracowac.Tfu z Arabami Zyc jak idziesz na Ulicy oni sie oczami
          rozbieraja i czekaja na cibie napadnonc. Biedna Polka jeste !
    • Gość: Ktos Re: czy bin laden jest naprawde winny? IP: *.56.133.147.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.05.02, 02:39
      Jest WINNY,WINNY,WINNY.
      To co Ty piszez jet wielka bzdura.Skand masz te wiadomosci.
      Mieszkam w USA 30 lat.Tu prasa,raido,TV jest wolne.Kazdy moze wypowidac.
      Nie plec BZDUR dziwczyno.Israelczycy nie doleca do Lybi jest to zaq daleko.
      Samoloty F16 nie maja takiego dalekiego zasiegu.Na drugi ras jak pisac troche
      poczytaj na ten temat.
      Pozdrawiam zycze duzo zdrowia.Ktos.....
      • Gość: Fredzio Re: czy bin laden jest naprawde winny? IP: *.daimler-benz.com 27.05.02, 12:32
        Gość portalu: Ktos napisał(a):

> Jest WINNY,WINNY,WINNY.
        > To co Ty piszez jet wielka bzdura.Skand masz te wiadomosci.
        > Mieszkam w USA 30 lat.Tu prasa,raido,TV jest wolne.Kazdy moze wypowidac.
        > Nie plec BZDUR dziwczyno.Israelczycy nie doleca do Lybi jest to zaq daleko.
        > Samoloty F16 nie maja takiego dalekiego zasiegu.Na drugi ras jak pisac troche
        > poczytaj na ten temat.
        > Pozdrawiam zycze duzo zdrowia.Ktos.....
        Nie mil sie Kolego bylismy w Tunezii a Do Libii jest to w Trodze !

• Gość: Ktos Re: czy bin laden jest naprawde winny? IP: *.215.117.242.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.05.02, 20:53
          FREDZIO niemasz zielonego pojencia.Samoloty izraelskie nie sa w stania doleciec
          do Libii to za daleko(bez tankowania)
          • Gość: Fredzio Re: czy bin laden jest naprawde winny? IP: *.daimler-benz.com 28.05.02, 18:39
            Gość portalu: Ktos napisał(a):

> FREDZIO niemasz zielonego pojencia.Samoloty izraelskie nie sa w stania doleciec
            > do Libii to za daleko(bez tankowania)

Kolego w Tunizi Bombardowalismy PLO w 1988, tunizja jest dalsza od Libii
    • bimi Re: czy bin laden jest naprawde winny? 27.05.02, 10:39

Nie przejmuj się. Są też w Polsce ludzie, którzy myślą jak Ty.

A co do sedna Twego wątku... Mi tez się nie chce wierzyć, że bin Laden zadawał
      sobie tyle trudu, skrupulatnie zaplanował zamachy i w ogóle... A wszystko to
      tylko po to, żeby później nie przyznawać się do swoich czynów. To by było bez
      sensu! I o ile większość Polaków uważa, że "terroryści" postępują bez sensu, to
      ja do tej większości nie należę.

A co do tego, że mosad maczał w tym paluchy, to akurat nie mam żadnych
      wątpliwości. Choć nie mieści mi się to w pale... A jeszcze bardziej nie mieści mi
      się w pale to, że amerykański rząd zdradził swój naród.
      • Gość: normalna Re: czy bin laden jest naprawde winny? IP: *.hamrazone.com / 10.0.5.* / 62.84.68.* 27.05.02, 18:45
        bimi napisał(a):

> A co do sedna Twego wątku... Mi tez się nie chce wierzyć, że bin Laden zadawał
        > sobie tyle trudu, skrupulatnie zaplanował zamachy i w ogóle... A wszystko to
        > tylko po to, żeby później nie przyznawać się do swoich czynów. To by było bez
        > sensu! I o ile większość Polaków uważa, że "terroryści" postępują bez sensu, to
        >
        > ja do tej większości nie należę.

Ja tez tak uwazam. Nie wiem czy kiedykolwiek dowiemy sie prawdy.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka