Gość: Pawel IP: 5.2.1R* / *.cpe.net.cable.rogers.com 31.05.02, 06:37 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sara Re: IslamGroziSwiatu IP: 5.2.1R1D* / 212.98.150.* 01.06.02, 22:22 jest to piekna religia trzeba ja poznac.doradzam wam przeczytac o islam jak poznacie islam to na pewno polubicie. Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: IslamGroziSwiatu 02.06.02, 04:21 Gość portalu: Sara napisał(a): > jest to piekna religia trzeba ja poznac.doradzam wam przeczytac o islam jak > poznacie islam to na pewno polubicie. doradzam ci se dupe podetrzec swoja ksiega terroryzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Materac_sara-chciala_tego:KORAN-podrecznik_ludobuj IP: *.dialup.eol.ca 02.06.02, 05:13 Materac zwany Sara napisala:"jest to piekna religia trzeba ja poznac.doradzam wam przeczytac o islam jak poznacie islam to na pewno polubicie." SWIETNY POMYSL OD MATERACA. KONIECZNIE, KONIECZNIE NALEZY CZYTAC KORAN. DLA MNIE BYLO TO OLSNIENIE, KTORE RAZ NA ZAWSZE ODPOWIEDZIALO NA WSZELKIE PYTANIA NA TEMAT ISLAMU. KORAN MUZULMANOW NIE JEST TRADYCJA RELIGIJNA ALE DOKLADNYM SLOWEM ALLAHA WOBEC KTOREGO WYMAGANE JEST ABSOLUTNE POSLUSZENSTWO = ISLAM. Koran, ksiega V, werset 33-34: "jedyna nagroda dla tych, ktorzy smia zbrojnie opierac sie Allahowi i jego Prorokowi i utrzymywac swoim kraju korupcje, niech bedzie ich smierc lub ukrzyzowanie, lub obetnijcie ich rece i stopy i inne czesci cial i niech beda wyrzuceni ze swego kraju. Taka bedzie dla nich hanba a potem wszyscy oni beda potepieni. Oszczedzcie tych, ktorzy przed bojem przeprosza was i sie nawroca. Bo Allah jest milosierny." Koran, ksiega VIII, werset 67: "nie godzi sie Prorokowi brac jencow az Prorok podbije i zatriumfuje nad calym krajem, gdyby nie wola Allaha nie zwyciezylby. Po zwyciestwie mozecie wziasc prawnie zdobycze wojny i wypelniajcie swe obowiazki wzgledem Allaha bo on jest wspanialomyslny! Koran, ksiega VIII, werset 12: "tak wiec wy wierni badzcie twardzi. Ja Allah napelnie strachem serca niewierzacych. Wtedy obetnijcie im kazda konczyne i kazdy palec" Koran, ksiega IX, werset 5: "Kiedy swiety miesiac przejdzie, mordujcie niewiernych gdziekolwiek ich znajdziecie, i wezcie ich za niewolnikow, i okrazajcie ich, i zorganizujcie na nich zasadzki a jezeli was przeblagaja i przejda na nasza wiare i zbuduja meczety niech beda wolnymi bo Allah jest milosierny." Koran, ksiega IX, werset 73: "O Proroku, uderzaj w niewiernych i hipokrytow, badz bezwgledny dla nich bo ich przeznaczeniem jest pieklo, niech ich zyciowa podroz sie skonczy." Koran, ksiega XXII, werset 19-22: "jezeli jest dwoch takich co kluca sie o prawde boza, wiec wezcie tego co nie wierzy w Allaha i nalozcie jemu palace sie ubrania i oblejcie jego glowe wrzaca woda. Tak wiec to co jest w jego brzuchu i jego skora zmieknie. I dla niego niech beda zakrzywione zelazne prety... Niech poczuje bol palenia" Koran, ksiega XLVIII, werset 29: "Mohamed jest Apostolem Allaha i ci co sa z nim musza miec nienawisc przeciw niewiernym ale przyjazn dla siebie..." Koran, ksiega LXIX, werset 30-33: "Niewiernego wezmijcie i zakujcie go w lancuchy i wrzuccie go do plonacego ognia, i jeszcze raz zalozcie mu lancuch dlugosci 70-ciu kubitow. Pewnie, ze on nie wierzyl w Allaha, Wielkiego. Koran, ksiega LXXVI, werset 4: "tak wiec przygotowalismy dla niewiernych lancuchy i kajdany i plonacy ogien". Koran, ksiega IV, werset 144: "o wy ktorzy wierza, nie wolno wam przyjaznic sie z niewiernymi raczej niz z wiernymi, czy chcecie dac Allahowi dowod przeciwko sobie? Koran, ksiega II, werset 193: "i walczcie z z nimi az nie bedzie oporu i religia bedzie tylko Allaha ..." Koran, ksiega V, werset 38: "jesli chodzi o meszczyzne czy kobiete,ktorzy kradna obetnijcie im rece jako kare na ktora sobie zasluzyli, bo Allah jest wielki." Koran, ksiega V, werset 73: " dla tych niewiernych co twierdza, ze bog jest w trojcy (chrzescijanie)ale bog jest jeden, jezeli sie nie nawroca od tej herezji, wymierzcie tym niewiernym pelne bolu tortury." Koran, ksiega IX, werset 29: "Walczcie z tymi co nie wierza w Allaha i z tymi co nie zabraniaja tego co Allah i jego apostolowie zabronili i z tymi co nie wypelniaja obowiazkow religii i tego co przepisuje Koran az sie nie upokorza, zaplaca grzywne i pozostana w stanie pohanbienia." Koran, ksiega IX, werset 123: "O wy wierni Allahowi, walczcie z niewiernymi, ktorych znajdziecie w poblizu i pokazcie im swoja twardosc, i wiedzcie, ze Allah jest z wami." ZACHETY KORANU DO NIENAWISCI RASOWEJ DZIEKI KTORYM POWSTAL ARABSKI MONOPOL NIEWOLNICZY handlujacy murzynskimi chrzescijanami: Koran, ksiega III, werset 106-107: "pewnego dnia, kiedy zobaczycie twarze biale i twarze czarne, powiedzcie tym co maja twarze czarne: 'Czy odrzuciliscie wiare po jej poznaniu? Wiec poczujcie kare za odrzucenie wiary'. Ale dla tych co maja twarze biale niech bog bedzie milosierny". WSZYSTKIE TE CYTATY POCHODZA Z ANGIELSKIEGO WYDANIA KORANU OPUBLIKOWANEGO PRZEZ WORLD ORGANIZATION FOR ISLAMIC SERVICES zarejestrowanym w Library of Congress Catalog # 84-060213 A teraz z ksiegi Hadisu ktora jest suplementem Koranu. Hadith - Sahid Al Bukhari 216: "ja rozkazuje wam walczyc przeciw niewiernym az oni stwierdza, ze nie ma boga nad Allaha i ze Mohamet jest jego wyslannikiem i az sie pomodla i zaplaca grzywne. Hadith - Sahid Muslim, 217: Wielki Allah przepisal srodki na wszystkie sprawy. Wiec jezeli zabijacie, zabijajcie dobrze, jezeli zarzynacie, zarzynajcie dobrze. Niech kazdy z was naostrzy swoj noz." I TAK ISLAMISCI ZAMORDOWALI TYLKO W OSTATNIM DZIESIECIOLECIU 2 MILIONY CHRZESCIAN W SUDANIE, 200 TYSIECY NA MALEJ WYSPIE TIMUR, I TAKIE DROBNE MASAKRY CHRZESCIJAN W INDONEZJI, INDIACH, PAKISTANIE, LIBANIE CZY NA FILIPINACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Materac_sara-chciala_tego:KORAN-podrecznik_milosci IP: *.dialup.eol.ca 02.06.02, 05:27 Islam ma szczegolne wzgledy dla kobiet masochistek takich jak Sara. DLA NORMALNYCH LUDZI ZWYRODNIALE TRAKTOWANIE PRZEZ MUZULMANOW KOBIET WYKRACZA POZA POJECIE NASZEGO UMYSLU. OCZYWISCIE ODPOWIEDZI MOGA UDZIELIC KORAN , KTOREGO LEKTURA JEST OBOWIAZKOWA JUZ DLA DZIECI. MOZNA SOBIE WYOBRAZIC POGARDE JAK MALI CHLOPCY CHODUJA DO SWOICH MATEK I SIOSTR. OTA JAKIE WERSETY POWTARZAJA CHLOPCZYKI W MADRASSACH: KORAN, ksiega II werset 223: twoje kobiety sa zagroda do orania. Wiec idz do swojej orki kiedykolwiek chcesz". KORAN, ksiega IV werset 15: "Jezeli ktoras z waszych kobiet jest bewstydna, zamknijcie ja az smierc ja zabierze". KORAN, ksiega IV werset 16: "Jezeli dwoch z was meszczyzm popelnicie akt homoseksualny to nalezy was ukarac chyba, ze postanowicie sie poprawic, w tedy bedzie w porzadku. Bo Allah jest milosierny. KORAN, ksiega IV werset 34: "meszczyzni rozporzadzaja kobietami, poniewaz Allah stwozyl ich madrzejszymi od kobiet i poniewaz oni zarzadzaja majatkiem...Jesli chodzi o te co myslicie, ze sie buntuja, zamknijcie je w miescu sypialnym i bijcie je". KORAN, ksiega XXIV werset 6: "Jesli chdzi o was, jtorzy oskarzacie swoje zony i nie maja swiatkow z wyjatkiem samych siebie, swiadectwo jednego meszczyzny jest warte swiadectwu czterech kobiet, biorac Allaha na swiatka, bo meszczyzni sa zawsze prawomowni. Ksiegi Hadisu, Rozdzial 3 strona 137, Abu Sayeed al-Khodri: "Mohamed rozmawial z grupa kobiet i powiedzial im - 'jak widze to wiekszosc z was pojdzie do piekla' . Kobiety zapytaly go dlaczego. Mohamed odpowiedzial - 'wy czesto narzekacie i jestescie niewdzieczne dla mezow' i mohamed wytlumaczyl im, ze kobiety maja wrodzone wady natury. Jakie zapytaly kobiety. Mohamed odpowiedzial - ' czy to nie jest poswiadczone przez swiadkow, ze wartosc kobiety rowna jest polowie wartosci meszczyzny? A to daje wytlumaczenie, dlaczego kobieta ma niska inteligencje'" Ksiegi Hadisu, Rozdzial 2 strona 692, Ibn Ma'sud: "Mohamed wyslannik Allaha powiedzial - 'kobieta jest jak prywatnym seksualnym organem. Kiedy ona wychodzi na zewnatrz, diabel spoglada na nia z porzadaniem'" Ksiegi Hadisu, Rozdzial 1 strona 215, Omar: "Swiety prorok powiedzial -'zaden meszczyzna nie powinien by osadzany za bicie swojej zony'" Ksiegi Hadisu, Rozdzial 2 strona 657, Oqbah-b-A'mer: "Poslannik Allaha powiedzial -'Najbardziej wlasciwa forma malzenstwa jest taka, ze po uiszczeniu oplaty za kobiete jej prywatne czesci sa twoja prawna wlasnoscia'" TYLKO KOBIETY Z MASOCHISTYCZNYM ZBOCZENIEM MOGA CZUC SIE SZCZESLIWE W ISLAMSKIM SWIECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Materac_sara-chciala_tego:KORAN-podrecznik_pedalow IP: *.dialup.eol.ca 02.06.02, 05:30 W swojej zboczonej nienawisci do kobiet Islam zabrania im nawet najmniejszej przyjemnosci seksualnej, stad nagminne wycinanie lechtaczek u muzulmanek. Dla meskich wyznawcow Mohameta, Koran obiecuje rozkosze wszelkich odcieni. Oto co czeka w raju MUZULMANSKICH PEDOFILOW, ktorzy zasluzyli sie mordowaniem niewiernych: Koran - Sura, rozdzial 52 wers 24: " i zabawicie sie (angielskie round about) chlopcami z raju pieknymi jak uktyte perly" Koran - Sura, rozdzial 56 wers 17: " i zabawa potrwa z mlodziencami o wiecznej mlodosci" Koran - Sura, rozdzial 76 wers 19: " i zabawiac was beda wiecznie swierzy mlodziency, jak ich zobaczycie pomyslicie, ze to sa rozsypane perly". W filmowej ekranizacji Ogniem I Mieczem Chan wita zdumionego Chmielnickiego zabawiajac sie wlasnie takim mlodziencem z raju Mohameta. Znany poeta muzulmanski Abu Nuwas znalazl nadchnienie w Koranie i tak wychwalal zboczenie pedalow w swoim poemacie "Perfumowany Ogrod": "O przyjemnosci sodomy, nie odwracajcie sie od nich sa to cudowne rozkosze wezcie jakis mlodych chlopcow w skretnym pocalunku .......... wezcie mlodziencow o gladkich licach i sprobojcie ich ujezdzac jesli chodzi o kobiety niech ujezdza ich diabel" Perwersje islamu wszelkich rodzajow pochodza bezposrednio od wersetow ksiegi sado-masochizmu zwanej KORANEM. I sa one praktykowane w calym swiecie muzulmanskiego fanatyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Materac_sara-chciala_tego:KORAN-podrecznik_pedalow IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 02.06.02, 18:06 Jest mnie ciebie zal mirmat , nie nawisc do innych cie uslepia nich bog ma cie w swojej opieke . zycie cie zdrowia po nienawisci to ciezka choroba, i zycie cie rozumu abys zrozumiala wersete ktore recytujesz, . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Sara_znow_lamie_prawo_koraniczne-kara-smierci IP: *.dialup.eol.ca 02.06.02, 21:29 Sara napisala:"Jest mnie ciebie zal mirmat , nie nawisc do innych cie uslepia nich bog ma cie w swojej opieke . zycie cie zdrowia po nienawisci to ciezka choroba, i zycie cie rozumu abys zrozumiala wersete ktore recytujesz." I CO NIE UKAMIENIUJESZ MNIE??? SARA TO NIE PO ISLAMSKU!!!! DLACZEGO MIALBYM BYC TRAKTOWANY LEPIEJ NIZ RUSHDIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Sara_znow_lamie_prawo_koraniczne-kara-smierci 02.06.02, 21:43 Ona poza tym kwestionuje oficjalną linie PLO i nawet swojej macierzystej Hizbolli. A to grzech najcięższy. Stwierdziła mianowicie że też chciałaby żyć w pokoju z Zydami tylko Żydzi na to nie pozwalają czy jakoś tak. Jak to sie ma do wrzucenia ich do morza? Będą baty od właściciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: IslamGroziSwiatu IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 02.06.02, 05:35 Gość portalu: Pawel napisał(a): Zydom tluku a nie Swiatu.Pacanie w dupe jebany,pizdzielcu parchaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Przyklad antysemickiego intelektualisty IP: *.dialup.eol.ca 02.06.02, 05:51 Jaki poziom inteligencji ma taki zwierzak co pisze:"Zydom tluku a nie Swiatu.Pacanie w dupe jebany,pizdzielcu parchaty." Wiecej tego wiecej bo juz bym pomyslal ze z poziomu sprzatania kibla wyrosles na czyszczenie ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Przyklad antysemickiego intelektualisty IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 02.06.02, 18:19 Jezeli wedlog ciebie pan zwane Izrael z calem szacunkiek dla jego odwagi,jest przykladem antysemickiego inteliktualiste,to pan lub pani mirmat jest przykladem gupote .pani jest przekladem nie tolerancji, pani nazywa mnie materacem arabskiem ,naprawde mi to nie przeszkadza jestem arabka , i musze pani powiedzic ze arabowie sa naj lepszy w lozko polecam pania moze ktoresz z nich pania wyspokoje po pani chodzie jak wysciekla .amoze zydzie nie zaspakajaja pani mirmat , radze pani zmienic partnera i religie , Odpowiedz Link Zgłoś
viri-palestyna Re: Przyklad antysemickiego intelektualisty 02.06.02, 18:28 Gość portalu: Sara napisał(a): gupote .pani jest przekladem nie tolerancji, pani nazywa mnie > materacem arabskiem ,naprawde mi to nie przeszkadza jestem arabka , i musze > pani powiedzic ze arabowie sa naj lepszy w lozko polecam pania moze ktoresz z > nich pania wyspokoje po pani chodzie jak wysciekla .amoze zydzie nie > zaspakajaja pani mirmat , radze pani zmienic partnera i religie , Mirmat,to brzmi prawie jak propozycja....... Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Przyklad antysemickiego intelektualisty 02.06.02, 18:29 Wątpię żeby Mirmat gustował w kozach Odpowiedz Link Zgłoś
viri-palestyna Re: Przyklad antysemickiego intelektualisty 02.06.02, 19:03 werw napisał(a): > Wątpię żeby Mirmat gustował w kozach Ja tez watpie w to,ale sara mysli ze koza to arabska atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Przyklad antysemickiego intelektualisty 02.06.02, 21:01 Ta Sara to chyba jakis project manager: najwyraźniej chcą powtórzyć sukces Bangkoku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat ARABCE_WYCIETO_LECHTACZKE-TO_NIE_KOBIETA_TO_MATERA IP: *.dialup.eol.ca 02.06.02, 21:23 Nie wyobrazam sobie kochania sie z kobieta bez jej orgazmu. A to Allah zabronil i kazal wycinac lechtaczki po ktorej to z kobiety robi sie materac dobry do haremu lub burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: ARABCE_WYCIETO_LECHTACZKE-TO_NIE_KOBIETA_TO_MATERA 02.06.02, 23:09 Gość portalu: mirmat napisał(a): > Nie wyobrazam sobie kochania sie z kobieta bez jej orgazmu. A to Allah zabronil > > i kazal wycinac lechtaczki po ktorej to z kobiety robi sie materac dobry do > haremu lub burdelu. jak tu sie z taka polozyc do lozka? home.t-online.de/home/Timo-Hammer/Sachen/PUSSY1.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychoo Islam grozi czy jego interpretacja? IP: 195.114.189.* 02.06.02, 22:48 Jak na razie nie zauważyłem aby świat islamski przyłączył się chórem do ibn Ladena i uderzył na mc-świat. Przeważa raczej umiarkowana interpretacja Koranu wśród większości muzułmanów. Jeżeli zaczęli by natomiast dosłownie interpretować przesłania z Koranu to wtedy faktycznie mozemy mieć problem. W obecnym momencie Mirmat jednak niepotrzebnie straszy. To nie tylko muzułmanie potrafią mordować w imię religijnych czy innych wartości. A tak apropo po co ubliżacie Sarze to po prostu nie ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: Islam grozi czy jego interpretacja? 02.06.02, 23:08 Gość portalu: Krzychoo napisał(a): > Jak na razie nie zauważyłem aby świat islamski przyłączył się chórem do > ibn Ladena i uderzył na mc-świat. > Przeważa raczej umiarkowana interpretacja Koranu wśród większości muzułmanów. > Jeżeli zaczęli by natomiast dosłownie interpretować przesłania z Koranu > to wtedy faktycznie mozemy mieć problem. > W obecnym momencie Mirmat jednak niepotrzebnie straszy. > To nie tylko muzułmanie potrafią mordować w imię religijnych czy innych > wartości. > A tak apropo po co ubliżacie Sarze to po prostu nie ładnie. spiedalaj pedale na forum "Mezczyzna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Re: Islam grozi czy jego interpretacja? IP: *.dialup.eol.ca 02.06.02, 23:36 Gość portalu: Krzychoo napisał(a): > Jak na razie nie zauważyłem aby świat islamski przyłączył się chórem do > ibn Ladena i uderzył na mc-świat. > Przeważa raczej umiarkowana interpretacja Koranu wśród większości muzułmanów. > Jeżeli zaczęli by natomiast dosłownie interpretować przesłania z Koranu > to wtedy faktycznie mozemy mieć problem. > W obecnym momencie Mirmat jednak niepotrzebnie straszy. > To nie tylko muzułmanie potrafią mordować w imię religijnych czy innych > wartości. A tak apropo po co ubliżacie Sarze to po prostu nie ładnie. SARA UBLIZA SAMA SOBIE STAJAC SIE PO PRZEJSCIU NA ISLAM MATERACEM. WSPOLCZUJE KOBIETOM, KTORE MIALY NIESZCZESCIE URODZIC SIE W ISLAMIE. JAK WIESZ KARA ZA ODJESCIE OD ISLAMU JEST SMIERC. ALE SARA SAMA SIE W TA OBRZYDLIWOSC WEPCHALA. TO BYL JEJ WYBOR. POKAZ MI INNA RELIGIE GDZIE JEST WYRAZNY ROZKAZ BOGA NAKAZUJACY MORDY?? JEZELI CHRZESCIJANIE MORDUJA TO LAMIA ZASADY RELIGII. KIEDY ISLAMISCI NIE-MORUJA TO LAMIA ZASADY TEJ "RELIGII" ZACYTOWALEM DOSLOWNE TLUMACZENIE NA POLSKI KORANU, KTOREGO WERSJA JEST ZAREJESTROWANA W BIBLOTECE W KONGRESIE A WYDANA PRZEZ WYDAWNICTWO ISLAMSKIE Z ARABII SAUDYJSKIEJ. POWIEDZ MI JAK INNACZEJ MOZNA ZAINTERPRETOWAC TE CYTATY????????? PAMIETAJ, ZE ISLAM ZNACZY BEZWGLENDNE POSLUSZENSTWO-PODDANIE. TU NIE MA JAK W CHRZESCIJANSTWIE, ZE ODDAJ CESARZOWI CO CESARSKIE, LUB ZE PAPIEZ MA KLUCZE DO INTERPRETACJI W ZALEZNOSCI OD SYTUACJI. ISLAM NIE MOZE Z DEFINICJI BYC INTERPRETOWANY. Odpowiedz Link Zgłoś