Dodaj do ulubionych

___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__??????

IP: 213.8.144.* 01.09.01, 20:18
BO to zamaskowany arab z pochodzenia ,razem z drugim takim arabkiem viri (po
tatusiu),podjudzaja ,klamia ,tylko ze vist jest sprytniejszy prowokuje
antysemitow do swobodnej i chetnej wypowiedzi ,viri niezbyt
bystry,klamie ,falszuje (falszywe zdjecia i wypowiedzi) i obraza .
Oboje dzialaja z Wroclawia ,vist wystepuje w wolnych chwilach jako "muslim".
Obserwuj wątek
    • Gość: vist jestem muslimem IP: 64.120.54.* 01.09.01, 20:35
      kocham Cie ty moja arabska mordko, Viri.

VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI,
      VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI,VIRI, VIRI, VIRI,VIRI, VIRI,
      VIRI,
      VIRI,
      VIRI,
      VIRI,
      VIRI,
      VIRI,
      VIRI,
      VIRI,
      VIRI,
      VIRI,
      • Gość: Vist Re: jestem muslimem__<<<<<< __POST_____ SFAŁSZOWANY_____ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 20:46
        Gość portalu: vist napisał(a):
        > kocham Cie ty moja arabska mordko, Viri.
        >
        > VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI,
        > VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI, VIRI,VIRI, VIRI, VIRI,VIRI, VIRI,

I.P. Fałszerza: >>>>> 64.120.54 <<<<<

Sfałszowany. To znaczy:

Ktoś spod I.P. 64.120.54 podpisał się jako "Vist" .

Dowód: I.P. Vista (moje) to: >>> wroclaw.sdi.tpnet.pl <<<

Fałszerz (może jednokomórkowiec WOJO!!!) chce Cię okłamać !

Vist__________________________________________
      • Gość: WOJO!!!! Re: jestem muslimem..........hahaha IP: 213.8.144.* 25.10.01, 00:10
        Gość portalu: vist napisał(a):

> kocham Cie ty moja arabska mordko, Viri.
        >
        > VIRI,
        > VIRI,
        > VIRI,
        > VIRI,
        > VIRI,
        > VIRI,
        > VIRI,
        > VIRI,
        > VIRI,
        > VIRI,

• Gość: Muslim Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: *.*.*.* 01.09.01, 20:38
      wojo co koniec szabat
      rozpoczynac kampania bluzgowania ...
      kolejnie raz tlumacze ci ze ja nie jestem ta osaba ktora ma na nick viri
      z ip widac ze pisie z wroclawia
      ja jestem w warszawie gdybysz nie znal tego miasta to jest stolica polski taki
      kraj ktory opusciliscie poniewaz .... no wiesz....
      poszukaj na mapie zrozumiesz ze nie jest mozliwie w ciagu kilku minut pisac
      posta z warszawie i po kilka minut w wroclawiu
      no chyba ze sie ma klona a ja niestety dla ciebie nie mam
      co do tym ze jestem arabem juz ci wyjasnilem ze w swiecie nie ma tylko arabow
      ktorzy widziczy wszedzie ...
      oraz muzulmani nie sa tylko arabowie...
      ale to do was nie doczera nie wiem czemu ale po takim pranie mozgu od malo nic
      dziwnego...
      • Gość: WOJO!!!! Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: 213.8.144.* 01.09.01, 20:54
        Vist--muslim...puszczasz post przez inny anonimowy serwer ,myslisz ze ktos
        sie na to nabierze ?? Raz -vist ,raz -muslim
        • Gość: WOJO!!!! Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: 213.8.144.* 01.09.01, 21:19
          Prowokator szaleje ,spamuje ,szaleje jak arabski teror.....chce nam "porwac"
          forum ,vist mysli ze jest palestynskim terorysta w akcji , a my to
          samolot !!!
          • Gość: Muslim Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: *.*.*.* 01.09.01, 21:22
            wojo do kina jak poczebujesz troszke atrakcji
            i zostaw froum dla doroslych ludzi
            powinni zabronic forum dla nastolatkow...
            • Gość: besciak Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: *.ip-pluggen.com 01.09.01, 22:31
              Gość portalu: Muslim napisał(a):

Jak szybko sie nauczyles pisac po polsku :)
              Zdolniaro Ty ;)

> wojo do kina jak poczebujesz troszke atrakcji

Tutaj jest malutki blad: potrzebujesz a nie poczebujesz

> i zostaw froum dla doroslych ludzi

Tutaj zaszlo male przeliterowanie, kazdemu moze sie zdazyc

> powinni zabronic forum dla nastolatkow...

i falszerzy takich jak ty
              • Gość: Muslim Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: *.*.*.* 01.09.01, 22:48
                nauczylem sie w ciag 3 miesiacy
                i nie bylem na zadnym kursy jezyka polskiego
                poniewaz uznalem ze aby rozpoczac trzecie studia nie ma sensu stracic kolejny
                rok
                jak widzisz nie najlepiej jest ale niekturzy twierdza ze nie najgorzej
                a to ze jest falszyzem to podaj dowody
                nie mozna tak kogos oskarzac tylko przez to ze on stara sie podac taka prawda
                ktura wy nie chceczy aby inni poznali
              • Gość: Wojo!!!! Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: 213.8.144.* 02.09.01, 03:32
                Muslim to vist ,to jasne .
                • Gość: Muslim do zatkanego Wojo IP: *.*.*.* 03.09.01, 01:16
                  tu es bouche toi ou koi vas voir un plombier pour qu il te debouche
                • Gość: . Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: 213.8.145.* 07.09.01, 16:17
          • Gość: WOJO!!!! Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: 213.8.144.* 01.09.01, 21:29
            Gość portalu: WOJO!!!! napisał(a):

> Prowokator szaleje ,spamuje ,szaleje jak arabski teror.....chce nam "porwac"
            > forum ,vist mysli ze jest palestynskim terorysta w akcji , a my to
            > samolot !!!

• Gość: WOJO!!!! Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: 213.8.144.* 02.09.01, 21:25

> Gość portalu: WOJO!!!! napisał(a):
              >
              > > Prowokator szaleje ,spamuje ,szaleje jak arabski teror.....chce nam "porw
              > ac"
              > > forum ,vist mysli ze jest palestynskim terorysta w akcji , a my to
              >
              > > samolot !!!
              >
              chorobliwe zainteresowanie arabka vista (po tatusiu) Izraele przeradza sie
              w obsesje .....nic go juz nie interesuje tylko TEL_AVIV.
              Po zdemaskowaniu " muslima" jako vista .......".muslim" zniknal (zaraz po
              mojej uwadze pojawi sie znowu )

• Gość: Ewa Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: 66.40.17.* 02.09.01, 22:16

>
                > > Gość portalu: WOJO!!!! napisał(a):
                > >
                > > > Prowokator szaleje ,spamuje ,szaleje jak arabski teror.....chce nam
                > "porw
                > > ac"
                > > > forum ,vist mysli ze jest palestynskim terorysta w akcji , a
                > my to
                > >
                > > > samolot !!!
                > >
                > chorobliwe zainteresowanie arabka vista (po tatusiu) Izraele przeradza si
                > e
                > w obsesje .....nic go juz nie interesuje tylko TEL_AVIV.
                > Po zdemaskowaniu " muslima" jako vista .......".muslim" zniknal (zaraz po
                > mojej uwadze pojawi sie znowu )
                >

vist=muslim a to dopiero ,a ja z nim korespondowalam chociaz odpowiadal
                od rzeczy i nie na temat.
                • Gość: Muslim Muslim= vist to kolejnia parodia woja IP: *.*.*.* 03.09.01, 01:11
                  wojo albo jestes glupi albo kretynem
                  nie widzisz jaki ip on ma i jaki ja mam
                  juz ci tlumaczelem ze mieszkam w warszawie
                  a on w wroclawiu
                  no chyba ze dla ciebie to jest to samo
                  zapraszam cie abysz obejzal na mape i poznal geografie towjego soit disant
                  kochanego kraju polska
                • Gość: Muslim do ewa IP: *.*.*.* 03.09.01, 01:15
                  na jaki nie na temat mowilem?
                  o ksiazke wyznanie szpiega?
                  znajdze ci nazwisko autora
                  jestem zajety bo musie cos dokoczyc do konca wrzesnia
                  albo ze to co jest napisany w tej ksiazki ci sie nie podoba...
                  o narkotykach z panamie
                  taka jest prawda ja nie bylem dzieki Bogu agentem mosadu...
                  poczetaj ta ksiazke napewno o wielej sie dowiesz niz przechodzac czytajac
                  durnych postow
                  ze kazdy arab to pd ze kazdy muzulmanin to morderca ...
                  ja sie ciesie ze dzisz w durbanie powiedzieli co mysla o israel przenaj mnie
                  nie jestem jedynem na swiecie
                  • Gość: WOJO!!!! Muslim-vist...nie udawaj glupka wysylasz posty z anonimowego serwera IP: 213.8.144.* 03.09.01, 19:01
                    • Gość: Muslim do chorego wojo IP: *.*.*.* 03.09.01, 20:42
                      lesz sie ja mam swoj pc korzestam z niego kiedy chce
                      to ze admin na zamaskowal ip to nie moja wina ale to ejst napewno zeby taci jak
                      ty nie probowali wydostac sie do czejesz pc i go zepsuc...
                      nie jestem informatykim nie znam sie na wyselanie posty z anonimowego serwera
                      nie mam nawet zamiartu sie uczyc to sa tryki dla walniety jak ty
                      aby wyselac posty na czyjesz imie i soit disant go skompromitowac...
                      • Gość: WOJO!!!! Re: do chorego muslima-vista ,triki-miki arabskie czary -mary IP: 213.8.144.* 03.09.01, 20:53
                        vist wysilasz sie ,tyle wysilku i na nic .
                        Admin broni arabka bo go atakuja ?? Ha ha ha...swiatowy spisek !!
                        • Gość: Muslim do ..... wojo IP: *.*.*.* 03.09.01, 21:57
                          admin nie chroni zadnego araba poniewaz tu nie ma zadnego
                          nie jestem arabem ale semita tylko ze ty masz zatkanego muzgu i widzisz tylko
                          arabow
                          niedlugo dla ciebie polacy beda arabami hehehehheeh
                          co do to ze admin nas chroni to bylo zwiazamy z tym ze niektorzy uzytkowniki w
                          ramach wojen na siec spowodowaly sporo zamieszyk dlatego postanowic maskowac
                          nasz ip
                          tyle wiem ale jesli jestes zainteresowany dowiem sie i ci wyjasnie
                          moze wrescie o czyms uzycznego sie dowiesz na ten forum ..........
                          • Gość: WOJO!!!! Re: do ..... muslim=vist IP: 213.8.144.* 03.09.01, 23:08

> admin nie chroni zadnego araba poniewaz tu nie ma zadnego
                            > nie jestem arabem ale semita tylko ze ty masz zatkanego muzgu i widzisz tylko
                            > arabow
                            > niedlugo dla ciebie polacy beda arabami hehehehheeh
                            > co do to ze admin nas chroni to bylo zwiazamy z tym ze niektorzy uzytkowniki w
                            > ramach wojen na siec spowodowaly sporo zamieszyk dlatego postanowic maskowac
                            > nasz ip
                            > tyle wiem ale jesli jestes zainteresowany dowiem sie i ci wyjasnie
                            > moze wrescie o czyms uzycznego sie dowiesz na ten forum ..........

no to sprawa jasna ,tylko vist twierdzi ze go atakowano (mysle ze zlapales
                            wirusa vist i wyglupiasz sie oskarzajac innych....oczywiscie mitycznych
                            zydow ).
                            Jak ktos ci cos podeslal nie mozesz byc pewien narodowosci tego co rozsyla
                            wiec trzeba byc zaslepionym nienawiscia ,zeby oskarzac specyficznie kogos
                            bez dowodow.
                            Jak chcesz "wyjasnic" co sie dzieje na forum i jestes takim ekspertem??
                            Prosze bardzo ,ale nie musisz przekrecac polskie wyrazy.
                            • Gość: Muslim do beznadzejnego wojo IP: *.*.*.* 03.09.01, 23:39
                              zadnego wirusa nie wylapajem to ty masz goraczke i widzisz wsedze arabow i to
                              podwojnie
                              dla ciebie wroclaw to warszawa
                              nic dziwnego skoro masz takie wizji na temat bliskiego wschodu za tam zawsze
                              rzadziliscie
                              mniejsza z tym
                              z doswiadczenia mojego kolegi wiem ze to jest mozliwie poniewaz jakis go
                              wkurzyl i nie zly mu namierzal na pc...
                              skad taka ochrona przeciwko takie osobom jak on
                              nikogo nie oskarzylem tu o tym ...
                              postaraj zrozumiec co pisia inni a nie interpretowac je po swojemu
                              • Gość: WOJO!!!! vist-muslim ludzie zastanawiaja sie skad u ciebie tyle gowna w mozgu IP: 213.8.144.* 04.09.01, 01:20
                                antysymickiego gowna ,vist czy to po tatusiu arabku z palestyny??

Brednie na temat 1968 to sam wymysliles czy to arabska
                                literatura "piekna"??
                                • Gość: Muslim wojo= ca;ego swiata heheheh IP: *.*.*.* 04.09.01, 01:26
                                  biedak z ciebie uwazasz sie za wszysce ludzie hehehe biedak poor pauvre
                                  povrisito meskin hhehehe ostanie to bylo po arbsku klasyczny oczywiscie :-)
                                  staram sie dyskutowac z rosadnymi ludzmi
                                  glowniazy do swoich mamie
                                  go
                                  ps nie jestem arabem ale widze ze to twoj kompleks moze marzy ci sie abysz byl
                                  arabem ja nie mam takiego kompleksu jestem kim jestem......
                                  • Gość: WOJO!!!! muslim-vist ,muslimem mozesz sobie byc ale dlaczego ograniczony IP: 213.8.144.* 04.09.01, 21:00
                                    muslimem??
                                    Ciekawe vist ,co ciagnie do muzulmanstwa czlowieka .?
                                    Cos brakuje w zyciu ,kompleksy ,problemy ,sekty ....ze az po polsku zapomnial !
                                    Czy z muslimstwem idzie zanik komorek mozgowych?
                                    • Gość: Muslim Re: muslim-vist ,muslimem mozesz sobie byc ale dlaczego ogranic IP: *.*.*.* 04.09.01, 22:13

> muslimem??
                                      i dzienki Bogu
                                      > Ciekawe vist ,co ciagnie do muzulmanstwa czlowieka .?
                                      nie jestem vist chyba on ci brakuje
                                      tesknisz za niego?
                                      wroclaw to nie warszawa
                                      wiem ze dla was nie ma ogulnie wielkich roznich poniewaz uwazaczy ze israel to
                                      palestyna
                                      ale w polsce innaczej jest
                                      wroclaw to wroclaw a warszawa to warszawa
                                      radze ci od czasu do czasu zerknac na mape dobrze ci zrobi niz przechodzic tu i
                                      robic z siebie boraka publicznie
                                      > Cos brakuje w zyciu ,kompleksy ,problemy ,sekty ....ze az po polsku zapomnial !
                                      > Czy z muslimstwem idzie zanik komorek mozgowych?
                                      w polsce tez od dawna sa muzulmani
                                      tylko oni nie zdradzili kraju to sa gdybysz nie wiedzial tartazy....
                                      a propos slyszalem ze uwas szkola sie zaczela
                                      jak minal pierwszy dzien?
                                      jak tam nowych kolegow masz?
                                      o kolezanek nie pytam bo za mlody?
                                      mam nadzeje ze tam tyle glupot nie muwisz bo bedzie ci cieszko miec kolegow
                                      hhehehehhehehehehehhehehehehehehehehehehehe

• Gość: WOJO!!!! Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: 66.40.17.* 07.09.01, 15:39

> BO to zamaskowany arab z pochodzenia ,razem z drugim takim arabkiem viri (po
      > tatusiu),podjudzaja ,klamia ,tylko ze vist jest sprytniejszy prowokuje
      > antysemitow do swobodnej i chetnej wypowiedzi ,viri niezbyt
      > bystry,klamie ,falszuje (falszywe zdjecia i wypowiedzi) i obraza .
      > Oboje dzialaja z Wroclawia ,vist wystepuje w wolnych chwilach jako "muslim".
      Prowokator vist znowu w akcji ......propaguje Falszywe grane przez
      arabow zdjecia jako" orginalne " , klamstwo ,teroryzm i gebelsowska
      propaganda oto jak dzialaja arabowie .
      Zwrocmy uwage ,terorysci i zwolennicy totalitaryzmu i faszyzmu sa wsrod nas .
      Zreszta arabstwo juz w czasie wojny wspolpracowalo z nazistami , czyli to
      musi byc zew krwi i faszysty vista.

• Gość: Muslim Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: *.*.*.* 11.09.01, 15:37

>
        > > BO to zamaskowany arab z pochodzenia ,razem z drugim takim arabkiem viri (
        > po
        > > tatusiu),podjudzaja ,klamia ,tylko ze vist jest sprytniejszy prowoku
        > je
        > > antysemitow do swobodnej i chetnej wypowiedzi ,viri niezbyt
        > > bystry,klamie ,falszuje (falszywe zdjecia i wypowiedzi) i obraza .
        > > Oboje dzialaja z Wroclawia ,vist wystepuje w wolnych chwilach jako "musli
        > m".
        > Prowokator vist znowu w akcji ......propaguje Falszywe grane przez
        > arabow zdjecia jako" orginalne " , klamstwo ,teroryzm i gebelsowska
        > propaganda oto jak dzialaja arabowie .
        > Zwrocmy uwage ,terorysci i zwolennicy totalitaryzmu i faszyzmu sa wsrod nas .
        > Zreszta arabstwo juz w czasie wojny wspolpracowalo z nazistami , czyli to
        > musi byc zew krwi i faszysty vista.

no comment

• Gość: WOJO!!!! Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: 213.8.144.* 11.09.01, 07:00
      prowokatorzy vist i viri ,zwolennicy teroru nadal zajmuja sie beszczelna
      arabska propaganda , nie stac ich nawet na 1% obiektywnej dyskusji .
      Jedynie tony bzdur i klamstw.
      • Gość: Muslim Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? IP: *.*.*.* 11.09.01, 15:41

> prowokatorzy vist i viri ,zwolennicy teroru nadal zajmuja sie beszczelna
        > arabska propaganda , nie stac ich nawet na 1% obiektywnej dyskusji .
        > Jedynie tony bzdur i klamstw.

zdradz mi ja mozna byc objektywnem
        ah uzywajac czolgi tak mialo miejsce w hebronie dzisz rano
        dziwisz sie ze beda kolejny zamachy
        ja bylesz pilka w sciane to wraca do ciebie im mocnij ja walniesz im mocniej
        powroci ale chyba ty w tenisa lub squach nie grasz szkoda moze bysz to
        zrozumial...

• wojo!!!! Re: ___________PROWOKATOR_____VIST___W____AKCJI____WIESZ__DLACZEGO__?? 13.11.01, 06:31

>
          > > prowokatorzy vist i viri ,zwolennicy teroru nadal zajmuja sie beszcze
          > lna
          > > arabska propaganda , nie stac ich nawet na 1% obiektywnej dyskusji
          > .
          > > Jedynie tony bzdur i klamstw.
          >
          > zdradz mi ja mozna byc objektywnem
          > ah uzywajac czolgi tak mialo miejsce w hebronie dzisz rano
          > dziwisz sie ze beda kolejny zamachy
          > ja bylesz pilka w sciane to wraca do ciebie im mocnij ja walniesz im mocniej
          > powroci ale chyba ty w tenisa lub squach nie grasz szkoda moze bysz to
          > zrozumial...
          te robaczki to vist? serwer anonimowy ? o co tu chodzi vist ? Sciemniamy ?
    • Gość: Krzys Drogi Wojo! Co Tobie przyszlo do glowy????!!! IP: *.sprint-canada.net 11.09.01, 15:51
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka