Dodaj do ulubionych

Szanowni :)

16.02.05, 02:14
w związku z próbą najazdu hunnów na forum Świat, uprzejmie proszę o absolutny
ignor wrażych wątków. I częste klikanie w kubełka przy postach.
Rachelka - do apteki po beczkę nerwosolu albo na narty
Manny_ramirez - jak juz nie mozesz wytrzymać, to wtyczka z kontaktu.
Uwierzcie doswiadczonej, starej kropce: ignor jest nalepszą trucizna na
trolle.
serdeczności :)
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus hunow jedno n 16.02.05, 02:15

• i-love-2-ski Re: Szanowni :) 16.02.05, 02:17
      kropka napisała:

> w związku z próbą najazdu hunnów na forum Świat, uprzejmie proszę o absolutny
      > ignor wrażych wątków. I częste klikanie w kubełka przy postach.
      > Rachelka - do apteki po beczkę nerwosolu albo na narty
      > Manny_ramirez - jak juz nie mozesz wytrzymać, to wtyczka z kontaktu.
      > Uwierzcie doswiadczonej, starej kropce: ignor jest nalepszą trucizna na
      > trolle.
      > serdeczności :)

he,he po co nerwosol, ja tylko rekawice bokserskie zalozylam,to rozpreza.
      dobrze,nie bede odpowiadala,ale jezyk swierzbi na te wpisy palnickow i
      gabriellek. przed snem pokos ten chlam troche dla zabawy. pozdr.
      • texanska_dziwka Ja siem palnickiem sama zajme. Dobrze sie 16.02.05, 02:22
        znamy z lomzynskiego dworca. Wy idzcie spac i spijcie snem sprawiedliwych.
        Deratyzacja forum to jest brudna robota - zostawcie to mnie.
        • palnick Re: Ja siem palnickiem sama zajme. Dobrze sie 16.02.05, 02:24
          Jak już mówiłem, z ku..mi nie gadam. Jeżeli nie mam ochoty :)na rozmowę.
          • texanska_dziwka Oj tam, nie klam. Przeciez widze ile sam do siebie 16.02.05, 02:26
            tu gadasz. No a ty przeciez ku.. jestes jak sie patrzy. Tyle tylko ze meska.
            • palnick Re: Oj tam, nie klam. Przeciez widze ile sam do s 16.02.05, 02:34
              Z ku..mi nie gadam :)
              • texanska_dziwka Przyganial czajnik rondelkowi... he he, a twoje 16.02.05, 02:37
                kurestwo i tak w podrecznikach historii* miasta Lomzy jest zanotowane dla
                potomnosci.
                ____
                * podreczniki historii w tym przypadku = sciany kibli na lomzynskim dworcu.
                • manny_ramirez sluchaj dziewoju 16.02.05, 02:39
                  teksty masz ok ale ja mam rodzine kolo Lomzy wiec nie umiejscowiaj palnicka w
                  tamtych okolicach bo hanba to i wstyd
                  • texanska_dziwka PO krotkim pobycie w Lomzy na wystepach 16.02.05, 02:42
                    goscinnych, Palnick i ja przenieslismy siem do Wachocka. Co on tam w tym
                    Wachocku wyprawial, fiiuuuuuuu!
                    • manny_ramirez OK.. wachock lepszy:)))n/t 16.02.05, 02:45
                    • i-love-2-ski Re: PO krotkim pobycie w Lomzy na wystepach 16.02.05, 02:48
                      texanska_dziwka napisała:

> goscinnych, Palnick i ja przenieslismy siem do Wachocka. Co on tam w tym
                      > Wachocku wyprawial, fiiuuuuuuu!

:))) wy tam w texasie to gorace dziwki,nic dziwnego,ze palnick zbiera co moze w
                      gacie i splywa,gdzie pieprz rosnie. oby tych wszytskich obojnakow forumowych ze
                      soba zabral,co to na gabciowym watku siedza. naraz mamy 100 nowych nickow na forum.
                      • palnick Z miłośnikami stolarstwa nrciarskiego, ... 16.02.05, 02:50
                        Też nie rozmawiam. Zwłaszcza, jeżeli są to głupie cipy :)
                        • i-love-2-ski Re: Z miłośnikami stolarstwa nrciarskiego, ... 16.02.05, 02:53
                          palnick napisał:

> Też nie rozmawiam. Zwłaszcza, jeżeli są to głupie cipy :)

e podciagnij galoty bo po ziemi je ciagniesz i mamusia cie skrzyczy,ze je
                          brudzisz.zostawiam cie tej dziwce,ona juz wie co z przyglupimi,niedorozwinietymi
                          i wstydliwymi chlopcami co nie wyrosli, sie robi.bye przyglupie.
                          • palnick Re: Z miłośnikami stolarstwa nrciarskiego, ... 16.02.05, 02:57
                            Pocałuj mnie w rzyć, głupia cipo.
                            • texanska_dziwka Myslisz, ze ktos sie jeszcze zlapie na tego twojeg 16.02.05, 03:18
                              o syfa? Co ty, Palnick! Trzymaj sobie tego syfa, sam sie w rzyc pocaluj. Chyba
                              z tego nie bedzie secondary infection.
                        • texanska_dziwka Najgorsze to to, ze to one z toba nie rozmawiajom 16.02.05, 02:56
                          siem, nie ty z nimi.
                          • palnick Re: Najgorsze to to, ze to one z toba nie rozmawi 16.02.05, 02:58
                            ?
                      • texanska_dziwka Gabcia, tez jest moja kumpelka z lomzynskiego 16.02.05, 02:55
                        dworca. Wtedy mowila, ze jest rodowitom rosjankom. Chlopy na nia lecialy bo
                        lubialy przeciez ruska popie..c... chociaz w przenosni, no nie!
                  • palnick Re: sluchaj dziewoju 16.02.05, 02:46
                    manny_ramirez napisał:

> teksty masz ok ale ja mam rodzine kolo Lomzy wiec nie umiejscowiaj palnicka w
                    > tamtych okolicach bo hanba to i wstyd
                    -----------------
                    Ta ku.. z teksasu też jest spod Łomzy. 80% bohaterskich szczuropolaków, którzy
                    spie..li z Polski zostawiając ją na pastwę kropek - jest stamtad :)
                    • texanska_dziwka Oj tam spod Lomzy zaraz. Przeciez my obydwoje 16.02.05, 02:50
                      z Otwocka, ale siem o tym nie mowi bo siem Otwock nas wyrzekl. Pssst....
                      A pamietasz jak siem twoja mamusia ciebie wyrzekla za tego czeczenca. Cos bylo
                      o nieczystosciach. Jak to bylo, Palnick bo zampomnialam?
                      • palnick Re: Oj tam spod Lomzy zaraz. Przeciez my obydwoje 16.02.05, 02:53
                        Mówiłem już, że ku.. nie są mile widzianymi rozmówcami. Nic się nie zmieniło :)
                        • texanska_dziwka No faktycznie, z twoja buzia to rzeczywiscie milo 16.02.05, 03:01
                          widziany nie jestes. Daj se spokoj z tym forum jak ciem tu mile nie widzom.
                          "nie poznajom sie na wielkim* mali..."
                          ____
                          * japa u ciebie wielka jest.
                          • palnick Re: No faktycznie, z twoja buzia to rzeczywiscie 16.02.05, 03:03
                            Z ku..mi jednak nie rozmawiam :)
                            • texanska_dziwka A jednak.... znowu ci siem wyrwalo i cus tam do 16.02.05, 03:05
                              siebie wymamrotales.
                              • palnick Re: A jednak.... znowu ci siem wyrwalo i cus tam 16.02.05, 03:06
                                Z ku..mi konsekwentnie nie rozmawiam :)
                • palnick Re: Przyganial czajnik rondelkowi... he he, a two 16.02.05, 02:42
                  Przykro mi, ale jak wspomniałem, z ku..mi nie rozmawiam. Ot, takie dziwactwo :)
                  • texanska_dziwka No tak, dziwactwo to ty zawsze byles 16.02.05, 02:46
                    buzka poorana czarna ospa, zeby popsute od tej chalwy od czeczenca, zez, krzywe
                    nogi i smrod niemilosierny od ciebie lecial. Ale przeciez dziedzictwa
                    genetycznego siem nie wybiera.
                    Zreszta to bylo kiedys, ludzie mniej tolerancyjni byli. Teraz nikt meskiej
                    dziwki za dziwactwo nie wezmie, nawet takiej brzydkiej.
                    • palnick Re: No tak, dziwactwo to ty zawsze byles 16.02.05, 02:48
                      Jeszcze raz uprzejmie zawiadamiam, że z ku..mi nie rozmawiam :)
                      • texanska_dziwka No przeciez wiemy, ze zawiadamiasz. A swoje i tak 16.02.05, 03:03
                        robisz... czyli siem sam ze soba rozmawiasz, moj ty meski skruwielku :D
                        • texanska_dziwka ERATA: mialo byc 'meski ku..szonku', nie 16.02.05, 03:03
                          "sku..elku". Nikt twojej mamie tu nie ubliza.
                          • palnick Re: ERATA: mialo byc 'meski ku..szonku', nie 16.02.05, 03:05
                            Mimo wszystko, z ku..mi nie rozmawiam :)
                        • palnick Re: No przeciez wiemy, ze zawiadamiasz. A swoje i 16.02.05, 03:04
                          Przykro mi, ale z ku..mi nie rozmawiam :)
                          • texanska_dziwka Mnie tez przykro, ze nie przyjmusz do wiadomosci 16.02.05, 03:10
                            ze tutaj* siem nikt z ku..mi** nie rozmawia.
                            • palnick Re: Mnie tez przykro, ze nie przyjmusz do wiadomo 16.02.05, 03:11
                              Nie prowadzę dialogu z ku..mi.
                              • texanska_dziwka No to jeszcze wlicz do tego publiczne monologi 16.02.05, 03:13
                                dziwki Palnicka na forum swiat, i dam ci spokoj.
                                • palnick Re: No to jeszcze wlicz do tego publiczne monolog 16.02.05, 03:17
                                  Czy ty naprawdę nie rozumiesz, że z ku..mi nie rozmawiam?
                                  • texanska_dziwka No, ja rozumiem. Ale to ty niekonsekwetny jestes 16.02.05, 03:19
                                    bo wkolko do siebie* majaczysz, i to in public.
                                    ____
                                    *do ku.. (meskiej).
                                    • palnick Re: No, ja rozumiem. Ale to ty niekonsekwetny jes 16.02.05, 03:23
                                      A już z głupimi ku..mi nie rozmawiam wcale :)
                                      • rattler Re: No, ja rozumiem. Ale to ty niekonsekwetny jes 16.02.05, 03:41
                                        To odsun sie od lustra , bo wlasnie gadasz do takiej .

narazie

------------------------------------------

A już z głupimi ku..mi nie rozmawiam wcale :)

• texanska_dziwka A co ciem ugryzlo, stary? 16.02.05, 03:24
                                      • palnick Re: A co ciem ugryzlo, stary? 16.02.05, 03:25
                                        Nie łaś się, bo z ku..mi nie rozmawiam :)
                                        • texanska_dziwka A jak tu siem lasic do wylenialej wycieraczki? 16.02.05, 03:36
                                          • palnick Re: A jak tu siem lasic do wylenialej wycieraczki 16.02.05, 03:39
                                            ZKNR
        • rattler Re: Ja siem palnickiem sama zajme. He , he ! 16.02.05, 02:45
          Zeby nie tracic czasu przebierz sie za chlopca :)

narazie
          • palnick O! i trzęsący się kundel wylazł z barłogu :) 16.02.05, 02:52
            Po cholerę otwierasz paszczę?
      • palnick Re: Szanowni :) 16.02.05, 02:23
        -love-2-ski napisał:
        > dobrze,nie bede odpowiadala,ale jezyk swierzbi na te wpisy palnickow i
        > gabriellek. przed snem pokos ten chlam troche dla zabawy. pozdr.
        ----------
        Pokoś, wykonaj zlecenie. :)

• palnick Re: Szanowni :) 16.02.05, 02:20
      kropka napisała:

> w związku z próbą najazdu hunnów na forum Świat, uprzejmie proszę o absolutny
      > ignor wrażych wątków.
      ----------------
      Powinno być: W związku z próbą najazdu Hunów na forum świat, uprzejmie proszę o
      ignorowanie wrażych wątków.
      Pamietaj urzędniku, że powinnaś dawać przykład pisania po Polsku:)
      ------------
      I częste klikanie w kubełka przy postach.
      > Rachelka - do apteki po beczkę nerwosolu albo na narty
      > Manny_ramirez - jak juz nie mozesz wytrzymać, to wtyczka z kontaktu.
      > Uwierzcie doswiadczonej, starej kropce: ignor jest nalepszą trucizna na
      > trolle.
      > serdeczności :)
      ------------
      Widzę, że tu funkcjonuje rodzaj nepotyzmu :) "My" razem przeciwko
      barbarzyńcom :)
      Wsiowy zakamar o nazwie forum świat?
      • kropka Re: Szanowni :) 16.02.05, 02:24
        jeszcze parę dni temu było tu światowo
        • doradca1 Szanowna :) kropko :) 16.02.05, 02:25
          I nadal może być. Przecież każdy może sobie włączyć ignorek-olewatorek.
          Pozdrawiam.
        • palnick Re: Szanowni :) 16.02.05, 02:31
          kropka napisała:

> jeszcze parę dni temu było tu światowo
          ----------
          Tu? Światowo? Chyba z perspektywy wsiowego zakamaru. FŚ to rozsadnik poglądów
          faszystowskich, antysemickich, anty islamskich prezentowanych w prymitywnej
          formie. Jeżeli ty za to odpowiadasz - wstdź się.
          Nie wolno tu tylko poruszać tematów związanych z mizerią polskiego ducha,
          samozniszczaniem się na emigracji, lizaniem dupy obcokrajowcom pzry
          jednoczesnym gnębieniu rodaków (Biedroneczko). Nie wolno pisać , że Wojtyła
          umrze, choć to normalna kolej rzeczy. Itd, Itp.
          To jest forum Wąchocka a nie świat. Ty też jesteś temu winna kumoterska
          cenzorko :)
          • kropka Re: Szanowni :) 16.02.05, 02:39
            nie rżnij głąba, palnick.
            Dobrze wiesz, ze nie chodzi o treść, tylko o formę. Pisz sobie o czym chcesz,
            ale bez chamskich wycieczek, bez bluzgów i bez obrażania. I bez bezczelnych
            łgarstw, o.k.?
            Odbierz maila, może coś zrozumiesz
            • palnick Re: Szanowni :) 16.02.05, 02:57
              kropka napisała:

> nie rżnij głąba, palnick.
              ------------
              Uważam, że taka forma nie przystoi oficjalnemu cenzorowi mojej ulubionej GW.
              ------------
              > Dobrze wiesz, ze nie chodzi o treść, tylko o formę. Pisz sobie o czym chcesz,
              > ale bez chamskich wycieczek, bez bluzgów i bez obrażania. I bez bezczelnych
              > łgarstw, o.k.?
              -------------
              Zajmij się może forma wypowiedzi twoich pupilów. Pielęgnujesz stado
              nienawistników, jak całe to FS.
              --------------
              > Odbierz maila, może coś zrozumiesz
              ------------
              Zrobię co będę chciał.
              • texanska_dziwka Palnick siem okoniem stawia, no no, zly ku..szon 16.02.05, 03:54
                > Zrobię co będę chciał.
                Tylko juz sobie wiecej krzywdy nie rob
      • texanska_dziwka A pamietasz jak sie oddales temu czeczenskiemu 16.02.05, 02:25
        zolnierzowi z czerwona gwiazdka na czapce za kacapska chalwe? Pamietasz, jak
        siem martwiles zeby sie tylko twoja mamusia nie dowiedziala, ze dales swojej
        obrzezanej dupy ARABOWI. To byly czasy! Czlowiek mlody byl i glupi. Ja wciaz
        mloda, a ty wciaz glupi.
        • palnick Re: A pamietasz jak sie oddales temu czeczenskiem 16.02.05, 02:36
          Potwierdzam. Z ku..mi nie rozmawiam :))))
          • texanska_dziwka Cieszem siem,ze to potwierdziles. 16.02.05, 02:40
            A pamietasz jeszcze jak siem pozniej zaczales cieszyc, ze przynajmniej taki z
            tego** pozytek, ze arabowi syfa dales? He he, dobry byles!
            ____
            ** dawania obrzezanej dupy arabowi
            • palnick Re: Cieszem siem,ze to potwierdziles. 16.02.05, 03:00
              Z ku..mi nie rozmawiam :)
      • i-love-2-ski Re: Szanowni :) 16.02.05, 02:27
        palnick napisał:

> kropka napisała:
        >
        > > w związku z próbą najazdu hunnów na forum Świat, uprzejmie proszę o absol
        > utny
        > > ignor wrażych wątków.
        > ----------------
        > Powinno być: W związku z próbą najazdu Hunów na forum świat, uprzejmie proszę o
        >
        > ignorowanie wrażych wątków.
        > Pamietaj urzędniku, że powinnaś dawać przykład pisania po Polsku:)
        > ------------
        > I częste klikanie w kubełka przy postach.
        > > Rachelka - do apteki po beczkę nerwosolu albo na narty
        > > Manny_ramirez - jak juz nie mozesz wytrzymać, to wtyczka z kontaktu.
        > > Uwierzcie doswiadczonej, starej kropce: ignor jest nalepszą trucizna na
        > > trolle.
        > > serdeczności :)
        > ------------
        > Widzę, że tu funkcjonuje rodzaj nepotyzmu :) "My" razem przeciwko
        > barbarzyńcom :)
        > Wsiowy zakamar o nazwie forum świat?

lepsza nasza wies niz twoj smierdzacy zaulek. wlaz skad przyszedles pokrako.
    • manny_ramirez do kropki 16.02.05, 02:22
      no i co mam wyjac te wtyczke? a reka tak swierzbi aby przywalic temu palantowi
      • palnick Re: do dupy 16.02.05, 02:33
        z taką sodalicją :)
    • grom3 Re: Szanowni :) 16.02.05, 02:32
      Kropka mysle ze ty jestes staroswiecka,i drazni ciebie wiele dobrych tematow a
      zwlaszcza boisz sie prawdy .Pozdrawiam
      • manny_ramirez to palnicka 16.02.05, 02:33
        tematy sa dobre wedlug Ciebie????? a jego jezyk moze filozoficzny???
        • palnick Re: to palnicka 16.02.05, 02:38
          manny_ramirez napisał:

> tematy sa dobre wedlug Ciebie????? a jego jezyk moze filozoficzny???
          -------------
          Język mój giętki, dostosowuje się do poziomu rozmówcy. :))
          • rattler Re: to palnicka 16.02.05, 02:59
            Bedziesz sie musial schylac - Aha , uwazaj na gazy , by-product of a Texas
            style burrito :)

narazie

---------------------------------------------------

Język mój giętki, dostosowuje się do poziomu rozmówcy. :))
            • palnick Niesłychane, trzęsący się kundel wylazł i tu ?! 16.02.05, 03:02
              Won do budy !
          • texanska_dziwka Jezyk to juz ci dawno odpadl (z tego syfa) 16.02.05, 03:21
            teraz to ty tylko milczkiem, po nocy na klawiaturze sam do siebie gadasz.
            • palnick Re: Jezyk to juz ci dawno odpadl (z tego syfa) 16.02.05, 03:24
              Jak by nie było, to jednak z ku..mi nie rozmawiam :)
              • texanska_dziwka A nie bylo! Hej sokole? Bylo, bylo. Wszyscy w 16.02.05, 03:28
                Wachocku wiedzom, ze bylo.
                • palnick Re: A nie bylo! Hej sokole? Bylo, bylo. Wszyscy w 16.02.05, 03:29
                  Z ku..mi nie rozmawiam :)
                  • texanska_dziwka Nudzisz ku..szonku. Brzydki.... i nudny? Ojejku. 16.02.05, 03:35
                    • palnick Re: Nudzisz ku..szonku. Brzydki.... i nudny? Ojej 16.02.05, 03:40
                      ZKNR
    • silesius.funkulo A mowilem - nie znecac sie nad tym biedakiem /nt 16.02.05, 02:36
      • dziadek_piaskowy Re: przepraszam czy tu dom wariatow ! ? 16.02.05, 02:56
        jakies straszne teksta sa tu wyglaszane , nie jestem zbyt wtajemniczony , czy
        ktos mi wytlumaczy o co tu chodzi !?
        • palnick Dziadku, drogi dziadku oni powinni iść już spać... 16.02.05, 03:10
          ale uparli się dać z siebie wszystko na co ich - szczuropolaków stać. Niestety
          są to wyłącznie rzygi i ekskrementy.
          • texanska_dziwka No bo Palnick to siem dopiero budzi o tej porze 16.02.05, 03:23
            i zaraz wyjdzie na ulice w Wachocku, do roboty ma siem rozumiec.
            • palnick Re: No bo Palnick to siem dopiero budzi o tej por 16.02.05, 03:26
              Przykro mi ale z ku..mi nie rozmawiam :)
              • texanska_dziwka A co zimno dzisiaj dupe ci uscisnie? I nikt wiecej 16.02.05, 03:29
                ????? Mnie tez by bylo przykro.
                Oj tam, glowa do gory!
                • palnick Re: A co zimno dzisiaj dupe ci uscisnie? I nikt w 16.02.05, 03:42
                  ZKNR
      • palnick Re: A mowilem - nie znecac sie nad tym biedakiem 16.02.05, 03:07
        Folksdeutsch pisuje po Polsku, nic dziwnego :(
        • manny_ramirez volksdeutsche nieuku 16.02.05, 03:09
          Nie dziwota ze ludzie emigruja jak taka edukacje maja w kraju:(((
          • palnick Re: volksdeutsche nieuku 16.02.05, 03:13
            zgadzam się, że ten borok ze śląska podpisał volkslistę :)
            • manny_ramirez smiem watpic 16.02.05, 03:14
              ze naprawde wiesz coz to byla ta volkslista palniczku, w wachocku o takich nie
              slyszeli
              • palnick Re: smiem watpic 16.02.05, 03:18
                śmiesz. Osmielasz się zanadto tłuku.
            • texanska_dziwka A pamietasz jak siem zapisales do UB? 16.02.05, 03:26
              Tez cos tam podpisales koleczkiem z krzyzykiem. Pozniej zes krzyzyk przekreslil
              i gwiazdke wstawil na to miejsce. Pamietasz?
              • palnick Re: A pamietasz jak siem zapisales do UB? 16.02.05, 03:28
                Z ku..mi nie gadam :)
                • texanska_dziwka No no, loty zanizasz. Najpierw bylo "nie rozmawiam 16.02.05, 03:34
                  a teraz to juz tylko o 'gadaniu' mowa. Jak ty nam tutaj poziom ROZMOWY tak
                  dalej bedziesz zanizaj to ku..* wezmem ciem wlasnymi rekami pogoniem stad.
                  ____
                  * wykrzyknik emocjonalny, bez konotacji doslownych w tym przypadku
                  • palnick Re: No no, loty zanizasz. Najpierw bylo "nie rozm 16.02.05, 03:43
                    ZKNR
                • silesius.funkulo Ech Palniczku, jakbys rzeczywiscie z ku..mi 16.02.05, 03:36
                  nie gadal, to bys sobie tych swoich watkow tyle nie podbijal:)
                  • palnick Boroku 16.02.05, 03:38
                    z chłopami bez kulek tyż nie godom :)
                    • texanska_dziwka No i znowuz.. co innego mowi, co innego gada 16.02.05, 03:49
                      ten moj sku..ony palnick. Niby nie gada do tych bez jaj, a tu jak wol znowuz
                      cus do siebie wybelkotal :(
        • silesius.funkulo Marny Palniczku:) 16.02.05, 03:33
          Slonzok ci radzi po roz ostatni: mycke na leb zakladaj, tales i cilele pod
          pache i do kibucu w te pedy:)

לילה טוב, טיפש
          • palnick Boroku :) 16.02.05, 03:37
            A borok to je chłop bez kulek :)
            • texanska_dziwka z kulkami czy bez, ale jaja ma, czego o tobie 16.02.05, 03:40
              nie mozna powiedziec. Nie zaprzeczaj bo wiesz, ze ja wiem* ze bezjajeczny
              ku..szon jestes.
              _____
              * na wlasne oczy widzialem. Do tej pory mam nightmares.
              • palnick Re: z kulkami czy bez, ale jaja ma, czego o tobie 16.02.05, 03:44
                ZKNR
    • texanska_dziwka SWIATLO GASIC. KU..SZON WYSZEDL :DDDDDD 16.02.05, 03:38
      • palnick Re: SWIATLO GASIC. KU..SZON WYSZEDL :DDDDDD 16.02.05, 03:45
        ZKNR
        • texanska_dziwka I znowuz wrocil. Widocznie jak siem zblizyl 16.02.05, 03:52
          do latarni i go tyn jego klient w swietle nocnych ujrzal to wzial nogi za pas.
          No i szkarada znowuz wrocila. A co tam, SWIATLA JUZ NIE ZAPALAC BO TO STRACH NA
          TO TO PATRZEC. Po ciemku se pogadamy (sami do siebie ma siem rozumiec).
    • aurora.we.mgle Palnick dzis sie szaleju najadl! 16.02.05, 06:35
      Drodzy panstwo,
      wybaczcie mu, co on tu wypisuje! On naprawde kocha wszystkich Polakow (z
      wyjatkiem moze tych w sutannach, choc kto wie... wiadomo, kto sie lubi ten sie
      czubi;)). nie mniej trzeba zrozumiec, on byl dzis pod wplywem farmakologii
      ciezkiego kalibru. Miejmy nadzieje, ze do jutra dojdzie do siebie, choc zdarza
      sie, ze niektorzy ludzi odrabuja sobie w tym stanie rozne czlonki ciala, wiec
      naprawde nie wiadomo w jakim stanie jutro sie tu pojawi. trzymajmy za niego
      kciuki...:)
      • wyrodnamatka Re: Palnick dzis sie szaleju najadl! 16.02.05, 10:21
        kropka to do ciebie jest ...
        po co to całe logowanie , jesteś niesamowicie nie konsekwentna ...
        piszesz że przez chwilę było światowo - rozumiem że o to chodzi , ale za chwilę