ben_shaprut 24.02.05, 12:33 kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1216884&KAT=239 Liż im dalej tyłek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tornson Moi "ukachoani" to euro-mocarstwo, mam nadzieję 24.02.05, 13:00 że już za kilkanaście lat zakończy ono tragiczną erę państw narodowych na kontynencie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Jakto zmieniłem zdanie?? Ja zawsze popierałem 24.02.05, 13:11 perspektywę euro-socjalistycznego supermocarstwa :o] Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ty jestes ruski pomyj tomson 24.02.05, 14:41 ale ze Ukraina odchodzi do tego euromocarstwa od twojej ruskiej matuszki to jednak sie lzami zalewasz??? i gdzie tutaj twoja milosc do europy sabaka?? Odpowiedz Link Zgłoś
dragger to euro-mocarstwo pod swiatlym przywodztwem Rosji? 24.02.05, 14:42 Najpierw beda musieli sobie poradzic z oporem takiego 38 milionowego narodu znad Wisly, ktory ruskiego przywodztwa nie przyjmie bez walki na noze :] Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: Jakto zmieniłem zdanie?? Ja zawsze popierałem 24.02.05, 14:48 > Ja zawsze popierałem perspektywę euro-socjalistycznego supermocarstwa Cale szczescie ze perspektywy jej realizacji sa rownie wysokie, jak kiedys swiatowe komunistyczne mocarstwo, do utworzenia ktorego dazylo ZSRR. Plan poszedl sie je*ac :] Odpowiedz Link Zgłoś