tornson 02.03.05, 03:13 rozumiem różnice czasowe, ale nie możecie trochę wcześniej pisywać na forum. Przyłazicie 2-3 i mam taką zabawę z waszego autokomizmu że zamiast spać czytam wasze posty. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
captain.america jak sie jest bezrobotnym na socjalu to nie ma znac 02.03.05, 03:14 zenia kiedy idziesz spac, wiecej chrzan glupoty dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Może nie wiesz ale niektórzy po szkole ida jeszcze 02.03.05, 03:37 studiować, a nie jak ludzie twojego pokroju, którzy wolą od razu zapieprzać w WalMarkcie za psi grosz, albo gdy mieszkają w Europie iść na socjal ze 4 razy większy niż pensja w WalMarkcie czy innym McDonaldzie. :o] Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies nie bój się, stary... 02.03.05, 03:35 tytułu największego komika tego forum i tak ci nikt nie odbierze... Odpowiedz Link Zgłoś
che.yebaka Rusek Tomson dalej nienawidzi Polakow... 02.03.05, 05:49 Co Ci zrobili POlacy? Masz nam za zle, ze nie poddalismy sie pokornie waszemu terrorowi? Dlaczego tak nienawidzisz Polski i lekcewazysz jej obywateli? Czy to zwykla nienawisc do blizniego, czy tez masz jakies osobiste powody? Czy w ogole byles kiedys w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Ja nie Rusek, może i lepiej byłoby się 02.03.05, 18:35 urodziś w potężnej Rosji (wtedy jeszcze w mega-potężnym ZSRR), ale ojczyzny jak matki się nie wybiera i muszę dalej ciągnąć to moje brzemię polskiego obywatela i walczyć z głupotą tylu moich rodaków. :o/ che.yebaka napisał: > Co Ci zrobili POlacy? Po pierwsze pisałem o polaczkach nie o Polakach, a ściślej o US-polaczkach, a to już baaardzo daleko od Polaka. A co mi zrobiły polaczki? Ot choćby warcholstwo i zdradzieckie postępowanie polskiej szlachty (Targowica była tego kwintesencją) które doprowadziły do upadku mocarstwo jakim była IRP. Czy też polaczki które zamieniły 10 potęgę przemysłową świata w bagno jakim dziś jest IIIRP. > Masz nam za zle, ze nie poddalismy sie pokornie waszemu terrorowi? Terrorowi? Temu z 1944 i 45, kiedy u boku Armii Czerwonej ratowaliśmy was od biologicznej eksterminacji? > Dlaczego tak nienawidzisz Polski i lekcewazysz jej obywateli? Nienawidzę IIIRP i jej struktur, które robią z Państwa Polskiego nic nie znaczące gó... Nienawidzę też polaczków przez których muszą cierpieć Polacy. > Czy to zwykla nienawisc do blizniego, czy tez masz jakies osobiste powody? > Czy w ogole byles kiedys w Polsce? Niestety cały czas jestem. :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: Ja nie Rusek, może i lepiej byłoby się 02.03.05, 18:46 tornson napisał: > > Czy w ogole byles kiedys w Polsce? > Niestety cały czas jestem. :o/ dlaczego niestety? przecież PRL się skończył - każdy może jechać gdzie chce. wprawdzie do Rosji i Białorusi potrzebna jest wiza, ale to chyba nie taki problem... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies ps 02.03.05, 18:48 jeśli nie jesteś "Rusek" to czemu piszesz "ratowaliśmy was od biologicznej eksterminacji"? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson My Polacy u boku Armii Czerwonej!!! 02.03.05, 18:52 1 i 2 armia Ludowego Wojska Polskiego. bazyliszek_i_jego_pies napisał: > jeśli nie jesteś "Rusek" to czemu piszesz "ratowaliśmy was od biologicznej > eksterminacji"? a co napisałem kawałeczek wcześniej? "u boku Armii Czerwonej " Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: My Polacy u boku Armii Czerwonej!!! 02.03.05, 18:53 Ale czemu WAS??? tys beznarodowiec??? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Gdzie ja pisałem że jestem beznarodowiec? 02.03.05, 18:54 manny_ramirez napisał: > Ale czemu WAS??? tys beznarodowiec??? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Gdzie ja pisałem że jestem beznarodowiec? 02.03.05, 18:55 No bo "nas" wyzwalales razem z lachmaniarzami wiec jako Polak chyba sam sie nie okreslasz Odpowiedz Link Zgłoś
che.yebaka Sprzedawczyki u boku Armii Czerwonej!!! 02.03.05, 23:44 Polakow tam nie bylo, tylko ludzie polskiego pochodzenia. Bo tez i nie interes Polski mieli na wzgledzie, tylko interes ZSSR. To Stalin wyciagnal sobie tych ludzi z niebytu, stworzyl z nich niby-rzad, wymordowal badz wyslal na daleki Wschod przeciwnikow, po czym zniewolil reszte narodu. Tzw. Polska Ludowa powstala w oparciu o terror Armii Czerwonej i sfalszowane referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Zamknij swój skundlony ryj nazi-synu!!! 02.03.05, 23:49 I nie obrażaj więcej bohaterów którzy wytrzewili hitlerowską zarazę z Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Ależ ty naiwny pikusiu... 02.03.05, 18:50 bazyliszek_i_jego_pies napisał: > przecież PRL się skończył - każdy może jechać gdzie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies hmmm... 02.03.05, 18:56 a gdzież to obywatel Polski jechać nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez byc moze 02.03.05, 18:57 tomson nawet po rusku dobrze nie umie:)))a nwet ja US-polaczek sie zdazylem nauczyc , biedne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
captain.america Tomson nie moze jechac nigdzie 02.03.05, 19:16 Bo tatus mu kasy nie chce pozyczyc Odpowiedz Link Zgłoś
che.guvniara Tomson, czy w Slupsku ... 03.03.05, 01:43 powołałes juz klub utrwalaczy władzy ludowej ? Podobno utrwalacze pytają sie o Ciebie, bo potrzebują moralnego autorytetu w swych szeregach. Nie zawiedz, Che.Tomsonie, prowadz nas pod sztandarami swiatowej walki o szklane domy ! Guvniara Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Pomorze Środkowe nazywane jest czerwonym 03.03.05, 01:57 zagłębiem, guwniaro. Odpowiedz Link Zgłoś
kiss-my-ass Re: Pomorze Środkowe nazywane jest czerwonym 03.03.05, 02:09 tornson napisał: > zagłębiem, guwniaro. Cos mi sie widzi,ze guwniara to nasz maglarka Crasusowa. To pasuje stylem do jego polotu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
che.guvniara Gołodpucu kiss-my-assie. Zdaje Ci sie tyle ... 03.03.05, 02:36 ile fun'u w kile. A teraz marsz to magla. Tylko uwazaj, by ploty i poloty Ci sie nie pomyliły. Guvniara PS A dupy i tak ci nie dam. Moze Tomson ? Odpowiedz Link Zgłoś
che.guvniara Re: Pomorze Środkowe nazywane jest czerwonym 03.03.05, 02:41 > zagłębiem, guwniaro. Za kare własnie dlatego (wraz z lepperskim Koszalinem) Słupsk przestal byc wojewodztwem, Che.Tomsonie. Inne plagi czekają w kolejce. Guvniara Odpowiedz Link Zgłoś