Dodaj do ulubionych

wycofac polskie wojska z iraku

17.03.05, 07:30
uwazam ze nasza dalsza obecnosc w iraku jest zbedna.osobiscie mam rowniez nadzieje ze lot zakupi airbusy a nie boeingi :)

info.onet.pl/1069316,12,item.html
Obserwuj wątek
    • gw_bush Re: wycofac polskie wojska z iraku 17.03.05, 08:12
      marcus_crassus napisał:

> uwazam ze nasza dalsza obecnosc w iraku jest zbedna.osobiscie mam rowniez
      nadzi
      > eje ze lot zakupi airbusy a nie boeingi :)
      >
      >
      > info.onet.pl/1069316,12,item.html

Marus sie obrazil na wujka ?

BUHAHA HAHA HAHAHA

• marcus_crassus nie obrazil sie baranie 17.03.05, 08:21
        polityka USA jest jak najbardziej sluszna.w tej kwestii nie ma najmniejszych zludzen.natomiast po prostu uwazam ze nasz sojusznik zachowuje sie niepowaznie w stosunkach "wewnetrznych" miedzy sojusznikami i nasz udzial w tym przedsiewzieciu jest zbedny.

nasz bezposredni udzial w tym konflikcie uwazam juz za zbedny.powinnismy opuscic irak jeszcze przed wlochami i ukraincami.

barani lbie - niestety dla ciebie to amerykanie doprowadzili swoja koncepcje do sukcesu a nie twoje zalosne niemcy i francja.kapisz???poszukaj zas moich postow uwaznie - od dluzszego czasu stwierdzalem ze nasza obecnosc na miejscu jest watpliwa logicznie.poparcie USA a chec bezposredniego partycypowania w operacji to 2 kompletnie rozne rzeczy.

na kolejna wojne jestem jak najbardziej za poparciem USA - "moralnym" :)
        • gw_bush Re: nie obrazil sie baranie 17.03.05, 08:34
          marcus_crassus napisał:

> polityka USA jest jak najbardziej sluszna.w tej kwestii nie ma najmniejszych
          zl
          > udzen.natomiast po prostu uwazam ze nasz sojusznik zachowuje sie niepowaznie
          w
          > stosunkach "wewnetrznych" miedzy sojusznikami

Powaznie ????

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9601569&a=9602022
          >
          >
          > barani lbie - niestety dla ciebie to amerykanie doprowadzili swoja koncepcje
          do sukcesu

Wiem.

Stabilizacja BUhaha BUUhahaha

???poszukaj zas moich posto
          > w uwaznie - od dluzszego czasu stwierdzalem ze nasza obecnosc na miejscu jest
          w
          > atpliwa logicznie.poparcie USA a chec bezposredniego partycypowania w
          operacji to 2 kompletnie rozne rzeczy.

O zesz ty !!
          Widziales sie dzisiaj z doktorkiem ?

>
          > na kolejna wojne jestem jak najbardziej za poparciem USA - "moralnym" :)

Ty nawet nie znasz znaczenia tego slowa glabie.

Spadaj i wstydu oszczedz !!
          • marcus_crassus oj tak :)) 17.03.05, 08:41
            stabilizacja jest taka ze chyba coraz mniej zamachow...a bazy USA coraz lepsze.

ps-nie pieprz mi o moralnosci.w sudanie blaznie zginelo ostatnio 180 tys ludzi.jak bedziesz chcial zeby twoj blazenski kraj swiecil przykladem moralnosci to uslysze ze UE wyslala swoje wojska zeby pomoc w tym kraju.

dopoki twojego marnego kanclerza i tego drugiego co to sie naczytal zbyt duzo o napoleonie nie zobacze w dzialaniu to mi o moralnosci nie wspominaj.

gowno zrobic to kazdy potrafi.
            • gw_bush Re: oj tak :)) 17.03.05, 08:45
              marcus_crassus napisał:

> stabilizacja jest taka ze chyba coraz mniej zamachow...a bazy USA coraz
              lepsze.
              >
              > ps-nie pieprz mi o moralnosci.w sudanie blaznie zginelo ostatnio 180 tys
              ludzi.
              > jak bedziesz chcial zeby twoj blazenski kraj swiecil przykladem moralnosci to
              u
              > slysze ze UE wyslala swoje wojska zeby pomoc w tym kraju.
              >
              > dopoki twojego marnego kanclerza i tego drugiego co to sie naczytal zbyt duzo
              o
              > napoleonie nie zobacze w dzialaniu to mi o moralnosci nie wspominaj.
              >
              > gowno zrobic to kazdy potrafi.
              >

Marus !

To ty uzyles tego slowa , ktorego znaczenia nie rozumiesz nie ja.

Taka krociutka ta twoja pamiec czy z twoim logicznym mysleniem jest tak jak
              zawsze ?
              • marcus_crassus jak twoja "nowa" ojczyzna zrobi cokolwiek 17.03.05, 09:17
                w kwestiach o ktorych mowimy to sie zglos ponownie.chyba nie zrozumiales wiec powtorze -gowno zrobic to kazdy potrafi.nawet mul
                • gw_bush Re: jak twoja "nowa" ojczyzna zrobi cokolwiek 17.03.05, 09:20
                  marcus_crassus napisał:

> w kwestiach o ktorych mowimy to sie zglos ponownie.chyba nie zrozumiales wiec
                  p
                  > owtorze -gowno zrobic to kazdy potrafi.nawet mul

A rozpizdziel - IDIOTA ale z muskulkami.
                  Jak masz muskulki to lebek nie potrzebny.
                  Ty tez chcialbys miec muskulki, co ?
                  >
                  • marcus_crassus Re: jak twoja "nowa" ojczyzna zrobi cokolwiek 17.03.05, 09:28
                    nie zauwazylem ze "rozpizdziel" robil ktos poza twoim wujkiem saddamem na ktorego kontrakty bardzo liczyl twoj maly kanclerz i ten napoleon od siedmiu bolesci oraz "patrioci" iraccy z jemenu i iranu ktorzy bardzo lubia powysadzac irakijczykow.ostatnio chyba byly jakies wybory i irakijczycy jasno ocenili kto robi rozpizdziel.ale jak sadze tobie to ukmnelo??

otepialemu koniowi z klapkami na oczach tez wiele umyka wiec nie dziwie sie.
                    • gw_bush Re: jak twoja "nowa" ojczyzna zrobi cokolwiek 17.03.05, 09:32
                      marcus_crassus napisał:

> nie zauwazylem ze "rozpizdziel" robil ktos poza twoim wujkiem saddamem na
                      ktore
                      > go kontrakty bardzo liczyl twoj maly kanclerz i ten napoleon od siedmiu
                      bolesci

BUhahaha BUUUUUU

I to akurat ty musisz pisac o tym kzo liczyl na kontrakty, ty okruchu z
                      panskiego stoku.

Pisalem ci juz bejdoku- wstydu oszczedz.
                      • marcus_crassus akurat Polska nie popierala za te kontrakty 17.03.05, 09:45
                        rezimu majacego na swoim koncie smierc setek tysiecy badz milionow ludzi.

to sie nazywa roznica stylu.nie wiem czy rozumiesz ale roznica miedzy gownem a czekolada czasem jest dosc plynna.ty jej nie za bardzo rozumiesz.ale jesli nie masz smaku to obie wygladaja podobnie.prawda szlagus??
                        • gw_bush Re: akurat Polska nie popierala za te kontrakty 17.03.05, 10:01
                          marcus_crassus napisał:

> rezimu majacego na swoim koncie smierc setek tysiecy badz milionow ludzi.

A co durniu popierala ?

Poszukiwania BMR ?
                          Walke z terroryzmem ??
                          Demokratyzacje ??

Walke z tyranami ??

Zastanow sie idioto jak bedziesz to nazywal jutro lub pojutrze ?

Wstydu oszczedz.

• marcus_crassus po trosze wszystko.jednak wazniejsze czego nie 17.03.05, 10:36
                            popierala.nie popierala utrzymywania dyktatora ktory wymrodowal setki tysiecy badz miliony ludzi liczac na maly skok na kase.tego Polska nie popierala.

mowiac o moralnosci trzeba miec minimum przyzwoitosci zeby o niej mowic.ludzie o tak szmatlawych zasadach moralnych jak ci ktorzy bronili saddama nie maja zadnych uprawnien zeby innych pouczac o moralnosci.

takie szmaty maja szereg spraw na swiecie w ktorych moga sie wykazac- czeczenia,sudan etc.

jak cos zrobia zamiast pierdziec w stolek i pouczac wszystkich wokolo porozmawiamy.na razie maja do tego gowniane prawo
                            • gw_bush Re: po trosze wszystko.jednak wazniejsze czego ni 17.03.05, 11:04
                              marcus_crassus napisał:

> popierala.nie popierala utrzymywania dyktatora ktory wymrodowal setki tysiecy
                              b
                              > adz miliony ludzi liczac na maly skok na kase.tego Polska nie popierala.
                              >
                              > mowiac o moralnosci trzeba miec minimum przyzwoitosci zeby o niej
                              mowic.ludzie
                              > o tak szmatlawych zasadach moralnych jak ci ktorzy bronili saddama nie maja
                              zad
                              > nych uprawnien zeby innych pouczac o moralnosci.
                              >
                              > takie szmaty maja szereg spraw na swiecie w ktorych moga sie wykazac-
                              czeczenia
                              > ,sudan etc.
                              >
                              > jak cos zrobia zamiast pierdziec w stolek i pouczac wszystkich wokolo
                              porozmawi
                              > amy.na razie maja do tego gowniane prawo
                              >

Jestes jak sadze zbyt ograniczony zeby to zrozumiec ale moze popros kogos
                              bardziej rozgarnietego od siebie zeby ci to wytlumaczyl.
                              Otoz reprezentujesz filozofie twoje idola kretyna i bandyty krzaka, ktory
                              zreszta nie wymyslil jej pierwszy.
                              Ta "genialna" filozofia to "kto nie jest z nami jest przeciw nam".

Tak prosto mysla tylko kretyni waszego pokroju, durniu.

Wskaz mi debilu przyklady "popierania saddama" wsrod tych, ktorzy byli
                              przeciwni bandyckiej napasci Irak.

Cywilizowani ludzie ...
                              ale co ci bede opowiadal o czyms o czym nie masz pojecia.

Wstydu oszczedz, durniu.

• marcus_crassus Re: po trosze wszystko.jednak wazniejsze czego ni 17.03.05, 11:19
                                www.wybory.com.pl/article/articleview/378/1/3/
                                roznia sie te pieniadze na ktore gnido liczyles od tych na ktore liczyli inni??

a moze kali zly bo kalemu ukrasc ukradziona krowe???
                                • gw_bush Re: po trosze wszystko.jednak wazniejsze czego ni 17.03.05, 11:31
                                  marcus_crassus napisał:

> www.wybory.com.pl/article/articleview/378/1/3/
                                  > roznia sie te pieniadze na ktore gnido liczyles od tych na ktore liczyli
                                  inni??
                                  >
                                  > a moze kali zly bo kalemu ukrasc ukradziona krowe???

"Amerykańska gazeta twierdzi, że to właśnie własnymi interesami kierują się
                                  światowe mocarstwa. Jedni chcą zyskać. Inni nie chcą stracić."

BUhahaha, BUUUUUUUUUUUUUUU

Wracajmy do ciebie durniu

tak mi sie jakos nasunelo

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11455242&a=11456440
                                  kontrakty (bumar etc) owszem.to nam sie nalezy.na wizy to my za
                                  biedni jestesmy.ale na odciski palcow i lipe z kontraktami sobie nie pozwolimy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11049427&a=11057783
                                  sadze ze nie mozemy miec zadnych zastrzezen.gdyby jeszcze bumar w
                                  ponownym wyborze wygral przetarg moznaby napisac ze nasz udzial w tej operacji
                                  to calkowity,pelen i absolutny sukces.zobaczymy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11381571&a=11382232
                                  dziesiatki tysiecy chlopakow z US Army stoja juz spokojnie w Iraku :))))))

caly czas zawierane sa nowe umowy i nowe kontrakty...

• gw_bush PS durniu 17.03.05, 11:43

www.whatreallyhappened.com/rumsfeld_saddam.gif
                                  myslisz, ze nikt juz tego nie pamieta ?
                                  • marcus_crassus mysle ze kali ryczy bo kalemu ukradziono kradziona 17.03.05, 12:04
                                    krowe

www.pbase.com/ethanbird/image/24204390
                                    • gw_bush Re: mysle ze khali ryczy bo kalemu ukradziono krad 17.03.05, 12:11
                                      marcus_crassus napisał:

> mysle ...

Humor cie durniu nie opuszcza.

Czy tobie bezmozgowcu intuicja nie podpowiada (bo na logiczne maslenie cie nie
                                      stac ) ze gdyby chodzilo tylko o interesy to stara Europa zrobilaby je u usa
                                      razem ?
                                      Takie plewy jakie udalo sie wciagnac w rozrube nie mialyby nic do meldowania.
                                      Zreszta i teraz nie maja jak widzisz, durniu.

• marcus_crassus blaznie -ani moralnosc nie jest za wami ni interes 17.03.05, 12:23
                                        danie saddamowi spokoju na pewno bowiem moralne nie bylo.a interes chcieli zrobic wszyscy.Bush - na interwencji.Chirac - na obronie bandyty.

parafrazujac haslo - mieli do wyboru przyzwoitosc albo interesy z bandyta.

przyzwoitosc stracili a interesow z bandyta tez nie zrobia.

kali wierzga???kalemu ukradli krowa ktore kali chcial ukrasc i kali ryczy na pol dzungli??boli kalego?
                              • j-k patrze i oczom nie wierze, - ISLAMUSKU... 17.03.05, 22:33
                                to jak, gdy argumentow nie staje...
                                uwagi ad personam?

przeciez wiesz, ze mullowie w IRanie wkrotce przestana ISTNIEC...

bardzo to boli, islamusku?
    • kumpel_krasuli Zdrajca, szczur uciekajacy z tonacego okretu 17.03.05, 08:39
      Koniec z kumplowaniem!
    • chemiczny.jasiu marcus hlopcze masz znow absolutna racje ale 17.03.05, 10:51
      ja kategorycznie protestuje przeciwko wycofaniu sie z Iraku.Wiem co mowie
      jestem nie tylko chemikiem,ekonomista ale rowniez politologiem.

Jak raz zaczelo sie lizac d.. to trzeba ja lizac dalej.
      Wiem to z wlasnego doswiadczenia jak zaczalem lizac za komuny robie to do tej
      pory-czasami tylko d.. do lizania zmieniam.
      Gwarantuje tobie ze nawet goldbaun i mirmilek potwierdza ze pisze
      prawde,przynajmniej w drugiej czesci mojego postu.

nie mam czasu
      dziekuje za uwage
      tfuj dr.

• j-k mustafa.. - vel dr chemiczny jasio.. 17.03.05, 22:39
        no zdradz mi tylko te skromna tajemnice, kiedy beda naloty na Iran?

nawet GieWiu, pies Prezydenta tego nie wie...
        czyzby byla to az taka tajemnica?
    • krystian71 wodzu, prowadz nas na Teheran!!! 17.03.05, 11:09

• gw_bush Re: wodzu, prowadz nas na Teheran!!! 17.03.05, 11:14
        krystian71 napisała:

Czy sa juz plany uczestnictwa polskiej armii w ewentualnej okupacji Iranu ???

Powinnismy sie okazac "sojusznikiem, na ktorym mozna polegac"
        • krystian71 Re: wodzu, prowadz nas na Teheran!!! 17.03.05, 11:31
          marcuss w nocy przewertowal co Kwas przywiozl z Tel Awiwu,idziemy tam , gdzie
          nas bardziej potrzebuja.
          Do najwierniejszego sojusznika naszego sojusznika.
      • chemiczny.jasiu Krystian czy miales mnie na mysli?? czemu nie 17.03.05, 11:28
        W wojsku bylem drugim zastepca dowodzcy druzyny pod koniec lat 60.
        Zajmowalem sie glownie wychowaniem politycznym mlodych zolnierzy(tzw kotow).
        Mam wiec duze doswiadczenie na polu strategi-pisze zreszta czasami na forum
        militaria.
        Opublikowalem rowniez kilka prac w roznych fachowych pismach wojskowych.
        Mialem bronic prace doktorancka u plk.Kuklinskiego ale ten niestety wyjechal
        gdzies i zostalem na lodzie-szkoda.
        Reasumujac kwalifikacje mam i chyba nie masz co do tego zadnych watpliwosci.
        Na Kowno!! ops na Teheran !!!

nie mam czasu
        dziekuje za uwage
        twoj dr.
        • wyrodnamatka Re: brawo janek 17.03.05, 12:10
          cholera to pech z takim promotorem , traz to jeszcze wziął i umarł
          i nie czepiaj się , tylko krowa nie zmienia zdania , a wypad trzeba robić
          szybko , bo tu kalwiny się szykują i dwa kurduple i zbieracze grzybów w
          wełnianych czapeczkach ...
        • j-k robisz postepy, dr chemiczny jasio... 17.03.05, 22:46
          i za to Cie lubie...
          tylko nie wiem, czy wiesz, ze w wypadku waszego ataku ISLAMSKICH,
          hamasowskich bandytow - Izrael zaatakuje Syrie???

Tym razem i Damascus bedzie zbombardowany....

A szkoda, gdyz to (bylo) piekne miasto...
        • j-k o Kalasznikowach, - dla Pana dr chemicznego.jasia. 18.03.05, 05:43
          dales dobry opis...
          (pominmy te koty i lata...)

ale cos mi sie przypomnialo...
          Na studium wojskowym UJ, wykonywalismy pozorowany atak, z bronia w reku,
          na pozycje wojsk NATO...
          Niestety, byla zima i snieg, a teren byl pagorkowaty...
          W momencie szturmu i naszego bliskiego zwyciestwa
          wpadlem w dolek i zrobilem to najgorsze, co zolnierz moze zrobic...
          Potykajac sie, uderzylem lufa mojego KALASZA w snieg...
          Czujny sierzant Maliniak, kazal mi za te niegodziwosc
          czyscic Kalasze calej druzyny.
          (to prawdziwy opis...)

Od tej pory wiem, ze Kalasz jest najprostsza bronia Tego Swiata
          co zywi i broni...
    • chemiczny.jasiu Re: wycofac polskie wojska z iraku 17.03.05, 21:45
      marcus_crassus napisał:

nadzi
      >
      Marcus gratuluje do bledu trzeba miec odwage sie przyznac. Ja nigdy nie klamie
      i nigdy!!!!! sie nie myle - wiec nie mam tych problemow.

Jak LOT nie kupinowych samolotow bedziemy jezdzili na rowerach.Chinczycy jezdza
      na rowerach i wzrost gospodarczy maja regularnie od wielu lat ponad 10% rocznie.
      Ten postep zdumiewa wielu czolowych ekonomistow,ale nie mnie.

dobranoc
      tfuj dr.
      • br73 Re: wycofac polskie wojska z iraku 18.03.05, 05:22
        Co do Lotu chłopcze to mimo że to boeningi to lot ma jedną z
        najnowoczesniejszych flot na swiecie a poza tym żeby kupic nowe samoloty to
        musiałby najpierw spłacic te co ma :)))))))
    • olaboga_00 Nie wycofywac sie z Iraku 17.03.05, 22:55
      a samoloty kupic te, ktore beda lepsze (moze offset jakis USA nam dorzuci? sa
      dobrzy w offsetach;)) Co to za sojusznik, zeby sie wycofywac tak bez niczego?
      Chlopie zastanow sie, chcesz zeby nas Hiszpanami zaczeli nazywac?
      • marcus_crassus co za sojusznik zeby chciec zebysmy tam zostali 18.03.05, 07:32
        broniac JEGO (bo nie nasze interesy - Polska nie ma planow kontroli nad zatoka perska) - a jesli naszej pomocy nie sa w stanie wycenic na marne 100 mln to najzwyczajniej jest ona zbedna.wiec jesli jest zbedna to po co my tam jestesmy???

dupa za was i do domu
        • a-cha A ja uwazam... 18.03.05, 07:56
          ... ze niestety jestesmy malutkim biednym panstewkiem, ktore musi
          sie "przykleic" do kogos wiekszego. I nie widze lepszego Wielkiego Brata niz
          USA w dzisiejszym swiecie. Ani Niemcy, ani Francja, ani Rosja nie sa dla nas
          partnerami, bo zwyczajnie nie maja interesu by nimi byc. Dla Stanow lezymy w
          strategicznym miejscu, geograficznie i politycznie.
          I z tego wlasnie powodu warto kontynuowac nasza misje w Iraku, biorac od
          Stanow, przy okazji, co sie da.
          • marcus_crassus ok,jednak obecnosc w iraku jest nielogiczna 18.03.05, 08:04
            jesli dla stanow lezymy w strategicznym miejscu to i tak mozemy cieszyc sie dobrym ukladem sojuszniczym.nasza obecnosc w iraku na ktora amerykanie gwizdza nic w tej kwestii nie zmienia.

jesli amerykanie obcieli dla swojego sojusznika tak mierna pomoc (zobacz ile dostaje Izrael,Pakistan lub Egipt) to chyba nie sadzisz ze w przypadku zagrozenia USA kiwna palcem.

jednym slowem - nasz aobecnosc w iraku ani ich ziebi ani grzeje bo maja ja w dupie.nalezy wiec sie wycofac jak najszybciej.malo tego - USA zachowuja sie jak facet ktory chodzi z dziewczyna ale nie jest w stanie dac jej nawet kwiatkow.

alternatywa jest w takim wypadku taka: albo jest tak pewny siebie ze sadzi ze nie musi tego robic albo najzwyczajniej takiej panny nie kocha.lepiej sie wiec przekonac i oglosic separacje.

jesli facet zrozumie co stracil szybko bedzie chcial odzyskac strate.jesli bedzie mu to wisialo to nie spodziewaj sie ze USA w przypadku kryzysu zachowaja sie lepiej od francji.

w takim wypadku jedyna wspolpraca z USA moglaby dotyczyc konkretnych akcji - jak np na Ukrainie - a wiec w regionie gdzie nam zalezy.tutaj mamy zbieznosc interesow.

tam gdzie naszych interesow nie ma powiedziec nalezy szybko wujkowi Samowi "adios".wy nie pomagacie nam to my nie pomagamy wam.

logiczne.to chyba nie jest gest nieprzyjacielski.chyba ze nieprzyjacielskim gestem wobec takiego "faceta" jak USA jest zaprzestanie dawania mu dupy.ale tylko totalna idiotka bedzie dawala dupy komus kto ma ja w nosie
        • gw_bush Re: co za sojusznik zeby chciec zebysmy tam zosta 18.03.05, 08:57
          marcus_crassus napisał:

> broniac JEGO (bo nie nasze interesy - Polska nie ma planow kontroli nad
          zatoka
          > perska) - a jesli naszej pomocy nie sa w stanie wycenic na marne 100 mln to
          naj
          > zwyczajniej jest ona zbedna.wiec jesli jest zbedna to po co my tam jestesmy???
          >
          > dupa za was i do domu
          >

Jestes Gugel typowym przykladem Polaka, ktory jest "madry" po szkodzie.
          Do takich genialnych wnioskow jak twoje dzisiaj, doszli ludzie myslacy jeszcze
          przed zblaznieniem sie.

Takie potegi militarne jak Rumunia, Holandia czy Polska byly potrzebne
          bushewikom tylko i jedynie dla uzyskania efektu propagandowego.
          Swiat mial widziec, ze to nie usa jedzie grabic i mordowac lecz jakas tam
          miedzynarodowa "koalicja"

Na ten prymitywny chwyt nabrac mogli sie tylko wyjatkowi idioci.
          Tacy jak ty wlasnie.
          Teraz ci "koalicjanci" nie sa juz potrzebni wiec daje sie im to do zrozumienia.
          Swoja role "uzytecznych idiotow" zagrali.
          Tylko najglupsi jeszcze nie dostrzegaja, ze przedstawienie juz skonczone i nie
          chca zejsc ze sceny.
          Swoje piec minut "potegi" mieli i wystarczy.

Sa jednak durnie, ktorzy nigdy sie rozumu nie naucza i przy nastepnej okazji
          znowu beda wiernie merdac ogonem.

• marcus_crassus sa dwie wazne sprawy: 18.03.05, 09:02
            a)z poparcia dla francji dostalibysmy jeszcze wieksze gowno.
            b)nasza chec do partycypowania w sojuszu z USA jest dobrze znana.i absolutnie jest czyms co popieram.opcja poparcia dla przeciwnikow wojny w iraku juz zupelnie nie mialaby dla nas zadnych pozytywow.

wiec przestan chrzanic bo zachowalismy sie i tak najlepiej jak mozna bylo.ciekawe co dalaby nam francja za poparcie jej???

fige???

teraz zas czas sie wycofac.i ustalic jasno stosunki miedzy USA a Polska.nie uwazam ze cokolwiek zrobilismy zle - moze moglismy wiecej - ale trudno.

prowadzilismy sluszna polityke i obecnie wg zasad slusznej polityki jest sie wyofac.tak samo jak wczesniej bylo pomoc USA.
    • aaki "znaj proporcyum mocium panie" 17.03.05, 22:59
      to że dla stanów jesteśmy potrzebnym czasowo (tylko)pachołkiem(tylko) widać było od dawna.Że nie jesteśmy bardzo dla nich ważni także-bo i niby dlaczego?Równie jasne było na podstawie wielu zachowań amerykanów,że nie możemy liczyć na jakieś specjalne względy.W polityce nie ma sentymentów.To iż krasy wycofuje się rakiem ze swoich ślepo filoamerykańskich poglądów jest bez znaczenia.Szkoda że osoby rządzące polska tego nie dostrzegły
    • tornson Świat na głowie staje!!! :oO 17.03.05, 23:09
      marcus_crassus napisał:

nadzi
    • gw_bush Do durnia nad durniami 17.03.05, 23:22
      trudno ciebie sieroto winic za twoja bezgraniczna glupote.
      Na to nie masz wplywu.
      Za to, ze jestes rowniez nieprawdopodobnym nudziarzem mozna.

Stul wreszcie pysk nudziarzu, prosze.
      • gw_bush Re: Do durnia nad durniami 17.03.05, 23:36
        gw_bush napisał:

> trudno ciebie sieroto winic za twoja bezgraniczna glupote.
        > Na to nie masz wplywu.
        > Za to, ze jestes rowniez nieprawdopodobnym nudziarzem mozna.
        >
        > Stul wreszcie pysk nudziarzu, prosze.

Smieszny, stary, glupi capie, czy nie daje ci to do myslenia, ze nawet takie
        tluki jak mecenas google, za ktorym ciagniesz sie jak smrod po gaciach, wstydza
        sie byc z toba kojarzone ?
        Pomysl o tym blaznie.
        • j-k wyraznie, dziecie, musisz zmienic forum... 18.03.05, 06:31
          tu, coraz bardziej , walisz grochem o sciane...
          • gw_bush Pajjjjacccu !! 18.03.05, 07:18
            j-k napisał:

> tu, coraz bardziej , walisz grochem o sciane...

Zwracalem sie do durnia nad durniami.
            Jestes zupelnie pewien, ze to TY ?
            • marcus_crassus szlagbaum.widze ze kryzys gospodarczy w niemczech 18.03.05, 07:30
              dokucza.nie wkleiles jeszcze dzis jakiegos obrazku myszki miki obrazujacego upadek USA...tyle ze to nie w USA bezrobocie wynosi 10% a wzrost gospodarczy nadaje sie na odnotowanie na forum humorum
    • manny_ramirez marcus 18.03.05, 00:59
      ze wszystkim moge sie zgodzic, ale co Ci z tymi airbusami odbilo????????
      • marcus_crassus hehe..przesadzilem ;))))) 18.03.05, 07:28
        ale szczerze
    • czarny.rycerz Ale za marne 100 mln dalej popełniałbyś... 18.03.05, 02:50
      ...czyny niemoralne w Iraku?

No cóż.. prostytutki sie nie zmieni... Dobrze przynajmniej, ze wie, kiedy jest oszukiwana.
      • j-k dziecie, nie truj... 18.03.05, 06:28
        prostytutka, to jedyny zawod, gdzie nie ma oszustwa...
        niebywalys w swiecie polityki, a i show bussinessu toshe..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka