calipso 20.06.02, 08:41 Jako ekspert tego forum od terroeyzmu moze wyjasni pan kto jest autorem ostatnich zamachow w Izraelu.Mosad CIA, czy moze sierotka Marysia i krasnoludki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bimi Re: Panie Bimi *************** 20.06.02, 09:03 calipso napisał(a): > Jako ekspert tego forum od terroeyzmu moze wyjasni pan kto jest autorem > ostatnich zamachow w Izraelu.Mosad CIA, czy moze sierotka Marysia i krasnoludki > . Pośrednio na pewno izraelczycy. :) A bezpośrednio to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
calipso Re: Panie Bimi *************** 20.06.02, 09:05 bimi napisał(a): > calipso napisał(a): > > > Jako ekspert tego forum od terroeyzmu moze wyjasni pan kto jest autorem > > ostatnich zamachow w Izraelu.Mosad CIA, czy moze sierotka Marysia i krasno > ludki > > . > > Pośrednio na pewno izraelczycy. :) > A bezpośrednio to nie wiem. A jak to posrednio? A bezposrednio to sie chyba ktos przyznal.Co to gazet pan nie czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Panie Bimi *************** 20.06.02, 09:17 calipso napisał(a): > A jak to posrednio? Tak to. > A bezposrednio to sie chyba ktos przyznal.Co to gazet pan nie czyta? Jak pan wie, to co się pyta? Odpowiedz Link Zgłoś
calipso Re: Panie Bimi *************** 20.06.02, 09:27 bimi napisał(a): > calipso napisał(a): > > > A jak to posrednio? > > Tak to. > > To nie jest odpowiedz. > > A bezposrednio to sie chyba ktos przyznal.Co to gazet pan nie czyta? > > Jak pan wie, to co się pyta? To tez nie jest odpowiedz. Interesuje mnie twoj przypadek.Zasta,nawiam sie czy ty wiesz o czym w ogole piszesz.Czy jestes obiektywny czy juz, sobie wytypowales winnego i robisz wszystko by te wine udowaodnic.Bez ogladania sie na fakty.Widzisz czarno -bialo a jest jeszcze kilka odcieni. Zamiast wypisywac glupoty to poczytaj troche i pomysl.Malo masz argumentow.Dwa proste pytania i zero odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Panie Bimi *************** 20.06.02, 09:55 calipso napisał(a): > To nie jest odpowiedz. > To tez nie jest odpowiedz. :) Przykro mi, ale tylko takich odpowiedzi mogę udzielać żydowskim prowokatorom. > Interesuje mnie twoj przypadek.Zasta,nawiam sie czy ty wiesz o czym w ogole > piszesz.Czy jestes obiektywny czy juz, sobie wytypowales winnego i robisz > wszystko by te wine udowaodnic.Bez ogladania sie na fakty.Widzisz czarno -bialo > a jest jeszcze kilka odcieni. I kto to mówi... ? :) > Zamiast wypisywac glupoty to poczytaj troche i pomysl.Malo masz argumentow.Dwa > proste pytania i zero odpowiedzi. Argumentów na co? A ile ty masz argumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
calipso Re: Panie Bimi *************** 20.06.02, 10:02 bimi napisał(a): > calipso napisał(a): > > > To nie jest odpowiedz. > > > To tez nie jest odpowiedz. > > :) Przykro mi, ale tylko takich odpowiedzi mogę udzielać żydowskim prowokatorom > . > Dobra wymowka tylko skad wiesz kim jestem? > > > Interesuje mnie twoj przypadek.Zasta,nawiam sie czy ty wiesz o czym w ogol > e > > piszesz.Czy jestes obiektywny czy juz, sobie wytypowales winnego i robisz > > wszystko by te wine udowaodnic.Bez ogladania sie na fakty.Widzisz czarno - > bialo > > a jest jeszcze kilka odcieni. > > I kto to mówi... ? :) > > > > Zamiast wypisywac glupoty to poczytaj troche i pomysl.Malo masz argumentow > .Dwa > > proste pytania i zero odpowiedzi. > > Argumentów na co? A ile ty masz argumentów? Na bzdury ,ktore tu wypisujesz na to,ze obciazasz odpowiedzialnoscia za zlo tylko jedna strone.Nie widzisz,ze i druga strona tez nie jest bez winy?To ,ze wszedzie widzisz tylko zydowskich prowokatorow jak w moim przypadku i migasz sie od udzielenia odpowiedzi.Jestes strona w tym konflikcie panie bimi?Bo ja nie.Ja widze zlo po jednej i drugiej stronie .Ja nie jatrze tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Panie Bimi *************** 20.06.02, 10:14 calipso napisał(a): > > Argumentów na co? A ile ty masz argumentów? > > Na bzdury ,ktore tu wypisujesz na to,ze obciazasz odpowiedzialnoscia za zlo tyl > ko > jedna strone.Nie widzisz,ze i druga strona tez nie jest bez winy?To ,ze wszedzie > widzisz tylko zydowskich prowokatorow jak w moim przypadku i migasz sie od > udzielenia odpowiedzi.Jestes strona w tym konflikcie panie bimi?Bo ja nie.Ja > widze zlo po jednej i drugiej stronie .Ja nie jatrze tak jak ty. Kłamiesz waść. Wiesz dlaczego tak uważam? Bo za bardzo zależy ci na tym, aby mnie przekonać. Gdybyś, jak sugerujesz był jedynie obiektywnym obseratorem, to nie sądzę, abyś rozpoczynał nowy wątek z moim imieniem w tytule, tylko po to, żeby się mnie o coś zapytać. Poza tym, nie drążył byś go męcząć mnie, że nie mam niby żadnych argumentów, kiedy tak naprawdę żadnych argumentów nie chciałeś - zadałeś tylko proste pytanie. A co do tych odcieni; czyżbyś skłanał się ku przyznaniu, że mam rację co do WTC? Odnoszę takie wrażenie... Wiem, wiem. Znowu się mylę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Panie Bimi *************** IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 10:03 bimi napisał(a): > calipso napisał(a): > > > Jako ekspert tego forum od terroeyzmu moze wyjasni pan kto jest autorem > > ostatnich zamachow w Izraelu.Mosad CIA, czy moze sierotka Marysia i krasno > ludki > > . Tak to jest Z arabam klamja jak Pustinska Zmyja ! wsadza ci noza do ciala i mowia ze to samobujstwo ! Dzikusy swierzata 1 > Pośrednio na pewno izraelczycy. :) > A bezpośrednio to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś