skorpion1977 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:29 Ja nie jestem wierzący, ale na swój osobisty sposób modlę sie za naszego kochanego Jana Pawła II, najwybitniejszego Polaka i przyjaciela ludzi... Cześć Jego Pamięci... Odpowiedz Link Zgłoś
spreet Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:30 papież wrócił do domu Ojca. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
metka44 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:38 Wciaz nie moge w to uwierzyc. Nie potrafie wyobrazic sobie, jak to teraz bedzie. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
martaschmittka Napisał ostatnie zdanie swej encykliki 03.04.05, 00:30 "Czas ucieka, wieczność czeka"....Do Niego wieczność przyszła w sobotę, 2 kwietnia o godz.21.37....On jednak nie umarł, udał się na kolejną pielgrzymkę...A je przecież tak lubił...Ale ta pielgrzymka, jest zupełnie inna...Jest przecież do innego świata, lepszego, w którym Papież spotka się z Bogiem, rodziną, przyjaciółmi.... On nie umarł....i nigdy nie umrze...Bo pozostanie w naszych sercach, jako kochany Ojciec...Papież-Pielgrzym.....Papież przełamujący wszelkie zasady....szanujący innowierców....Papież-niezwykły przyjaciel młodzieży. Człowiek będący autorytetem dla wszystkich.... Święty odpoczynek, racz mu dać Panie [*] Odpowiedz Link Zgłoś
isu1 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:31 Odszedł Ambasador Polski w Ekumenicznym Świecie. Odszedł Autorytet.... Zapalmy świeczkę w oknie - oświetlmy Mu drogę do Ojca w Niebie. Kochamy Cię Ojcze. Odpowiedz Link Zgłoś
szept_ciszy Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:37 Ból, rozpacz i łzy. Polacy, nie zapomnijmy o modlitwie za duszę naszego Papieża, którego nie ma już wśród nas [*] Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj mu świeci. Niech spoczywa w pokoju na wieki wieków! Odpowiedz Link Zgłoś
supermacio Oto Człowiek 03.04.05, 00:32 W imieniu Rzeczpospolitej - cześć Jego pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekkubera DZIĘKUJĘ 03.04.05, 00:33 Dzięki Ci Ojcze za wszystko. Nie mam słów. Mam nadzieję, że jesteś już ze Swoim Wielkim Ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
pg_zone Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:33 Najwspanialsze słowa i tak w całości nie określą tego co kochany Papież Jan Paweł II uczynił dla Nas - Polaków, chrześcijan, ludzi całego świata.Jego mądrość, wiedza, wizja świata dobrego, pełnego miłości nigdy nie przeminie a w naszych rękach pozostaje dalsze propagowanie wizji Papieża Pielgrzyma o lepsze jutro z Panem Bogiem.DZIĘKUJEMY, DZIĘKUJEMY BARDZO. JAN PAWEŁ II ODSZEDŁ - ALE NIE Z NASZYCH SERC! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina181 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:34 jest mi źle czuje się tak jakby ktos bardzo bliski odszedł ode mnie...... Ludzie zjednoczmy sie i dbajmy o to co powtarzal nam i czego nauczył nas PAPIEŻ JAN PAWEŁ II !!!! "Nie lękajmy sie" i nie wstydzmy sie tego [*] zapalmy Swiece za jego dusze i modlmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
jedrax Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:34 nadal miej na nas oko i opiekuj sie nami ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
asuchinska Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:35 Nasz papie| na pewno jest juz w niebie!!Nie lekajcie sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
bmachniak Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:37 Ojciec naszych serc, naszego narodu. Wyruszył w dalszą drogę na spotkanie z Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
hojcia Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:37 Wieczny odpoczynek racz mu dac panie! Odpowiedz Link Zgłoś
shark.007 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:40 Słowa są zbyteczne. Zawsze Będziesz moim papieżem, pasterzem, przewodnikiem,opoką, autorytetem - moim ojcem. Zmieniłeś Polskę, świat.Zmieniłeś moje życie za co Ci bardzo dziękuje. Święty odpoczynek racz mu dać Panie.... Odpowiedz Link Zgłoś
marlass CZEKA NAS TERAZ MNOSTWO PRACY... 03.04.05, 00:37 Był Tytanem pracy, pozostawił tak wiele po sobie, że nie można czuć pustki po Nim. Jeśli do tej pory nie dotarło do nas co mówił, teraz jest czas by się z tym zapoznać i kontynuować jego dzieło. Był konserwatywny i wymagający, to fakt, ale chrześcijaństwo jest wymagające. Ludzie odchodzą od tego, bo szukają łatwej drogi. Łatwa droga nie zawsze prowadzi do Wieczności. Oby każdy z nas był tak pracowity jak ten Wielki Mąż. Jan Paweł II był, jest i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_brz Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:39 Ogromny zal i smutek, ale i nadzieja... Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
elnegro Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:39 ...nie ma Go już , niech pozostanie wśród nas! Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszmalinowski Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:40 Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie... ['] Odpowiedz Link Zgłoś
diabeleq Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:43 byłeś z nami... dużo cierpiałeś... teraz odszedłeś i odpoczywasz... spotkałeś się z Bogiem... dokonałeś bardzo wiele dla ludzkości... nie zapomnę Ciebie nigdy... ;((( [']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
calagan Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:42 Odszedł największy z pośród Nas. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
monia28 Jan Paweł II 03.04.05, 00:42 Kochany Ojcze Nas Wszystkich. Ty jako jeden z nielicznych pozostaniesz w sercu i pamięci setek, milionów ludzi... Spoczywaj w spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: Jan Paweł II 03.04.05, 00:46 Odszedl Ostatni z NAjwiekszych. Nie ma juz autorytetow. ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
jules.sz Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 00:44 Kochalismy Ciebie i nadal Kochamy... jeszcze mocniej Odpowiedz Link Zgłoś