argentina82 Zmarł Wielki Człowiek 03.04.05, 10:31 Spoczywaj w pokoju, Cześć Twojej pamięci ... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
lucja13 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:32 Ja jestem jeszcze w drodze i zazdroszcze Tobie Ojcze ze doszedles do jej konca Odpowiedz Link Zgłoś
p.puczek Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:33 Odszedł największy Polak, Europejczyk, mieszkaniec Świata..Dziękujemy za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
malmac ODSZEDŁEŚ... Requiem aeternam ['] ['] ['] 03.04.05, 10:34 Nie mam słów by opisać pustkę i smutek Odpowiedz Link Zgłoś
pola555 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:34 Juz dawno nie odczuwalam tak wszechogarniajacego mnie smutku.[*] Odpowiedz Link Zgłoś
neena1 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:35 Kochaliśmy Cię Ojcze Święty, kochamy i będziemy kochać zawsze. Pozostaniesz w naszych sercach, myślach i czynach. Jesteś Największym i Najważaniejszym tego Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagzk Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:36 Teraz juz nic nie bedzie takie samo... Kocham i nie mogę uwierzyć to co się stało.... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.zak Kocham Cię i dziekuję Ci za wszystko! 03.04.05, 10:37 Pamiętajcie odmówić różaniec dla Papieża, gdyż to była jego ulubiona modliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
musorgsky Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:39 Mam 26 lat. Zawsze byłeś. Dziś wstał dzień, pierwszy bez Ciebie. Wspieraj nas by starczyło nam sił. Musimy dać świadectwo. Tam w niebie jest pewnie dziś wielkie święto, przywitania, radość i długie, długi erozmowy. Pamiętaj o nas.Do zobaczenia Tatusiu.Kocham Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:40 Żegnamy Cię Wielki Polaku... (*) (*) (*) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_ka Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:42 Jan Paweł II był Najwspanialszym Człowiekiem Wszechczasów Odpowiedz Link Zgłoś
slonko53 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:42 Jest u Ojca, gdzie każdy z nas powinien dążyć. Niech będzie w naszych sercach jak najdłużej. KOCHAMY CIĘ OJCZE ŚWIĘTY Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_kita Najwidoczniej tak być musiało.. 03.04.05, 10:43 W ciągu tych 3 ostatnich dni, które były dla Papieża długą drogą do spotkania z Jezusem, pokazał nam, czym jest ból i cierpienie, ale także jak z nimi walczyć. Kochamy Go za to, że był z nami, jest i będzie.. zawsze w naszych sercach. Naszą wiarą będziemy kontynuować Jego misje. Jego słowa będą nas prowadzić dalej przez życie. Ola,Mateusz,Beata i Sławek Umińscy Odpowiedz Link Zgłoś
milek88 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:43 POPRAWKA On zyje w naszych sercach. w moim na zawsze zostanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
gronholm Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:44 Żal, smutek i wielka pustka pozostaje po takim wspaniałym człowieku. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
torrero_san Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:55 Odszedł...Zostawił po sobie ogromną spuściznę...Może teraz wreszcie będziemy Go słuchać? Odpowiedz Link Zgłoś
muffin_ek Zegnaj Ojcze Swiety 03.04.05, 10:44 Nigdy nie bylam religijna ale od piatkowego poranka bez przerwy i z wielkim niepokojem sledzilam informacje z Watykanu bardzo pragnelam i wierzylam ze Ojciec Swiety jeszcze raz wyjdzie z tego pojedynku z choroba zwyciesko ale niestety tak sie nie stalo Do ostatnich minut wierzylam ze mu sie uda .Bedzie mi go strasznie brakowalo a wlasciwie juz brakuje Zegnaj Ojcze Swiety Ojcze nas wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
graid Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:47 Pozostawiles smutek i zarowno radosc. Smutek, bo juz skonczyła sie Twoja droga na Ziemi, i radosc, radosc, bo skonczyly sie Twoje cierpienia i zobaczyles upragnionego Ojca. Wiem, ze nie chcesz drogi Ojcze, by po Tobie plakac, kiedy Tobie na tym lepszym swiecie wcale nie jest zle. Chcialbys, bysmy sie z Toba radowali, tak jak Ty radujesz sie teraz. To bedzie bardzo trudne, ale Ojcze Świety, ciesze sie z Toba, chociaz tobie to przez lzy. Do zobaczenia.... ['] Odpowiedz Link Zgłoś
muzzy1979 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:48 "Śmierć kogoś bliskiego przypomina nam o niebie ale czyni z życia piekło". Tylko jak mamy żyć w tym piekle. Może ktoś wie. Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:49 to oczywiste że jest nam - pozostałym na ziemi - ciężko... ale przecież JEMU jest teraz na pewno lepiej! i o tym powinniśmy myśleć :) byłoby nam wygodniej i bezpieczniej gdyby pobył jeszcze trochę między nami - ale dla NIEGO byłaby to męczarnia... jest mi smutno ale inaczej niż jak umiera ktokolwiek inny - bo teraz jestem spokojna i mam tę pewność że ON jest teraz "w niebie skąd nigdy dotąd nie wrócił nikt bo po co" :) życzę wszystkim pogody ducha, którą ON zachował do samego końca Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_l Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:57 czesc Jego pamieci [*] Dziękuję za wszystkie te lata...nic więcej nie mogę już napisać Odpowiedz Link Zgłoś
withs Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 10:52 Brak mi słów, by opisać, to co czuję.... Wielki Smutek... :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś