cora_thora 05.04.05, 20:54 jak zwykle w wykonaniu prymasa - nudnawa i bez emocji. Wzruszajace przemowienie Michalika + pare innych momentow, ale generalnie zabraklo łez i tego czegoś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biala81 Re: MSZA NARODOWA 06.04.05, 03:19 Tak, to prawda...Co prawda nie byłam na tej mszy, ale oglądałam w tv i niestety homilia była tak potwornie "sucha" i wyzuta z emocji, że aż nie chciało mi się wierzyć.Najpierw Prymas się tłumaczył, czemu nie przyleciał do Polski lub do watykanu, potem zaczął o polityce...po co? Odpowiedz Link Zgłoś
biala81 kropekuk!!! 06.04.05, 03:47 a skąd te twoje debilne wypowiedzi??? Horror... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A czy to ja wam te nicki wybieralem? Zapewne nie 06.04.05, 04:01 wiecie, co czynicie (eh, te kobiety) - wyjasnie po Pogrzebie. Z detalami i linkami. Odpowiedz Link Zgłoś
biala81 Re: A czy to ja wam te nicki wybieralem? Zapewne 06.04.05, 04:07 ja nie piszę o tym, kto wybierał nam nicki, tylko o całokształcie twoich wypowiedzi na forum.a wyjaśnienia sobie daruj.i tak mnie nie obchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś