bigobserver 07.04.05, 15:20 z papieskim akcentem Warto zobaczyc www.schaetze-der-welt.de/denkmal.php?id=225 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigobserver Re: Propozycja na lato 13.04.05, 13:47 bigobserver napisał: > > z papieskim akcentem > > Warto zobaczyc > > www.schaetze-der-welt.de/denkmal.php?id=225 Najlepiej w lipcu www.festival-avignon.com/index.php?lg=en Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Propozycja na lato 21.04.05, 20:09 Kto nie ma mozliwosci zobaczyc wystawy w Warszawie powinien odwiedzic Figueras www.blue-diamonds.org/espana05/figueras/1095797319.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Propozycja na lato 13.04.05, 14:07 szkoda,ze to po niemiecku , potlumaczyl bys troche, bo temat ciekawy. Z czego slynie Avignon-wielkiego zamku , 80-cio letniej niewoli papiezy i zerwanego mostu. To takie symboliczne... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Chodzi o instalacje 21.04.05, 20:12 - jak lubisz - ;) Ja nie za bardzo. Wole klasyczne np projekty architektury krajobrazu. Kawalki weza ogrodowego pomalowanego na niebiesko i tyczki w sadzie nie bardzo do mnie przemawiaja.. To ten typ mistycyzmu, ktory moze nam zaserwowac nasze dziecko i niejednokrotnie zrobi to lepiej od zasluzonego ´artysty´ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a w lipcu 21.04.05, 20:17 jest piekielnie goraco. Poza tym nagich panow w teatrze nie chce mi sie ogladac. Czekam na jednego pana poki co - i na razie prawie na pewno mi to wystarczy.... Odpowiedz Link Zgłoś