szlomcio1 17.04.05, 00:54 Bardzo mi sie spodobala "Barka",czy ktos z Was Polakow da mi link do sciagniecia tej piesni na disc? Bardzo prosze i z gory Wam dziekuje.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szlomcio1 Re: Ogladalem program o polskim Papiezu 17.04.05, 01:57 szlomcio1 napisał: > Bardzo mi sie spodobala "Barka",czy ktos z Was Polakow da mi link do > sciagniecia tej piesni na disc? Bardzo prosze i z gory Wam dziekuje.Pzdr. Nikt z Was nie zna tego linka,piekna piesn,przeslijcie mi go Odpowiedz Link Zgłoś
resekcja_trzustki Re: Ogladalem program o polskim Papiezu 17.04.05, 02:03 wystarczy wpisac w googla i samo wyskakuje np papiez.coolinc.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
szlomcio1 Re: Ogladalem program o polskim Papiezu 17.04.05, 02:24 ladowalem 3 razy na mp3 i nic z tego nie wychodzi,mimo tego bardzo dziekuje Panu za link,sprobuje jeszcze znowu,Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Ogladalem program o polskim Papiezu 17.04.05, 10:11 jest tu www.katolik.pl/muzyka/index.php?showcat=MP3&order=title&start=10 Odpowiedz Link Zgłoś
szlomcio1 Re: Ogladalem program o polskim Papiezu 18.04.05, 00:44 dziekuje bardzo,dziala sparzylem kilka dyskow,piekna jest ta piesn,pozdrawiam Pania ! Odpowiedz Link Zgłoś
zulu Re: Ogladalem program o polskim Papiezu 08.05.05, 13:26 eela, nie moge znalesc linka " lzy matki " czy mozesz pomoc? Serdeczne dzieki za odpowiedz ! Odpowiedz Link Zgłoś