i-love-2-bike 18.04.05, 19:17 ktory z was zaocznie dzisiaj zdawal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian71 Re: matury 18.04.05, 20:40 he,he Rachelciu , rozrzewnilas mnie . A zdaje mi sie , ze to bylo wczoraj. Kwitly kaszrtany.Wtedy byl lepszy klimat.U nas zimno , u was ponoc sniezne zawieje.I tacy ladni bylismy na balu maturalnym :((( Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: matury 18.04.05, 20:42 krystian71 napisała: > he,he Rachelciu , rozrzewnilas mnie . > A zdaje mi sie , ze to bylo wczoraj. > Kwitly kaszrtany.Wtedy byl lepszy klimat.U nas zimno , u was ponoc sniezne > zawieje.I tacy ladni bylismy na balu maturalnym :((( he,he sama mam mile wspomnienia jak mature z matmy pislama dla polowy moich tepych kolegow i kolezanek. do tej pory mi dziekuja, a ja im dziekuje za polski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: matury 18.04.05, 21:19 i temat pamietam z historii- podstawy prawne "wolnej elekcjii" trudny byl, niech manius zaswiadczy , nie dalo sie poplywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: matury 18.04.05, 21:22 krystian71 napisała: > i temat pamietam z historii- podstawy prawne "wolnej elekcjii" > trudny byl, niech manius zaswiadczy , nie dalo sie poplywac :) co ty historia bez plywania,to jakis wolny zart,ja z biologii siem meczylam,ale zato dobrze wymeczylam koncowke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: matury 18.04.05, 22:47 "koncowki" z biologii mi tylko sie w jeden sposob kojarza A jak jestes taka madra , to prosze , pare linijek o tych podstawach prawnych wolnej elekcji:) Bo ja mialem dobra szkole , w innych byl ytemat o totalitarnych podstawach sanacji Pilsudskiego. Tu se moglas poplywac, zawsze jakas jude -glupote dolaczyc.Ze starych podrecznikow pani Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: matury 18.04.05, 23:20 krystian71 napisała: > "koncowki" z biologii mi tylko sie w jeden sposob kojarza > A jak jestes taka madra , to prosze , pare linijek o tych podstawach prawnych > wolnej elekcji:) > Bo ja mialem dobra szkole , w innych byl ytemat o totalitarnych podstawach > sanacji Pilsudskiego. > Tu se moglas poplywac, zawsze jakas jude -glupote dolaczyc.Ze starych > podrecznikow pani Michnik. a z czym ci sie koncowki z biologii kojarza,jeszcze powiesz,ze z izraelem:)) wy tam dzisiaj wszyscy rajcujecie walac sie po pyszczkach,ja odpadlam,bo za duzo psychopatow danusiowych sie pojawilo i caly fun zniknal:))) a podstawy prawna do wolnej elekcji to musialabym chyba w kodesie jakims sprawdzic,ale jak bym sie juz naumiala to jak woda z kranu takby tezy i wywody lecialy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: matury 18.04.05, 20:44 krystian71 napisała: > he,he Rachelciu , rozrzewnilas mnie . > A zdaje mi sie , ze to bylo wczoraj. > Kwitly kaszrtany.Wtedy byl lepszy klimat.U nas zimno , u was ponoc sniezne > zawieje.I tacy ladni bylismy na balu maturalnym :((( a co do klimatu to u nas lato,ja w szortach juz na rowerze od tygodnia, a co do ladnosci to wolne zarty krystian mow za siebie,ja fason trzymam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: matury 18.04.05, 20:47 :))) Powodzenia;) podobno Liceum w Andrychowie dobrze stoi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: matury 18.04.05, 20:51 aaki napisała: > pżymieżam się do zdawania za rok sz czego zdajesz, z lortografii czy gieografii? ja czasem miewam jeszcze sny koszmarne,ze musze napisac wypracowanie z polskiego i nieczego nie pamietam, z matmy troche lzej by poszlo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: matury 18.04.05, 21:20 tylko o ile słyszałem to 'matmy' już się nie zdaje .... czy to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: matury 18.04.05, 21:23 ale-jajaja napisał: > tylko o ile słyszałem to 'matmy' już się nie zdaje .... czy to prawda ? no wolne zarty,to co sie zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś