i-love-2-bike 22.04.05, 20:58 uwaga na smiecia malpujacego polskiego_francuza. swoja droga kropa GW nie powinna pozwalac na tego typu podobne logowanie,to nie jest fair w stosunku do normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ale-jajaja Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 21:01 to jakiś zagubiony gnojek ... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 21:06 ale-jajaja napisał: > to jakiś zagubiony gnojek ... typowe chamidlo. podpadlo mi,ze ten smiec uzywa taki chamski jezyk.,gdyz wiele razy dyskutowalam z polskim_francuzem i nigdy nie znizal sie do takiego smietnika. olac gnoja. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ja tez nie wierze by nasz gloubi 22.04.05, 21:07 cos takiego wypisywal Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ja tez nie wierze by nasz gloubi 22.04.05, 21:09 biedronka24 napisała: > cos takiego wypisywal gloubi to kto inny. spojrz do wyszukiwarki polski_francuz to jakis sympatyczny,normalny czlowiek, nie jakies podrobione chamidlo. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek35 Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 23:01 ale-jajaja napisał: to jakiś zagubiony gnojek ... Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 23:06 :) Co racja - to racja. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 21:02 i-love-2-bike napisała: > uwaga na smiecia malpujacego polskiego_francuza. swoja droga kropa GW nie > powinna pozwalac na tego typu podobne logowanie,to nie jest fair w stosunku do > normalnych ludzi. polski-francuz to nie polski_francuz lecz podroba. Kiedy na to zwrocilem uwage CENZORKA wyciela moj post a podroba dalej szaleje. Nawet mi sie nie chce wyrazac opinii o CENZORCE, bo nie lubie sie "wyrazac". Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 dzieki 22.04.05, 21:04 francuz nie wpadlby na pomysl pisania poliak. Musialoby byc z nim cos nie tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 21:07 schlagbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > uwaga na smiecia malpujacego polskiego_francuza. swoja droga kropa GW nie > > powinna pozwalac na tego typu podobne logowanie,to nie jest fair w stosun > ku do > > normalnych ludzi. > > polski-francuz to nie polski_francuz lecz podroba. > Kiedy na to zwrocilem uwage CENZORKA wyciela moj post a podroba dalej szaleje. > > Nawet mi sie nie chce wyrazac opinii o CENZORCE, bo nie lubie sie "wyrazac". > > a to ciekawe,zwlaszcza po dzisiejszym placzliwym "kochajmy sie " apelu do nas. nic to my bedziemy sprzatac smiecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 21:26 Ja wczoraj również umieściłem post, że 'polski-francuz' to podróbka 'polski_francuz' w jednym z wątków gdzie szalał. A dzisiaj mojego postu już nie było... Specyficzne poczucie humoru do adminów... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 O RANY,RACHELKO PRZYWRACASZ MI WIARE W CZLOWIEKA 22.04.05, 21:15 ZE TEZ SAM NA TO NIE WPADLEM. cos mi nie gralo,ale myslalem,ze to ja stracilem rozum,i to nie z polskim francuzem poprzednio ucinalem sobie pogawedki. Dzieki za ostrzezenie,w swoim czasie kropekuk tak sie glupio zabawial,ale to nie on,nie ten styl mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 no ja sie z nim nie zgadzam w kwestii lustracji 22.04.05, 21:25 ale to rzeczywiscie chyba nie on. Bo te teksty pod nowym Papiezem i na tematy bialoruskie to jakis cyrk. A rzeczywiscie czytalam kompletnie innego czlowieka in Art und Weise... cos mi sie ten panzer cos tam przewija i tak mysle, ze dotknal go pewien watek, ktory byl tu poruszany.. Troska jaka zostal otoczony przez ateistke Krysie tez mnie zastanawia.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: p-f 22.04.05, 21:41 gdybysmy sie tak mieli zgadzac ze soba punkt po punkcie i w kazdym temacie, to dyskusja bylaby mdla i bez sensu, co nie biedronko? :) Sprawdzilem za rachelka w wyszukiwarce,ten troll nadaje od wczoraj POPRACUJ PRZEZ WAKACJE NAD KTURYMS JEZYKIEM-to sobie wycialem z jednego z jego postow.Fajna porada,co nie ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Nie, jasne ze nie 22.04.05, 21:52 Pamietam dyskusje a propos jego corki. I byl rzeczywiscie grzeczny a o Francji pisal rozsadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: O RANY,RACHELKO PRZYWRACASZ MI WIARE W CZLOWI 22.04.05, 21:35 krystian71 napisała: > ZE TEZ SAM NA TO NIE WPADLEM. > cos mi nie gralo,ale myslalem,ze to ja stracilem rozum,i to nie z polskim > francuzem poprzednio ucinalem sobie pogawedki. > Dzieki za ostrzezenie,w swoim czasie kropekuk tak sie glupio zabawial,ale to > nie on,nie ten styl mimo wszystko. > nu wiadomo,ze chlopy wolno mysla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Och nie dyskryminuj 22.04.05, 21:37 tylko trudniej zauwazaja :). Pouciekaja i nie bedzie kogo drapac za uszkiem. A ja to nawet lubie. Moj do drapania dojezdza wlasnie wiec sie doczekac nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: O RANY,RACHELKO PRZYWRACASZ MI WIARE W CZLOWI 22.04.05, 21:42 wolno myslo,bo dobroduszne so i zawsze zakladajo dobro wole :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: O RANY,RACHELKO PRZYWRACASZ MI WIARE W CZLOWI 22.04.05, 21:46 krystian71 napisała: > wolno myslo,bo dobroduszne so i zawsze zakladajo dobro wole :) ja jeszcze pamietam stare slowa pana prof Jakubowicza na temat konspiratorow,ktorzy "schodzo do podziemia i tam szepczo,szepczo i knujo":))) a ze wolno myslo to wie,mom to razy 3,nie tylko wolo myslo,ale i wolno dojrzewajo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Krystian 22.04.05, 22:06 przypomnij mi - GW ma udzialy francuskie czy niemieckie? Tak tylko pytam z czystej ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Krystian 22.04.05, 22:09 szlag trafi , nie wiem,nie pamietam jakie sa te nominalne udzialy.Jakie sa rzeczywiste, to chyba kazdy wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Re: Krystian 22.04.05, 22:14 te z ogloszen? ;) No dobra ide - bo jeszcze maz dojedzie a ja bede na necie. Bez sensu. ´I co ja robie tu? co ja tutaj robie....´ To ulubiona piosenka mojej coreczki. Dobranoc i milego dyzuru...:) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 wiesz co jest dalej? 22.04.05, 22:15 ´wszyscy zgadzaja sie ze soba, a bedzie nadal tak jak jest´ Czy o to chodzi? Czy o to wlasnie chodzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 21:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23027664&a=23036466 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 21:37 ale-jajaja napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23027664&a=23036466 :)) nice Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a to ja przeoczylam 22.04.05, 21:41 biedny tez Tuwim ale swoja droga jak to uroczo, ze wszelkie nowe niewinne nabytki tego forum zaraz go cytuja.. Jacyz jestesmy oczytani w Tuwimie a zwlaszcza tych strofkach szczegolnie bogatych jezykowo ;). I ta wrazliwosc na poezje i czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 i ta wrazliwosc na poezje i czlowieka 22.04.05, 22:05 :) Rzeczywiscie. to byl ciekawy wieczor. in Art und Weise. Przypomina te ukladanke ktora mam do ulozenia jeszcze a w ktorej kawalki sa tak pogiete i tak do siebie podobne... Piatki sa bardzo pouczajace. Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 21:44 wiele razy traciłem cierpliwość z tym gnojkiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 21:46 ale-jajaja napisał: > wiele razy traciłem cierpliwość z tym gnojkiem :( to palnij w leb:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: polski-francuz to troll 22.04.05, 21:51 ale-jajaja napisał: > wiele razy traciłem cierpliwość z tym gnojkiem :( a swoja droga nie martw sie,zawsze moge ci pozyczyc ma men z ma gun:)) ttp://www.strangecosmos.com/content/item/104897.html Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor Zostawcie polskiego_francuza. Nikt na forum 22.04.05, 21:39 nie uczynil wiecej, by zdyskredytowac france i czyractwo. Niech wiec nasz nowy francuski medrzec pluje dalej w najlepsze. Im dalej, tym lepiej. Jego francuscy ziomkowie moga byc dumni z dokonan tego mołodca. Polski_francuzie: continuez, sil vous plait. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Tak dla ustalenia kompetencji do zabierania g 22.04.05, 21:47 mowimy kapetencji ben,nie myl siem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Fakt - dla tego ćwoka to jakby za dużo... 22.04.05, 21:52 As Ali-G once said: 'restecpa' instead of 'respect'! I know that is an old joke, but it still makes me lough... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Fakt - dla tego ćwoka to jakby za dużo... 22.04.05, 21:55 ben_shaprut napisał: > As Ali-G once said: 'restecpa' instead of 'respect'! I know that is an old > joke, but it still makes me lough... :))) dobrze,ze to nie byl JimmyZ, a moze poprostu ktos sluchal Boba Marley za dlugo wdychajac wolno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut By the way - have you seen the film with Ali_G 22.04.05, 21:59 starring? A very stupid comedy, but it has got its 'ambiance'... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: By the way - have you seen the film with Ali_ 22.04.05, 22:00 ben_shaprut napisał: > starring? A very stupid comedy, but it has got its 'ambiance'... nie,nie widzialam. jak tam zycie ben,toche lepiej,czy lepiej nie mowic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Re: By the way - have you seen the film with Ali_ 22.04.05, 23:10 Rachel - próbuję nie mówić i nie myśleć, wtedy łatwiej. Kochana jesteś. Gdzie się rodzą takie kobiety? P.S. Jak przyjedziesz do Krakowa, MUSISZ WPAŚĆ DO MNIE Z CAŁĄ TWOJĄ MENAŻERIĄ. Mam transport i układy - obiecuję świetną zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: By the way - have you seen the film with Ali_ 23.04.05, 00:34 ben_shaprut napisał: > Rachel - próbuję nie mówić i nie myśleć, wtedy łatwiej. Kochana jesteś. Gdzie > się rodzą takie kobiety? > P.S. > Jak przyjedziesz do Krakowa, MUSISZ WPAŚĆ DO MNIE Z CAŁĄ TWOJĄ MENAŻERIĄ. Mam > transport i układy - obiecuję świetną zabawę. takie kobiety juz sie nie rodza,jestesmy wymierajacym gatunkiem. a jesli chodzi o ma menazerie to nic nie mow zanim nie zobaczysz:))) usilnie pracuje nad nimi,ale opor stawiaja bardzo dobry:))) pozdr i glowa do gory, tylko sie nie dawaj ben. Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Fakt - dla tego ćwoka to jakby za dużo... 23.04.05, 00:26 Benny, benny, benny, taki z ciebie Krakowiak jak ze mnie Pomorzak - Dawno , bardzo dawno temu :) narazie Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Fakt - dla tego ćwoka to jakby za dużo... 23.04.05, 00:35 rattler napisał: > Benny, benny, benny, taki z ciebie Krakowiak jak ze mnie Pomorzak - Dawno , > bardzo dawno temu :) > > narazie ty ciagle cos weszysz,masz zle nawyki z wojska:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Zostawcie polskiego_francuza. Nikt na forum 22.04.05, 21:43 towarzysz.dyrektor napisał: > nie uczynil wiecej, by zdyskredytowac france i czyractwo. > > Niech wiec nasz nowy francuski medrzec pluje dalej w najlepsze. > Im dalej, tym lepiej. Jego francuscy ziomkowie moga byc dumni z dokonan tego > mołodca. > > Polski_francuzie: continuez, sil vous plait. towarzyszu spadaj z tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś