Dodaj do ulubionych

Afganistan: Bitwa w rejonie Kandaharu

25.04.05, 11:04
nie afganscy rebelianci tylko niedobitki terrorystow...
Obserwuj wątek
    • polonais-francaises Re: Afganistan: Bitwa w rejonie Kandaharu 25.04.05, 11:18
      taaaaaaa....
      buraki polaki!!!
      od kad napadliscie na suwerenny kraj zabijajac stercow i dzici to jeszcze
      obroncow smiecie nazuwac terrorystami !!
      huehuehue!!
      trzeba byc bydlakiem bez duszy i rozumu na modle bushmensa zeby kombinowac w
      ten sposob
      ech poliaki duraki!!!
      huehuehue
      • kygel2 Dlaczego moslemski terrorysta beskarnie obraza PL 25.04.05, 17:36
      • tkuprian O ja! To prawie jak z Czeczenią! 25.04.05, 17:40
        Jedyna różnica taka, że Talibowie wysyłali w świat terrorystów jeszcze przed
        inwazją, Czeczeńcy zaś dopiero zaatakowani.

Ruskie barany!
        > od kad napadliscie na suwerenny kraj zabijajac stercow i dzici to jeszcze
        > obroncow smiecie nazuwac terrorystami !!
        > huehuehue!!
        > trzeba byc bydlakiem bez duszy i rozumu na modle bushmensa zeby kombinowac w
        > ten sposob
        Durne kacapy!
        > huehuehue

• maruda.r Re: Afganistan: Bitwa w rejonie Kandaharu 25.04.05, 11:52

Do starć doszło po ataku rakietowym sił talibów na bazę wojsk USA Salerno w
      Choście.

Stabilizuje się.

• kakapete Re: Afganistan: Bitwa w rejonie Kandaharu 25.04.05, 12:13
        No coz, ten "francuzik" sie zaktywizowal ze swoimi idiotycznymi tekstami.
        Chyba jest goracym zwolennikiem talibow. Nie mowie ze aktualny rzad jes Ok,
        ale na pewno bardziej ucywilizowany od talibskiego no i wreszcie przestali
        wysadzac posagi buddyjskie.
        • polonais-francaises Re: Afganistan: Bitwa w rejonie Kandaharu 25.04.05, 12:23

taaaaaa.....
          a co maz do rzadu talibskiego?
          huehuehue
    • eva15 B.Laden liczy poglowie 25.04.05, 13:03
      "Według danych wywiadu USA, siły rebeliantów afgańskich w całym kraju liczą
      obecnie około dwu tysięcy ludzi."

Czy to ten sam wywiad, co w przypadku irackiej BMR?

Ciekawe skad wywiad ma te dane, talibki same produkuja? Ben Laden siedzi w
      grocie i liczy a pozniej dane ida w swiat?

• kpix No ale za to Ty masz dane najlepsze! 25.04.05, 13:44
        jak te Twoje dane ostatnio, ze informacje Time'a o konklawe wynikaja z checi
        podtrzymywania mitu CIA.
        Ale jak ci kiedys pisalem, jednym wszystko sie kojarzy z dupa, innym z Bushem. :)

>Czy to ten sam wywiad, co w przypadku irackiej BMR?
        >
        >Ciekawe skad wywiad ma te dane, talibki same produkuja? Ben Laden siedzi w
        >grocie i liczy a pozniej dane ida w swiat?
        • eva15 Re: No ale za to Ty masz dane najlepsze! 25.04.05, 14:36
          podejrzewam, ze te dane CIA sa tyle warte, co i moje. Ale ja przynajmniej nie
          twierdze, ze w Iraku jest(byla) BMR, ze wiem ile glosow dostal Papa Ratzi oraz
          ilu talibow buszuje w Hindukusza.

Jesli jednak ty masz racje, a ja sie myle(i to mozliwe), to by to oznaczalo, ze
          USA znajac dosc dokladnie sily przeciwnika maja dobrze rozpracowany ruch oporu w
          Afganistanie. Jesli tak - to musza miec wsrod talibow swoje wtyki. Jesli wtyki
          za forse sprzedaja tajemnice braci-talibow, to tym bardziej za duzo wiekszy
          szmal sprzedadza(-ly?), infos o glownodowodzacym, czyli b.L. Jesli tak, to czemu
          Amis go nie lapia?.

No i gdzie tu logika z ta wszystko wiedzaca CIA?
          • kpix Re: No ale za to Ty masz dane najlepsze! 25.04.05, 15:22
            >Ale ja przynajmniej nie twierdze, ze w Iraku jest(byla) BMR
            ale juz _wiedzialas_, ze pomaranczowa rewolucja byla spiskiem amerykanskim

>Ale ja przynajmniej nie twierdze (...) ze wiem ile glosow dostal Papa Ratzi
            czyz aby znow nie wekslujesz artykulu z Timesa na CIA?
            Nie wystarcza Ci po prostu zwykle scenariusze, typu ze kilku biskupow sie
            wygadalo w taksowce, albo ze kuchta podsluchala na obiedzie itd?

> USA znajac dosc dokladnie sily przeciwnika maja dobrze rozpracowany ruch oporu
            > Afganistanie. Jesli tak - to musza miec wsrod talibow swoje wtyki. Jesli wtyki
            > za forse sprzedaja tajemnice braci-talibow, to tym bardziej za duzo wiekszy
            > szmal sprzedadza(-ly?), infos o glownodowodzacym, czyli b.L. Jesli tak, to czemu
            > Amis go nie lapia?.
            a nie widzisz roznicy miedzy wiedza potrzebna do stwierdzenia
            "siły rebeliantów afgańskich w całym kraju liczą obecnie około dwu tysięcy ludzi."
            a wiedza potrzebna do zlapania Bin Ladena?

> No i gdzie tu logika z ta wszystko wiedzaca CIA?
            nikt nie uwaza, ze CIA jest wszystkowiedzaca. Ja jedynie mowie, ze Ty jestes
            wszystkowatpiaca, co gorsza wybiorczo.
          • kygel2 O Evka zona islamskiego mordercy cos tu belkocze! 25.04.05, 17:39
            Namierzyc,wyr...,wypuscic i zapakowac do Irrraaannnu do swoich.!!!
    • homophob_and_racist Re: Afganistan: Bitwa w rejonie Kandaharu 25.04.05, 13:26
      ...siły rebeliantów afgańskich w całym kraju liczą obecnie około dwu tysięcy
      ludzi.

o qr..a ! Toz to cala 'armia', allah musi byc smutny, tylko 2000 z 20 000 000
      chce pojsc do allahraju ? Opuszczaja sie obdarte brodacze w swoim
      zarze 'religijnym'.
    • wielki_czarownik A ponoć wygraliśmy 25.04.05, 23:02
      Krasul tak żeś piał, że wygraliśmy. A tu co? Znowu niedobitki? To ile tych niedobitków, że na tak długo starcza?
      • resekcja_trzustki Re: A ponoć wygraliśmy 25.04.05, 23:19
        chyba wiesz po sobie ze fanatyzmu nie da sie inaczej zlikwidowac jak przez
        fizyczna likwidacje. poza tym ciagnie tam fanatykow aby szybciej dostac sie do raju
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka