marcus_crassus 25.04.05, 11:04 nie afganscy rebelianci tylko niedobitki terrorystow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonais-francaises Re: Afganistan: Bitwa w rejonie Kandaharu 25.04.05, 11:18 taaaaaaa.... buraki polaki!!! od kad napadliscie na suwerenny kraj zabijajac stercow i dzici to jeszcze obroncow smiecie nazuwac terrorystami !! huehuehue!! trzeba byc bydlakiem bez duszy i rozumu na modle bushmensa zeby kombinowac w ten sposob ech poliaki duraki!!! huehuehue Odpowiedz Link Zgłoś
tkuprian O ja! To prawie jak z Czeczenią! 25.04.05, 17:40 Jedyna różnica taka, że Talibowie wysyłali w świat terrorystów jeszcze przed inwazją, Czeczeńcy zaś dopiero zaatakowani. Ruskie barany! > od kad napadliscie na suwerenny kraj zabijajac stercow i dzici to jeszcze > obroncow smiecie nazuwac terrorystami !! > huehuehue!! > trzeba byc bydlakiem bez duszy i rozumu na modle bushmensa zeby kombinowac w > ten sposob Durne kacapy! > huehuehue Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Afganistan: Bitwa w rejonie Kandaharu 25.04.05, 11:52 Do starć doszło po ataku rakietowym sił talibów na bazę wojsk USA Salerno w Choście. ************************* Stabilizuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
kakapete Re: Afganistan: Bitwa w rejonie Kandaharu 25.04.05, 12:13 No coz, ten "francuzik" sie zaktywizowal ze swoimi idiotycznymi tekstami. Chyba jest goracym zwolennikiem talibow. Nie mowie ze aktualny rzad jes Ok, ale na pewno bardziej ucywilizowany od talibskiego no i wreszcie przestali wysadzac posagi buddyjskie. Odpowiedz Link Zgłoś
polonais-francaises Re: Afganistan: Bitwa w rejonie Kandaharu 25.04.05, 12:23 taaaaaa..... a co maz do rzadu talibskiego? huehuehue Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 B.Laden liczy poglowie 25.04.05, 13:03 "Według danych wywiadu USA, siły rebeliantów afgańskich w całym kraju liczą obecnie około dwu tysięcy ludzi." Czy to ten sam wywiad, co w przypadku irackiej BMR? Ciekawe skad wywiad ma te dane, talibki same produkuja? Ben Laden siedzi w grocie i liczy a pozniej dane ida w swiat? Odpowiedz Link Zgłoś
kpix No ale za to Ty masz dane najlepsze! 25.04.05, 13:44 jak te Twoje dane ostatnio, ze informacje Time'a o konklawe wynikaja z checi podtrzymywania mitu CIA. Ale jak ci kiedys pisalem, jednym wszystko sie kojarzy z dupa, innym z Bushem. :) >Czy to ten sam wywiad, co w przypadku irackiej BMR? > >Ciekawe skad wywiad ma te dane, talibki same produkuja? Ben Laden siedzi w >grocie i liczy a pozniej dane ida w swiat? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: No ale za to Ty masz dane najlepsze! 25.04.05, 14:36 podejrzewam, ze te dane CIA sa tyle warte, co i moje. Ale ja przynajmniej nie twierdze, ze w Iraku jest(byla) BMR, ze wiem ile glosow dostal Papa Ratzi oraz ilu talibow buszuje w Hindukusza. Jesli jednak ty masz racje, a ja sie myle(i to mozliwe), to by to oznaczalo, ze USA znajac dosc dokladnie sily przeciwnika maja dobrze rozpracowany ruch oporu w Afganistanie. Jesli tak - to musza miec wsrod talibow swoje wtyki. Jesli wtyki za forse sprzedaja tajemnice braci-talibow, to tym bardziej za duzo wiekszy szmal sprzedadza(-ly?), infos o glownodowodzacym, czyli b.L. Jesli tak, to czemu Amis go nie lapia?. No i gdzie tu logika z ta wszystko wiedzaca CIA? Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Re: No ale za to Ty masz dane najlepsze! 25.04.05, 15:22 >Ale ja przynajmniej nie twierdze, ze w Iraku jest(byla) BMR ale juz _wiedzialas_, ze pomaranczowa rewolucja byla spiskiem amerykanskim >Ale ja przynajmniej nie twierdze (...) ze wiem ile glosow dostal Papa Ratzi czyz aby znow nie wekslujesz artykulu z Timesa na CIA? Nie wystarcza Ci po prostu zwykle scenariusze, typu ze kilku biskupow sie wygadalo w taksowce, albo ze kuchta podsluchala na obiedzie itd? > USA znajac dosc dokladnie sily przeciwnika maja dobrze rozpracowany ruch oporu > Afganistanie. Jesli tak - to musza miec wsrod talibow swoje wtyki. Jesli wtyki > za forse sprzedaja tajemnice braci-talibow, to tym bardziej za duzo wiekszy > szmal sprzedadza(-ly?), infos o glownodowodzacym, czyli b.L. Jesli tak, to czemu > Amis go nie lapia?. a nie widzisz roznicy miedzy wiedza potrzebna do stwierdzenia "siły rebeliantów afgańskich w całym kraju liczą obecnie około dwu tysięcy ludzi." a wiedza potrzebna do zlapania Bin Ladena? > No i gdzie tu logika z ta wszystko wiedzaca CIA? nikt nie uwaza, ze CIA jest wszystkowiedzaca. Ja jedynie mowie, ze Ty jestes wszystkowatpiaca, co gorsza wybiorczo. Odpowiedz Link Zgłoś
kygel2 O Evka zona islamskiego mordercy cos tu belkocze! 25.04.05, 17:39 Namierzyc,wyr...,wypuscic i zapakowac do Irrraaannnu do swoich.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist Re: Afganistan: Bitwa w rejonie Kandaharu 25.04.05, 13:26 ...siły rebeliantów afgańskich w całym kraju liczą obecnie około dwu tysięcy ludzi. o qr..a ! Toz to cala 'armia', allah musi byc smutny, tylko 2000 z 20 000 000 chce pojsc do allahraju ? Opuszczaja sie obdarte brodacze w swoim zarze 'religijnym'. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik A ponoć wygraliśmy 25.04.05, 23:02 Krasul tak żeś piał, że wygraliśmy. A tu co? Znowu niedobitki? To ile tych niedobitków, że na tak długo starcza? Odpowiedz Link Zgłoś
resekcja_trzustki Re: A ponoć wygraliśmy 25.04.05, 23:19 chyba wiesz po sobie ze fanatyzmu nie da sie inaczej zlikwidowac jak przez fizyczna likwidacje. poza tym ciagnie tam fanatykow aby szybciej dostac sie do raju Odpowiedz Link Zgłoś