Dodaj do ulubionych

Forum Świat - promocja

16.05.05, 21:32

Jakiż jest piękny
Forumowy Świat
Cóż za kolekcja
Kolorowych szmat

Polaku, Żydzie
Chodź tu, daj wkład
W produkowaniu
Historycznych łat

Ciebie tu trzeba
Więc wystaw swój zad
Zagraj na forum
Dwa lata...

Szach-mat

Obserwuj wątek
    • tomek448 Re: Forum Świat - promocja 17.05.05, 08:30
      Oddales cala prawde o forumowiczach. :)))

niestworzony napisał:

>
      > Jakiż jest piękny
      > Forumowy Świat
      > Cóż za kolekcja
      > Kolorowych szmat
      >
      > Polaku, Żydzie
      > Chodź tu, daj wkład
      > W produkowaniu
      > Historycznych łat
      >
      > Ciebie tu trzeba
      > Więc wystaw swój zad
      > Zagraj na forum
      > Dwa lata...
      >
      > Szach-mat
      >
      • dana33 Re: Forum Świat - promocja 17.05.05, 15:22
        skopiuj to na watku z wierszykami..... galeria czy cos takiego.... :))))
        • news7 Re: Forum Świat - promocja 17.05.05, 17:53
          ten wierszyk, to rowniez ty dano. ja zreszta tez. zrozumialem to za trzecim
          wejsciem.
          • dana33 Re: Forum Świat - promocja 17.05.05, 19:01
            hihihihi, jestem lepsza od ciebie, bo zrozumialam juz za pierwszym.... ale co
            prawda, to prawda, nie? :)))))
            • tomek448 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 08:37
              Ja sie domyslam o jakich kolorowych szmatelkach jest tu mowa, czyli kogo autor
              mial na mysli, a autor napisal i zamilkl. Szkoda.
              • i-love-2-bike Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 17:41
                tomek448 napisał:

> Ja sie domyslam o jakich kolorowych szmatelkach jest tu mowa, czyli kogo autor
                > mial na mysli, a autor napisal i zamilkl. Szkoda.

tez zaluje szanowny grzeczny tomciu,bo bysmy sie wspolnie naczytali i obsmiali
                do lez ,prawda bufoniasty megalomanie?
                • dana33 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 18:03
                  ty mi wyjasnij, rachelciu, dlaczego obrazasz tomka piszac "bufoniasty
                  megalomanie"? ani nie zwrocil sie do ciebie, ani ciebie nie obrazil, nikogo
                  nie obrazil na tym watku. wiec o co ci chodzi? bo wiesz, ze on zyd? na jakiej
                  podstawie masz potem hutzpe twierdzic, ze zydzi tu pluja, a ty nie, skadze,
                  nigdy... a przeciez ciagle i bez przerwy obrazasz kazdego, nawet takiego, ktory
                  nie pisnal do ciebie slowka. nu, szmatelcio, nalezy ci sie to przezwisko w
                  pelni.
                  • i-love-2-bike Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 18:06
                    dana33 napisała:

> ty mi wyjasnij, rachelciu, dlaczego obrazasz tomka piszac "bufoniasty
                    > megalomanie"? ani nie zwrocil sie do ciebie, ani ciebie nie obrazil, nikogo
                    > nie obrazil na tym watku. wiec o co ci chodzi? bo wiesz, ze on zyd? na jakiej
                    > podstawie masz potem hutzpe twierdzic, ze zydzi tu pluja, a ty nie, skadze,
                    > nigdy... a przeciez ciagle i bez przerwy obrazasz kazdego, nawet takiego, ktory
                    >
                    > nie pisnal do ciebie slowka. nu, szmatelcio, nalezy ci sie to przezwisko w
                    > pelni.

kotus a cos ty taka wrazliwa dzisiaj,czy tomus pada jak sie go bufonem
                    nazwie,kiedy on mnie od panienek wyzywa,a to ci delikacik malutki. lepiej
                    zacznij tych rarabow na nidlo przerabiac z fredzi, un poszukuje SPOLNIKOW,to
                    moze byc dobry inetres.

Re: dlaczego ZYDZi mogli POLAKI nie????
                    Autor: fredzio54
                    Data: 18.05.2005 17:37

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
                    ja z arabmi chce tez nidlo zrobic ale niemozna takich spolnikow miedzy zydow
                    znales.pozatym Krolwestwo Israel jest od wisly do jordanu i uwazaj my mozemy
                    cie jeszcze aresztowac ? my wszytko wiemy narod wybrany a arbstwo to smiecie
                    • krystian71 no spojrz,czy ja nie prorokiem jestem? 18.05.05, 18:22
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24009086&a=24089418
                      • i-love-2-bike Re: no spojrz,czy ja nie prorokiem jestem? 18.05.05, 18:25
                        raczej laczysz kropki w obraz,ale danus i tomus to tak wrazliwi na piekno jezyka
                        ludzie,no i oczywiscie na sprawiedliwe traktowanie tej czesci ich narodu,ktora
                        na nidlo rarabow przerabia:))) oj wej,szopka krakowska wysiada przy nich.
                      • dana33 Re: no spojrz,czy ja nie prorokiem jestem? 18.05.05, 18:32
                        te pejsiki to mi nie przeszkadzaja, ale ciebie to w mlodosci ktos uderzyl
                        mlotkiem w glowe. nie plastikowym.
                        • krystian71 Re: no spojrz,czy ja nie prorokiem jestem? 18.05.05, 18:38
                          never mind , przynajmniej nie mam czkawki i ciagle tego samego postu nie
                          wysylam.
                          Bo jak sie domyslam, bylo 10 postow o fikajacych nozkach , teraz bedzie
                          dziesiec o nieplastikowym mlotku.
                          A czym codziennie walisz fredzia , jesli wolno zapytac?
                    • dana33 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 18:31
                      ty mi tu nie wylaz szmatelciu z fredziem, albo z postami innymi tomka. mowie o
                      tym watku. tomek nikogo nie obrazil. a ty natychmiast z atakiem. on cie nawet
                      nie wspomnial tutaj... aaaaa, moze dlatego. ty znana z tego, ze szlag cie
                      trafia, jak do kogos pisze sie wiecej niz do ciebie.... tomek cie atakuje, to
                      mu oddaj, a jak nie, to to zwykle chamstwo z twojej strony.
                  • krystian71 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 18:25
                    a ty tu co, roztyta patriotko sfilcowanego imperium glupa palisz.Kto tu na tym
                    watku pierwszy zaczal obrazac.?
                    Kto te szmatelke puscil pierwszy w obieg?
                    Kto o nidle z arabow pierwszy mowil?
                    • i-love-2-bike Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 18:27
                      krystian71 napisała:

> a ty tu co, roztyta patriotko sfilcowanego imperium glupa palisz.Kto tu na tym
                      > watku pierwszy zaczal obrazac.?
                      > Kto te szmatelke puscil pierwszy w obieg?
                      > Kto o nidle z arabow pierwszy mowil?

dziwia sie chlopaki niektore dziewczyny
                      ze g. z nich wychodzi nawet bez rycyny
                      • krystian71 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 18:35
                        lub kiedy probuje Danusia przebrzydla
                        wszystkich na tym forum wydymac bez mydla
                        (albo jak mowi Fredzio "nidla")
                      • dana33 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 18:35
                        nie nie, szmatelciu, mylisz sie. nikt sie nie dziwi, wszyscy do ciebie sa juz
                        przyzwyczajeni i wiedza z kiem diela.
                    • dana33 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 18:34
                      na tym watku pierwsza zaczelas obrazac rachelcia. a szmatelke to ja puscilam w
                      obieg i jestem z tego przezwiska szalenie zadowolona. bardzo trafne.
                      dla ciebie tez juz mam, przerobione ze slynnego powiedzenia begina:
                      krystek szmystek.
                      • moskowit Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 18:44
                        Nu ten z nr71 i skolowana na spacerki razem chodza i
                        paravoz.com.ru/foto/kids/?2
                        • krystian71 a ty tu czego,skacowany kolego? 18.05.05, 18:51
                          nastepny dzentelmen sie znalazl.
                          A ja juz myslalem,ze wszystkie do Erecu wyjechali
                          • i-love-2-bike Re: a ty tu czego,skacowany kolego? 18.05.05, 19:01
                            krystian71 napisała:

> nastepny dzentelmen sie znalazl.
                            > A ja juz myslalem,ze wszystkie do Erecu wyjechali

nie niektore gentelmany w dziurawych bamboszykach bliny wcinaja,siarbiac
                            czaj.oje wej nie ma to jak galeria wybranych,jest z czego wybierac w
                            tresci,kolorze i jakosci:)))
                        • dana33 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 19:25
                          ale fajne, moskowit, usmialam sie... :)))
                      • krystian71 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 18:47
                        Re: Forum Świat - promocja
                        Autor: tomek448
                        Data: 18.05.2005 08:37 +

--------------------------------------------------------------------------------
                        Ja sie domyslam o jakich kolorowych szmatelkach jest tu mowa, czyli kogo autor
                        mial na mysli, a autor napisal i zamilkl. Szkoda.

na tym watku,pierwszy objawil sie ten dzentelmen i skorzystal z zasobow twojego
                        bogatego rynsztoka wymyslonego na uzytek Rachelki, wiec tu ciotka kilimkiem w
                        oczy nie rzucaj,
                        a moje przezwisko mi sie podoba , zwlaszcza jego rdzen jezykowy-myst.
                        To ma cos wspolnego z myslemiem lub mysterium-taki uduchowiony.
                        Wal ciotka, bedziesz kiedys slawna z rozmow ze mna i bedziesz sie nimi
                        chwalic,ze cie dopuscilem do nich i od czasu do czasu cos tam do ciebie
                        skrobnolem.Jak juz nikt nie bedzie o jakims Beginie pamietal.
                        Bo z Begina sie zrobi The End lub mr.Finish
                        i tak wiem,ze za mna szalejesz :)
                        • dana33 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 19:27
                          szmystek, nic nie kumasz. ale to dobrze, przynajmniej myslisz, ze to przezwisko
                          jest fajne. a co do mojego rynsztoka, to nie przesadzaj, dla rachelci mam tylko
                          jedno przezwisko, ale za to dobre.
                          • krystian71 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 19:37
                            ja wszystko kumam ciotka,bo takie przezwiska to nawet w przedszkolu mnie nie
                            bawily.
                            dana-sciera niedoprana
                            dana-kupa ufajdana
                            co w tym ma byc smiesznego?
                            • i-love-2-bike Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 19:40
                              krystian71 napisała:

> ja wszystko kumam ciotka,bo takie przezwiska to nawet w przedszkolu mnie nie
                              > bawily.
                              > dana-sciera niedoprana
                              > dana-kupa ufajdana
                              > co w tym ma byc smiesznego?

oj krystian odpusc to sobie,po co sie paprasz w blotku jak mala zabka? umiesz
                              grac na jakims instrumencie,jak nie to sprobuj,lepszy ton wyciagniesz na
                              czymkolwiek (moze jakies wysokie C) niz rzucanie tym miesem po suchej patelni:))
                              daj dzieciom sie wygadac,niech to nidlo robia,albo posipiaja:)))
                            • dana33 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 20:01
                              co w tym smiesznego? ty oczywiscie.
                              • moskowit Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 20:06
                                Posluchal by wot rachelki i zaspiewal cos:))))
                                www.generalcomics.com/funny-romance-love-letters-ecards/8.php
                              • krystian71 Re: Forum Świat - promocja 18.05.05, 23:41
                                o czesc danusiu, wiedzialem , ze cie tu znajde.Jak mowa o niedopranych majtkach
                                zawsze sluzysz towarzystwem.Musialem cie na dlugi czas opuscic i plodzic
                                wypracowanie o sredniowieczu.
                                Co slychac w Erezu? Co dzisiaj oddajecie?
                                Czy juz postanowiliscie dzis przy kolacji , czy jednak zburzyc , czy moze
                                zostawic?Czy w sierpniu nie ma aby jakis swiat, ktore by wyjscie z Gazy
                                zablokowaly?Sprawdz lepiej dobrze w kalendarzu i zadzwon do Szarona.
                                Wiesz co mi sie przypomnialo, bo pamiec mam dobra,ze wlasnie w sierpniu minie
                                rok,jak pierwszy raz przybieglas na forum z wiescia,ze w szabasowy
                                wieczor ,przy rodzinnym stole ten dylemat probowaliscie roztrzygnac.
                                widzisz ile mi sie pytan do ciebie zebralo,bo cie pare godzin nie czytalem?
                                • tomek448 Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 09:33
                                  O widze, ze przyslowie uderz w stol sie potwierdza.
                                  No, a gdzie autor wierszyka? Moze jeszcze cos dla glownych bohaterow forumowego
                                  spektaklu?
                                  • krystian71 Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 18:09
                                    o , czesc tomeczku,cos zmizerniales,nie zauwazylem ciebie.
                                    O jakim przyslowiu mowisz?Uderz w stol?
                                    To spojrz kto sie na ten watek zlecial i kogo niestworzony wywolal wierszykiem
                                    o kolorowych szmatach:
                                    tomek
                                    dana
                                    dana
                                    tomek
                                    u mnie dopiero budzik zadzwonil po twoim poscie o szmatelkach.
                                    Dana mowi,ze absolutnie nie zaatakowales Rachelki...
                                    Czy juz skonsultowales z Dana ,kogo zatem miales na mysli?
                                    Sprawdz priva,Dana ci podpowie ,kogo miales na mysli.
                                    A swoja droga, zalosna z was rasa.
                                    Nawet bluznac sobie na wlasne konto nie mozecie.Wszedzie siedzi etaznaja i
                                    podsluchuje.
                                    • i-love-2-bike Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 18:45
                                      krystian71 napisała:

> o , czesc tomeczku,cos zmizerniales,nie zauwazylem ciebie.
                                      > O jakim przyslowiu mowisz?Uderz w stol?
                                      > To spojrz kto sie na ten watek zlecial i kogo niestworzony wywolal wierszykiem
                                      > o kolorowych szmatach:
                                      > tomek
                                      > dana
                                      > dana
                                      > tomek
                                      > u mnie dopiero budzik zadzwonil po twoim poscie o szmatelkach.
                                      > Dana mowi,ze absolutnie nie zaatakowales Rachelki...
                                      > Czy juz skonsultowales z Dana ,kogo zatem miales na mysli?
                                      > Sprawdz priva,Dana ci podpowie ,kogo miales na mysli.
                                      > A swoja droga, zalosna z was rasa.
                                      > Nawet bluznac sobie na wlasne konto nie mozecie.Wszedzie siedzi etaznaja i
                                      > podsluchuje.

jak sie macie dzieci zazartowal lenin
                                      mamy sie dobrze zazartowaly dzieci.

czy ja kogos obrazalam,gdzie,kiedy,podac linki? czy juz nie mozna czegos napisac
                                      na imiona takie jak danus,czy tomus,bo od razu komus sie z czyms brzydkim
                                      kojarzy,nu tego nie ponimaju,nie jednemu psu burek:)))
                                      • krystian71 Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 19:38
                                        Re: Do moderatora.
                                        Autor: fredzio54
                                        Data: 19.05.2005 19:24 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                                        takich polaczkow co klamajw moim zdaniu czeba zastrelic w innym normalnym karju
                                        daje takich do sadu przesto ze polska nalezy narazie do III swiat nie mozna
                                        odczekac sprawodliwosc
                                        chetnie czeba podac polska do sady z to ze ukradli zydowskie nieruchomosci
                                        wartosc 99 Miliardow $
                                        Zato co niemcyzaplacili wole polaka te 2500 $ zaplacic ale pozwalam sobie cala
                                        polske rodzine zastrzelic
                                        geszeft to geszeft

tu masz co9s lepszego i bez linku
                                        • i-love-2-bike Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 20:02
                                          krystian71 napisała:

> Re: Do moderatora.
                                          > Autor: fredzio54
                                          > Data: 19.05.2005 19:24 + dodaj do ulubionych wątków
                                          >
                                          > skasujcie post
                                          >
                                          > + odpowiedz cytując + odpowiedz
                                          >
                                          > -------------------------------------------------------------------------------
                                          > -
                                          > takich polaczkow co klamajw moim zdaniu czeba zastrelic w innym normalnym karju
                                          >
                                          > daje takich do sadu przesto ze polska nalezy narazie do III swiat nie mozna
                                          > odczekac sprawodliwosc
                                          > chetnie czeba podac polska do sady z to ze ukradli zydowskie nieruchomosci
                                          > wartosc 99 Miliardow $
                                          > Zato co niemcyzaplacili wole polaka te 2500 $ zaplacic ale pozwalam sobie cala
                                          > polske rodzine zastrzelic
                                          > geszeft to geszeft
                                          >
                                          >
                                          > tu masz co9s lepszego i bez linku

nu wczoraj mielismy robienie mydla z arabow,moze danus i wrazliwy tomus sie
                                          zalapali na geszeft,bo nikt tego durnia nawet nie zbesztal,ze nie wspomne o
                                          sugerowaniu na temat kobiet polskich,wyobrazasz sobie krzyk dany i tomuska
                                          jakbym to ja napisala,ze zydowki posipiaja z rarabami nagminnie:))) oj wej krec
                                          sie krec wrzeciono,wic sie tobie wic:))
                                          • krystian71 Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 20:08
                                            a gdzie sie podzial twoj watek z Fredziem, bo mi sie gdzies zawieruszyl.
                                            A to takie fajne, nie ma nic lepszego,niz ograniczony Zyd.
                                            Juz wczesniej cos takiego pisal nt Niemcow,ze woli od ich odszkodowan sobie
                                            jedna niemiecka rodzine rozwalic.
                                            Spotkal sie z aplauzem i poparciem Dany i postanowil poszalec raz jeszcze tym
                                            razem wymieniajac Niemcow na Polakow.
                                            A kolorowe szmaty forumowe milcza jak zaklete.:)
                                            • marouder Mysle, ze oni przygotowuja sie "wewnetrznie" 19.05.05, 20:12
                                              na przyjecie autentycznie kolorowych i skosnookich zaginionych"zydow" z
                                              pogranicza indyjsko-birmanskiego(zdaje sie, ze stamtad).
                                            • i-love-2-bike Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 20:14
                                              krystian71 napisała:

> a gdzie sie podzial twoj watek z Fredziem, bo mi sie gdzies zawieruszyl.
                                              > A to takie fajne, nie ma nic lepszego,niz ograniczony Zyd.
                                              > Juz wczesniej cos takiego pisal nt Niemcow,ze woli od ich odszkodowan sobie
                                              > jedna niemiecka rodzine rozwalic.
                                              > Spotkal sie z aplauzem i poparciem Dany i postanowil poszalec raz jeszcze tym
                                              > razem wymieniajac Niemcow na Polakow.
                                              > A kolorowe szmaty forumowe milcza jak zaklete.:)

nie ma jak te kolorowe ,nigdy nie wiadomo o kim mowa,oj wej tu jest moj WONTEK
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24088286
                                          • dana33 Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 20:20
                                            a dlaczego mielismy go zbesztac? on sie nauczyl od twojego najlepszego
                                            przyjaciela, wqrwielszczaka, co sie teraz tu czasem produkuje jako ben shaprut

"wot jude... A tlusta aby byla ta twoja mame? bylo z niej potem mydlo czy tylko
                                            nawoz?"
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7927014&a=7947365

• krystian71 Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 20:51
                                              kochana, jak wqrwielszczaka dorwiesz i uda ci sie go znowu sprowokowac na ten
                                              jeden dzien , to sobie porozmawiajcie w tym stylu.
                                              Jak z Szaronem sobie pogadasz, tez mozecie sie poexcytowac,czy lepiej tepym czy
                                              ostrym nozem niemowletom sie gardziolka podcina.
                                              Rozumiesz ciucka? Bogu co boskie , cesarzowi co cesarskie.
                                              Wszak z powodu oportunizmu poslano cie kiedys na katechezy.
                                              • dana33 Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 21:59
                                                nu, krystianku, szmystek jak widze, to dla ciebie za slabe powiedzonko. jestes
                                                prawdziwa szm.at.a. cuchnaca.
                                                • krystian71 Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 22:08
                                                  ty mi ciagle , kim ja jestem.
                                                  A to przeciez nie wazne, wazne, ze nie ja o mydle pisze , nie ja o zalatwianiu
                                                  rodziny , w stylu fredziowym, wiec pewnie przez podrzynanie gardla.
                                                  Choc skoro, wasz premier sam to wyprobowal, byc moze wejdzie to do waszego
                                                  programu szkolnego.
                                                  Przed wizyta w Aushwitz, czy semestr pozniej?
                                                  • i-love-2-bike Re: Forum Świat - promocja 19.05.05, 22:09
                                                    krystian71 napisała:

> ty mi ciagle , kim ja jestem.
                                                    > A to przeciez nie wazne, wazne, ze nie ja o mydle pisze , nie ja o zalatwianiu
                                                    > rodziny , w stylu fredziowym, wiec pewnie przez podrzynanie gardla.
                                                    > Choc skoro, wasz premier sam to wyprobowal, byc moze wejdzie to do waszego
                                                    > programu szkolnego.
                                                    > Przed wizyta w Aushwitz, czy semestr pozniej?

krystian a nie lepiej z kims innym o pogodzie niz z tym glupim bagnem o smrodzie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka