Dodaj do ulubionych

Russka- Priviet!

IP: *.ibch.poznan.pl 07.07.02, 19:34
Dobrze mowisz po polsku. Jesli sprawi Ci to klopot mozesz pisac
po angielsku.
Obserwuj wątek
    • Gość: RUSSKA Re: Russka- Priviet! IP: 212.45.5.* 08.07.02, 14:36
      Hello Tomasz! May be my Polish language not enough understandable and may be
      someone will be happy that I'll write in English, I am ready to make it for
      him!
      • bimi Re: Russka- Priviet! 08.07.02, 15:01
        Gość portalu: RUSSKA napisał(a):

> Hello Tomasz! May be my Polish language not enough understandable and may be
        > someone will be happy that I'll write in English, I am ready to make it for
        > him!

Co to kurcze jest?! Talk Show?
    • Gość: Tomasz Re: Russka- Priviet! IP: *.ibch.poznan.pl 08.07.02, 15:02
      I am very pleased having this message from you. Perhaps, would be easier for us to conact using our
      e-mail adresses. If so please send your e-mail address here.
      I agree with your comments concerning the plane crash. Some comments were tainted with
      traditional polish russophobia, but you found also some understanding from our people. The times
      are changing.
      • Gość: RUSSKA Re: Russka- Priviet! IP: 212.45.5.* 08.07.02, 15:09
        krumlow@mail.ru
        I'm waiting for your message.
    • Gość: Okon Re: Russka- Priviet! IP: *.proxy.aol.com 08.07.02, 20:36
      Co Ty Tomasz pierdolniety jestes ?
      Taka z niej Ruska jak z koziej dupy traba.
      poza tym to nie ona bo ma jaja i wasy - wiec on.
      A w ogole pisze ze szwabskiego portalu.
      Tranzwestyta jakis i V kolumna do tego.
      • Gość: Misza Lecz sie idiocie ;-)) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 08.07.02, 22:52
        Gość portalu: Okon napisał(a):

> Co Ty Tomasz pierdolniety jestes ?

To ty chyba taki jestes. Do tego masz chyba jakas fobie antygejowa czy
        antytranswestytowa, a jak wiemy to znaczy ze jestes podswiadomym gejem albo
        transwestyta ;-)))

> Taka z niej Ruska jak z koziej dupy traba.

A tutaj sie mylisz totalmnie - Russka, to Varvara z Moskwy - (Salut Warja ! ;-)))

> poza tym to nie ona bo ma jaja i wasy - wiec on.

A to skad masz ? Sprawdzales czy ma wasy ? ;-))

> A w ogole pisze ze szwabskiego portalu.

A ty z amerykanskiego - wiec jestes pierdolniety ? ;-))

> Tranzwestyta jakis i V kolumna do tego.

Lecz sie chlopie (?) ;-))

Misza

• lehistan Re: Lecz sie idiocie ;-)) 08.07.02, 23:13
          A ty misza juz sie leczysz ???
          A przydalo by sie kolego...
          ...pare gram olowiu na twoj tepy leb !!!
          Leh
          • Gość: . Re: Lecz sie idiocie ;-))+++++ IP: *.swipnet.se 09.07.02, 01:47
            Всегда говорил,что самый большой дурак,это Лехистан из Польскостана.
            • lehistan Re: Lecz sie kacapie ;-))+++++ 09.07.02, 22:32
              Wse ludej gawarjat szto CWEL,bolszoj pederast iz rusostana !!!
      • Gość: RUSSKA Re: Russka- Priviet! IP: 212.45.5.* 09.07.02, 08:50
        Nie wiem jak ci to udowodnic. Smieszne to jest. Jestem russka dziewczyna z
        Moskwy. Ciekawe jestem skad takie watpienia?
        • Gość: Misza Prosto muzik zbrendil ;-)) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 09.07.02, 10:35

> Nie wiem jak ci to udowodnic. Smieszne to jest. Jestem russka dziewczyna z
          > Moskwy. Ciekawe jestem skad takie watpienia?

Ili impotent - obyczno takije ludi naibolee agressiwny ;-))

Priwet
          Misza

• Gość: RUSSKA Re: Prosto muzik zbrendil ;-)) IP: 212.45.5.* 09.07.02, 10:40
            Witam ci Misza! Dzienki bogu ze istnieja jeszcze normalni ludzi na swiecie!
            • Gość: Misza To Tobie dzieki ;-)) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 09.07.02, 11:05

> Witam ci Misza! Dzienki bogu ze istnieja jeszcze normalni ludzi na swiecie!

Witam Warja!
              Ka tam u tebja deliszki? TY czas w Moskwie ? Od zary nie stradajesz ? ;-)) Ja
              da :)

Priwet
              Misza
              • Gość: Russka Re: To Tobie dzieki ;-)) IP: 212.45.5.* 09.07.02, 11:36
                Zara stoit nieczelowieczeskaja:)) Tolko segodnia niemnogo mozno wzdochnut'.
                • Gość: Misza A u ans jeszczo huze ;(( IP: *.ic.ru / *.ic.ru 09.07.02, 12:36
                  Gość portalu: Russka napisał(a):

> Zara stoit nieczelowieczeskaja:)) Tolko segodnia niemnogo mozno wzdochnut'.

plus 35 w teni.. Goworjat czto w Rostowie dojdet do 45...

Skoro jedu w Moskwu - nadejusz czto k 21 ijula ptemperatura spadet ;-)))

Priwet
                  Misza
                  • Gość: Leszcz Re: A u ans jeszczo huze ;(( IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 20:41
                    Dobra russka , przekonalas wszystkich ze prawdziwa. teraz dupa w troki misze pod
                    pache i wynocha na wasze ruskie forum. wiesz ze PRAWDZIWI POLACY ruskich i
                    szwabow w dupie maja.ZEGNAM .
                    • Gość: . Re: A u ans jeszczo huze ;((++++ IP: *.swipnet.se 09.07.02, 22:15
                      A przede wszystkim dotyczy to prawdziwych Polakow z zagranicy.
                      • Gość: Misza :-)) Wlasnie... IP: *.ic.ru / *.ic.ru 09.07.02, 22:51
                        Gość portalu: . napisał(a):

> A przede wszystkim dotyczy to prawdziwych Polakow z zagranicy.

Taki я niego "prawzdziwy POlak" jak z Busha balerina ;-)))

Pozdrawiam
                        Misza
                        • Gość: Leszcz Re: :-)) Wlasnie... IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 23:19
                          Kogo ty Misza pozdrawiasz? Mnie?
                          Polak za granica tez Polak. A ruski to ruski (nawet u szwabow).
                          Ja tam nic do ruskich nie mam, ale kazdy w Polsce ci powie ze my jestesmy 50 lat
                          do przodu - kulturowo.
                          Wiec spadac na wasze forum.
                          Polska -i polskie forum dla Polakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: Lehistan Re: :-)) Wlasnie...spadowa do maskwy !!! IP: 62.166.104.* 10.07.02, 00:32
                            No wlasnie,caly czas mowie tym moskalom,zeby spadali na russkie forum.
                            A tym kacapom u nas tak dobrze,ze niedlugo o azyl chyba poprosza !!!!
                            Drzjcie trampka do kalchoza...wont !
                            PAN Lehistan
    • Gość: - Re: Russka- Priviet!++++ IP: *.swipnet.se 10.07.02, 12:42
      >>>>• Re: :-)) Wlasnie... adres: *.proxy.aol.com
      Gość portalu: Leszcz 09-07-2002 23:19
      odpowiedz na list odpowiedz cytując

Ja tam nic do ruskich nie mam, ale kazdy w Polsce ci powie ze my jestesmy 50
      lat >>>>>>>>>>
      do przodu - kulturowo.
      A co juz maszyne czasu wymysliliscie,ze juz w przyszlosc sie zapedzili?
      Ciule jestescie i juz.
      A niektore zagraniczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka