Gość: Tomasz IP: *.ibch.poznan.pl 07.07.02, 19:34 Dobrze mowisz po polsku. Jesli sprawi Ci to klopot mozesz pisac po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RUSSKA Re: Russka- Priviet! IP: 212.45.5.* 08.07.02, 14:36 Hello Tomasz! May be my Polish language not enough understandable and may be someone will be happy that I'll write in English, I am ready to make it for him! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Russka- Priviet! 08.07.02, 15:01 Gość portalu: RUSSKA napisał(a): > Hello Tomasz! May be my Polish language not enough understandable and may be > someone will be happy that I'll write in English, I am ready to make it for > him! Co to kurcze jest?! Talk Show? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Russka- Priviet! IP: *.ibch.poznan.pl 08.07.02, 15:02 I am very pleased having this message from you. Perhaps, would be easier for us to conact using our e-mail adresses. If so please send your e-mail address here. I agree with your comments concerning the plane crash. Some comments were tainted with traditional polish russophobia, but you found also some understanding from our people. The times are changing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUSSKA Re: Russka- Priviet! IP: 212.45.5.* 08.07.02, 15:09 krumlow@mail.ru I'm waiting for your message. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okon Re: Russka- Priviet! IP: *.proxy.aol.com 08.07.02, 20:36 Co Ty Tomasz pierdolniety jestes ? Taka z niej Ruska jak z koziej dupy traba. poza tym to nie ona bo ma jaja i wasy - wiec on. A w ogole pisze ze szwabskiego portalu. Tranzwestyta jakis i V kolumna do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Lecz sie idiocie ;-)) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 08.07.02, 22:52 Gość portalu: Okon napisał(a): > Co Ty Tomasz pierdolniety jestes ? To ty chyba taki jestes. Do tego masz chyba jakas fobie antygejowa czy antytranswestytowa, a jak wiemy to znaczy ze jestes podswiadomym gejem albo transwestyta ;-))) > Taka z niej Ruska jak z koziej dupy traba. A tutaj sie mylisz totalmnie - Russka, to Varvara z Moskwy - (Salut Warja ! ;-))) > poza tym to nie ona bo ma jaja i wasy - wiec on. A to skad masz ? Sprawdzales czy ma wasy ? ;-)) > A w ogole pisze ze szwabskiego portalu. A ty z amerykanskiego - wiec jestes pierdolniety ? ;-)) > Tranzwestyta jakis i V kolumna do tego. Lecz sie chlopie (?) ;-)) Misza Odpowiedz Link Zgłoś
lehistan Re: Lecz sie idiocie ;-)) 08.07.02, 23:13 A ty misza juz sie leczysz ??? A przydalo by sie kolego... ...pare gram olowiu na twoj tepy leb !!! Leh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Lecz sie idiocie ;-))+++++ IP: *.swipnet.se 09.07.02, 01:47 Всегда говорил,что самый большой дурак,это Лехистан из Польскостана. Odpowiedz Link Zgłoś
lehistan Re: Lecz sie kacapie ;-))+++++ 09.07.02, 22:32 Wse ludej gawarjat szto CWEL,bolszoj pederast iz rusostana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUSSKA Re: Russka- Priviet! IP: 212.45.5.* 09.07.02, 08:50 Nie wiem jak ci to udowodnic. Smieszne to jest. Jestem russka dziewczyna z Moskwy. Ciekawe jestem skad takie watpienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Prosto muzik zbrendil ;-)) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 09.07.02, 10:35 Gość portalu: RUSSKA napisał(a): > Nie wiem jak ci to udowodnic. Smieszne to jest. Jestem russka dziewczyna z > Moskwy. Ciekawe jestem skad takie watpienia? Ili impotent - obyczno takije ludi naibolee agressiwny ;-)) Priwet Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUSSKA Re: Prosto muzik zbrendil ;-)) IP: 212.45.5.* 09.07.02, 10:40 Witam ci Misza! Dzienki bogu ze istnieja jeszcze normalni ludzi na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza To Tobie dzieki ;-)) IP: *.ic.ru / *.ic.ru 09.07.02, 11:05 Gość portalu: RUSSKA napisał(a): > Witam ci Misza! Dzienki bogu ze istnieja jeszcze normalni ludzi na swiecie! Witam Warja! Ka tam u tebja deliszki? TY czas w Moskwie ? Od zary nie stradajesz ? ;-)) Ja da :) Priwet Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russka Re: To Tobie dzieki ;-)) IP: 212.45.5.* 09.07.02, 11:36 Zara stoit nieczelowieczeskaja:)) Tolko segodnia niemnogo mozno wzdochnut'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza A u ans jeszczo huze ;(( IP: *.ic.ru / *.ic.ru 09.07.02, 12:36 Gość portalu: Russka napisał(a): > Zara stoit nieczelowieczeskaja:)) Tolko segodnia niemnogo mozno wzdochnut'. plus 35 w teni.. Goworjat czto w Rostowie dojdet do 45... Skoro jedu w Moskwu - nadejusz czto k 21 ijula ptemperatura spadet ;-))) Priwet Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszcz Re: A u ans jeszczo huze ;(( IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 20:41 Dobra russka , przekonalas wszystkich ze prawdziwa. teraz dupa w troki misze pod pache i wynocha na wasze ruskie forum. wiesz ze PRAWDZIWI POLACY ruskich i szwabow w dupie maja.ZEGNAM . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: A u ans jeszczo huze ;((++++ IP: *.swipnet.se 09.07.02, 22:15 A przede wszystkim dotyczy to prawdziwych Polakow z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza :-)) Wlasnie... IP: *.ic.ru / *.ic.ru 09.07.02, 22:51 Gość portalu: . napisał(a): > A przede wszystkim dotyczy to prawdziwych Polakow z zagranicy. Taki я niego "prawzdziwy POlak" jak z Busha balerina ;-))) Pozdrawiam Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszcz Re: :-)) Wlasnie... IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 23:19 Kogo ty Misza pozdrawiasz? Mnie? Polak za granica tez Polak. A ruski to ruski (nawet u szwabow). Ja tam nic do ruskich nie mam, ale kazdy w Polsce ci powie ze my jestesmy 50 lat do przodu - kulturowo. Wiec spadac na wasze forum. Polska -i polskie forum dla Polakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehistan Re: :-)) Wlasnie...spadowa do maskwy !!! IP: 62.166.104.* 10.07.02, 00:32 No wlasnie,caly czas mowie tym moskalom,zeby spadali na russkie forum. A tym kacapom u nas tak dobrze,ze niedlugo o azyl chyba poprosza !!!! Drzjcie trampka do kalchoza...wont ! PAN Lehistan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Russka- Priviet!++++ IP: *.swipnet.se 10.07.02, 12:42 >>>>• Re: :-)) Wlasnie... adres: *.proxy.aol.com Gość portalu: Leszcz 09-07-2002 23:19 odpowiedz na list odpowiedz cytując Ja tam nic do ruskich nie mam, ale kazdy w Polsce ci powie ze my jestesmy 50 lat >>>>>>>>>> do przodu - kulturowo. A co juz maszyne czasu wymysliliscie,ze juz w przyszlosc sie zapedzili? Ciule jestescie i juz. A niektore zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś