Dodaj do ulubionych

ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!!

01.06.05, 20:48
"Too many good docs are getting out of the business. Too many OB/GYN's aren't
able to practice their love with women all across the country."

"The vast majority of our imports come from outside the country."

"We're going to have the best educated AMERICAN people in the world."

www.peacecandy.com/gwbush/quotes.html

oraz:

www.peacecandy.com/gwbush/dishonestdubya/
Obserwuj wątek
    • chestburster MATOL Z TEXASU POZOSTANIE MATOLEM Z TX 01.06.05, 20:49
      • i-love-2-bike Re: MATOL Z TEXASU POZOSTANIE MATOLEM Z TX 01.06.05, 20:53
        kiedys ,ktorys z tych idiotow z jego rzadu chwalil sie,ze bush dostal 1200
        punktow na SAT, i wszyscy uwazaja go za geniusza:))
        • chestburster 1200 ale minus : ) 01.06.05, 21:03
          Amerykanie sa OK ale Bush to naprawde lekko stukniety gosc...
          • kokosz_the_great Re: 1200 ale minus : ) 01.06.05, 21:05
            bush nie jest stukniety, on jest niedorozwiniety, delikatnie mowiac...
          • i-love-2-bike Re: 1200 ale minus : ) 01.06.05, 21:35
            chestburster napisał:

> Amerykanie sa OK ale Bush to naprawde lekko stukniety gosc...

he,he nie on jeden,sa gorsi,ci nie osiagaja nawet 1000 na SAT i to z pomoca.
          • ghotir Re: 1200 ale minus : ) 02.06.05, 02:29
            chestburster napisał: 'Amerykanie sa OK ale Bush to naprawde lekko stukniety
            gosc...'
            -----------
            wtoruje pierwszemu sentymentowi.
            co do krzaczka to on jest zbyt niebezpieczny aby traktowac go jak debila. ma
            'social skills', jak tatus. ma tatusiowa baze polityczna. moze byc dyslectic,
            jak tatus, ale zalapal sie na religie. to bardzo niebezpieczna mieszanka. lubie
            sie nabijac z krzaczka, ale staram sie go nie lekcewazyc.
    • markv501 Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 01.06.05, 21:12
      ulzylo, jak to przyjemnie poskarzyc sie na moznych.
      a teraz dodajcie swoje dyplomy i wiedze .
      stawiam $$ przeciwko kasztanom ze suma waszych osiagniec bedzie duzo mniejsza
      od tych jakimi moze wykazac sie GWB
      pzdr
      • chestburster Coz prezydentem USA raczej nie zostane.... 01.06.05, 21:26
        ...to moge przyznac...
      • yann17 Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 01.06.05, 21:26
        te "osiągniecia" nie są jego, on jest tylko kukłą!!!
        • gocanowo kocham busza, bo usta slodsze ma od malin 01.06.05, 21:41
          bitumen.cyber-poll.hu/pic/bush-monkey.jpg
      • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 01.06.05, 23:41
        markv501 napisał:
        > stawiam $$ przeciwko kasztanom ze suma waszych osiagniec bedzie duzo mniejsza
        > od tych jakimi moze wykazac sie GWB

"Osiagniecie" to rzecz wzgledna, zatem jakie osiagniecia baby-busha masz na mysli?
      • ghotir Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 01:51
        markv501 napisał: 'stawiam $$ przeciwko kasztanom ze suma waszych osiagniec
        bedzie duzo mniejsza od tych jakimi moze wykazac sie GWB'
        -------------
        ile dolarow stawiasz?
        krzaczek ma mba, wielu naszych imigrantow zarobilo ph.d. krzaczkowi nie udal sie
        zaden interes, niektorzy z naszych maja dobrze prosperujace firmy. na dodatek,
        wiekszosc naszych startowala bez 'silver spoon'.
        no to co z ta 'suma' osiagniec?
    • sempiasty plujcie, sobie, plujcie 01.06.05, 22:06
      miernoty zawsze znajdują szczególną przyjemność
      w pluciu na moznych tego świata
      oczywiście anonimowo, bo są tchórzliwi
      to takie ludzkie - życiowy nieudacznik zawze zazdrości innym sukcesów
      • i-love-2-bike Re: plujcie, sobie, plujcie 01.06.05, 22:19
        sempiasty napisał:

> miernoty zawsze znajdują szczególną przyjemność
        > w pluciu na moznych tego świata
        > oczywiście anonimowo, bo są tchórzliwi
        > to takie ludzkie - życiowy nieudacznik zawze zazdrości innym sukcesów

no wiadomo,ze nie kazdy moze byc wspanialym sempem zyjacym z padliny. niam niam.
        • sempiasty Re: plujcie, sobie, plujcie 01.06.05, 22:27
          dobra jesteś cyklistko!
          na każdym wątku starasz się mnie dopaść!
          to zajrzyj też na kulinaria
          • i-love-2-bike Re: plujcie, sobie, plujcie 01.06.05, 22:32
            sempiasty napisał:

> dobra jesteś cyklistko!
            > na każdym wątku starasz się mnie dopaść!
            > to zajrzyj też na kulinaria

a po cholere,wlasnie juz lece kolego prawdziwe ptaki podziwiac,nie te wirtualne
            slaskie niebogi forumowe.
            • sempiasty Re: plujcie, sobie, plujcie 01.06.05, 23:00
              teraz widzisz jak mnie nami jest różnica:
              ty idziesz u siebie słuchać ptaszków
              a u nas ptaszki sobie śpią
              a jak się rano obudzą
              to będą
              spiewały
              i to po polsku
              • i-love-2-bike Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 02:49
                sempiasty napisał:

> teraz widzisz jak mnie nami jest różnica:
                > ty idziesz u siebie słuchać ptaszków
                > a u nas ptaszki sobie śpią
                > a jak się rano obudzą
                > to będą
                > spiewały
                > i to po polsku

no to piknie jak ptaszki spia lub spiewaja,byle tylko sie po drodze nie skuly,bo
                wtedy po esperanto zaczna wyciagac.
          • ghotir Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 01:56
            sempiasty napisał: 'dobra jesteś cyklistko! na każdym wątku starasz się mnie
            dopaść! to zajrzyj też na kulinaria'
            --------------
            nie zapomnij tez wyslac jej na forum kosciol i dzieci. wszak ona jest tylko
            kobieta. a Tobie, zdaje sie, odbil macho syndrom.
            • i-love-2-bike Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 02:48
              ghotir napisał:

> sempiasty napisał: 'dobra jesteś cyklistko! na każdym wątku starasz się mnie
              > dopaść! to zajrzyj też na kulinaria'
              > --------------
              > nie zapomnij tez wyslac jej na forum kosciol i dzieci. wszak ona jest tylko
              > kobieta. a Tobie, zdaje sie, odbil macho syndrom.

e tam sempek to moj "faworyt",zawsze mnie mnie do islamuskow,albo kuchni wysyla.
              to jakis mocno rabniety leakrzyna polski,i sam chlop ma problemy ze soba to sie
              tu popisuje na forum,jaki to jest wazny,ostatnio przeszlismy na wspolne
              spiewanie starych szlagierow,moze to go troche ukoi:))
              • kokosz_the_great Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 02:58
                i-love-2-bike napisała:
                > to jakis mocno rabniety leakrzyna polski...

Rachelciu, powinnas wiedziec, iz po lekarzach nie mozemy sie spodziewac
                inteligencji i krytycznego myslenia... :-(( Pamietasz ten stary dowcip ze
                studentami medycyny, majacymi wkuwac Pana Tadeusza?
                • i-love-2-bike Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 03:01
                  kokosz_the_great napisała:

> i-love-2-bike napisała:
                  > > to jakis mocno rabniety leakrzyna polski...
                  >
                  > Rachelciu, powinnas wiedziec, iz po lekarzach nie mozemy sie spodziewac
                  > inteligencji i krytycznego myslenia... :-(( Pamietasz ten stary dowcip ze
                  > studentami medycyny, majacymi wkuwac Pana Tadeusza?

tego doFcipu nie znam,ale jedno co pewne to fakt,ze niektorym lekarzom syfon do
                  glowy uderza,szczegolnie w Polsce. czuja sie tak cholernie wazni,gdyz wiadomo od
                  nich wiele zalezy. znam inny doFcip

przychodzi chlop do psychiatry sempiastego(sic) i mowi,ze krasnoludki po nim
                  skacza, a sempiasty na to-panie nie strzepuj ich pan na mnie:))
                  • kokosz_the_great Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 03:27
                    i-love-2-bike napisała:
                    >przychodzi chlop do psychiatry sempiastego(sic) i mowi,ze krasnoludki po nim
                    > skacza, a sempiasty na to-panie nie strzepuj ich pan na mnie:))

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pasuje...

Z tym Mickiewiczem bylo jakos tak: Studenci politechniki, po kolejnej balandze
                    :-))), hmmm... to se ne vrati :-((, znalezli opasle dzielo wieszcza. Jeden z
                    nich, zaraz po przeczytaniu kilku pierwszych wersow, pyta:
                    "czy cos z tego rozumiecie?"
                    W odpowiedzi slyszy:
                    "Nie, szkoda czasu na taki belkot"...
                    "Cegla" wraca na swoje miejsce, towarzystwo wraca do imprezowania! :-))

Analogiczna scenka na AM. To samo dzielo, to samo pytanie...
                    Nieco inna odpowiedz:
                    "Nie, a wiec na kiedy mamy to WSZYSTKO wykuc?"... :-((
                    • i-love-2-bike Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 03:31
                      :)))) a to dobre i z zycia wziete,he,he jak wspomniales polibude, to ja o maly
                      wlos bylabym jej absolwentka,ale glos rozsadku.....:)))))
                      a czy ty z warsiawki tez,czy nie,jesli mozna spytac,bo ja mialam sporo znajomych
                      na politechnice?
                      • kokosz_the_great Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 03:51
                        i-love-2-bike napisała:
                        > a czy ty z warsiawki tez,czy nie,jesli mozna spytac,bo ja mialam sporo znajomyc
                        > h

Nie z Warszawy, ale w Wa-wie uczelnie skonczylem. Sklamalbym, gdybym
                        zaprzeczyl... ;-)))

Nie rozumiem, jak to: "o maly wlos bylabym jej absolwentka..." Czemu nia nie
                        zostalas, jesli moge zapytac?
                        • i-love-2-bike Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 03:58

> > a czy ty z warsiawki tez,czy nie,jesli mozna spytac,bo ja mialam sporo zn
                          > ajomyc
                          > > h
                          >
                          > Nie z Warszawy, ale w Wa-wie uczelnie skonczylem. Sklamalbym, gdybym
                          > zaprzeczyl... ;-)))

no to moze mamy wspolnych znajomych:)))

>
                          > Nie rozumiem, jak to: "o maly wlos bylabym jej absolwentka..." Czemu nia nie
                          > zostalas, jesli moge zapytac?

bo nikt w mej rodzinie nie konczyl nauk scislych a ja na zlosc mojej
                          nauczycielce z matematyki,mojemu narzeczonemu i moim rodzicom sie zacielam i
                          wykulam te 1000 zadan wstepnych i bylam swietnie przygotowana na to,aby zdawac
                          na politechnike,ale sie nawrocilam i zdalam na cos zupelne innego i na inna
                          uczelnie . zawsze lubilam robic rzeczy pod prad i grac na nerwach,to mi zostalo
                          do dzisiaj i sie (niestety) przenioslo na me potomstwo,he,he,czyli nic w
                          przyrodzie nie ginie a jedynie zmienia sie w inna forme energii:)))
                          • kokosz_the_great Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 04:05
                            > no to moze mamy wspolnych znajomych:)))
                            Byc moze, jest to tylko kwestia, wydzialu i lat. W moim przypadku druga polowa
                            lat 80tych.

>....zawsze lubilam robic rzeczy pod prad i grac na nerwach,to mi zostalo
                            Czyzbym patrzyl teraz w lustro... ;-))
              • ghotir Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 03:03
                i-love-2-bike napisała: 'to jakis mocno rabniety leakrzyna polski,i sam chlop
                ma problemy ze soba to sie tu popisuje na forum,jaki to jest wazny,ostatnio
                przeszlismy na wspolne spiewanie starych szlagierow,moze to go troche ukoi:))'
                -------------
                jezeli on jest lekarzem w stanach to duze osiagniecie, jezeli w polsce to tez
                musial sie napracowac; nie ignorujmy tego.

czyzbys pila do 'mistrza i malgorzaty'?
                -
                to co powyzej nie zmienia faktu ze on zdaje sie miec problemy ze stosunkiem do
                kobiet. to forum jest publiczne. Ty mozesz sie z tym godzic lub nie; ja mam
                prawo do mojej wlasnej opinii o tym. i ja uwazam, ze odsylanie kobiet do kuchni
                lub mezczyzn na pole bitwy jest niewlasciwe.
                • i-love-2-bike Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 03:05
                  ghotir napisał:

> i-love-2-bike napisała: 'to jakis mocno rabniety leakrzyna polski,i sam chlop
                  > ma problemy ze soba to sie tu popisuje na forum,jaki to jest wazny,ostatnio
                  > przeszlismy na wspolne spiewanie starych szlagierow,moze to go troche ukoi:))'
                  > -------------
                  > jezeli on jest lekarzem w stanach to duze osiagniecie, jezeli w polsce to tez
                  > musial sie napracowac; nie ignorujmy tego.
                  >
                  > czyzbys pila do 'mistrza i malgorzaty'?
                  > -
                  > to co powyzej nie zmienia faktu ze on zdaje sie miec problemy ze stosunkiem do
                  > kobiet. to forum jest publiczne. Ty mozesz sie z tym godzic lub nie; ja mam
                  > prawo do mojej wlasnej opinii o tym. i ja uwazam, ze odsylanie kobiet do kuchni
                  > lub mezczyzn na pole bitwy jest niewlasciwe.

ja sie przeciez smieje gothir,nie ublizam lekarzom,bo pol mej rodziny to oni,ale
                  ten chlopina ze slaska ma jakies mental problems,stad me rady:))
                  ps.mistrza i malgorzate nie wiedzialam,ale slyszalam,ze to dobry film.
                  • ghotir Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 03:40
                    i-love-2-bike napisała: 'ja sie przeciez smieje'
                    ----------
                    tak mnie sie tez wydawalo; zaczynam rozumiec Twoja ironie i sarkazm na tym
                    forum; dla mnie to duzy postep. ostrzegam, niedlugo zaczne byc zainteresowany
                    Toba jako zyjaca osoba / usmiech.

'mistrza i malgorzate nie wiedzialam,ale slyszalam,ze to dobry film'
                    -----------
                    wspomnialem o tym na watku 'wczoraj widzialem wystawe' w poscie do
                    manny_ramirez. ta miniseria ruszyla mnie ze wzgledu na to ze uwazam ksiazke za
                    jedna z najswietniejszych powiesci jakie kiedykolwiek przeczytalem. od jakiegos
                    czasu mozna dostac kopie tej miniserii (us vcr) z florydy. oczywiscie, nabylem.
                    obejrzalem polowe i zastanawiam sie nad nawiazaniem watku o tej serii.

jednak wyglada na to ze przed rozpoczeciem dyskusji powinienem dac forumowiczom
                    czas na zapoznanie sie z ta seria. to oznacza cos w rodzaju reklamy. ja nie chce
                    reklamowac tej adaptacji, ale chcialbym o niej pogadac. Ty czasami masz
                    oryginalne pomysly, dlatego to teraz podnosze.

na marginesie, kiedys widzialem reklame opery lub musical w/g tej powiesci,
                    zrobionej gdzies w zach. europie. wygladalo to wspaniale. czy ktos wie jak
                    zdobyc nagranie TEJ adaptacji?

zalozycielu watku,
                    wiem, ze odzywam sie nie na temat. daruj mi to, przynajmniej przez chwile.
                    • i-love-2-bike Re: plujcie, sobie, plujcie 02.06.05, 03:44
                      ghotir napisał:

> i-love-2-bike napisała: 'ja sie przeciez smieje'
                      > ----------
                      > tak mnie sie tez wydawalo; zaczynam rozumiec Twoja ironie i sarkazm na tym
                      > forum; dla mnie to duzy postep. ostrzegam, niedlugo zaczne byc zainteresowany
                      > Toba jako zyjaca osoba / usmiech.
                      > ___________________

alez ja nie mam nic przeciwko temu, w zyciu tez sie smieje czesto (jak nie
                      wrzeszcze na domownikow):))
                      >
                      >
                      > 'mistrza i malgorzate nie wiedzialam,ale slyszalam,ze to dobry film'
                      > -----------
                      > wspomnialem o tym na watku 'wczoraj widzialem wystawe' w poscie do
                      > manny_ramirez. ta miniseria ruszyla mnie ze wzgledu na to ze uwazam ksiazke za
                      > jedna z najswietniejszych powiesci jakie kiedykolwiek przeczytalem. od jakiegos
                      > czasu mozna dostac kopie tej miniserii (us vcr) z florydy. oczywiscie, nabylem.
                      > obejrzalem polowe i zastanawiam sie nad nawiazaniem watku o tej serii.
                      >
                      > jednak wyglada na to ze przed rozpoczeciem dyskusji powinienem dac forumowiczom
                      > czas na zapoznanie sie z ta seria. to oznacza cos w rodzaju reklamy. ja nie chc
                      > e
                      > reklamowac tej adaptacji, ale chcialbym o niej pogadac. Ty czasami masz
                      > oryginalne pomysly, dlatego to teraz podnosze.
                      >
                      > na marginesie, kiedys widzialem reklame opery lub musical w/g tej powiesci,
                      > zrobionej gdzies w zach. europie. wygladalo to wspaniale. czy ktos wie jak
                      > zdobyc nagranie TEJ adaptacji?
                      >
                      > zalozycielu watku,
                      > wiem, ze odzywam sie nie na temat. daruj mi to, przynajmniej przez chwile.

no moze i do tego dojdzie,ale to na razie musi pojsc do lamusa,gdyz my mamy
                      powazny remont domu,plus dzieciary,ktore ciagle jeszcze na nas wisza,choc juz
                      nie powinny tak bardzo absorbowac:))
      • kokosz_the_great Re: plujcie, sobie, plujcie 01.06.05, 23:43
        o jakich sukcesach mowisz, szlachetny adwersarzu?
    • markv501 Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 01:41
      no dobrze wylicze osiagniecia osobiste GBW;
      -studentem historii w Yale byl slabym,
      - studentem w harverdzie byl niezlym
      obie uczelnie sa w swiatowej czolowce, ( bede zlosliwy: a kto slyszal w swiecie
      o waszych uczelniach)
      - sluzba w lotnictwie, ponad 2000tys godzin przelatanych i pewnie drugie tyle
      nad ksiazkami, stopien oficerski w lotnictwie jest rownowazny dyplomowi
      inzyniera,
      praca we wlasnej kompanii wydobywczej- myslisz ze to latwo - to jedz do
      Teksasu lub Iraku w sierpniu i popracuj przez jeden dzien przy wierceniach, przy
      okazji musial posiasc robocza wiedze geologa i inzyniera,
      wspolwlasciciel klubu basebalowego, czyli musial miec umiejetnosc wsolpracowania
      z primadonnami sportu, wyobraz sobie ze jestes dyrektorem Legii, swoje musisz
      znac,
      dwukrotnie wybrany na gubernatora, kraju wiekszego niz Francja, z wiodacym
      przemyslem i nauka, pod wzgledem osiagniec (gospod. nauki, medycyny itd)
      Teksas ustepuje tylko dwukrotnie
      liczniejszej Kaliforni.
      WYstarczy, a to ze zdarzaja mu sie lapsusy no to i dobrze
      pzdr
      • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 02:03
        markv501 napisał:
        > obie uczelnie sa w swiatowej czolowce, ( bede zlosliwy: a kto slyszal w swiecie
        >
        > o waszych uczelniach)

Po pierwsze, skad wiesz czy, i jesli juz, JAKIE uczelnie skonczylismy, pacanku?...
        Po drugie, Harvard, a nie harverd...

Bush jako pilot:

www.tompaine.com/feature.cfm/ID/3671

Bush jako student - srednia "C" (czytaj matolek) , jak na ta uczelnie -
        niedopuszczalnie niska... :-((
      • ghotir Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 02:05
        markv501 napisał: 'no dobrze wylicze osiagniecia osobiste GBW'
        -------------
        (1) dostal sie na te uczelnie ze wzgledu na fundusze i powiazania tatusia; nawet
        cnn zwrocila uwage ze wyniki wstepnych testow nie kwalifikowaly go do programow
        na uniwerkach nizszego kalibru.
        (2) nie wiemy ile godzin krzaczek przelatal kiedy chronil sie przed wietnamem w
        gwardii narodowej (do ktorej dostal sie po znajomosciach ojca) bo cos dziwnego
        dzieje sie z 'records' jego sluzby.
        (3) "arbusto" to byl bankrut podpierany finansowo przez przyjaciol tatusia.
        ________

zrodla: - cnn headline news
        - Unger: house of saud, house of bush
      • ghotir Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 02:17
        markv501,

nie zwrocilem uwagi na gubernatorstwo i klub sportowy. poczytaj sobie unger lub
        wiele innych publikacji wspominanych przez forumowiczow. cnn, a nawet fox, ma
        klopoty z bronieniem Twojego bohatera. ale Ty nie; wszak forum gw polknie
        wszystko, tak Ci sie wydaje. well, niekoniecznie.

co myslisz o obronie jakiejs mniej kontrowersyjnej postaci z tego kregu, np
        rumsfeld lub rice? chetnie poczytam.

• i-love-2-bike Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 02:45
        markv501 napisał:

> no dobrze wylicze osiagniecia osobiste GBW;
        > -studentem historii w Yale byl slabym,
        > - studentem w harverdzie byl niezlym
        > obie uczelnie sa w swiatowej czolowce, ( bede zlosliwy: a kto slyszal w swiecie
        >
        > o waszych uczelniach)
        > - sluzba w lotnictwie, ponad 2000tys godzin przelatanych i pewnie drugie tyle
        > nad ksiazkami, stopien oficerski w lotnictwie jest rownowazny dyplomowi
        > inzyniera,
        > praca we wlasnej kompanii wydobywczej- myslisz ze to latwo - to jedz do
        > Teksasu lub Iraku w sierpniu i popracuj przez jeden dzien przy wierceniach, prz
        > y
        > okazji musial posiasc robocza wiedze geologa i inzyniera,
        > wspolwlasciciel klubu basebalowego, czyli musial miec umiejetnosc wsolpracowani
        > a
        > z primadonnami sportu, wyobraz sobie ze jestes dyrektorem Legii, swoje musisz
        > znac,
        > dwukrotnie wybrany na gubernatora, kraju wiekszego niz Francja, z wiodacym
        > przemyslem i nauka, pod wzgledem osiagniec (gospod. nauki, medycyny itd)
        > Teksas ustepuje tylko dwukrotnie
        > liczniejszej Kaliforni.
        > WYstarczy, a to ze zdarzaja mu sie lapsusy no to i dobrze
        > pzdr

moze dodamy pare slow o Yale i Harvard. jesli wiesz na te uczelnie dostac sie
        mozesz bez problemow,jesli albo twoi rodzice tam uczeszczali,albo donujesz dobre
        pieniadze,wiec nie kpij z ludzi. nasz buszyk z takimi SAT nie dostalby sie do
        comunity college,wiec tatunio mu juz tam posmarowal dobrze wejscie. a co do
        innych uczelni na swiecie to bez przesady kazde panstwo ma swoje cherubinki,ale
        polskie uczelnie nie maja sie czego wstydzic,chodzi jedynie o pieniadze, a tu
        rownac sie nie mozemy.
        • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 02:50
          i-love-2-bike napisała:
          > moze dodamy pare slow o Yale i Harvard. jesli wiesz na te uczelnie dostac sie
          > mozesz bez problemow,jesli albo twoi rodzice tam uczeszczali,albo donujesz dobr
          > e pieniadze,

albo, jesli jestes naprade swietna "naukowo"...
          • i-love-2-bike Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 02:53

> > moze dodamy pare slow o Yale i Harvard. jesli wiesz na te uczelnie dostac
            > sie
            > > mozesz bez problemow,jesli albo twoi rodzice tam uczeszczali,albo donujes
            > z dobr
            > > e pieniadze,
            >
            > albo, jesli jestes naprade swietna "naukowo"...

no nie zartuj z takim SAT,ja wyciagnelam wiecej:))
            ponizej 1500 lub z dobra metryka ,lepiej nie startuj:))
            • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:00
              nie zartuje, przecie nie malpke-busha mialem na mysli, mowilem o znajomych...
              • i-love-2-bike Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:03

> nie zartuje, przecie nie malpke-busha mialem na mysli, mowilem o znajomych...

ja tez, w koncu mam dzieciary i je wale po glowie,az wywale co chce:))
                temat jest mi znany,a selekcja w tych top notch uczelniach jest szalona,ale nie
                jest niemozliwe sie tam dostac,ale nie z takimi wynikami,do tego potrzebny tatus
                ze szmalczykiem:))
      • kokosz_the_great jeszcze jedno wazne osiagniecie baby-busha... 02.06.05, 22:18

www.cuttingedge.org/bushflag.jpg

• ghotir Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 02:20
      dzieki, kokosz. wszak czas na to aby nasze forum troche 'odbrazowilo' krzaczka.
      jak ten watek utrzyma sie do konca naprawy mojego starego pc (jakis tydzien) to
      podesle Wam troche dodatkowych perelek.
      • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 02:42
        ne ma problema... ;-))
    • i-love-2-bike Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 02:51
      tu pare innych,sciagnelam od schlagbauma:))
      www.dubyasays.com/
      • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:06
        a tu kilka kreskowek: :-))

www.guardian.co.uk/cartoons/stevebell/0,7371,519655,00.html
        www.guardian.co.uk/cartoons/stevebell/0,7371,554047,00.html

www.guardian.co.uk/cartoons/stevebell/0,7371,739552,00.html

image.guardian.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/steve_bell/2004/07/23/bell23.jpg

www.guardian.co.uk/cartoons/stevebell/0,7371,1206887,00.html

image.guardian.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/steve_bell/2004/05/06/bell512.jpg

image.guardian.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2002/06/26/BELL.jpg

• i-love-2-bike Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:09
          :)))
          oj kokosz ty tego czerwonego guardian czytasz,to zupelna gadzinowka:))
          • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:28
            kto powiedzial, ze czytam, ja tylko ogladam obrazki... :-((( (zaczerwieniony)
            • i-love-2-bike Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:32

> kto powiedzial, ze czytam, ja tylko ogladam obrazki... :-((( (zaczerwieniony)

he,he czyli czytasz gazetki po amerykansku,jak dilbert:)))
              • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:46
                Tak na powanie :-)), czytam zarowno z prawa jak i lewa... Zawsze warto wiedziec,
                co wrog pisze... ;-)) Dlatego zachodze rowniez na gazetki iSSraHella. Jak
                widzisz, zatem, mam pelne spektrum!
    • abe_ltd Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:41
      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      WHen he goes I'll miss him as much as I now miss Jojo.
      • i-love-2-bike Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:46
        abe_ltd napisała:

> :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        > WHen he goes I'll miss him as much as I now miss Jojo.

e nie on nie pojdzie,ja go uwielbiam:))) a jojo widzisz sama do czego prowadzi
        krzyczenie na wrazliwych mezczyzn,chyba wsiade w autobus i zaczne go po central
        parku szukac z wywieszka:)) to cholera zajeczy tchorz,tak przepasc:))
        • abe_ltd Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:49
          JOJO WROC!!!! Tak sobie masz na plecach i na piersi napisac czerwonymi
          literami, i w pokutniczy worek sie odziac, Ty okrutnico! ;)
          • i-love-2-bike Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:52
            abe_ltd napisała:

> JOJO WROC!!!! Tak sobie masz na plecach i na piersi napisac czerwonymi
            > literami, i w pokutniczy worek sie odziac, Ty okrutnico! ;)

juz od malego jestem okrutna dla rodu meskiego,no coz Bog wiedzial co robi i
            takie moje ziemskie zadanie,prac te plec dopoki nie splacze sie i nie
            wygrzecznieje:)))

• kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 03:53
            podobno mam ladny charakter pisma, w razie czego - sluze raczka... ;-))
            • i-love-2-bike Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 04:01

> podobno mam ladny charakter pisma, w razie czego - sluze raczka... ;-))

e tam wydrukuje sobie,DUZYMI LITERAMI,bo jojo moze jeszcze byc zazdrosny,wiesz
              jak to z chlopami:)))
              no czas na relax.pozdr i trzymajcie sie dzielnie chlopaki i dziewuchy:))
              • bam_buko Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 04:07
              • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 04:09
                i-love-2-bike napisała:
                > e tam wydrukuje sobie,DUZYMI LITERAMI,bo jojo moze jeszcze byc zazdrosny...

Zawsze mozemy isc na kompromis: ja pisze z przodu, Ty drukujesz na plecach?...
                ;-))))))))))))))))))))))
              • bam_buko Dziewczyny co z Wami ??? 02.06.05, 04:09
                placze,poszukiwania jakiegos zaginionego co jest grane??
                • abe_ltd Re: Dziewczyny co z Wami ??? 02.06.05, 04:22
                  No rzeczywiscie... Jojo do dzentelmenow nie nalezal. Widocznie ten jego macho
                  magnetizm jest nie do odparcia ;o)
              • abe_ltd Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 04:12
                No to brykaj do tego Central Parku. Nie wierz Kokoszowi bo jak stare przyslowie
                mowi 'nabazgrze jak kura pazurem' jak to kokosz.
                • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 04:20
                  nieptom przez caly semestr kaligrafie (techniczne pismo maszynowe) wyrabial,
                  abym teraz bazgrolil!!! Widze, Abe, ze nie znasz KOKOSZa?... ;-(((

www.kajko-kokosz.pl/kik7D.jpg

Ten z prawej strony to KOKOSZ! :-DDDDD
                  • abe_ltd Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 04:24
                    Ale z Ciebie przystojniak, Kokosz! Yummy tummy ;oDDD
                    • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 04:30
                      "prawdziwa mencizna" nie powinna byc piekna... ;-)))))
                      • i-love-2-bike Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 23:46

> "prawdziwa mencizna" nie powinna byc piekna... ;-)))))

co fakt to fakt,po co chlopu uroda,nie do tego zostal stworzony:))) a ty sie tak
                        nie zglaszaj na ochotnika na te wspisy,widac,ze studiowales na wydziale ,gdzie
                        permanentny brak dziewuch zrobil swoje nieodwracalne szkody:)))
                        swego czasu ja z grupka dziewczyn po wyszykowaniu sie odpowiednim wpadalysmy na
                        wyklady do polibudy i na uw,na wydzialy "meskie",ale mialysmy kino, co za
                        eksponaty mundre he,he. nawet mialysmy pytania do wykladowcy tez mundre. oj to
                        se ne vrati:)))
                        • bam_buko Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 23:53
                          i-love-2-bike napisała:

> kokosz_the_great napisała:
                          >
                          > > "prawdziwa mencizna" nie powinna byc piekna... ;-)))))
                          >
                          > co fakt to fakt,po co chlopu uroda,nie do tego zostal stworzony:))) a ty sie
                          ta
                          > k
                          > nie zglaszaj na ochotnika na te wspisy,widac,ze studiowales na wydziale ,gdzie
                          > permanentny brak dziewuch zrobil swoje nieodwracalne szkody:)))
                          > swego czasu ja z grupka dziewczyn po wyszykowaniu sie odpowiednim wpadalysmy
                          na
                          > wyklady do polibudy i na uw,na wydzialy "meskie",ale mialysmy kino, co za
                          > eksponaty mundre he,he. nawet mialysmy pytania do wykladowcy tez mundre. oj to
                          > se ne vrati:)))

eeeee tam przesadzasz jak zwykle
                          ale.........jesli jest w tym 5% prawdy to moze kokosz chce nadrobic te
                          zaleglosci-nie zawal sprawy rachelka po raz drugi
                          • i-love-2-bike Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 02.06.05, 23:54
                            bam_buko napisał:

> eeeee tam przesadzasz jak zwykle
                            > ale.........jesli jest w tym 5% prawdy to moze kokosz chce nadrobic te
                            > zaleglosci-nie zawal sprawy rachelka po raz drugi

no nie wiem,teraz jestem wprawna w biegach a to tylko dla wytrwalych i to w
                            kondycji:)))
                            • sempiasty cyklistko zawiodłaś mnie 03.06.05, 00:09
                              czytam z ciekawości ten wątek
                              i co tam mamy:
                              forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=50&w=24639939&a=24652334&rep=1
                              napisałaś
                              "ten chlopina ze slaska ma jakies mental problems,stad me rady:))
                              ps.mistrza i malgorzate nie wiedzialam,ale slyszalam,ze to dobry film."

moja droga każdmeu kulturalnemu człowiekowi tytuł "Mistrz i Małgorzata"
                              kojarzy się z książką a nie filmem
                              podpowiem ci: to klasyka
                              bez której nie da się zrozumieć tego świata
                              chyba, że nie lubisz Bułhakowa bo to Rosjanin (podobno Żyd) a do tego lekarz

• marouder No ty mnie kurka dzis raz wtory zadziwiasz 03.06.05, 00:14
                                in plus...i Mastiera i Msrgaritu czytales..hmm. tylko to twierdzenie, ze bez
                                przeczytania tego dziela trudno jest pewne rzeczy pojac, albo jest naciagane,
                                albo dziela nie zrozumiales, bo masz niejakie klopoty ze zrozumieniem swiata:))

sempiasty napisał:

> czytam z ciekawości ten wątek
                                > i co tam mamy:
                                > <a
                                href="forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=50&w=24639939&a=24652334&rep=1"
                                target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=50&w=24639939&a=24652334&rep=1</a>
                                > napisałaś
                                > "ten chlopina ze slaska ma jakies mental problems,stad me rady:))
                                > ps.mistrza i malgorzate nie wiedzialam,ale slyszalam,ze to dobry film."
                                >
                                > moja droga każdmeu kulturalnemu człowiekowi tytuł "Mistrz i Małgorzata"
                                > kojarzy się z książką a nie filmem
                                > podpowiem ci: to klasyka
                                > bez której nie da się zrozumieć tego świata
                                > chyba, że nie lubisz Bułhakowa bo to Rosjanin (podobno Żyd) a do tego lekarz
                                >
                                • i-love-2-bike Re: No ty mnie kurka dzis raz wtory zadziwiasz 03.06.05, 00:25
                                  marouder napisał:

> in plus...i Mastiera i Msrgaritu czytales..hmm. tylko to twierdzenie, ze bez
                                  > przeczytania tego dziela trudno jest pewne rzeczy pojac, albo jest naciagane,
                                  > albo dziela nie zrozumiales, bo masz niejakie klopoty ze zrozumieniem swiata:))
                                  >
                                  ten pocieszny czlowieczek bardzo chce sie zalapac na teksty,ale niezbyt mu to
                                  sie udaje,ale zawsze stara sie dolozyc mnie,zebym sie musiala poplakac,he,he.
                                  trafila kosa na kamien,bidulinka polska.
                              • bam_buko Re: cyklistko zawiodłaś mnie 03.06.05, 00:15
                                hehe nastepny zawiedziony (nawiedzony)
                                sempiasty tylko nie utop sie w jakiejs sadzawce z rozpaczy.......... hloopcze
                              • i-love-2-bike Re: cyklistko zawiodłaś mnie 03.06.05, 00:23
                                sempiasty napisał:

> czytam z ciekawości ten wątek
                                > i co tam mamy:
                                > forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=50&w=24639939&a=24652334&rep=1
                                > napisałaś
                                > "ten chlopina ze slaska ma jakies mental problems,stad me rady:))
                                > ps.mistrza i malgorzate nie wiedzialam,ale slyszalam,ze to dobry film."
                                >
                                > moja droga każdmeu kulturalnemu człowiekowi tytuł "Mistrz i Małgorzata"
                                > kojarzy się z książką a nie filmem
                                > podpowiem ci: to klasyka
                                > bez której nie da się zrozumieć tego świata
                                > chyba, że nie lubisz Bułhakowa bo to Rosjanin (podobno Żyd) a do tego lekarz

kocie ty moje znowu niewypaliles. o filmie,nie o ksiazce rozmawial gothir ze mna
                                dosc dlugo i stad ta odpowiedz. zacznij sie zalapywac na teksty,bo cos jestes
                                daleko w tyle. ksiazki rowniez nie znam,ale i nie musze slonko,ja co innego
                                czytam juz od lat,a tego co ja czytam ty z kolei nie znasz,wiec jestesmy
                                kwita.zyd,czy nie zyd nie ma znaczenia,czytam co lubie a nie co sempki mowia,ze
                                wypada,to juz daaaaawno przeszlo.
                            • bam_buko Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 03.06.05, 00:10
                              i-love-2-bike napisała:

> bam_buko napisał:
                              >
                              >
                              > > eeeee tam przesadzasz jak zwykle
                              > > ale.........jesli jest w tym 5% prawdy to moze kokosz chce nadrobic te
                              > > zaleglosci-nie zawal sprawy rachelka po raz drugi
                              >
                              > no nie wiem,teraz jestem wprawna w biegach a to tylko dla wytrwalych i to w
                              > kondycji:)))
                              >
                              >
                              chyba w maratonie "nowojorskim" nie bedziesz startowala??-jesli jednak ,to w
                              Bostonie placa lepiej
                              Ja jednak mysle ze najlepsza okazja to byla handele z jojo ale coz bylo minelo
                          • kokosz_the_great Re: ZLOTE MYSLI SLONKA TEKSASU!!! 03.06.05, 02:36
                            bam_buko napisał:
                            > ale.........jesli jest w tym 5% prawdy to moze kokosz chce nadrobic te
                            > zaleglosci...

:-)))))))))))))))

Nie, aby nadrobic zaleglosci, ale zeby... nie wyjsc z WPRAWY.... ;-)))))
    • bam_buko jojo siedzi za szwindele w handele 02.06.05, 04:18
      wczoraj doszlismy abe do takiej konkluzji wiec jaki sens latac po Central Parku
      z wywieszonum jezykiem??
      Lepiej juz usiasc w Rockefeller C. i napic sie dobrej kawy(na lodowisku) lub w
      wypadku rachelki wpasc do katedry naprzeciw na ...rozaniec
      • abe_ltd Re: jojo siedzi za szwindele w handele 02.06.05, 04:25
        Rachelka na rozaniec??!?! Ciesz sie ze juz poszla spac bo by ci dala popalic za
        to kolko rozancowe!
      • kokosz_the_great Re: jojo siedzi za szwindele w handele 02.06.05, 04:33
        albo... pamietasz ten numer z chasydem, ktory sie "selfbombed" w swoim
        samochodzie na Brooklinie?.... :-))
    • marouder Wizjoner,czyli widzialem swego czasu zdjecie 03.06.05, 00:23
      pana Busza obserwujacego przez lornetke manewry wojskowe...ba, kiedy pan
      prezident zapomnial byl zdjac ochraniaczy z okularow lornetki i takim go
      uchwycil fotoreporter:)

> "Too many good docs are getting out of the business. Too many OB/GYN's aren't
      > able to practice their love with women all across the country."
      >
      > "The vast majority of our imports come from outside the country."
      >
      > "We're going to have the best educated AMERICAN people in the world."
      >
      >
      > www.peacecandy.com/gwbush/quotes.html
      >
      > oraz:
      >
      > www.peacecandy.com/gwbush/dishonestdubya/
      • kokosz_the_great Re: Wizjoner,czyli widzialem swego czasu zdjecie 03.06.05, 02:28
        No coz, jesli jest sie... "bozym poslancem"

politicalhumor.about.com/library/graphics/bush_halo.jpg

wowczas widzi sie wszystko, nawet przez "specjalna" lornetke... :-)))))))))))))

www.anvari.org/db/fun/Political/Bush_Binoculars.jpg

• marouder A mowilem kurna, nie zostawiajcie 03.06.05, 02:45
          w potrzebie alkoholika, bo mu sie pojebie!!(autentyczny pan Jezus, ale w Biblii
          apokryficznej:((

> No coz, jesli jest sie... "bozym poslancem"
          >
          > politicalhumor.about.com/library/graphics/bush_halo.jpg
          >
          >
          > wowczas widzi sie wszystko, nawet przez "specjalna" lornetke... :-)))))))))))))
          >
          > www.anvari.org/db/fun/Political/Bush_Binoculars.jpg
          >
          >
          >
          • kokosz_the_great Re: A mowilem kurna, nie zostawiajcie 03.06.05, 02:52
            ehhh....., jak to mowia: bozy poslaniec - bozym poslancem, ale rubasznosc dalej
            sie go trzyma... ;-)))))

clk.about.com/?zi=1/XJ&sdn=politicalhumor&zu=http%3A%2F%2Fanon.salon.speedera.net%2Fanon.salon%2Fmedia%2F2004%2F10%2FBushUncensored.mov
            • marouder Oj, se nie zainstalowalem quick time'a 03.06.05, 02:56

> ehhh....., jak to mowia: bozy poslaniec - bozym poslancem, ale rubasznosc dalej
              > sie go trzyma... ;-)))))
              >
              > <a
              href="clk.about.com/?zi=1/XJ&sdn=politicalhumor&zu=http%3A%2F%2Fanon.salon.speedera.net%2Fanon.salon%2Fmedia%2F2004%2F10%2FBushUncensored.mov"
              target="_blank">clk.about.com/?zi=1/XJ&sdn=politicalhumor&zu=http%3A%2F%2Fanon.salon.speedera.net%2Fanon.salon%2Fmedia%2F2004%2F10%2FBushUncensored.mov</a>
              • kokosz_the_great to na co jeszcze czekasz?... INSTALUJ!!! :-)) 03.06.05, 02:58

• marouder Ktos to juz przede mna mowil na FS 03.06.05, 03:35
                  ale kurcze to prawda, dajta sie alkoholikowi napic, bo na kacu obudzi sie
                  nawiedzony moze nastepny Jurek Debilju:)

>
                  >
                  >
                  • marouder Quick t se Loczywiscie zayntaloweem:)Jusz 03.06.05, 03:37
                    marouder napisał:

> ale kurcze to prawda, dajta sie alkoholikowi napic, bo na kacu obudzi sie
                    > nawiedzony moze nastepny Jurek Debilju:)
                    >
                    > kokosz_the_great napisała:
                    >
                    > >
                    > >
                    > >
        • bam_buko Re: Wizjoner,czyli widzialem swego czasu zdjecie 03.06.05, 02:48

> No coz, jesli jest sie... "bozym poslancem"
          >
          > politicalhumor.about.com/library/graphics/bush_halo.jpg
          >
          >
          > wowczas widzi sie wszystko, nawet przez "specjalna" lornetke... :-
          )))))))))))))
          >
          > www.anvari.org/db/fun/Political/Bush_Binoculars.jpg
          >
          >
          > co jest kokosz z tymi zdjeciami -znow tylko pierwsze sie otwiera
          to z lornetka juz widzialem wczesniej-mysle jednak qr.a ze to fotomontaz
          dablju nie jest az taki idiot,to prezydent najpotezniejszego panstwa na
          swiecie!!! to nasze slonce Texasu ktore
          " nigdy nie zagasnie
          a kto zdrowia......

• kokosz_the_great Re: Wizjoner,czyli widzialem swego czasu zdjecie 03.06.05, 02:55
            bam_buko napisał:
            > co jest kokosz z tymi zdjeciami -znow tylko pierwsze sie otwiera...

Przeladuj i jeszcze raz sprobuj!!!

Co do autentycznosci zdjecia... Jest orginalne, nie ma co do tego zadnej
            watpliwosci... Tak samo jak w tym przypadku... :-(((

graphics2.snopes.com/photos/graphics/bushbook.jpg

On przed kamerami dostaje malpiego rozumu... :-((
    • kokosz_the_great Abdullah, daj pyska, bracie! 05.06.05, 01:28

www.photogslounge.net/graphics6/bush_abdullah.jpg

• i-love-2-bike Re: Abdullah, daj pyska, bracie! 05.06.05, 03:05

>
        > www.photogslounge.net/graphics6/bush_abdullah.jpg
        >
        tia house of saudi:)))dobra ksiazeczka byla n/t
    • puls.usa SLONKA TEKSASU!!! pomalu gasnie !!! 06.06.05, 04:27
      to slonko texasu zgasnie razem z tym tlustym slonkiem synaju - soon and forever

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka