Gość: Janek IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 07:57 Jestem zrozpaczony i oburzony bezmyślnym i bandyckim napadem na niewinnych ludzi i łączę się w bólu z rodzinami ofiar. Nikt nie powinien się godzić z tym, co się stało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulina Re: Atak terorystów na Stany Zjednoczone IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 08:41 Wciąż nie mogę się otrząsnąć z szoku po tym, co zobaczyłam wczoraj w telewizji. W tym samym czasie, rok temu, przechadzałam się spokojnie ulicami Nowego Yorku, robiłam zdjęcia WTC i robiłam zakupy na Broadway''u. Nawet przez myśl by mi nie przeszło, że mogłabym znależć się wówczas w centrum tak dramatycznych wydarzeń!!!!!!! Ktokolwiek za tym stoi, nie może określać się jako człowiek. To chyba jakieś monstrum bez sumienia i wyobraźni!!!! Zginęło tysiące niewinnych ludzi tylko dlatego, że jakiś fanatyk chciał pokazać, na co go stać i przestraszyć "amerykańskiego diabła". Jeśli chciał rozpętać wojnę poszło mu to gładko. Nie chciałabym jednak, aby ten atak terroryzmu stał się początkiem III Wojny Światowej. Wiek XX był przykładem niewyobrażalnych zniszczeń i cierpienia milionów na całym świecie i to powinno się już zakończyć. W pełni solidaryzuję się z Amerykanami i potępiam to, co stało sie w Nowym Yourku i waszyngtonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika Re: Atak terorystów na Stany Zjednoczone IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 12.09.01, 09:14 ...tyle samo albo więcej Arabów gine z głodu, a nie z powodu ataków terrorystycznych - dlaczego nie solidaryzujesz się z głodnymi dziećmi! Nie powchalam takich aktów agresji, ale Stany Zjednoczone dorabieją się pozycji jaką mają kosztem innych. Garby Arabow wypchały Stany potężnym uderzeniem gospodarczym w klatę wschodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika Re: Atak terorystów na Stany Zjednoczone IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 12.09.01, 09:05 Tak wielka i skomplikowana gospodarka i występujące w niej przrażająco zawiłe zalezności ekonomiczne musiały kiedyś pobudzić do terrorystycznego działania jakichś fanatycznych zazdrośników - inteligentnych, moim zdaniem! Nie pochwalam, ale rozumie - walczyć z innowiercami i Ameryką jest raligią tych ludzi. Są wierni swoim ideom i realizuja je bardzo efektownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john doe Re: Atak terorystów na Stany Zjednoczone IP: *.*.*.* 12.09.01, 09:22 Gość portalu: Wika napisał(a): > Tak wielka i skomplikowana gospodarka i występujące w niej przrażająco zawiłe > zalezności ekonomiczne musiały kiedyś pobudzić do terrorystycznego działania > jakichś fanatycznych zazdrośników - inteligentnych, moim zdaniem! Nie > pochwalam, ale rozumie - walczyć z innowiercami i Ameryką jest raligią tych > ludzi. Są wierni swoim ideom i realizuja je bardzo efektownie! uwazaj, zeby polska nie stala sie zbyt bogata, bo komus moze przyjsc do glowy, ze to twoje dzieci sa winne jego biedy i bedzie chcial sie zemsccic. mam niedparte wrazenie, ze jestes blondynka. btw chcialbym, zeby polska byla rownie bogata jak kraje arabskie Odpowiedz Link Zgłoś