Dodaj do ulubionych

Atak terorystów na Stany Zjednoczone

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 07:57
Jestem zrozpaczony i oburzony bezmyślnym i bandyckim napadem na niewinnych
ludzi i łączę się w bólu z rodzinami ofiar. Nikt nie powinien się godzić z tym,
co się stało.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paulina Re: Atak terorystów na Stany Zjednoczone IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 08:41
      Wciąż nie mogę się otrząsnąć z szoku po tym, co zobaczyłam wczoraj w telewizji.
      W tym samym czasie, rok temu, przechadzałam się spokojnie ulicami Nowego Yorku,
      robiłam zdjęcia WTC i robiłam zakupy na Broadway''u. Nawet przez myśl by mi nie
      przeszło, że mogłabym znależć się wówczas w centrum tak dramatycznych
      wydarzeń!!!!!!! Ktokolwiek za tym stoi, nie może określać się jako człowiek. To
      chyba jakieś monstrum bez sumienia i wyobraźni!!!! Zginęło tysiące niewinnych
      ludzi tylko dlatego, że jakiś fanatyk chciał pokazać, na co go stać i
      przestraszyć "amerykańskiego diabła". Jeśli chciał rozpętać wojnę poszło mu to
      gładko. Nie chciałabym jednak, aby ten atak terroryzmu stał się początkiem III
      Wojny Światowej. Wiek XX był przykładem niewyobrażalnych zniszczeń i cierpienia
      milionów na całym świecie i to powinno się już zakończyć. W pełni solidaryzuję
      się z Amerykanami i potępiam to, co stało sie w Nowym Yourku i waszyngtonie.
      • Gość: Wika Re: Atak terorystów na Stany Zjednoczone IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 12.09.01, 09:14
        ...tyle samo albo więcej Arabów gine z głodu, a nie z powodu ataków
        terrorystycznych - dlaczego nie solidaryzujesz się z głodnymi dziećmi! Nie
        powchalam takich aktów agresji, ale Stany Zjednoczone dorabieją się pozycji
        jaką mają kosztem innych. Garby Arabow wypchały Stany potężnym uderzeniem
        gospodarczym w klatę wschodu!
    • Gość: Wika Re: Atak terorystów na Stany Zjednoczone IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 12.09.01, 09:05
      Tak wielka i skomplikowana gospodarka i występujące w niej przrażająco zawiłe
      zalezności ekonomiczne musiały kiedyś pobudzić do terrorystycznego działania
      jakichś fanatycznych zazdrośników - inteligentnych, moim zdaniem! Nie
      pochwalam, ale rozumie - walczyć z innowiercami i Ameryką jest raligią tych
      ludzi. Są wierni swoim ideom i realizuja je bardzo efektownie!
      • Gość: john doe Re: Atak terorystów na Stany Zjednoczone IP: *.*.*.* 12.09.01, 09:22
        Gość portalu: Wika napisał(a):

> Tak wielka i skomplikowana gospodarka i występujące w niej przrażająco zawiłe
        > zalezności ekonomiczne musiały kiedyś pobudzić do terrorystycznego działania
        > jakichś fanatycznych zazdrośników - inteligentnych, moim zdaniem! Nie
        > pochwalam, ale rozumie - walczyć z innowiercami i Ameryką jest raligią tych
        > ludzi. Są wierni swoim ideom i realizuja je bardzo efektownie!
        uwazaj, zeby polska nie stala sie zbyt bogata, bo komus moze przyjsc do glowy, ze to twoje dzieci sa winne jego biedy i bedzie chcial sie zemsccic. mam niedparte wrazenie, ze jestes blondynka.
        btw chcialbym, zeby polska byla rownie bogata jak kraje arabskie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka