Dodaj do ulubionych

Ile kul poszlo?

01.07.05, 17:11
Wczoraj na CNN (!!!) puscili newsa z palestyny i pokazali "ochranianego" przez
IDF palestynczyka, w ktorego zydzi rzucali kamieniami. facet dostal w glowe i
skonczyl w szpitalu.

mam wiec pytanie: ile kulek IDF poslal tamtym zydom? wiecej niz palestynskim
dzieciom rzucajacym kamieniami w czolgi? mniej? tyle samo? wogole?

interesuje mnie to bardzo.
Obserwuj wątek
    • antek_cukierman Wzory do naśladowania 01.07.05, 17:21
      czyli:

Byk przekroczył granicę polsko-rosyjską

Rosyjscy pogranicznicy zatrzymali polskiego byka, który nielegalnie przekroczył
      granicę. Gonił rosyjskich rywali, którzy uderzyli w konkury do krów z jego
      stada...

....Do przekraczania granicy przez zwierzęta przyzwyczaili się też
      pogranicznicy. Wiosną ubiegłego roku rosyjski ogier regularnie odwiedzał polską
      klacz ze wsi pod Baniami Mazurskimi. Niewzruszeni stałością uczuć konia
      pogranicznicy co dzień łapali go na powróz i odprowadzali na przejście
      graniczne....

miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,48726,2796791.html

• wujcio44 Re: Wzory do naśladowania 01.07.05, 17:24
        To niedopuszczalne. Federacja Rosyjska powinna uszczelnić granice infiltrowane
        przez agentów wywiadów NATO.
      • mirmilek Re: Wzory do naśladowania 01.07.05, 17:24
        rozumiem, ze dokladna liczba kul nie jest ci znana?
        • antek_cukierman Istotnie, 01.07.05, 17:32
          nie pamiętam czy kulą dostałem między łopatki czy łopatką między kule.

A w sprawie byka i ogiera co powiesz?
          • goldbaum Re: Istotnie, 01.07.05, 17:34
            antek_cukierman napisał:

> A w sprawie byka i ogiera co powiesz?

Zaloz sobie watek na ten temat, jak chcesz sie dowiedziec. Tutaj dyskutuje sie o
            czyms innym.
            • antek_cukierman A o czym innym niż o jajach 01.07.05, 17:37
              tu się dyskutuje, mości g.?
              • goldbaum Re: A o czym innym niż o jajach 01.07.05, 17:39
                jesli nie nie jestes w stanie nawet zrozumiec, o czym sie dyskutuje to po co w
                ogole zabierasz glos?

Jestes fryzjerka?
                • antek_cukierman Szanowny Gie! 01.07.05, 17:42
                  Chcę dokładnie tego samego. Byś zrozumiał, że tu się dyskutuje o bykach,
                  ogierach i jajach. "jesli nie nie jestes w stanie nawet zrozumiec, o czym sie
                  dyskutuje to po co w ogole zabierasz glos?"
                  • goldbaum spiles sie? 01.07.05, 17:50
                    Zobacz pajacu na temat watku i na pierwszy post i przestan chrzanic bo wcale nie
                    jestes smieszny. Droczysz sie jak glupawy dzieciak.
                    • antek_cukierman Popatrz, sądziłem żeś mocno naćpany panie Gie. 01.07.05, 17:55
                      A tu otarł się matołek o używkę i bredzi.
                      Zwróć uwagę na to co piszę i zauważ związek między bykami, ogierami, granicami
                      i Palestyńczykami. Oraz ilościa kul.
                      Jeśli już chcesz ćpać do rzeczy, to walnij sobie po przewodach.
                      • goldbaum zwiazku nie ma a ty jestes nacpany malolat 01.07.05, 17:58
                        spadaj lepiej i produkuj sie gdzie indziej bo tutaj tylko smecisz.
          • mirmilek Re: Istotnie, 01.07.05, 17:35
            Powiem, zebys nie rozwalal watku.
            • antek_cukierman Co to znaczy 01.07.05, 17:38
              "rozwalanie wątku"?
              Nie potrafisz się skupić na interesującym cię "meritum"?
              • mirmilek Re: Co to znaczy 01.07.05, 17:40
                nie sadzilem, ze ten fakt bedzie dla ciebie tak niewygodny...
                • antek_cukierman Jaki fakt? 01.07.05, 17:44
                  "Rozwalanie wątku"?
                  Przecież to ty w mankiet o to płaczesz, nie przymierzając jak niemowlę z
                  karmelkiem w pyszczku.
                  • mirmilek Re: Jaki fakt? 01.07.05, 17:46
                    tak, masz racje. nie podoba mi sie, ze pojawiles sie na moim watku i go
                    rozwalasz. mozesz to nazwac plakaniem w mankiet.

mnie sie natomiast wydaje, ze niewygodnym jest ci fakt, ze swiat widzi, jak w
                    palestynie traktuje sie palestynczykow.
                    • antek_cukierman Mam smoczek - podać? 01.07.05, 17:49
                      Dzidziusiu.
                      Co do twoich pianobijczych tematów - to ja osobiście mam je w dupie. Sądzę,że
                      większość tu obecnych normalnych również.
                      Uszęta do góry, wkrótce dołączy do ciebie grono miejscowych radców.
                      Owocnych obrad.
                      • mirmilek Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 17:53
                        smoczka podawac nie musisz. wystarczy, ze ten watek opuscisz.

moje tematy najwyrazniej interesuja (niepokoja/irytuja? dlaczego?) na tyle, ze
                        wchodzisz na watek i starasz sie go rozwalic. po co sam sobie przeczysz?
                        • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 17:56
                          mirmilek napisał:

> smoczka podawac nie musisz. wystarczy, ze ten watek opuscisz.
                          >
                          > moje tematy najwyrazniej interesuja (niepokoja/irytuja? dlaczego?) na tyle, ze
                          > wchodzisz na watek i starasz sie go rozwalic. po co sam sobie przeczysz?
                          >
                          >

a co antos ma robic w piekny wieczor piatkowy,liczyc kulki? obrazki jak z
                          science fiction. nasza TV pokazywala niezle jatki swoich ze swoimi,gdzie IDF
                          pralo po pyskach osadnikow,a ci nie pozostawali dluzni. aj wej co to sie
                          porobilo,gdzie ta jednosc w narodzie wybranym,antos chyba sie zeszlocha
                          wieczorem i na sorbet wpadnie do zielonej budki.
                          • mirmilek Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 17:58
                            no wlasnie dziwie sie, bo przeciez IDF podobno rasistowski nie jest, wiec (jak w
                            przypadku palestynczykow) tego rodzaju konflikty powinien rozwiazywac przy
                            pomocy ostrej amunicji.

czy mowisz o zielonej budce z pulawskiej?
                            • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 18:00
                              mirmilek napisał:

> no wlasnie dziwie sie, bo przeciez IDF podobno rasistowski nie jest, wiec (jak
                              > w
                              > przypadku palestynczykow) tego rodzaju konflikty powinien rozwiazywac przy
                              > pomocy ostrej amunicji.
                              >
                              > czy mowisz o zielonej budce z pulawskiej?
                              >
                              >

zielonych budek jest juz wiele,nie wiem gdzie nasz wybitny intelektualista
                              mieszka. a IDF jak widac strasznie rasistowski bo pral po lbach jak dawne
                              ZOMO,az mi zal pejsatych bylo tak obrywali i to na oczach swiata.
                      • jabez Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 18:27

Antos obawiam sie ze te posty przegladaja sympatyczni ludzie z GW ,
                        jutro twoja historia ukaze sie w druku , z podpisem np. red.nacz.
                        Dobrze ze sie wlaczasz ,lubie jaja .
                        Co nam pozostalo :

ja dyskutuje
                        ty dyskutujesz
                        on dyskutuje

my dyskutujemy
                        wy dyskutujecie
                        oni decyduja !
                        • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 18:32
                          jabez napisał:

>
                          > Antos obawiam sie ze te posty przegladaja sympatyczni ludzie z GW ,
                          > jutro twoja historia ukaze sie w druku , z podpisem np. red.nacz.
                          > Dobrze ze sie wlaczasz ,lubie jaja .
                          > Co nam pozostalo :
                          >
                          > ja dyskutuje
                          > ty dyskutujesz
                          > on dyskutuje
                          >
                          > my dyskutujemy
                          > wy dyskutujecie
                          > oni decyduja !
                          >

a gdzie zgubiles ono?
                          • mirmilek Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 18:33
                            ten facet to to onofob normalnie!
                            • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 18:35
                              mirmilek napisał:

> ten facet to to onofob normalnie!
                              >

a wygladal tak ladnie jak antos,nu,nu. nie ma to jak ono.
                            • jabez Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 19:33

A tak do kogo to ?

To to to co ?

Gdybym byl trzezwy to niezagladnalbym tu idioto !
                              • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 19:36
                                jabez napisał:

>
                                > A tak do kogo to ?
                                >
                                > To to to co ?
                                >
                                > Gdybym byl trzezwy to niezagladnalbym tu idioto !

niezagladalbym to jakos nie za bardzo brzmi,hmm.
                                • jabez Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 20:00

Hm , masz racje brzmi nienajlepiej , nu ale gira w gipsie , riesling
                                  stoi przed monitorem tak ze moglbym sie wyglupic .
                                  Sorry.
                                  • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 20:05
                                    jabez napisał:

>
                                    > Hm , masz racje brzmi nienajlepiej , nu ale gira w gipsie , riesling
                                    > stoi przed monitorem tak ze moglbym sie wyglupic .
                                    > Sorry.

a co ci sie stalo,wypadek przy pracy?
                                    ps. nie lubie rieslinga,u nas nie ma dobrych:)))
                          • jabez Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 19:05

nie wiem jakiej plci jestes naprawde , masz racje ono - cholera zapomnialem !
                            Moze zmylila mnie twoja "ksywa"- 2-bike .
                            Byc moze okreslisz sie jakiej plci jestes ?
                            • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 19:08
                              jabez napisał:

>
                              > nie wiem jakiej plci jestes naprawde , masz racje ono - cholera zapomnialem !
                              > Moze zmylila mnie twoja "ksywa"- 2-bike .
                              > Byc moze okreslisz sie jakiej plci jestes ?

jest jeszcze ona,ono i on podales tylko szowinistycznie ON,to ci przypomnialam o
                              innych przypadkach. jesli juz gramatyka sie tu afiszujemy to prosze poprawnie ja
                              stosowac,nie wybiorczo,wszak antos to nie byle kto kolego,hiba to rozumiesz.
                              ps. ja jestem bardzo dobrej plci,powiem,ze najlepszej
                              • jabez Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 19:22

Najwyrazniej nie rozumiemy sie , to nie bylo sowinistyczne .
                                Jestem czlowiekiem mam prawo do pomylek , tak :
                                on , ona ,ono .
                                Jezeli twierdzisz ze jestes : ONA to sie ciesze ,jestem odmiennej plci .
                                Co robisz w dzisiejszy wieczor ?

P.S. Ale Antos jest super , trzeba przyznac , nu kolega .
                                • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 19:35
                                  jabez napisał:

>
                                  > Najwyrazniej nie rozumiemy sie , to nie bylo sowinistyczne .
                                  > Jestem czlowiekiem mam prawo do pomylek , tak :
                                  > on , ona ,ono .
                                  > Jezeli twierdzisz ze jestes : ONA to sie ciesze ,jestem odmiennej plci .
                                  > Co robisz w dzisiejszy wieczor ?
                                  >
                                  >
                                  > P.S. Ale Antos jest super , trzeba przyznac , nu kolega .

wieczorem pewnie otworze buteleczke jakiegos wytrawnego ,aby uczcic zblizajace
                                  sie swieto wyzwolenia,potem lece do teatru,ale przedtem na bieg 5 km,wiec
                                  trzymaj kciuki abym doleciala do domu.
                                  ps. antos to nie moj typ,zupelnie nie moj i obawiam sie,ze z wzajemnoscia sie
                                  lubimy.on jest z tych madrych,ja z tych ktorzy doceniaja inne dziedziny poza
                                  humanistycznymi i gramatyka.
                                  • krystian71 Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 19:51
                                    o mamuniu, jakie znowu wyzwolenie , od kogo i kogo.
                                    4 lipiec? chcesz powiedziec , ze masz dlugi weekend?
                                    • antek_cukierman O której masz zachód słońca rebe Krystianie? nt 01.07.05, 19:53
                                    • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 19:58
                                      krystian71 napisała:

> o mamuniu, jakie znowu wyzwolenie , od kogo i kogo.
                                      > 4 lipiec? chcesz powiedziec , ze masz dlugi weekend?

b.b.b.b.b.b.n dlugi weekend i goracy ze mnie az skreca,ale bedziemy mieli
                                      mnostwo fireworks i innch kielbasek z hamburgerami,i znowu bede musiala dluzej
                                      cwiczyc,zeby te dobra spalic. u nas jak zwykle pracowicie,ale pare znajomych sie
                                      zwala na glowe wiec bedzie mozna o dawnych czasach poopowiadac,ale,ale juz
                                      szukam odpowiednich stroikow na polske,jak wiesz ja zawsze jestem elegancka i w
                                      motylkach jak zjezdzam,zeby widziec te oczy co sie roluja i komentarze "nie to
                                      jest zupelnie nie do przyjecia":))))
                                  • jabez Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 19:53

Bede sie modlil o to zebys doleciala .
                                    Normalnie robie codziennie 30 km na rowerze , ale nienormalnie mam
                                    noge w gipsie i nic nie moge zrobic , oprocz tego ze moge
                                    walnac sobie dwie szklanice podojnego riesling'a z lodem .
                                    To bywajmy u siebie , Ty u siebie i ja u siebie .
                                    Pozdrawiam .

• i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 19:59
                                      jabez napisał:

>
                                      > Bede sie modlil o to zebys doleciala .
                                      > Normalnie robie codziennie 30 km na rowerze , ale nienormalnie mam
                                      > noge w gipsie i nic nie moge zrobic , oprocz tego ze moge
                                      > walnac sobie dwie szklanice podojnego riesling'a z lodem .
                                      > To bywajmy u siebie , Ty u siebie i ja u siebie .
                                      > Pozdrawiam .
                                      >
                                      > 30 km to dobra trasa,ja robie zwykle 20 po malych gorkach,ale wole biegac,to
                                      lepiej wytrzasa glupie mysli:)))pozdr i cheers wieczorem.
                                      >
                                      • jabez Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 20:06

Zgadzam sie z toba , ale coz mam zrobic , TV mnie nudzi , radio takze ,
                                        przyjaciolka wyjechala , zgredzieje w tym domu .

Dzieki .
                                        • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 20:09
                                          jabez napisał:

>
                                          > Zgadzam sie z toba , ale coz mam zrobic , TV mnie nudzi , radio takze ,
                                          > przyjaciolka wyjechala , zgredzieje w tym domu .
                                          >
                                          > Dzieki .

a nie mozesz chodzic o kuli? w domu siedziec to rzeczywiscie mozna kota dostac.
                                          • jabez Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 20:14

Naturalnie , przed poludniem zrobilem male koleczko , ale tylko
                                            ze dwa kilometry , noga mnie boli jak ( tu wymysl sobie jak moze noga bolec
                                            z dwoma srubami , dokladniej kostka z dwoma srubami ).
                                            Wscieklizna to zbyt male okreslenie .
                                            Odstawilem butelke z risling'iem tak ze lepiej widze monitor .
                                            Ot ,wszystko .
                                            • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 20:19
                                              jabez napisał:

>
                                              > Naturalnie , przed poludniem zrobilem male koleczko , ale tylko
                                              > ze dwa kilometry , noga mnie boli jak ( tu wymysl sobie jak moze noga bolec
                                              > z dwoma srubami , dokladniej kostka z dwoma srubami ).
                                              > Wscieklizna to zbyt male okreslenie .
                                              > Odstawilem butelke z risling'iem tak ze lepiej widze monitor .
                                              > Ot ,wszystko .

no to wspolczuje,chociaz nigdy nie mialam nic w gipsie,ale zlamania to podla
                                              rzecz i nie mozna przyspieszac niestety gojenia. zazywaj duzo wapna i rob co ci
                                              fizjoterapeuta mowi,ci zwykle wiedza wiecej niz lekarze,to mowi tobie ktos kto
                                              co chwile ma cos naciagniete,czy nadwichniete,ale na szczescie nie zlamane.
                                              cierpliwosci i pogody ducha ci zycze.
                                              • jabez Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 20:30

Serdeczne dzieki , zostalo mi jeszcze piec tygodni i trzy dni do zdjecia
                                                gipsu .
                                                Rok pozostana srubeczki w kostce niestety nie mogli zastosowac bio-srubek ,
                                                bo zlamanie jest skomplikowane , ale za tych pare tygodni bedzie pierwszy
                                                test , ale tylko na 20% obciazenia .
                                                Zobacze co bedzie , jestem dobraj mysli .
                                                Jeszcze raz dzieki , a teraz wychodze na balkon , przestalo padac .

Moze ....do jutra !
                                                • i-love-2-bike Re: Mam smoczek - podać? 01.07.05, 20:31
                                                  jabez napisał:

>
                                                  > Serdeczne dzieki , zostalo mi jeszcze piec tygodni i trzy dni do zdjecia
                                                  > gipsu .
                                                  > Rok pozostana srubeczki w kostce niestety nie mogli zastosowac bio-srubek ,
                                                  > bo zlamanie jest skomplikowane , ale za tych pare tygodni bedzie pierwszy
                                                  > test , ale tylko na 20% obciazenia .
                                                  > Zobacze co bedzie , jestem dobraj mysli .
                                                  > Jeszcze raz dzieki , a teraz wychodze na balkon , przestalo padac .
                                                  >
                                                  > Moze ....do jutra !
                                                  >
                                                  no to goj sie i nie dawaj sie,ja tez lece:)))
        • wujcio44 Re: Wzory do naśladowania 01.07.05, 17:40
          mirmilek napisał:

> rozumiem, ze dokladna liczba kul nie jest ci znana?

Zależy od typu złamania. Jedna kula albo dwie. Trzy to już raczej za dużo.
    • samsone Re: Ile kul poszlo? 01.07.05, 17:34
      Trzego go kopniakiem do Jordanskiego szpitala nie poslano?
    • mirmilek dlaczego to pytanie jest takie wazne? 04.07.05, 15:02
      No dlatego ze:

1. jesli do zydow obrzucajacych kamieniami czlowieka bez broni sie nie strzela

2. jesli do dzieci palestynskich obrzucajacych kamieniami czolgi sie strzela

to

JA TU WIDZE PEWNA SPRZECZNOSC?

moze do tych dzieci mozna by tez nie strzelac?
      • mirmilek Re: dlaczego to pytanie jest takie wazne? 05.07.05, 12:33
        no, wy wszyscy, ktorzy tak aktywni jestescie na forum w
        podawaniu "rzeczywstych" wiadomosci z izraela. to jak bylo z tymi kulami?
      • goldbaum Sprzecznosci nie ma 05.07.05, 12:42
        bo jedne dzieci sa zydowskie a inne palestynskie.
        Sprzecznosc moze co najwyzej dotyczyc kamieni. Te rzucane przez palestynskie
        dzieci "moga zabic". Nie wiem jak jest z tymi rzucanymi przez zydowskie dzieci.
        Ten palestynski chlopak, ktorego niedawno omal nie ukamieniowano pewnie moglby
        cos na ten temat powiedziec.
        • mirmilek Re: Sprzecznosci nie ma 05.07.05, 12:56
          kamienie "zydowskie" nie byly rzucane przez dzieci, tylko przez doroslych
          ludzi. to tez roznica?
          • dana33 Re: Sprzecznosci nie ma 05.07.05, 14:19
            nu, cos ze 2 lata temu zamordowali 2 14 letnich chlopcow zydowskich na
            wycieczce, ktorzy ani nie rzucali kamieniami, ani nie strzelali. tak sobie
            poszli na dluzszy spacer. znaleziono ich w jakiejs grocie zmasakrowanych.
            zapomnieliscie o tym napisac, wiec wam przypominam. nikt ich nie obronil. tutaj
            ten bestialski israelski zoldak obronil tego araba. ale to oczywiscie nie ma
            znaczenia. nu, piszcie dalej.
            • goldbaum Re: Sprzecznosci nie ma 05.07.05, 14:26
              I bardzo ladnie, ze obronil - gdy byl juz niemal martwy i to w poblizu
              pracujacych kamer! Nikt tego nie ma zamiaru kwestinowac.

Ale...
              Czy to nie ty przypadkiem koszerna rozpisywalas sie tu ostatnio rozwlekle, ze
              wasza mlodziez i zydzi w ogole NIGDY ale PRZENIGDY nie rzuciliby sie na
              bezbronnego czlowieka z zamiarem zatluczenia go?
              Wy przeciez jestescie ponoc calkiem inni niz ta "dzicz"?
            • mirmilek Re: Sprzecznosci nie ma 05.07.05, 16:18
              > nu, cos ze 2 lata temu zamordowali 2 14 letnich chlopcow zydowskich na
              > wycieczce, ktorzy ani nie rzucali kamieniami, ani nie strzelali.

danus, nie raz i nie dwa syjonisci trzasneli palestynskie dzieci. jedyna
              roznica miedzy wami jest taka, ze wy zabiliscie wiecej dzici palestynskich.

> ten bestialski israelski zoldak obronil tego araba. ale to oczywiscie nie ma
              > znaczenia.

owszem obronil, tak samo jak obronil czolg, w ktory dzieci palestynskie rzucaly
              kamieniami.

pojawia sie jednak pytanie: skoro do obrony czlowieka (z natury rzeczy bardziej
              narazonego na zniszczenie niz czolg) nie uzywa sie ostrej amunicji, to dlaczego
              do obrony czolgu (z natury rzeczy mniej narazonego na zniszczenie niz czlowiek)
              ostrej amunicji sie uzywa?

to bylo zasadnicze pytanie, na ktore nie odpowiedzialas. to ze palestynczycy
              zabijaja syjonistow nie ma tu nic do rzeczy. ja stawiam odwazna teze, ze IDF
              chetniej strzela do palestynczykow niz do zydow.
              • mirmilek dana. zajmij sie tym watkiem, jak cie morel znudzi 06.07.05, 14:20

• marcus_crassus zadnej. trzymja na bandytow z hamasu 05.07.05, 14:21
      tyle samo zreszta pajacu ile poszlo kul z broni policjantow palestynskich w akcjach zwalczania bandytow z hamasu...

to-to wsiowe talatajstwo sie jeszcze odzywa...
      • goldbaum dobry argument mareczku 05.07.05, 14:28
        Nie wiem tylko, czy naszym syjonistom spodoba sie, ze postawiles znak rownosci
        miedzy zle zorganizowana, zinfiltrowana przez terrorystow i amatorska policja
        palestynska i izraelskim wojskiem.

Mnie takie porownaie sie podoba :-)
        • marcus_crassus mi tez 05.07.05, 14:54
          szczegolnie ze dopina sie o kule ten kto zawsze wyl o przemocy...

akurat czasu nie mam z byle oferma z forum dyskutowac - ale dyskusje filozoficzne zazwyczaj przy braku zrozumienia roznicy miedzy bandyta a policjantem konczy prosty argument - kto ma wiekszego kalacha :)

tak wiec darujmy sobie bezsensowne 500 wypowiedzi i dojdzmy od razu do samego konca.

wiekszego kalacha - co wywoluje placz twoj i mirmilka - ma IDF.

i to caly faktyczny sens tego problemu.

i takiego wala ofermo.
          • wojcd do Ułomnego 05.07.05, 15:02
            marcus_crassus napisał:

> prosty argument - kto ma wiekszego kalacha :)
            >
            > tak wiec darujmy sobie bezsensowne 500 wypowiedzi i dojdzmy od razu do samego
            konca.
            ................
            >
            > i to caly faktyczny sens tego problemu.
            • marcus_crassus douczyles sie juz o umowie spolecznej glupku? 05.07.05, 15:05
              twoje braki w wiedzy ci nie przeszkadzaja jak widze w dobrym humorze??
              nie przejmuj sie. kazdy idiota tak ma :)
              • goldbaum to ta umowa, gdzie jak ma sie "wiekszego kalacha"? 05.07.05, 15:11
                to sie jest `"gosciuwa" i wszystko wolno?
              • wojcd Ułomny idź na randkę, Tyś nienormalny/nt 05.07.05, 15:12
          • goldbaum Re: mi tez 05.07.05, 15:10
            marcus_crassus napisał:

> ale dyskusje filozoficzne zazwyczaj przy braku zrozumienia roznicy miedzy
            > bandyta a policjantem konczy prosty argument - kto ma wiekszego kalacha :)

Dziekujemy mareczku za niezwykle kwalyfikowana wypowiedz - godna mecenasa
            gugiela, tworcy portlu Eurozygac.org :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka