i-love-2-bike 05.07.05, 02:19 widze kobitki zescie sie za nieboraka wziely nie na zarty,czuje,ze musze troche felusiaka obronic. sio do domow i dajta chlopu odetchnac na dzien:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jennifer5 Re: dzien ochrony felusiaka 05.07.05, 02:29 i-love-2-bike napisała: > widze kobitki zescie sie za nieboraka wziely nie na zarty,czuje,ze musze > troche felusiaka obronic. sio do domow i dajta chlopu odetchnac na dzien:)) jego trzeba chronic caly rok, to tak jak baaaardzo unikalny eksponad w kolekcji, trzeba zamknac pod kluczem, odizolowac i nigdy klatki nie otwierac Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dzien ochrony felusiaka 05.07.05, 02:33 jennifer5 napisała: > i-love-2-bike napisała: > > > widze kobitki zescie sie za nieboraka wziely nie na zarty,czuje,ze musze > > troche felusiaka obronic. sio do domow i dajta chlopu odetchnac na dzien: > )) > > jego trzeba chronic caly rok, to tak jak baaaardzo unikalny eksponad w > kolekcji, trzeba zamknac pod kluczem, odizolowac i nigdy klatki nie otwierac ale tu jest paru takich wiec musicie poluzowac,bo felusiak nie da rady tym ciaglym tyradom sprostac. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd no cóż, on jest ładny chłopiec 05.07.05, 02:36 i musi cierpieć, nie ma to tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no cóż, on jest ładny chłopiec 05.07.05, 02:38 wojcd napisał: > i musi cierpieć, nie ma to tamto. oj wojtusiu,ale tu sami pikni piszoM,ze o sobie przez wrodzona skromnosc nie wspomne. ale czasami wszyscy nalatuja na jednego i wtedy ja sie wlaczam dla draki,zeby troche odciagnac uwage:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: no cóż, on jest ładny chłopiec 05.07.05, 02:42 i-love-2-bike napisała: > oj wojtusiu,ale tu sami pikni piszoM,ze o sobie przez wrodzona skromnosc nie > wspomne. ale czasami wszyscy nalatuja na jednego i wtedy ja sie wlaczam dla > draki,zeby troche odciagnac uwage:))) __________________________________________________ No dobrze, ale może on masochista i wtedy trzeba "dociagnac uwage". Może go o to zapytamy? Ja się trochę boję. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no cóż, on jest ładny chłopiec 05.07.05, 02:44 wojcd napisał: > i-love-2-bike napisała: > > oj wojtusiu,ale tu sami pikni piszoM,ze o sobie przez wrodzona skromnosc > nie > > wspomne. ale czasami wszyscy nalatuja na jednego i wtedy ja sie wlaczam d > la > > draki,zeby troche odciagnac uwage:))) > __________________________________________________ > No dobrze, ale może on masochista > i wtedy trzeba "dociagnac uwage". > > Może go o to zapytamy? > Ja się trochę boję. hle,hle ja sie spytac moge,tak czy tak mna juz niejednego straszyles tu na forum. och te chlopy,musimy chyba na tandem marianna-krasula poczekac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Prac, bic, kopac, siniakow nie zalowac 05.07.05, 02:41 moze sie czegos nauczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Prac, bic, kopac, siniakow nie zalowac 05.07.05, 02:43 abe_ltd napisała: > moze sie czegos nauczy ;) o rany,ale ty zadziorna kobitka dzisiaj,pieprzone feminazi,nic tylko bys te plec silniejsza walila. nie wiesz,ze ich coraz mniej i pod ochrona juz niedlugo beda. zobaczysz jeszcze pozalujesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: pytanie do Felusiaka 05.07.05, 02:45 wojcd napisał: > Powiedz czy nas lubisz? ja mialam pytac. te felusiak,czegos sie zaszyl podchodz no do plota jak i ja podchodze. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Felusiak odezwij się 05.07.05, 03:15 Twoje 5 minut mija. Pojawił się inny i już Panie o Tobie nie myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Felusiak odezwij się 05.07.05, 03:16 wojcd napisał: > Twoje 5 minut mija. > Pojawił się inny i już Panie o Tobie nie myślą. no wojtku zycie ma swoje prawa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Felusiak odezwij się 05.07.05, 04:15 dajcie mnie sie na fajerweki poptrzec sie do cholery. quatro de julio jest dzisiaj. swieto. ameryka urodziny obchodzi. szczelajo jak cholera. ale nic mnom sie nie przejmujcie ja sie nie obrazam i nie gniewam, ja prosze was nawet pod woda oddycham. taki ze mnie jest eksponaD jak yenypher napisala. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Felusiak odezwij się 05.07.05, 07:43 felusiak1 napisała: > dajcie mnie sie na fajerweki poptrzec sie do cholery. quatro de julio jest > dzisiaj. swieto. ameryka urodziny obchodzi. szczelajo jak cholera. > ale nic mnom sie nie przejmujcie ja sie nie obrazam i nie gniewam, ja prosze wa > s > nawet pod woda oddycham. taki ze mnie jest eksponaD jak yenypher napisala. dokladnie tak jest, przynajmniej raz sie zgadzamy chociaz ja niedalabym ci tej duzej literki, na to trzeba zasluzyc, piesku. Odpowiedz Link Zgłoś