Dodaj do ulubionych

o naszym mirmilku

09.07.05, 18:56
niedawno, wczoraj czy przedwczoraj zaperzal sie strasznie, ze on na arabii
nie protestowal przeciwko mojemu pisaniu artykulow z israela.... nu, dowiode
mu to, jak tylko dostane z arabii te watki.

natomiast dzisiaj, wlasciwie jakies 20 minut temu zauwazylam, jak nasz
mirmilcio protestuje przeciwko mojemu pisaniu na forum moderacja...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=26188018&v=2&s=0

spodobalo mi sie to z dwoch powodow:
po pierwsze, mirmilek robi mi bezplatna reklame na forum, na ktorym mnie nie
znaja
po drugie, mirmilek pokazuje jaki jest "obiektywny", piszac tylko i wylacznie
o mnie. swoich kolesiow wygodnie zapomnial. ale jak wiecie, ja nie z tych, co
sie daja, wiec w pare minut znalazlam pare perelek pisanych do mnie lub do
innych zydow i zamiescilam tam moja odpowiedz:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=26188018&a=26240297

chce po prostu podetknac tutaj wszystkim, ze mirmilek jest manipulantem i
klamca, co wyraznie widac, bedac absolutnie wybiorczym, z duzego w.

a oprocz tego...... pamietacie byla kiedys za czasow polski komunistycznej
taka gazetka pt "przyjaciolka".... tam pisaly rozne panie ktore mialy rozne
watpliwosci zyciowe.... byly tam np takie pytania:
droga przyjaciolko, jak stas mnie widzi na ulicy, to spluwa i przechodzi na
druga strone. kochana pryjaciolko, czy stas mnie kocha?

ja juz nie musze pytac.... ja wiem na 100% ze mirmilek mnie kocha....
geeez, am I surprised!!!!!
Obserwuj wątek
    • wojcd Dano bez obrazy 09.07.05, 18:58
      Nie przeczytałem całego Twojego postu wprowadzającego
      i jestem przekonany, że Mirmilek ma rację.
      A wiesz dlaczego?

Bo wiem jak oboje pojmujecie przyzwoitość.
      • dana33 Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 19:02
        alez wojtus, na ciebie sie obrazac? to tak jakbym sie obrazala na pieciolatka,
        bo mi powiedzial glupia... ja ciebie przeciez nie biore na serio, wojtus....
        tys jeszcze nie wydoroslal.....
        • wojcd Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 19:06
          Dano
          z wielkim żalem stwierdzam.
          Dialog polsko-żydowski to mrzonka.

Wielka szkoda.
          • dana33 Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 19:57
            o nie, wojtusiu, dialog polsko-zydowski to nie mrzonka, jakby nie bylo, mam
            mase przyjaciol nie zydow i nasz dialog jest pierwsza klasa. ty farsztejst,
            dialog wojtus-dana jest mrzonka. c'est tout.
            • wojcd Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:00
              Chciałbym się mylić.
            • manny_ramirez Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:01
              dialog Dana-Wojtus to tak jak ta synteza chrzescijansko-mulumanska. All in the
              realm of the myth or Wojtusia's mind:)
              • mirmilek Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:07
                kto tam jest chrzescijaninem/chrzescijanka?
                • manny_ramirez dzieki mirmilku 09.07.05, 20:10
                  czyli wiemy juz jak zaszufladkowac Wojtusia. To byl bardzo mily gest z Twojej
                  strony;)
                  • mirmilek Re: dzieki mirmilku 09.07.05, 20:12
                    jaki gest? zadalem ci pytnie. mozesz na nie odpowiedziec?
                    • manny_ramirez Re: dzieki mirmilku 09.07.05, 20:14
                      odpowiedziales sam zadajac to pytanie. Dana jest Zydowka a kim Wojtus jasno
                      stwierdziles Ty;)
                      • mirmilek Re: dzieki mirmilku 09.07.05, 20:17
                        nie pytam sie, kto jest zydem/zydowka, tylko kto jest
                        chrzescijaninem/chrzescijanka. czy to takie trudne pytanie?
                        • manny_ramirez Re: dzieki mirmilku 09.07.05, 20:20
                          wiesz mirmil, zanim ktos sie wezmie za manipulacje najpierw powinien umiec
                          myslec. Zawiodlem sie troche, dotychczas myslalem ze mimo pogladow
                          Twoje "procesy" sa calkiem do rzeczy. No ale tak sie dac wpaprac tak
                          postawionym pytaniem w tamtej sytuacji... No coz rece opadaja:(((
                          • mirmilek Re: dzieki mirmilku 09.07.05, 20:21
                            znow nie odpowiedziales na pytanie.
                            • manny_ramirez Re: dzieki mirmilku 09.07.05, 20:24
                              oczywiscie ze nie, to by byla strata czasu, Ty odpowiedziales juz wystarczajaco
                              dosadnie
                              • mirmilek Re: dzieki mirmilku 09.07.05, 20:27
                                hmmm manius, zaczynam podejrzewac, ze nie jestes w stanie odpowiedziec na to
                                proste pytanie i zwyczajnie mydlisz mi oczy na ktoryms tam poscie z rzedu...

co w tym pytaniu jest tak trudnego, ze nie mozesz na nie udzielic odpwiedzi?
                                • manny_ramirez Re: dzieki mirmilku 09.07.05, 20:29
                                  marmilku koniec dyskusji

gdybys byl na poziomie to juz pare postow temu przyznalbys ze pokawiles sprawe
                                  pierwszoklasowo

Czyzby strach przed nie dostaniem jekiej renumeracji pienieznej Ciebie
                                  powstrzymywal?

bo mam nadzieje ze nie brak honoru
                                  • mirmilek dlaczego uciekasz? 09.07.05, 20:31

przeciez zadalem zupelnie proste pytanie. prosze o zupelnie prosta odpowiedz.
                                    bez unikow.
                                    • esterka_cichodajka Bo się zaplątał! 09.07.05, 21:22
                                      • mirmilek na amen :D N/T 09.07.05, 21:29

• dana33 Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:11
                  wojtus chrzescijanin, ja jako azjatka spelniam dwie role: muzulmanki i zydowki.
                  rowniez role dokopujacego...

denerwujesz sie, jak widze, mirmil.... nieciekawie wygladasz ostatnio,
                  manipulancie...
                  • manny_ramirez nie Dano 09.07.05, 20:13
                    mirmil dal jednoznacznie do zrozumienia kogo z Was dwoch ma za muzulmanow. Nie
                    nie bylas to Ty:) A swiadectwo od swoich to jest swiadectwo najlepsze nie
                    uwazasz:)))
                    • dana33 do manny 09.07.05, 20:15
                      :))))
                    • mirmilek Re: nie Dano 09.07.05, 20:15
                      manius, masz klopoty z rozumieniem tekstu? pytam sie, kogo z pary wojciech/dana
                      uwazasz za chrzescijanina/chrzescijanke. trudno ci odpowiedziec na to pytanie?
                  • mirmilek Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:13
                    dana, zwracam ci uwage na kulture wypowiedzi.

a poza zlosliwosciami masz jeszcze cos do powiedzenia w kwestii zadanego przeze
                    mnie pytania?
                    • dana33 Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:15
                      ah ah, mirmilku, ty chodzacy savoir vivre... a gdzie to moja odpowiedz byla nie
                      kulturalna????
                      • mirmilek Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:18
                        zrob taki test: pojdz do swojej matki i odezwij sie do niej tak, jak sie
                        odezwalas do mnie. poczekaj na reakcje i zastanow sie, co w tym twoim poscie
                        bylo nie tak.
                        • dana33 Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:21
                          mirmilku, zlotko, moja mama nie manipuluje. a nazwac kogo po imieniu, jak to
                          robie w twoim przypadku, to znaczy brak kultury? ciuciek, skad ty spadles?
                          • mirmilek Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:23
                            dana. zwyczajnie przestrzegamy roznych standartow. i tyle.
                            • dana33 Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:33
                              zgadza sie mirmilku, twoj standard to klamstwo i manipulacja. moj inny.
                              • mirmilek Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:44
                                dana, udowodnij swoje zarzuty. mam podbic watek o moich pogladach nt michnika,
                                zeby udowdnic, kto sklamal?
                                • dana33 Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:51
                                  ciuciek, podbijaj co chesz, juz ci pisalam, ze nie musze nic i nikomu
                                  udawadniac, a tobie to juz napewno nie, jesli nie chce. widzisz ciuciek, u
                                  ciebie to juz wendetta osobista, chcesz dokopac za wszelka cene, ale ci sie nie
                                  uda. a ja ci po przyjacielsku radze uspokoic sie, bo jak czlowiek traci
                                  kontrole nad soba, to rozne glupie rzeczy moga sie zdarzyc. i tak juz portki u
                                  ciebie spadly do kolan, bylby wstyd, jakby opadly do kostek, nie myslisz?
                                  przeciez nie tylko ja pisze o tym, ze manipulujesz i krecisz, wiec inni to tez
                                  widza... uspokoj sie, usiadz w kaciku cichutko, wez sobie drinka na
                                  uspokojenie, przespij noc i zacznij jutro od poczatku, ale na spokojnie.
                                  • mirmilek Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:53
                                    rozumiem, ze nie jestes w stanie zacytowac zadnego postu.... zupelnie jak maniek.
                                    • dana33 Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:55
                                      nu, ty jak katarynka. cierpliwosci u ciebie nie ma za grosz.
                                      przeciez ci napisalam, ze zacytuje w tym momencie, jak dostane z arabii.
                                      ja czekam to i ty poczekasz.
                                      • mirmilek Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:57
                                        czyli z forum gazety nic nie mozesz zacytowac, co? prosze o jasna odpowiedz. tak
                                        albo nie.
                                        • dana33 Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 23:34
                                          mirmil, tys upadl na glowe kompletnie? przeciez pawel napisal, ze wyszukiwarka
                                          starego forum nie dziala w tej chwili, ze poprosi informatyka zeby wrocil stare
                                          forum. to co ty chcesz, nudniku? ja nie informatyk arabii. ja czekam az wroca
                                          to stare forum. to bede ci mogla poslac dowody. i przestan idiotycznie sie
                                          pytac 30 razy dziennie "to z forum nic nie mozesz zacytowac?". nie, W TEJ
                                          CHWILI Z FORUM ARABIA.PL NIC NIE MOGE ZACYTOWAC.
                                          • mirmilek Re: Dano bez obrazy 10.07.05, 00:01
                                            "forum gazety" to nie "forum arabii". a wiec jeszcze raz i bez unikow: czy
                                            jestes w stanie zacytowac jakikolwiek moj post z FORUM GAZETY (dla jasnosci:
                                            WYBORCZEJ), gdzie bym sklamal?
                                            • dana33 Re: Dano bez obrazy 10.07.05, 00:08
                                              mirmil, za duzo tego na forum wyborczej... kazda twoja wiadomosc o israelu lub
                                              zydach, kazde twoje potwierdzenie klamliwego postu czyjegos, to twoje klamstwo
                                              i kretactwo i manipulanctwo. idz, poczytaj sobie twoje posty, to bedziesz mial
                                              dosyc cytatow do konca roku.
                                              a teraz spadaj i czekaj az dostaniesz cytaty z arabii.
                                              • mirmilek Re: Dano bez obrazy 10.07.05, 00:10
                                                no to prosze przyklad z linkiem. skoro ich tyle, to nie powinien to byc problem.
              • wojcd Re: Dano bez obrazy 09.07.05, 20:11
                manny_ramirez napisał:
                > dialog Dana-Wojtus to tak jak ta synteza chrzescijansko-mulumanska. All in the
                > realm of the myth or Wojtusia's mind:)
                ----------------------------------------------------------
                Kurde Dana chrześcijanką. Muszę chyba zmienić komputer,
                bo wszystko od jakiegoś czasu jest na odwyrtkę.
    • w0man29 Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 19:09
      wszedzie widzisz antysemitow ???

את לרפיא - pewnie z bledem

• dana33 Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 19:59
        babo, napisz co mialas na mysli.... jak nie znasz hebrajskiego, to sie nie
        zabieraj za ten jezyk. nie ma takiego slowa wogole... zebralas pare liter i
        nabazgralas.....
        • w0man29 lecz sie kobieto .. 09.07.05, 20:05
          to wszystko co chcialam przekazac na teraz
          • dana33 Re: lecz sie kobieto .. 09.07.05, 20:09
            zdrowko dopisuje, humor rowniez, wszystko pod kontrola, tak ze babo, nie martw
            sie o mnie, spij spokojnie i mysl nad nastepnym madrym postem. w wolnym czasie
            naucz sie hebrajskiego, trudny jezyk, ale jak sie wysilisz, to sie nauczysz. a
            tymczasem ogranicz sie do polskiego.
            • w0man29 Re: lecz sie kobieto .. 09.07.05, 20:20
              nie trudniejszy od polskiego ..
              sadzac po stylu i pisowni hebrajskojezycznej gromadki radosnie prawiacej na
              forum
            • w0man29 Re: lecz sie kobieto .. 09.07.05, 20:42
              a hebrajskiego sie troszke uczylam ale byly inne wazniejsze rzeczy ..
              לרפא - lamed resh pe (koncowe) mam literowac dalej .. :)
              • dana33 Re: lecz sie kobieto .. 09.07.05, 20:47
                nu, teraz ciut lepiej.... odpisalam ci, ze czuje sie swietnie...
        • wojcd Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:08
          dana33 napisała:
          > nie ma takiego slowa wogole... zebralas pare liter i nabazgralas.....
          ---------------------------------------------------
          A ja jej wierzę, tak jak Ty Pipesowi.
          • dana33 Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:13
            alez wojtusiu, wierz komu chcesz, ja ci dyktuje komu masz nie wierzyc?
            ona napewno zna hebrajski lepiej niz ja. kochanie, raczki brudne od piasku, idz
            umyj. a potem kolacja, zabki umyc, siusiu i do lozka. dobranoc.
            • wojcd Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:17
              dana33 napisała:
              > alez wojtusiu, wierz komu chcesz, ja ci dyktuje komu masz nie wierzyc?
              > ona napewno zna hebrajski lepiej niz ja. kochanie, raczki brudne od piasku,
              idz umyj. a potem kolacja, zabki umyc, siusiu i do lozka. dobranoc.
              -----------------------------------------------
              Tak. Ona zna lepiej hebrajski. Tobie nie wierzę.

No i co teraz zrobisz?
              Znowu piaskownica?

PS. Pipesa nie rozumiesz. Niech Cię w centrali douczą.
              • dana33 Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:22
                wojtus, oprocz litosciwego smiechu nad toba to nie mam zamiaru czegos robis
                twoim kierunku.... ty farsztejst, ty nie jestes mi wazny, chloptys...
                • wojcd Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:25
                  dana33 napisała:
                  > wojtus, oprocz litosciwego smiechu nad toba to nie mam zamiaru czegos robis
                  > twoim kierunku.... ty farsztejst, ty nie jestes mi wazny, chloptys...
                  ------------------------------------------------------------------
                  Piszesz "ty nie jestes mi wazny".
                  Sorry, mylisz się.

Przeczytaj w Starym Testamencie o miastach ucieczki, które Jahve kazał
                  wyznaczyć Mojżeszowi.
              • antek_cukierman Wojtusiu, 09.07.05, 20:24
                czy potępiasz bandycki zamach na Londyn? Czy może przeczekasz aż sprawa
                ucichnie, w międzyczasie trując dyrdymały?

Cy potępiasz zamach z 9/11 - bo w podanym przez ciebie parę dni wstecz linku
                nie było twego żadnego wpisu?
                • wojcd nie odpowiadam na posty Scana /nt 09.07.05, 20:26
                  • antek_cukierman odpowiedz na posty cukiermana n/t 09.07.05, 20:31
                • manny_ramirez oj antek 09.07.05, 20:27
                  on juz mi na to odpowiedzial

ze nie wie kogo potepic

Ja tam mysle ze on wie, tych co stoja na drodze do syntezy muzulmansko-
                  chrzescijanskiej:))
                  • wojcd Manny czy masz w komputerze nielegalne 09.07.05, 20:30
                    programy, filmy, mp3,.... ?
                    • wojcd no Manny odpowiedz 09.07.05, 20:36
                      kiedyś popisałeś się oszczerstwami a vista.
                      Ja Ciebie tylko pytam?
                  • antek_cukierman Czy to znaczy, że 09.07.05, 20:31
                    wojtuś zakłada jakąś fundację naukową działająca na polu ciężkiej syntezy?
                    A może partię polityczną? Ekumenista?
                    • manny_ramirez Re: Czy to znaczy, że 09.07.05, 20:32
                      wyglada takze ze straznik praw intelektualnych:)
                      • antek_cukierman Koniec świata, 09.07.05, 20:35
                        pisał kiedyś, że należy do weightwatchers!
                        • manny_ramirez Re: Koniec świata, 09.07.05, 20:36
                          Cholera, to za nadwage tez bedzie mnie gonil???:)
                          • dana33 Re: Koniec świata, 09.07.05, 20:38
                            manny, nie zapominaj, jak on cie oskarzy, to israel cie uchroni... :)))))
                            • manny_ramirez Re: Koniec świata, 09.07.05, 20:41
                              am yisrael chai:)
    • mirmilek Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 19:23
      1. nigdy nie protestowalem przeciwko twoim niedoszlym felietonom na arabii.
      mijasz sie z prawda.

2. na forum o moderacji wystepujesz jako jedna z osob, ktore domagaja sie
      ukrucenia chamstwa na forach gazety. nie ma tam zadnych moich "kolesiow", wiec
      nie za bardzo rozumiem, dlaczego mam o tych "kolesiach" pisac, ze chca ostrej
      moderacji chamstwa, a sami sie chamsko odzywaja. przeciez ci "kolesie" tego nie
      robia. to robisz ty.

proste.
      • mirmilek ukrocenia N/T 09.07.05, 19:29

• mirmilek Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:18
        ciekawe, czemu dana, zamiast odpowiedziec na ten post, woli sie kotlowac?
        • dana33 Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:28
          alez odpowiedzialam ci, mirmilek. ty po prostu nie czytasz, dziecie...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=26188018&a=26242627
      • dana33 Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:26
        ciuciek, to jeszcze zobaczymy, jak dostane te posty z arabii. protestowales tam
        w podobny sposob jak dzisiaj na moderacji. tez opisywales, jak ja sie zle
        wyrzam o arabach i jak ich nienawidze. i wtedy pawel cofnal swoja propozycje.
        wiesz o tym dobrze i dlatego tak latasz teraz z forum na forum jak kot z
        pecherzem i gdzie mozesz to probujesz zrobic ze mnie megiere... nu, ciut
        cierpliwosci mirmil, w koncu wszystko sie wyjasni, nie?
        • mirmilek Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:29
          1. czyli juz nie twierdzisz, ze na watku o osobach, ktore protestuja przeciwko
          chamstwu, a same sa chamskie, powinienem pisac o moich "kolesiach", ktorzy nie
          prostestuja przeciwko chamstwu?

2. czyli juz nie twierdzisz, ze protestowalem przeciwko twoim felietonom?
          • dana33 Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:36
            ot mirmilowa manipulacja w calej krasie.
            dalej twierdze, ze jak piszesz o chamstwie, to pisz rowniez o chamstwie twoich
            kolesiow. dalej twierdze, ze protestowales przeciwko moim felietonom.

gdzies ty wyczytal, ze juz tego nie twierdze? twierdzilam, twierdze i bede
            twierdzic.
            • mirmilek Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:42
              1. moj post nie dotyczyl chamstwa, tylko osob, ktore jednoczesnie sa chamskie na
              innych forach, a na moderacji domagaja sie walki z chamstwem. podaj mi przyklad
              moich "kolesiow", ktorzy tak sie wlasnie zachowuja, to dolacze ich do tego
              watku. na razie jestes tylko ty. zwroc przy tym uwage, ze nic nie mam go ceesa,
              ktory sam chamski nie jest, wiec jego prawo sie skarzyc.

2. protestowanie przeciwko twoim felietonom i stwierdzenie faktu, ze jestes
              osoba prezentujaca rasistowskie poglady i uzywajaca rynsztokowego jezyka to dwie
              rozne sprawy. zdecyduj sie na jedna.
    • samsone Re: o naszym mirmilku, tylko nie moim 09.07.05, 19:39
      Od kiedy on nasz jest, jak sie jego wszyscy arabscy ziomkowie z calej Palestyny
      wyniosa, to beda mogl go moze naszym nazwac.
      • dana33 Re: o naszym mirmilku, tylko nie moim 09.07.05, 20:00
        samsone, to tak ironicznie, ty rozumiesz.... :))))
        • j-k Dana , z calym szacunkiem... 09.07.05, 20:45
          ale bez przesady...

Pisz, prosze ew. o "Waszym mirmilku"
          a nie naszym.

islamusek, pisujacy na forum prozachodniej GW,
          i zwalczajacy wartosci zachodnie, nie jest "naszym".
    • wojcd no Manny odpowiedz 09.07.05, 20:40
      Masz nielegalne programy w swoim komputerze?
      • mirmilek Nie! ja bylem pierwszy 09.07.05, 20:43
        niech najpierw odpowie mnie, a potem odpowie tobie. tu do manka jest kolejka :D
        • awicenna Dwoch Arabow 09.07.05, 20:45
          sciga sie w wyscigu o palme glupoty

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26240605&a=26242684
        • wojcd Re: Nie! ja bylem pierwszy 09.07.05, 20:46
          OK. Mirmilku.
          Niech będzie jak chcesz.

Pozdrawiam.
          • mirmilek Re: Nie! ja bylem pierwszy 09.07.05, 20:47
            hmmm, sam nie wiem. czy to pytanie o programy to jest jakies skomplikowane? bo
            na moje mankowi na razie nie udalo sie odpowiedziec :)
            • wojcd Re: Nie! ja bylem pierwszy 09.07.05, 21:00
              mirmilek napisał:
              > hmmm, sam nie wiem. czy to pytanie o programy to jest jakies skomplikowane? bo
              > na moje mankowi na razie nie udalo sie odpowiedziec :)
              -------------------------------------------
              Maniuś
              ma jakiś wrodzony talent do strzelania kulą w płot.
              Mnie zarzucił łamanie praw autorskich... .
              A ja czyściutki jak łza. Więc go o to samo
              zwrotnie zapytałem.

Ale ten nygus jakoś nie widzi mojego pytania.
              • manny_ramirez Re: Nie! ja bylem pierwszy 09.07.05, 21:05
                napisalem ze nie bede pisal do Ciebie bos zaklamany
                jednak znowu klamiesz i to podwojnie, zarzucasz mi oszczerstwo i to klamliwie
                bo wiesz ze nic takiego nie bylo
                wiec prosze Cie podaj mi ten link gdzie Ci cos takiego zarzucam
                • i-love-2-bike Re: Nie! ja bylem pierwszy 09.07.05, 21:09
                  manny_ramirez napisał:

> napisalem ze nie bede pisal do Ciebie bos zaklamany
                  > jednak znowu klamiesz i to podwojnie, zarzucasz mi oszczerstwo i to klamliwie
                  > bo wiesz ze nic takiego nie bylo
                  > wiec prosze Cie podaj mi ten link gdzie Ci cos takiego zarzucam

nie dawaj sie nabrac wojtus na te sliskie,tanie chwyty tego prowoka. to samo
                  robil ze strangerem i innymi,nigdy nie odpowiadajac na ich pytania o zrodlo
                  oszczerstw,jakimi ich serwowal. lepiej z tym mydlem nie dyskutowac wogole,bo to
                  zaden partner,tylko sliski robal.
                • wojcd to liar Manny 09.07.05, 21:09
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26210098&a=26211625
                  • manny_ramirez i gdzie Ci KLAMCO tam cokolwiek zarzucam?????????? 09.07.05, 21:12
                    podales Twoj wczesniejszy link? Podales kontekst?
                    Nie tylko jestes klamca ale i zalosnym manipulantem i to jest OSTATNI post
                    ktory do Ciebie pisze
                    • mirmilek hmmmm 09.07.05, 21:17
                      zamiast odpowiedziec na proste pytanie lepiej sie obrazic...
                    • dana33 Re: i gdzie Ci KLAMCO tam cokolwiek zarzucam????? 09.07.05, 23:36
                      manny, oni to lubia, to ich metoda, nic sie nie przejmuj..... taniutkie chwyty
                      maja....
                  • wojcd prośba do forumowiczów o rozstrzygnięcie sporu /nt 09.07.05, 21:32
                    • mirmilek Re: prośba do forumowiczów o rozstrzygnięcie spor 09.07.05, 21:42
                      moim zdaniem to maniek sobie zazartowal i, co najwazniejsze, zaraz odwolal, wiec
                      nie ma sie o co gniewac.
                      • wojcd Re: prośba do forumowiczów o rozstrzygnięcie spor 09.07.05, 23:41
                        Słuchaj Mirmilku
                        facet za mną chodzi i zatruwa życie.
                        Nie umiem już tego traktować jako żart.
                        • mirmilek Re: prośba do forumowiczów o rozstrzygnięcie spor 10.07.05, 00:02
                          dowod na to, ze nie ma wyczucia i zazartowal sobie w nieodpowiednim momencie i z
                          nieodpowiednia osoba :) wybacz mu, tak jak ja wybaczam danie jest chamskie
                          odzywki :))
                    • dana33 Re: prośba do forumowiczów o rozstrzygnięcie spor 09.07.05, 23:37
                      hahahaha..... wojtus, lec do przedszkolanki, ona umie miedzy dziecmi
                      rozstrzygiwac spory.... tylko manny nie w przedszkolu, tak ze bedziesz mial
                      problemy z przedszkolanka...
                      • wojcd Re: prośba do forumowiczów o rozstrzygnięcie spor 09.07.05, 23:42
                        To się nazywa .udzenie.
    • hiperrealizm Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:47
      Hej! Dana
      Nie szkoda ci czasu ma mirmilka?
      Co słychać w Ziemi Świętej? Mam nadzieję że panuje spokój. Po tym co zdarzyło
      się w Londynie wszystkiego można się spodziewać po "mirmilkach"!
      Pozdor dla całej rodzinki!
      • dana33 Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:54
        hi, hiper.... ciagle nie wiem skad cie znam... :)))
        u nas wszystko ok, troche goraco, ale to normalne na ta pore roku. spokoj jest,
        bo kotluje sie w autonomii, ciut nie wiedza co bedzie w sierpniu, jak zostana
        sami, i to ich przeraza. do teraz mogli wszystko zwalac na nas, a na kogo beda
        zwalac potem??? :)))
        pozdrowienia i dla ciebie... :))))

p.s. dla mirmilka nic nie jest mi szkoda... :))))
        • wojcd Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 20:57
          dana33 napisała:
          > hi, hiper.... ciagle nie wiem skad cie znam... :)))
          --------------------------
          Dano
          od Was pisze ze 3-4 nicki, nie więcej. Dopasuj do któregoś.
          • dana33 Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 23:32
            nie wojtusiu, u nas od lat kazdy pod swoim, przynajmniej z tych, ktorych znam.
            my sie w takie idiotyzmy jak zmienianie nikow co piec minut nie bawimy, mamyh
            inne rzeczy na glowie, a oprocz tego nikt sie nie wstydzi powiedziec to co myli
            pod tym wlasnym, jedynym nikiem. to wy tu robicie tlum z waszymi nikami.
            • wojcd Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 23:39
              A tego nie znasz???
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7679229&a=7684878
              • dana33 Re: o naszym mirmilku 10.07.05, 09:33
                tego nie znam. to tez nie israelczyk, przynajmniej tak mysle. natomiast znam
                paru polakow, ktorzy pisza pod paroma nikami.
          • hiperrealizm Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 23:46
            Mylisz się drogi przyjacielu!
            Nie piszę "od Nich" tylko "od Nas" z kraju mego rodzinnego Polski ukochanej!
        • hiperrealizm Re: o naszym mirmilku 09.07.05, 23:47
          jakto skąd!? Z forum oczywiście ;)
    • abe_ltd Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 00:25
      Gdzie nie spojrzysz tam Mirmilek na forum. Ja go lubie i myslalam ze inni tez
      ale dzisiaj go jakos wszyscy martyroryzuja. Ja w kazdym badz razie wstawiam sie
      za Mirmilkiem.
      • mirmilek Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 00:41
        nie wszyscy, abe. tylko syjonisci :D
        • dana33 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 09:36
          nie mirmilku, nie tylko sjonisci. dla ciebie po prostu kazdy, kto stoi po
          stronie zydow i israela a potepia terror arabski, to zyd. ale nie kazdy zyd. sa
          tez normalni, uczciwi, nie zaslepieni nie-zydzi.
          a ty po prostu przegiales, jedna kropelka w tym kielichu twoich manipulacji
          byla za duzo. nie poczules, kiedy przekraczasz granice, wiec teraz ci sie
          dostaje.
          • mirmilek Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 10:40
            czyli syjonisci. nie trzeba byc zydem, zeby byc syjonista podobnie jak nie
            trzeba byc rosjaninem, zeby byc komunista.
            • abstrakt2003 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 10:43
              Trzeba być po stronie dobra i prawdy a przeciw złu i kłamstwów!
              Dlatego popieram Izrael w walce z arabskim terroryzmem!
              • mirmilek Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 10:45
                czyli przyznajesz mi racje :)
                • abstrakt2003 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 10:52
                  mirmilek napisał:

> czyli przyznajesz mi racje :)
                  A popierasz Izrael w walce z arabskim terroryzmem?
                  • mirmilek Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 10:59
                    oczywiscie, ze nie, bo izrael nie walczy z arabskim terrorem, tylko pod
                    pretekstem walki z terrorem wyniszcza palestynczykow. tak samo robili niemcy z
                    polakami, tez mowili, ze walcza za polskimi bandytami. historia sie powtarza.
                    • abstrakt2003 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 11:08
                      To się z tobą nie zgadzam.
                      PS
                      Polacy nie atakowali niemieckich cywili.
                      • mirmilek Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 11:11
                        zgadzasz sie absolutnie, bo napisalem, ze wbrew temu, co sugeruje dana, nie
                        trzeba byc zydem, zeby byc syjonista. i jestes tego dobrym przykladem.

p.s. AK zorganizowala zamachy terrorystyczne na dworzec kolejowy w wroclawiu i
                        na stacje metra gdzies tam w niemczech. nie zapominaj tez o polskim dorobku na
                        pograniczu ukrainskim.
                        • abstrakt2003 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 11:20
                          mirmilek napisał:

> zgadzasz sie absolutnie, bo napisalem, ze wbrew temu, co sugeruje dana, nie
                          > trzeba byc zydem, zeby byc syjonista. i jestes tego dobrym przykladem.
                          Pod tym względem masz rację

> p.s. AK zorganizowala zamachy terrorystyczne na dworzec kolejowy w wroclawiu i
                          > na stacje metra gdzies tam w niemczech. nie zapominaj tez o polskim dorobku na
                          > pograniczu ukrainskim.
                          Przedstaw dowody że do takich zamachów doszło, że były wymierzone w cywilów i
                          że były one zorganizowane przez AK!
                          Walki polsko-ukraińskie miały charakter wojny domowej. Obie strony dopuszczały
                          się czynów okrutnych. Poza tym działały tam liczne grupy samoobrony nie
                          związnane jakąkolwiek podległością władzom polskim wojskowym. Akcje odwetowe
                          przeprowadzane przez stronę polską nie były wykonywane na rozkaz polskich władz
                          wojskowych - były to inicjatywy oddolne. Nie istnieją rozkazy nakazujące tym
                          czy innym oddziałom wymordowane tej czy innej ukraińskiej wioski!
                          Natomiast organizacje ukraińskie prowadziły zorganizowaną akcję czystek
                          etnicznych w stosunku do Polaków.
                          • mirmilek Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 11:27
                            a prosze:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25540509&a=25579935
                            jesli chcesz dowodow na wykorzystywanie dzieci w walce z okupantem, to przejdz
                            sie na warszawska starowke pod pomnik malego powstanca i zobacz, jak tam polacy
                            skladaja kwiaty.

bo prawda jest taka, ze w podobnych okolicznosciach ludzi sie podobnie
                            zachowuja. kiedys to polacy cierpieli okupacje i to polacy siegneli po terror i
                            po dzieci w mundurach.

teraz przyszla pora na palestynczykow. takie jest zycie.
                            • abstrakt2003 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 11:53
                              To nie jest dowód. Założyłem wątek na ten temat na militariach. Zobaczymy co na
                              ten temat tam napiszą.
                              • mirmilek Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 11:57
                                :) ostatecznie trzeba bedzie ci udowdnic, ze zolnierze AK, ktorzy to
                                zorganizowali, mieli trzysylabowe nazwiska... zawsze cos sie znajdzie, zawsze...
                                • abstrakt2003 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 12:05
                                  Sprawa jest powazna, żarty nie na miejscu.
                                  • mirmilek Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 12:08
                                    jakie zarty? przeciez golym okiem widac, do czego zmierzasz. jak z jednej strony
                                    ci sie nie uda, to z drugiej ugryziesz, zeby tylko wyszlo na to, ze polacy nigdy
                                    terroru nie stosowali. przeciez to proste.
                                    • abstrakt2003 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 12:11
                                      mirmilek napisał:

> jakie zarty? przeciez golym okiem widac, do czego zmierzasz. jak z jednej
                                      stron
                                      > y
                                      > ci sie nie uda, to z drugiej ugryziesz, zeby tylko wyszlo na to, ze polacy
                                      nigd
                                      > y
                                      > terroru nie stosowali. przeciez to proste.
                                      ***************************************************
                                      Chłopie o prawdę chodzi! A nie o gryzienie!
                                      • mirmilek Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 12:17
                                        chodzi tylko o taka prawde, ktora mozna dopasowac do z gory zalozonej tezy. a
                                        jak sie nie da, to juz tak sie postaramy, zeby sie dalo, nie?
                                        • abstrakt2003 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 12:20
                                          mirmilek napisał:

> chodzi tylko o taka prawde, ktora mozna dopasowac do z gory zalozonej tezy. a
                                          > jak sie nie da, to juz tak sie postaramy, zeby sie dalo, nie?
                                          ********************************************************************
                                          Niczego innego się po tobie nie spodziewałem!
                                          Ty się nie zmienisz! Zawsze będziesz ludziom wmawiał to co sam sobie wymyslisz!
                                          Na militariach w kilkoa dni powinny pojawić się jakieś powazne opinie na ten
                                          temat.
                                          • mirmilek Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 12:24
                                            wypraszam sobie. twoj stosunek do "prawdy" udowodniles w chwili, kiedy
                                            rozgrzeszyles crassusa za radosc ze spalenia muzulmanow. stad prosty wniosek, ze
                                            nie o "prawde" ci chodzi, albo (przynajmniej) ze "prawda" jest dla ciebie
                                            podporzadkowana innym, wazniejszym, sprawom.

dlatego tez uwazam, ze w tym wypadku rowniez postarasz sie dostosowac "prawde"
                                            do swoich sympatii.

ja, abstrakt, niczego nikomu nie wmawiam. ja opieram sie na tym, co pokazales na
                                            forum. wylacznie.
                                            • abstrakt2003 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 12:25
                                              Ty się lecz! Ty masz obsesję!
                                              • mirmilek Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 12:33
                                                aha, rozumiem, ze nie zaprzeczasz? i dobrze.

a teraz zastanow sie, co bys sobie pomyslal, gdyby np zbalansowany otwarcie
                                                cieszyl sie ze spalenia zydow w synagodzie przez buddystow, a goldbaum by rownie
                                                otwarcie go z tego rozgrzeszyl i jednoczesnie twierdzil, ze bardzo zalezy mu na
                                                prawdzie, etc.

a teraz zastosuj to samo do siebie i crassusa. i zastanow sie, czy w takiej
                                                sytuacji mozna wierzyc, ze ta osoba na pierwszym miejscu stawia prawde.

moim zdaniem nie mozna. moim zdaniem osoba taka bedzie dazyla do takiej
                                                reinterpretacji zdarzen, zeby zgodzily sie one z jej sympatiami. bo sympatie
                                                (polityczne i osobiste) stawia ponad "prawde".

proste. spaliles sie tamtym postem, choc nadal mozesz go odwolac.
                                            • dana33 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 13:13
                                              ach, rzeczywiscie ty nikomu nic nie wmawiasz, mirmilku? przed chwila widzialam
                                              na wlasne oczy, kiedy abstrakt napisal, ze nie zgadza sie z toba a ty
                                              stwierdziles, ze sie zgadza....
                                              wiesz co mirmil, to mi troche przypomina obrone gwalciciela, ktory na
                                              stwierdzenie, ze zgwalcona bronila sie i mowila "nie" odpowiedzial, ze "to
                                              tylko tak dla przekomarzania, ze ona mowiac nie mowila tak". nu, mirmil, czy ty
                                              naprawde uwazasz, ze wszyscy naokolo ciebie to idioci?
                                              • mirmilek he he he znowu kula w plot: 10.07.05, 13:18
                                                Autor: abstrakt2003
                                                Data: 10.07.2005 11:20

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
                                                mirmilek napisał:

> zgadzasz sie absolutnie, bo napisalem, ze wbrew temu, co sugeruje dana, nie
                                                > trzeba byc zydem, zeby byc syjonista. i jestes tego dobrym przykladem.
                                                Pod tym względem masz rację

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

dana, tak bardzo chcesz mi dokopac, tak bardzo chcesz mnie zlapac na klamstwie,
                                                tak bardzo kipisz ze zlosci, ze przestajesz juz myslec i walisz na oslep. :)

jak widzisz, abstrakt sie ze mna zgadza :D wiec daj sobie spokoj na piec minut i
                                                sproboj ataku z innej strony.
                                                • abstrakt2003 Re: he he he znowu kula w plot: 10.07.05, 13:28
                                                  Wiesz co mirmilku zmieniłem zdanie :)
                                                  Aby być syjonistą trzeba być Żydem. Natomiast sympatyków państwa Izrael należy
                                                  nazywać filosyjonistami :)
                                                  PS
                                                  Kocham semantykę! :)
                                                  • mirmilek Re: he he he znowu kula w plot: 10.07.05, 13:33
                                                    no widzisz. czyli znow mam racje, tym razem w kwestii prawdy i naginania jest do
                                                    swoich forumowych i pozaforumowych sympatii :)

> PS
                                                    > Kocham semantykę! :)

a jak kocham jak sami sie tak wystawiacie :D
                                                  • abstrakt2003 Re: he he he znowu kula w plot: 10.07.05, 13:36
                                                    Nikt się nie wystawił. A ty zostałeś pozbawiony pozornych argumentów.
                                                  • mirmilek Re: he he he znowu kula w plot: 10.07.05, 13:41
                                                    owszem wystawiles sie. jak tylko zobaczyles, ze danie bardziej pasuje
                                                    twierdzenie przeciwne, zaraz zminiles zdanie. potwierdza to tylko moje
                                                    spostrzezenie, ze "prawda" u ciebie jest podporzadkowana twoim pogladom i
                                                    sympatiom. co z kolei stawia pod znakiem zapytania mozliwosc obiektywnego
                                                    podejscia do terroryzmu polskiego.
                                                  • dana33 Re: he he he znowu kula w plot: 10.07.05, 14:02
                                                    jestes glupek, mirmil.... abstrakt bogu dzieki ma wlasne zdanie, niezalezne
                                                    zupelnie od mojego. ma dostatecznie pewnosci siebie, zeby sie ze mna klocic.
                                                    tylko ze on to robi z klasa, bo klocic sie tez trzeba umiec, w przeciwienstwie
                                                    do ciebie, ktory uzywa nedznych metod manipulacji i wmawiania po 100 razy komus
                                                    wlasnego zdania...
                                                  • mirmilek i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 13:46
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20891032&a=20891748
                                                    no i teraz co? :D znowu zmiana o 180 st? tyle ze w koncu to bedzie zmiana o 360
                                                    stopi :)))))))))
                                                  • abstrakt2003 Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:08
                                                    M_C jest Żydem
                                                  • mirmilek Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:10
                                                    ooo, a skad wiesz? sam przedstawia sie jako polak.
                                                  • abstrakt2003 Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:15
                                                    Nicku M_C używa conajmnie trzech ludzi jeden z nich jest Żydem.
                                                  • mirmilek Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:17
                                                    piekne metody stosujecie, piekne...
                                                  • dana33 Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:21
                                                    mirmilek, twoj najlepszy przyjaciel wqrwielski pisze tutaj przynajmniej pod
                                                    piecioma nikami.... tak ze nie krzycz, bo ci sie wroci bumerangiem...
                                                  • mirmilek Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:22
                                                    moj najlepszy przyjaciel? czy mozesz mi podac jakis link, gdzie sie pozytywnie o
                                                    nim wyrazam, klamczuszko?
                                                  • dana33 Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:31
                                                    ah, ah, mirmilciu, dlaczego klamczuszko? czy ja gdzies twierdzilam, ze ty sie
                                                    sie o nim wyrazasz pozytywnie?
                                                  • mirmilek Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:33
                                                    ale napisalas, ze jest moim najlepszym przyjacielem czy cos w tym rodzaju. to
                                                    jest klamstwo. kolejne.

widzisz dana, tak bardzo chcesz mnie zlapac na swoich wlasnyc metodach. tak
                                                    bardzo. i nigdy ci sie nie udalo. oj, jak to cie musi bolec.
                                                  • wojcd Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:45
                                                    dana33 napisała:
                                                    > ah, ah, mirmilciu, dlaczego klamczuszko? czy ja gdzies twierdzilam, ze ty sie
                                                    > sie o nim wyrazasz pozytywnie?
                                                    ----------------------------------------------------------------
                                                    Tak Dano.
                                                    Stwierdziłaś coś co zawiera taką treść.
                                                    Stwierdziłaś, że jest jego najlepszym jego przyjacielem.

Kręcisz i nie pamiętasz co napisałaś w poprzednim poście.
                                                  • mirmilek Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:58
                                                    nie dziwne, ze nie pamieta, w koncu pisze tyle tych postow :D
                                                  • dana33 Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 15:13
                                                    spoko, mirmilku, wszystko pamietam.
                                                  • mirmilek Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 15:24
                                                    oj, nie wszystko. jakbys pamietala, ze rok temu na forum wyborczej chcialas mi
                                                    wmowic, ze protestowalem przeciwko twoim felietonom na arabii, to bys drugi raz
                                                    tego samego bledu nie popelnila :)
                                                  • dana33 Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 15:10
                                                    wojtusiu, ja ci to znow powoli wytlumacze, zebys dzicino zrozumial:
                                                    ja nazwalam wqrwielszczaka najlepszym przyjacielem mirmila, on napisal, ze sie
                                                    o nim nie wyrazal pozytywnie i ze ja klamie. a ja nic o wyrazaniu nie
                                                    napisalam. tylko napisalam, ze wq jest jego najlepszym przyjacielem, wg mnie.
                                                    a to znaczy, ze jeden i drugi nienawidza zydow a kochaja arabow. to wszystko.
                                                    ty dziecko, teraz zrozumiales? tak? git.
                                                  • wojcd kłamiesz Dano w żywe oczy!!! 10.07.05, 15:13
                                                    dana33 napisała:
                                                    > wojtusiu, ja ci to znow powoli wytlumacze, zebys dzicino zrozumial:
                                                    > ja nazwalam wqrwielszczaka najlepszym przyjacielem mirmila, on napisal, ze sie
                                                    > o nim nie wyrazal pozytywnie i ze ja klamie. a ja nic o wyrazaniu nie
                                                    > napisalam. tylko napisalam, ze wq jest jego najlepszym przyjacielem, wg mnie.
                                                    > a to znaczy, ze jeden i drugi nienawidza zydow a kochaja arabow. to wszystko.
                                                    > ty dziecko, teraz zrozumiales? tak? git.
                                                  • wojcd Re: kłamiesz Dano w żywe oczy!!! - jeszcze jedno 10.07.05, 15:16
                                                    Robisz to już rutynowo.
                                                    Tropienie Twoich kłamstw staje się już nudne.
                                                  • dana33 Re: kłamiesz Dano w żywe oczy!!! - jeszcze jedno 10.07.05, 15:22
                                                    alez dziecko, gdzie ja klamie?????? naprawde nie rozumiem twego swietego
                                                    oburzenia... napisalam ganc normalnie, "twoj najlepszy przyaciel....", prawda?
                                                    napisalam co jak "twoj najlepszy przyjaciel o ktorym sie tak pozytywnie
                                                    wyrazasz"????? nie napisalam, wiec gdzie ja klamie? zdaje sie, ze sie strasznie
                                                    denerwujecie obaj z mirmilkiem i tracicie lekko moznosc rozumowania
                                                    logicznego...
                                                  • wojcd do smarkuli Dany- nowe reguły 10.07.05, 15:27
                                                    Dano
                                                    już kilkukrotnie złapałem Ciebie na kręceniu.
                                                    Ja już nie będę wyjaśniał Tobie czegokolwiek.
                                                    Będę tylko te miejsca wskazywał.

Inni forumowicze to ocenią.
                                                  • dana33 Re: do smarkuli Dany- nowe reguły 10.07.05, 15:30
                                                    jestem pewna, smarkaczu, ze inni forumowicze docenia twoja prace.
                                                  • abstrakt2003 Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:22
                                                    dana spokojnie! mirmilek właśnie skapitulował :D
                                                  • dana33 Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:31
                                                    abstrakt, ja calkiem spokojnie.... znaczy sie nie calkiem, bo sie zasmiewam do
                                                    lez...
                                                  • mirmilek Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:34
                                                    oj, tak, tak. 24 godziny na dobe sie zasmiewasz, bo to forum to dla ciebie taka
                                                    zabawa. oj, dana, dana, wlasna legende tworzysz.
                                                  • abstrakt2003 Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:21
                                                    mirmilek napisał:

> piekne metody stosujecie, piekne...
                                                    I tak oto mirmil proroka podpora nie zdzierżył, padł w walce na słowa :D
                                                    PS
                                                    Miłego dnia!
                                                  • mirmilek Re: i jeszcze w kwestii bycia syjonista: 10.07.05, 14:24
                                                    tia? konkretnie w czym skapitulowalem? :)

obecnie wszystkie moje twierdzenia sa zgodne z rzeczywistoscia:

a. mozna byc syjonista i nie byc zydem
                                                    b. dostosowujesz prawde do swoich pogladow
                                                  • dana33 Re: he he he znowu kula w plot: 10.07.05, 13:59
                                                    to niezle, abstrakt, ten filosyjonista.... sprzedam dalej.... :))))
                        • dana33 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 13:10
                          o prosze, to przyklad na jedna z manipulacyjnych metod mirmilka: abstrak
                          wyraznie mowi ze nie zgadza sie z mirmilem, ze stoi po stronie israela, na co
                          mirmil spokojnie mowi: a wiec zgadzasz sie. mirmil, ty moze jednak potrzebujesz
                          kogos, kto ci wytlumaczy ze nie to nie a tak to tak?
            • dana33 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 13:07
              mirmil, ty nawet nie wiesz, co to znaczy slowo syjonista.... ale papier
              cierpliwy, pisz dalej te zwoje bzdury.
      • dana33 Re: Dzisiaj to chyba Dzien Mirmilka 10.07.05, 09:34
        zawsze mowilam, ze masz dobre serce :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka