Dodaj do ulubionych

NO TO MNIE KROPEKUK ZASKOCZYL MOBILNOSCIA

16.07.05, 13:18
SWOJA

wczoraj wieczorem pisal :
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26512404
Hamerykanskie chamy do roboty, a ja ide poplywac
Autor: kropekuk
Data: 15.07.2005 18:07
------------------------------------------------------------------------------
--
przed dobrym obiadkiem...We wlasnym ogrodzie:)))))))))))))))))))

pare chwil pozniej:

HAMERYKANSKIE CHAMY - IDE NA OBIADEK!!!
Data: 15.07.2005 19:39
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26515614
A DZISIAJ SKORO SWIT MOZEMY PRZECZYTAC:

Jestem na Hawajach, kretynie. Jaki ranek?
Data: 16.07.2005 05:29 + dodaj do ulubionych wątków

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26529405&a=26529667
LUDZIE, CO SIE DZIEJE, JA TEZ TAK CHCE.
Fish and chips, potem plywanie we wlasnym basenie na 5 akrach przy wlasnym
domu, a poranek juz na Hawajach spedzac.
Czy to byl kropekuku bilet "last minute" ?????????
buhahahahaha , ale mi sie dobrze zrobilo.!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • marka_saturator Re: NO TO MNIE KROPEKUK ZASKOCZYL MOBILNOSCIA 16.07.05, 13:22
      z kocyczka , oczywiście piszesz :) nie z roboty ?
      • marouder Burgmeister z Petah, a jak twoje inklinacje 16.07.05, 13:42
        seksualne? Nie zmienily sie? Nadal praktykujesz nekrofilie?..pare lat temu takie
        sady obecne byly na forum..

marka_saturator napisał:

> z kocyczka , oczywiście piszesz :) nie z roboty ?
      • krystian71 Re: NO TO MNIE KROPEKUK ZASKOCZYL MOBILNOSCIA 16.07.05, 13:42
        w sobote?
        Z materacyczka , przyglupie , nad jeziorkiem , na pewno nie na BERMUDACH ,
        sorry , HAWAJACH.
    • krystian71 Gabcia, zlaz wreszcie z tej palmy i sie przyznaj 16.07.05, 13:55
      gdzie ty wlasciwie jestes?
      Na hawajach fish and chips sprzedajesz,a w przerwie baseny ze szlamu czyscisz?
      • marouder Mowia, ze ryba z frytkami krzepi, ale 16.07.05, 13:59
        po wczorajszym widze, ze jakis angielski mozgotrzep gabcie skrzepil jeszcze lepi:))

krystian71 napisała:

> gdzie ty wlasciwie jestes?
        > Na hawajach fish and chips sprzedajesz,a w przerwie baseny ze szlamu czyscisz?
        • krystian71 Re: Mowia, ze ryba z frytkami krzepi, ale 16.07.05, 14:13
          no bo sam powiedz, czy komplexow na tym forum sie nie mozna nabawic,.
          czlowiek nie zaden Rotszyld, jak dana de domo, zwykla prywate uprawia , na
          wlasny koszt i wlasny rachunek, nawet za twardy kabel placi.
          To mu sie przypomna ,ze prol, po reformie rolnej PKWN-u.
          Nie dziw,ze mnie zazdrosc dlawi,gdy czytam o tych fish and chips i innym
          pysznym jedzonku, ktorego tluste slady mozna splukac, gdy sie do basenu
          wskoczy, a zwlaszcza na Hawajach, skoro 5 akrow Hawajow masz w ksiedze
          wieczystej zapisane :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • scezuja Re: Mowia, ze ryba z frytkami krzepi, ale 16.07.05, 18:03
            Krystian , lat 7 i pół nie uchodził za chłopca zdolnego . Miał inne zalety .
            Pewnie że miał , był spokojny , mało jadł , ale nie grymasił . Potrafił
            godzinami siedzieć w kącie pokoju i rysować .Był cichutki jak myszka .
            Czasami , nawet niezdarnymi literkami potrafił ozdobić rysunek . Wtedy chwalił
            go jego dziadek . Mówił z dumą o Krystianku - mój mały Nikifor . Kraśniał
            dziadzio z dumy , podkręcał wąsa , a było to w czasach kiedy nikt jeszcze
            babkę z Kiepskich nie przebrał za faceta prymitywistę .
            Dziadek był fajny , to on zabierał małego na lody i do parku .
            Krystian bardzo lubił swojego dziadka , to od niego dowiedział się , że ...

ps. oj krystek , bo pociągnę dalej :)
            • i-love-2-bike Re: Mowia, ze ryba z frytkami krzepi, ale 16.07.05, 18:07
              scezuja napisał:

> Krystian , lat 7 i pół nie uchodził za chłopca zdolnego . Miał inne zalety .
              > Pewnie że miał , był spokojny , mało jadł , ale nie grymasił . Potrafił
              > godzinami siedzieć w kącie pokoju i rysować .Był cichutki jak myszka .
              > Czasami , nawet niezdarnymi literkami potrafił ozdobić rysunek . Wtedy chwalił
              > go jego dziadek . Mówił z dumą o Krystianku - mój mały Nikifor . Kraśniał
              > dziadzio z dumy , podkręcał wąsa , a było to w czasach kiedy nikt jeszcze
              > babkę z Kiepskich nie przebrał za faceta prymitywistę .
              > Dziadek był fajny , to on zabierał małego na lody i do parku .
              > Krystian bardzo lubił swojego dziadka , to od niego dowiedział się , że ...
              >
              > ps. oj krystek , bo pociągnę dalej :)
              >

a ciagnij wyrodna,ciagnij tylko nie przed lustrem brzydki chlopczyku.
              • scezuja Re: Mowia, ze ryba z frytkami krzepi, ale 16.07.05, 18:15
                :D
                wiotka , co ja się z tobą mam :(
          • i-love-2-bike Re: Mowia, ze ryba z frytkami krzepi, ale 16.07.05, 18:09
            krystian71 napisała:

> no bo sam powiedz, czy komplexow na tym forum sie nie mozna nabawic,.
            > czlowiek nie zaden Rotszyld, jak dana de domo, zwykla prywate uprawia , na
            > wlasny koszt i wlasny rachunek, nawet za twardy kabel placi.
            > To mu sie przypomna ,ze prol, po reformie rolnej PKWN-u.
            > Nie dziw,ze mnie zazdrosc dlawi,gdy czytam o tych fish and chips i innym
            > pysznym jedzonku, ktorego tluste slady mozna splukac, gdy sie do basenu
            > wskoczy, a zwlaszcza na Hawajach, skoro 5 akrow Hawajow masz w ksiedze
            > wieczystej zapisane :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

nabawiaj sie kompleksow prywato,nabawiaj bo najlepsze fish&chips sa w False
            Bay,ale tam nasza gabcia jeszcze nie zajechala,aby te fishki owiniete w
            pseudogazete zjadac,ani chyba nasz moskowit nu wied tam tez nie wpada,bo tam te
            wielkie rekinki plywaja a one anty i pro zjadaja rowno:))
    • gurru przeciez kuk siedzi w Tworkach 16.07.05, 18:11
      to jasne dla kazdego od dawna.
      • kropekuk Czy ty siebie i reszte islamusow uwazasz za 16.07.05, 18:16
        "kazdych"? Buhahahaha!!!
        • kropekok1 Re: Czy ty siebie i reszte islamusow uwazasz za 16.07.05, 18:18
          kropekuk napisał:

> "kazdych"? Buhahahaha!!!
          W pokoju bez klamek czas plynie wolno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka