t324911 07.08.05, 22:49 "Mogl stac za zamachami" to bardzo szerokie pojecie .Na takiej podstawie to mozna aresztowac wszystkich poza zamachowcami . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropekuk Wszyscy 3 zamachowcy z 21 lipca zatrzymani w UK 07.08.05, 23:43 maja juz postawione zarzuty. A trudno postawic przed sadem tych z 7 lipca, bo nie zyja :))))))) news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4130314.stm Odpowiedz Link Zgłoś
s4321r Terroryści odnieśli ogromny sukces ! 08.08.05, 01:00 Terroryści odnieśli ogromny sukces ! Dziś podano że do patrolowania miasta skierowano dodatkowo sześć tysięcy policjantów wiecie jaki to olbrzymie koszty !!! a dziś podano że utworzono dodatkowo cztery tysiące etatów policjantów Tak więc z państwa demokratycznego w miesiąc zrobiła się republika policyjna ! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re: Terroryści odnieśli ogromny sukces ! 08.08.05, 03:58 Terorysci osiagneli jedynie tyle, ze w tej chwili zaostrzane sa srodki bezpieczenstaw, beda deportowani ludzi, a europa moze wreszcie otworzy oczy i przestanie glaskac po glowach wszelkiej masci "biedakow". Tyle osiagneli na poczatek, po nastepnych zamachachach do ktorych pewnie dojdzie {obym sie mylil} reakcja moze byc taka ze ucierpia niewinni ludzie w jakms kraju arabskim ktory sie "profilaktycznie" zbombarduje albo spacyfikuje. Wydaje sie ze eskalacja konfliktu jest nieunikniona przynajmniej opierajac sie na doniesieniach prasowych i telewizyjnych. Czyli wydaje mi sie ze najblizszej dekadzie bedziemy miec gdzies na swiecie powtorke z Iraku. Osobiscie uwazam ze nalezy niszczyc tereorystow wszelkimi dostepnymi metodami nie ogladajac sie na prawa czlowieka. Wiem ze zaraz zostane zakrzyczany tylko pokazcie mi kraj arabski przestrzegajacy tych praw, ze nie wspomne o prawach kobiet. Czy to sie komus podoba czy nie mamy w tej chwili "cicha wojne" ,ktora staje sie coraz glosniejsza, miedzy odrebnymi kulturami i systemami wartosci. Wszystkim ktorzy mysla ze islam mozna "ucywilizowac" radze pozbyc sie zludzen. I zycze wszystkim zeby to nasze postrzeganie swiata wyszlo z tej "wojny" zwyciesko jeszcze mamy na to szanse za 10-20 lat mozemy juz jej nie miec. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
tex3 To znaczy że właściwych jeszcze nie mają ? 08.08.05, 01:04 I szukają po omacku ? Odpowiedz Link Zgłoś