Gość: Tadeusz IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 14:03 Panie Edelmal walczył Pan o honor swojego narodu czy palestynczycy mają ,,,,,zyc w gettach jak Pan zył w czasie wojny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szwajcar Re: Arafat zaprasza Edelmana IP: *.adslplus.ch 22.08.02, 14:11 ...ta osoba "godna zaufania" to pewnie Geremek- przynajmniej tutaj sie zalapie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Arafat zaprasza Edelmana IP: *.daimler-benz.com 22.08.02, 14:13 Gość portalu: Tadeusz napisał(a): > Panie Edelmal walczył Pan o honor swojego narodu czy > palestynczycy mają ,,,,,zyc w gettach jak Pan zył w czasie wojny? Spliwaj Arabczku i zostaw naszego Bochatera w Spokoju,niestety zwas nie mozna robic mydlo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astarot Re: Arafat zaprasza Edelmana IP: *.umcs.lublin.pl 22.08.02, 16:10 > Spliwaj Arabczku i zostaw naszego Bochatera w Spokoju,niestety zwas nie mozna > robic mydlo ! Poziom dyskusji jaki prezentujesz Fredziu jest taki jak bohater przez "ch" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zloty Re: Arafat zaprasza Edelmana IP: *.umcs.lublin.pl 22.08.02, 16:14 oczywiscie Frdziu pisze lepiej w ydisz niz po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Arafat zaprasza Edelmana 22.08.02, 16:25 Gość portalu: Zloty napisał(a): > oczywiscie Frdziu pisze lepiej w ydisz niz po polsku Widac ze jestes Durny jak Abunidal, ja pisze lepiej po Hebrajsku ale nie Mozemy sie porozumic, ale twoj Bog z Nazaretu umi po Hebrajsku.Wielu Durnych Polakow nie wie ze W izraelu rozmawjamy po Hebrajsku nie umiemy po Jiidisz ! compri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zloty Re: Arafat zaprasza Edelmana IP: *.umcs.lublin.pl 23.08.02, 13:46 Jako jeden z durnych polakow odpowiadam ze wali mnie po jakiemu piszecie w izraelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zloty Re: Arafat zaprasza Edelmana IP: *.umcs.lublin.pl 23.08.02, 13:46 Jako jeden z durnych polakow odpowiadam ze wali mnie po jakiemu piszecie w izraelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Arafat zaprasza Edelmana IP: *.daimler-benz.com 23.08.02, 14:26 Gość portalu: zloty napisał(a): > Jako jeden z durnych polakow odpowiadam ze wali mnie po jakiemu > piszecie w izraelu ajko dumny Pollack dlaczego nie uczysz sie po Hebrajsku jezyk twojego Pana Boga i Krolwa Polski. Z polskiej Dumnosci zostali piury z Polskiej Kawalerij z 1939 ! i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś