w_ojciech 31.08.05, 22:25 Zmieniam nicka z "wojcd" na "w_ojciech". PROŚBA do Kropki. Byłbym wdzięczny gdyby ten wątek mógł egzystować 24 godziny. Potem można go ciachnąć. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: zmiana nicka 31.08.05, 22:26 w_ojciech napisał: > Zmieniam nicka z "wojcd" na "w_ojciech". > > PROŚBA do Kropki. > Byłbym wdzięczny gdyby ten wątek mógł egzystować 24 godziny. > Potem można go ciachnąć. > > Dziękuję. a czemu ten face lift,czyzby chudy cie wykonczyl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: zmiana nicka 31.08.05, 22:33 i-love-2-bike napisała: > a czemu ten face lift,czyzby chudy cie wykonczyl:))) -------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zmiana nicka 31.08.05, 22:36 w_ojciech napisał: > i-love-2-bike napisała: > > a czemu ten face lift,czyzby chudy cie wykonczyl:))) > -------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zmiana nicka 31.08.05, 22:39 ty zamiast bawic sie w testera to zauwaz,ze 7 do nas wpadla:)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28434610&a=28450690 Odpowiedz Link Zgłoś
pissing_in_the_wind Re: zmiana nicka 31.08.05, 23:13 Tak bez uzasadnienia dialektyczno-przyczynowo-statystycznego. Ot taki KOBIECY moment slabosci intelektualnej doznajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: zmiana nicka 31.08.05, 23:18 pissing_in_the_wind napisała: > Tak bez uzasadnienia dialektyczno-przyczynowo-statystycznego. Ot taki KOBIECY moment slabosci intelektualnej doznajesz? -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zmiana nicka 01.09.05, 08:07 a nie mozesz pisac pod obu nikami? mam zabawe z toba, wojtus, bo sobie dorabiam do kazdego twojego nika troche rozna osobowsc... wprawdzie ty filozof i jako wojcd i jako wojciech chudy i jako w ojciech, ale przy kazdym niku daje ci troche inny IQ, wachajacy sie powiedzmy od 50 do 80. maksimum. raz zachowaj sie jak trzezwy filozof i nie psuj mi zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: zmiana nicka 01.09.05, 08:13 Bien noté. Ja mam swoje wytlumaczenie: zmeczenie forum. Wez urlop, juz ci pisalem. Co do teatrzyku Dany, potwierdzm, twoja analiza jezykowa i moja empiria zbiegaja sie. Bonnée Journée PF Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: zmiana nicka 01.09.05, 12:55 polski_francuz napisał: > Ja mam swoje wytlumaczenie: zmeczenie forum. Wez urlop, juz ci pisalem. > > Co do teatrzyku Dany, potwierdzm, twoja analiza jezykowa i moja empiria > zbiegaja sie. --------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zmiana nicka 01.09.05, 13:07 a gdzies ty francuzie zauwazyl ze ja lze jak z nut i jeszcze sie sama napedzam? a co znaczy samemu sie napedzac, tak a propos??? Odpowiedz Link Zgłoś