Dodaj do ulubionych

he,he forumowe,meskie jelenie

08.10.05, 18:58
no wlasnie wrocilam z mego biegu po zdrowie w deszczu i suszac sie otwieram
kompa i co ciekawego mozna wyczytac?
ano antos dostaje zajoba na swoj ukochany temat,sekunduja mu dzielni
przedstawiciele rodu meskiego jak sempiasty,surrealizm,tylko jeszcze naszego
adonisa forumowego meerkata tam zbraklo. a moze panowie skorzystacie z
serwisow pewnych panienek,ktore jak pisze pan kaluzynski obecnie sa bardzo
user friendly i tak milo pytaja: "jak mozna panu ulzyc",zebyscie nie byli tacy
lonesome,and blue.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30125343&a=30140040
Obserwuj wątek
    • antek_cukierman Na trójkołowym rowerku 08.10.05, 19:09
      przyjechała do nas forumowa barbie.
      Krzaczki do obsiusiania gotowe, jaka dziś obróżka? Różowa?
      • i-love-2-bike Re: Na trójkołowym rowerku 08.10.05, 19:13
        no widzisz frustracie,gdybys ty taki bieg jak ja wykonal to bylbys nie tylko w
        lepszej fizycznej formie,ale i psychicznej, a tak jedynie co ci pozostalo to
        darmowe slinienie sie przy kompie. starzejesz sie antos,lepiej pojdz do jakiejs
        mlodej panienki, co prawda zaplacisz za serwis,ale przypomnisz sobie
        mlode,gniewne lata. az przykro patrzec jak ty prochniejsz na tym forum niczym
        robaczywy grzyb, i jedynie co jeszcze potrafisz to kopac po kostkach,jak maly
        szczeniak.
        • antek_cukierman Koksujesz 08.10.05, 19:34
          czy tylko ryczysz o swoich wyczynach, jak ta, niekoniecznie przysłowiowa,
          krowa od małej ilości mleka? Do gym już nie latasz?

Wiesz co to mitomania?
          • i-love-2-bike Re: Koksujesz 08.10.05, 19:42
            antek_cukierman napisał:

> czy tylko ryczysz o swoich wyczynach, jak ta, niekoniecznie przysłowiowa,
            > krowa od małej ilości mleka? Do gym już nie latasz?
            >
            > Wiesz co to mitomania?

z tego co widze, to ty ryczysz smutnie co dzien antos. do gyma nie latam w
            weekendy,wole biegac,albo jezdzic na rowerze z moja druga polowa i spedzic
            troche czasu porzadkujac moj sporawy ogrod. to pomaga antos,w zyciu trzeba miec
            balans miedzy yin and yan,inaczej robisz sie frustratem. poza tym,nie sadze,ze
            czlowiek mianujacy sie kulturalnym musi uciekac sie do blota,aby przekonac kogos
            o swojej racji. to dosyc prymitywne i malo skuteczne,jak rowniez swiadczy o
            prymitywnym poziomie rozmowcy.trzymaj lepsza klase,chyba cie stac na to.
            • remekk Re: Koksujesz 08.10.05, 19:43
              > czlowiek mianujacy sie kulturalnym musi uciekac sie do blota,aby przekonac
              kogo
              > s
              > o swojej racji. to dosyc prymitywne i malo skuteczne,jak rowniez swiadczy o
              > prymitywnym poziomie rozmowcy.trzymaj lepsza klase,chyba cie stac na to.
              "Kultiralny" na sposób nalewkowy .
              I tkże samo "madry" ... .
              • antek_cukierman Masz już odpowiedź, czubie? 08.10.05, 19:46
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30125343
                • i-love-2-bike Re: Masz już odpowiedź, czubie? 08.10.05, 19:49
                  antos czy ty masz fikasacje na jakies nicki,bo to pachnie mi psychicznie,co ty
                  wyprawiasz na forum od lat. ty chlopie lepiej sie zajmij swoja rodzina i ludzmi
                  w realu,niz jakimis sobie nieznajomymi wirtualnymi nickami. te szkolne epitety
                  tez wsadz sobie w mankiet,bo stary chlop jak ty powinien sie inaczej
                  zachowywac,zeby nie wygladac na oblakanego swirusa.
                  • antek_cukierman Bynajmniej. Mam fiksację na głupotę. 08.10.05, 19:54
                    W tym i twoją.
                    • remekk Czyli cukierman fiksuje na swoim punkcie ... . 08.10.05, 19:57
                      Może dlatego nie potrafi odniesc sie do kwestii ich zbrodni na Kresach ... .
                    • i-love-2-bike Re: Bynajmniej. Mam fiksację na głupotę. 08.10.05, 19:59
                      antek_cukierman napisał:

> W tym i twoją.

no jak wiesz kazda fiksacja jest patologiczna,a jesli chodzi o definicje
                      madrosci i glupoty to jest jeszcze ona dosyc luzna. dla mnie na przyklad to ty
                      jestes typowym przedstawicielem sfrustrowanego,prymitywnego palanta,ale fiksacji
                      na twoj tema nie mam,bo i po co.
                      • remekk Re: Bynajmniej. Mam fiksację na głupotę. 08.10.05, 20:03
                        i-love-2-bike napisała:

> antek_cukierman napisał:
                        >
                        > > W tym i twoją.
                        >
                        > no jak wiesz kazda fiksacja jest patologiczna,a jesli chodzi o definicje
                        > madrosci i glupoty to jest jeszcze ona dosyc luzna. dla mnie na przyklad to ty
                        > jestes typowym przedstawicielem sfrustrowanego,prymitywnego palanta,ale
                        fiksacj
                        > i
                        > na twoj tema nie mam,bo i po co.
                        Ojej - wpedzisz forumowego niezgułe w kompleksy - jeszce wieksze niz posiadał
                        do tej pory . Jescze oskarżą Cie o pogrooomm ... .
                      • arap1 Re: Bynajmniej. Mam fiksację na głupotę. 08.10.05, 20:04
                        tobie brakuje chlopa cyklistka....zebys przestala lazic do
                        razporkow ...forumowych .....
                • remekk Nie mam odpowiedzi czuba na kwestię zbrodni ... 08.10.05, 19:54
                  ...na Kresach pomimo tego , ze czub - cukierman deklarowl chęc takiej dyskusji.
                  W obliczu faktów uciekł z podkulonym ogonkiem ... .
                  • antek_cukierman Potrafisz czubie ustosunkować 08.10.05, 19:56
                    się do tego tekstu:

15 września miałem nieprzyjemność wejść z tobą w forumowy kontakt:

Remekk
                    Nie ma w tej chwili pod ręką zadnego opracowania na ten temat .
                    Jednak z pamieci moge przytoczyc chocby sprawe masowych mordów w Grodnie .
                    Uczestniczyli w nich nie tylko Zydzi - jednak ci stanowili wiekszośc oprawców.

Na co dostałeś moją odpowiedź:

Z pamięci to ja mogę ci przytoczyć
                    imię, nazwisko, wiek, wykształcenie, zamieszkanie. Jeśli żądasz rzeczowej
                    dyskusji - szanuj siebie.

Zapieniłeś się nieco pisząc:

Czyli pomimo posuiadania 'pod reką" materiałów ...
                    ...nie potrafisz odnieśc sie do zbrodni w Grodnie .
                    A może po prostu szukasz pretekstu ?

Na co dostałeś ode mnie kolejną szansę:
                    Skoro żądasz rzeczowej dyskusji podaj rzeczowo rzeczowe fakty, do których ja
                    się odniosę. Zbyt wiele?

Twój rydzykowy "patriotyzm" zaczyna brać górę i podsyłasz mi link

Grodno jest faktem ale jesli chcesz koniecznie ...
                    ...odnosniki -
                    www.kpk.org/english/toronto/koniuchy.pdf
                    To co rawda nie 39 - ale takze zbrodnia z Kresów ...

Na co (dalej spokojnie, bo wiem, że mam do czynienia z niepełnosprawnym
                    umysłowo) odpowiadam:

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html
                    to wynik z 2001-2003. jest trochę w 2004 - wystukaj odpowiednią datę. jest
                    tam nieco moich tekstów.

Twoja bolszewicka czujność nakazuje ci widzieć zacieśniającą się wokół ciebie
                    pętlę żydowskiego spisku, czemu dajesz wyraz linkując mi elaborat naczelnego
                    historyka forumowych antysemitów, niejakiego Nowaka:

"UCZCIWA" DYSKUSJA - wg waszych ...stadardów oczywiscie ... .
                    www.polonica.net/Jedwabne_a_zbrodnie_na_Kresach2.htm
                    Szczególnie częśĆ II
                    www.niedziela.pl/xml.php?wyd=nd&doc=nd200106.xml&nr=16
                    www.naszawitryna.pl/jedwabne_142.html
                    www.jerzyrobertnowak.com/ksiazki/przemilczane_zbrodnie.htm

Odpowiedziałem, będąc już zupełnie przekonany, że mam do czynienia z
                    psycholem, że opracowań Nowaka recenzować nie będę – poprosiłem o podanie
                    twego przemyślenia na podstawie T.Strzembosza.
                    Płonna nadzieja – podałeś link do jakiegoś artykułu z Rzeczpospolitej
                    omawiającego artykuł prof. Strzembosza – gdzie, gdybyś czytając ten artykuł a
                    będąc uważnym czytelnikiem posiadającym minimum wiedzy o tym, co przepisujesz
                    od Nowaka, zobaczyłbyś coś, co dawałoby do myślenia. Normalnemu czytelnikowi,
                    powtarzam.
                    Na moje próby wyciągnięcia cię na rzeczową dyskusję odpowiedziałeś
                    swoim "nalewkowym" (a propos – straciłeś tam coś, że masz to tak mocno w
                    podświadomości) bełkotem, który jest właściwym tobie stylem pisaniny.
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28992751&a=29085550
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28992751&a=29095327

Dostałeś wczoraj lekturę na noc, bo szalejesz na Forum z "oszczerstwami" w
                    sprawie Jedwabnego:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30107691&a=30117656
                    na co zapiszczałeś w swoim stylu półgłówka cienkim głosikiem:

...była mowa o zbrodniach twoich zdziczałych przodków .
                    A teraz czubie potrafisz tylkow klejać - beznadziejny przypade
                    "entelektualysty" chederowego ... .

Na ponowienie moich linków:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30107691&a=30124116

wycharkotałeś coś spod zagilonego nosa:

...jeśli chodzi o zbrodnie jak ta opisana wyżej to uciekłes z podkulonym
                    ogonem

Rekapitulując – jesteś obsesjonatem, antysemickim polskojęzycznym kretynem,
                    którego wiedza oparta jest wyłącznie na internetowych stronach naczelnego
                    historyka o.Rydzyka niejakiego J. Nowaka.

Twierdzę, że nie miałeś w ręku ŻADNEGO rzetelnego opracowania historycznego,
                    które z pewnością jeśliby nie zweryfikowało twojej mikrej wiedzy, to z
                    pewnością ucywilizowałoby twój bełkot żula. Jesteś przedstawicielem tego
                    sortu ludzi, którzy braki w wiedzy nadrabiają chamstwem, pomówieniami,
                    chucpą. Potrafisz tylko opluwać, zasypywać potencjalnego dyskutanta
                    bełkotliwymi postami, a przyparty do muru widzisz w przypierającym Żyda – co
                    zwalnia cie z obowiązku udzielenia (choćby bełktoliwej) odpowiedzi. Skądinąd
                    jest to dla ciebie argument ostateczny i wyraz najwyższej dezaprobaty.
                    Stroisz się w piórka "patrioty" a jesteś najzwyklejszym, obleśnym gó..arzem
                    spod budki z piwem.

Spadaj, goowniarzu.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30125343
                    • remekk Powtarzasz sie czubie zamiast o Kresach ... 08.10.05, 20:00
                      Przypominasz wyrwane z kontekstu fragmenty i swój debilny "komentarz" ... .
                      Oto cały opis sytuacji -
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30139429&a=30140178
    • lepszy_rydz Szczęśliwej drogi już czas.... 08.10.05, 19:14
      www.dognet.pl/ogrod/kw01/A-002189/
    • yann17 Re: he,he forumowe,meskie jelenie 08.10.05, 19:15
      i-love-2-bike napisała:

> no wlasnie wrocilam z mego biegu po zdrowie w deszczu i suszac sie otwieram
      > kompa i co ciekawego mozna wyczytac?
      > ano antos dostaje zajoba na swoj ukochany temat,sekunduja mu dzielni
      > przedstawiciele rodu meskiego jak sempiasty,surrealizm,tylko jeszcze naszego
      > adonisa forumowego meerkata tam zbraklo. a moze panowie skorzystacie z
      > serwisow pewnych panienek,ktore jak pisze pan kaluzynski obecnie sa bardzo
      > user friendly i tak milo pytaja: "jak mozna panu ulzyc",zebyscie nie byli tacy
      > lonesome,and blue.
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30125343&a=30140040
      --------------------------------------------------------------
      Meerkat ??? to żaden Adonis, stary satyr raczej ( jeśli nie cap )
      • i-love-2-bike Re: he,he forumowe,meskie jelenie 08.10.05, 19:20
        yann17 napisał:

> --------------------------------------------------------------
        > Meerkat ??? to żaden Adonis, stary satyr raczej ( jeśli nie cap )

no,ja jestem grzeczna,nie chce ich wbijac w wieksze kompleksy,bo jak widac maja
        ich sporo. zeby tak z mety lacina latac po wszystkich to trzeba miec troszke nie
        tak we lbie,albo byc mocno niewyzytym.
    • dan34bratdany33 Re: he,he forumowe,meskie jelenie 08.10.05, 20:05
      na rykowisku.Prawda?
      • i-love-2-bike Re: he,he forumowe,meskie jelenie 08.10.05, 20:56
        dan34bratdany33 napisał:

> na rykowisku.Prawda?

rycza oni rycza,tylko jakos tak geriatrycznie oblednie. zupelnie jakbyc do domu
        starcow zajrzac i jakis obled widzial non stop. te fikasacje na punkcie
        niektorych nickow,dzieciece komentarze i zazdrosc iscie przedszkolna,wygladaja
        mi zupelnie niezdrowo. no do tego jeszcze ten arap sie przyplatal,a to juz
        dziadek zupelny,wszytko mu sie trzepie.
    • explicit Re: he,he forumowe,meskie jelenie 08.10.05, 21:58
      He, he, te tez sobie liczom , a nasze panowie zyjom z renty mames - Nie wiem
      czy na "grabowskom" ich stac , bioronc pod uwagie podeszly wiek i 24/7 na dupie
      przy kompie ,...

Dzis na obiad kapusta na slodko z marchewka duszona w rosolku i mlode mini
      ziemniaczki (red) z somsiedniego Idaho , dzien bez padliny ,...

Nie liczac tej na forum

uklony

==============================================================================

a moze panowie skorzystacie z serwisow pewnych panienek,ktore jak pisze pan
      kaluzynski obecnie sa bardzo user friendly i tak milo pytaja: "jak mozna panu
      ulzyc",
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka