dana33 20.11.05, 20:43 badz taka mila i poslij watek upierdliwego pierdacza na osla. bardzo nam na tym zalezy. wypoczelas po niedzieli (mam nadzieje) to wyrzucaj watek. masz sily. jak nie to zaczne tam nieelegancko bluzgac na koty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: i przy okazji 20.11.05, 20:54 zloz nowe podanie do kropki, aki. mnie muslim nie przeszkadza. natomiast chce koniecznie upierdacza na oslej. mam swoje zamiary... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
upierdliwy Re: i przy okazji 20.11.05, 21:13 Popieram. My ośloławkowcy jesteśmy w opozycji, a opozycję się trzyma na wygnaniu. Upierdliwcy wszystkich krajów łączcie się!!! Won na oślą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
upierdliwy Re: wystarczy jeden wątek-dla oszczędnosci serwer 20.11.05, 21:18 Ale muslimy to nie upierdliwcy i my ich nie chcemy w naszej partii. Proszę ich nie wpuszczać na oślą. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wystarczy jeden wątek-dla oszczędnosci serwer 20.11.05, 21:35 kropka jeszcze nie wrocila chyba z grylowanego likendu (l z kreska).... :))) Odpowiedz Link Zgłoś