Dodaj do ulubionych

jedziemy do brazylii

14.12.05, 16:43
tam w jednym miasteczku nie wolno umierac. cos mi sie wydaje,ze ktos ma nawet
lepsze pomysly niz dancia wraz ze swa silna grupa.
www.cnn.com/2005/WORLD/americas/12/13/death.ban.ap/index.html
Obserwuj wątek
    • dan34bratdany33 Re: jedziemy do brazylii 14.12.05, 18:19
      dowcipone ale i okropne.
      Zwloki pod chodnikami grzebane to sie
      nadaje tez do sadu kryminalnego.
      Nu ale co kraj to obyczaj.
      • i-love-2-ski Re: jedziemy do brazylii 14.12.05, 19:23
        dan34bratdany33 napisał:

> dowcipone ale i okropne.
        > Zwloki pod chodnikami grzebane to sie
        > nadaje tez do sadu kryminalnego.
        > Nu ale co kraj to obyczaj.

jak widac na swiecie mamy roznych oszolomow,niektorzy nawet udaja,ze sa
        normalni,tylko ,ze cusik z toba niedobrze.to jednak nic w porownaniu z tekstami
        puszczanymi przez nasza silna grupe,czytajac tamto mydlo "any news is a good one":))
        • dana33 Re: jedziemy do brazylii 14.12.05, 19:44
          nu, pustemo...... widac, ze cie meczy moja osoba..... prawie ze nia ma twojego
          wpisu, zebys nie zrobila jakiej idiotycznej aluzji do mnie.... nie ma
          znaczenia, ze wogole z toba nie rozmawiam, ty, jak twoja swita w osobach
          zerowca i grzesia niemieckiego, latacie za mna, jak te pszczolki do miodu....
          wiedzialam, ze jestescie ograniczeni, ale nie mialam pojecia, ze wasze
          ograniczenie jest az tak ogromne, zeby myslec i pisac tylko o mnie.....
          nu, ale jak wam sprawia przyjemnosc, to se piszcie i pokazujcie dalej wasze
          ograniczenie i glupote....
          • i-love-2-ski Re: jedziemy do brazylii 14.12.05, 19:50
            dana33 napisała:

> nu, pustemo...... widac, ze cie meczy moja osoba..... prawie ze nia ma twojego
            > wpisu, zebys nie zrobila jakiej idiotycznej aluzji do mnie.... nie ma
            > znaczenia, ze wogole z toba nie rozmawiam, ty, jak twoja swita w osobach
            > zerowca i grzesia niemieckiego, latacie za mna, jak te pszczolki do miodu....
            > wiedzialam, ze jestescie ograniczeni, ale nie mialam pojecia, ze wasze
            > ograniczenie jest az tak ogromne, zeby myslec i pisac tylko o mnie.....
            > nu, ale jak wam sprawia przyjemnosc, to se piszcie i pokazujcie dalej wasze
            > ograniczenie i glupote....

czy ktos cos mowil w jednej osobie,czy 10?o ile mnie wzrok nie myli danus twe
            imie nie bylo nadmieniane w w/w watku,wiec podnies rabek sukieneczki i zwiewnie
            sie ulotnij,zamykajac drzwi,bo obawiam sie ,ze glupota jest zarazliwa,a ja
            jestem taka podatna ostatnio na zarazki.buziunia dla naszego kwiatuszka
            inteligencji,obys nam nigdy nie zwiedla.
            • dana33 Re: jedziemy do brazylii 14.12.05, 20:16
              pustemo, tys nie tylko glupia i wulgarna, tys tez slepa i po paru minutach
              nawet nie wiesz, co napisalas.....
              w poscie otwierajacym ten twoj watek, skladajacym sie z z dwoch zdan,
              wymienilas w zdaniu drugim moje imie... "cos mi sie wydaje,ze ktos ma nawet
              lepsze pomysly niz dancia wraz ze swa silna grupa."

to tak bylo ni w piec ni w dziewiec, byle cos napisac... ale prosze, pisz,
              pustemo, pisz, ku rozrywce wszystkich...
              • i-love-2-ski Re: jedziemy do brazylii 14.12.05, 20:19
                dana33 napisała:

> pustemo, tys nie tylko glupia i wulgarna, tys tez slepa i po paru minutach
                > nawet nie wiesz, co napisalas.....
                > w poscie otwierajacym ten twoj watek, skladajacym sie z z dwoch zdan,
                > wymienilas w zdaniu drugim moje imie... "cos mi sie wydaje,ze ktos ma nawet
                > lepsze pomysly niz dancia wraz ze swa silna grupa."
                >
                > to tak bylo ni w piec ni w dziewiec, byle cos napisac... ale prosze, pisz,
                > pustemo, pisz, ku rozrywce wszystkich...

nu a tys chyba anlafabetka. to byly adnoatcje do danci,a nie dany33,widzisz
                roznice,czy lupe sobie musisz sprawic? niejednemu psu burek chyba,a ja pisze a
                idioci czytaja,he,he i nawet dyskutujom z chorom psychicznie,dajac dobre
                rady?czyli znowu:
                "dzis teatrzyk zaczynamy,tralala,tralala
                wszystkie dzieci zapraszamy tralala lala"
                • dana33 Re: jedziemy do brazylii 14.12.05, 20:36
                  jak to siem mowi, nedzne proby wycofania sie, ale zoll zejn....
                  nu, dosyc tej wymiany zdan, starczy na nastepny tydzien....
                  • i-love-2-ski Re: jedziemy do brazylii 14.12.05, 20:38
                    dana33 napisała:

> jak to siem mowi, nedzne proby wycofania sie, ale zoll zejn....
                    > nu, dosyc tej wymiany zdan, starczy na nastepny tydzien....

jak to sie mowi,marne wejscie marnego aktora. masz cos do dodania na temat
                    brazylii,czy cwiczysz ruchy mimiczne twarzy? jesli to drugie to masz
                    wystarczajaca ilosc sluchaczy na twoje trelowanie,wiec.....
                • grzegorz1948 Re: Rachelciu! 14.12.05, 23:41
                  Nie moglabys tej lupy Danusi na Dzieciatko podarowac, bo inaczej pojeddzie do
                  Auschwitz i z muzeum podpieprzy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka