Dodaj do ulubionych

Naszym adminom - swszystkiego najlepszego!

31.12.05, 10:41
Obserwuj wątek
    • wieslaw06 [...] 31.12.05, 10:45
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • felixx nie pszesadzaj PF -to zwykla komusza cenzura 31.12.05, 10:47
    • polski_francuz Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 31.12.05, 10:48
      Post sam wylecial.

No wiec zacznijmy od poczatku. Jako, ze zostalem tylko lekko przez adminow
      doswiadczony: kilka postow wywalonych i zaden watek na osla, zaryzykuje ten
      lizusowski watek.

Uwazam, ze po atakach ponizej pasa arapa, ktory domowe zwierzaki od adminow
      wyzywa czy lagodnym wypomnieniom annyhidalgo, ktora rzewnie zwraca uwaga
      adminom, ze ma dobre intencje, nalezy im sie cos od nas.

To oni w swieta i niedziele czuwaja, aby:
      .forum nie wpadlo w antysemityzm;
      .Izrael mial prawo do wypowiedzenia swoich racji;
      .niecne ataki przeciwko Krolowi Puszczy zostaly skontrowane przez;
      .rzesko-harcerskie posty captain.america.

A zatem za te wysilki: wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

I oby nam sie!

PF
      • kropka Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 31.12.05, 16:29
        zapisane, lizusy zapamiętane :)
        Dzięki i Wam Wszystkim też życzę Super-Roku :-)
        • o_brother Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 31.12.05, 22:28
          Kropka dalas premie yaa?.Na nowy rok wypada
          zwlaszcza ze jestes "bezposrednim przelozonym."
          Zycze w nowym roku polamania nozyc i sierpow i mlotow
          a tobie wszystkiego najlepszego nie zaleznie
          od tego ze mnie ani grzeje ani ziebi twoj zawod.
      • i-love-2-ski Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 31.12.05, 17:34
        polski_francuz napisał:

> Post sam wylecial.
        >
        > No wiec zacznijmy od poczatku. Jako, ze zostalem tylko lekko przez adminow
        > doswiadczony: kilka postow wywalonych i zaden watek na osla, zaryzykuje ten
        > lizusowski watek.
        >
        > Uwazam, ze po atakach ponizej pasa arapa, ktory domowe zwierzaki od adminow
        > wyzywa czy lagodnym wypomnieniom annyhidalgo, ktora rzewnie zwraca uwaga
        > adminom, ze ma dobre intencje, nalezy im sie cos od nas.
        >
        > To oni w swieta i niedziele czuwaja, aby:
        > .forum nie wpadlo w antysemityzm;
        > .Izrael mial prawo do wypowiedzenia swoich racji;
        > .niecne ataki przeciwko Krolowi Puszczy zostaly skontrowane przez;
        > .rzesko-harcerskie posty captain.america.
        >
        > A zatem za te wysilki: wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
        >
        > I oby nam sie!
        >
        > PF

ty chyba juz pijesz na zapas,zycz kazdemu jak najlepiej tylko nie bierz wiadra
        wazeliny do tego,nie trzeba. Cheers i Do Siego roku dla wszystkich,z kropa
        wlacznie,ale bez wiaderka z lopatka.
        • polski_francuz Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 31.12.05, 18:05
          Bede sie staral w przyszlym roku cie jeszcze bardziej zadowolona zrobic.

Nie wiem tylko czy mi sie uda:)

Cheers

PF
      • manny_ramirez kropka, yaa 31.12.05, 19:46
        Siego!
      • annahidalgo Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 01.01.06, 04:29
        polski_francuz napisał: "Uwazam, ze po [...] lagodnym wypomnieniom annyhidalgo,
        ktora rzewnie zwraca uwaga adminom, ze ma dobre intencje"

Mam juz byc obrazona czy poczekac na Twoje wytlumaczenie pzedstawiania mnie
        jako "mieczaka"? Pamietaj, ze bycie mieczakiem w Stanach to zyciowa katastrofa.

Poza tym przylaczam sie do Twoich zyczen do adminow, na tym forum ja ich omijam
        jak wsciekle pieski, ale nie mam nic przeciwko uglaskiwaniu ich, rozumiem
        stosunki zaleznosci.

Dobrze to ujales:
        "> To oni w swieta i niedziele czuwaja, aby:
        > .forum nie wpadlo w antysemityzm;
        > .Izrael mial prawo do wypowiedzenia swoich racji;
        > .niecne ataki przeciwko Krolowi Puszczy zostaly skontrowane przez;
        > .rzesko-harcerskie posty captain.america." ;)

Za to chetnie przylaczam sie do zyczen dobrego nowego roku. Oby nam sie wiodlo
        bez wzgledu na "petty" roznice!
        • polski_francuz Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 01.01.06, 09:47
          Take it easy, mnie tez na tym watku od mieczakow wyzwali.

Jak nie powyzywasz, niepoprzeklinasz, nie wylecisz na osla co drugi post, a
          jeszcze, nie daj Boze, lubisz ludzi, to jestes mieczakiem i lewakiem.

Pytanie: czy twardziel to komplement?

Ja bym powiedzial, ze wszystko zalezy od twego wieku, epoki w jakiej sie zyje i
          okolicznosci zyciowych.

A w koncu nie jestes w Stanach ale na forum polskim.

A wiec Cheers i dosiego roku!

PF
          • annahidalgo Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 01.01.06, 09:57
            PF,
            To ja mam odreagowywac podroze, ale Ty miales sie cieszyc sylwkiem u znajomych
            a wiec teraz powaznym kacem :)
            Troche mi przywaliles wspominajac te moje placze do moderatorow ale nie moge
            sie na Ciebie obrazic bo miales racje. Wlacze zaprzestanie plakania do nich w
            moje noworoczne postanowienia.
            Zamiast przejmowac sie blahostkami pomysl o swoim stosunku do tych nowych
            podpalen aut we Francji. No ???
            • polski_francuz Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 01.01.06, 10:59
              Bylo ich malo. Sarko sie przygotowal.

Problemy nie znikly, przykrywka lepiej trzyma to wszystko.

PF
              • krystian71 Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 01.01.06, 11:08
                czyli jak co roku o tej porze,taki narodowy francuski zwyczaj.Sa zimne ognie
                bengalskie , moga byc i francuskie...
              • annahidalgo Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 01.01.06, 11:41
                polski_francuz napisał: "Problemy nie znikly, przykrywka lepiej trzyma to
                wszystko."

Krotko i na temat. Szkoda ze mozesz miec racje.
    • polski_francuz Re: nie przesadzaj PF 31.12.05, 10:50
      Jakas kontrola byc musi, chcialbys tylko sumieniu forumowiczow wszystko
      zawierzyc?. A jak ktos sumienia nie ma?

PF
      • felixx Re: nie przesadzaj PF 31.12.05, 11:04
        polski_francuz napisał:

> Jakas kontrola byc musi, chcialbys tylko sumieniu forumowiczow wszystko
        > zawierzyc?. A jak ktos sumienia nie ma?
        >
        > PF

to forum , pare lat temu ,sie samoregulowalo.Walczyli z sumieniem i bez.
        kto chcial to czytal,kto nie to olewal i wszystko gralo.
        Niestety przyszly rozne dany michnikowe z daleka ,arapy(twoj ulubieniec) i to
        dziadowstwo domagalo sie cenzury - wiec ja dostalo.
        Niszczy kropa to forum -wpadla malpa w trans.Nie mam najmniejszego zamiaru
        skladasc jej zyczenia -jesli juz komus to wole arapowi.
        Z arapa jeszcze jest szansa zrobic czlowieka z kropy nie
        pzdr
        • polski_francuz Re: nie przesadzaj PF 31.12.05, 11:50
          Popatrzmy sie bardziej subtelnie. Niezbyt lubie dane bo mi za hucpe popdadla
          (chociaz nasze stosunki sie normalizuja).

A arap, mimo ciezkiego jezyka, brzmi prawdziwie w moich uszach.

A obydwoje sa Zydami. No wiec moze dla mnie nie religia sie liczy ale osobowosc.

Co ty na to?

PF

• 1wsze_gacie_usa Re: nie przesadzaj PF 31.12.05, 18:53
            polski_francuz napisał:

> Popatrzmy sie bardziej subtelnie. Niezbyt lubie dane bo mi za hucpe popdadla
            > (chociaz nasze stosunki sie normalizuja).
            >
            > A arap, mimo ciezkiego jezyka, brzmi prawdziwie w moich uszach.
            >
            > A obydwoje sa Zydami. No wiec moze dla mnie nie religia sie liczy ale
            osobowosc
            > .
            >
            > Co ty na to?
            >
            > PF

Pieknie. A jesli chodzi o osobowosc to prosze tutaj masz osobowosc dany.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=34198245&a=34198769
            Szczesliwego Nowego Roku
            • krystian71 to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to bylo 31.12.05, 19:31
              beznadziejne.
              I ciagle ta mysl po glowie mi sie kolacze,ze oni, ci inni ,wychowani zostali
              inaczej.
              Bo ja sie tez pod zyczenia, do zyczen arapa podpialem, aby wzamian uslyszec,ze
              mnie akurat, ani zadnych innych mahmutow one nie dotyczyly.
              Gdybys w Polsce cos takiego komus powiedzial, mialbys przerabane do konca
              swoich dni i to wsrod swoich wrogow,bo przyjaciol bys za takie chamstwo nie
              mial.
              Coz, inny krag kulturowy, na tym sie ciagle opieram i bazuje...
              • i-love-2-ski Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 31.12.05, 19:36
                krystian71 napisała:

> beznadziejne.
                > I ciagle ta mysl po glowie mi sie kolacze,ze oni, ci inni ,wychowani zostali
                > inaczej.
                > Bo ja sie tez pod zyczenia, do zyczen arapa podpialem, aby wzamian uslyszec,ze
                > mnie akurat, ani zadnych innych mahmutow one nie dotyczyly.
                > Gdybys w Polsce cos takiego komus powiedzial, mialbys przerabane do konca
                > swoich dni i to wsrod swoich wrogow,bo przyjaciol bys za takie chamstwo nie
                > mial.
                > Coz, inny krag kulturowy, na tym sie ciagle opieram i bazuje...

zaobserwowalam jedno,jak tylko jestes dla nich grzeczny to od razu poczytuja to
                jako twoja slabosc i wesza jakby cie tu ugryzc,zwykle dosyc wulgarnie bo to ich
                styl,w koncu kulturalni nigdy nie byli. dlatego ja skonczylam. puscilam ci 2
                maile,zobacz czy 2 doszly,sprawdzaj wogole te skrzynke do cholerci jasnej i
                odpowiedz cos na naszym forum:)
                • krystian71 Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 31.12.05, 21:20
                  sprawdzilem,przeczytalem,odpowiedzialem:)))
                  Rachelciu, mimo wszystko, byloby bardzo zle, a i ja czulbym dyskomfort, gdyby
                  chamstwo na tym forum w jakis sposonb mialo wplynac na to wszystko czego sie
                  przez lata nauczylem i staralem sie puscic dalej, przynajmniej swoim dzieciom.
                  Wtedy juz nic, tylko podniesc rece do gory i wywiesic biala szmate z
                  poczuciem,ze jest sie pokonanym przez kogo,? jakiegos 1ja,czy arapa?
                  No nie,nie zartuj,tak zle to nie ma ani nie bedzie , bo zaden z nich nie
                  narzuci mi stylu myslenia , ani pisania i takie cos nie zmieni mych pogladow.
                  Jak sie z czyms nie zgadzasz, zawsze mozesz wyrazic to w jakis cywilizowany
                  sposob, gdy kogos nie lubisz , tym bardziej, zawsze masz prawo mu to
                  powiedziec, nawet gdy to jest jakies oscienne panstwo niechcacy zwiazane z
                  nasza Ojczyzna unia personalna.
                  A ze oni uwazaja inaczej, maja inne metody, podniecaja sie zabawami z nikami
                  czy podszywaniem sie pod obce niki?Bog z nimi,trudno mi sie tym excytowac,skoro
                  moje uczucia sa letnie
                  Buziam, i Szczesliwego Nowego Roku zycze, psia jego mac, musi byc
                  szczesliwszy !!!
                  • i-love-2-ski Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 31.12.05, 21:23
                    krystian71 napisała:

>
                    > moje uczucia sa letnie
                    > Buziam, i Szczesliwego Nowego Roku zycze, psia jego mac, musi byc
                    > szczesliwszy !!!

hm kazdemu wolno byc MAZOCHIZDOM jak mowi arap,ja tam wole czysta abstrakcje
                    kabaretu starszych panow,od tych starszych forumowych clownow,ale niech ci
                    bedzie:) ja tez buziam i oby nie byl gorszy,a dla Ciebie niech bedzie lepszy,bo
                    zaslugujesz na cos wiecej;)
              • 1wsze_gacie_usa Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 31.12.05, 19:48
                krystian71 napisała:

> beznadziejne.
                > inaczej.
                > Bo ja sie tez pod zyczenia, do zyczen arapa podpialem, aby wzamian
                uslyszec,ze
                > mial.

tacy oni sa, tak mysla i taka jest ich natura. W takich chwilach wlasnie kiedy
                trzeba pokazac czy sie jest czlowiekiem czy tylko (w ich wypadku) zydem nie
                potrafia ukryc nienawisci.
                • krystian71 Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 31.12.05, 21:26
                  dziwne, co nie? , mnie tez w tym wypadku na moment zatkalo.Bo jestem
                  przyzwyczajony troszke do innego myslenia, skoro przy stole Wigilijnym
                  zostawiasz nakrycie dla niespodziewanego goscia,to raczej z mysla,ze jesli
                  przyjdzie,nie bedziesz go pytal o wyznanie , ani na kogo glosowal.:)
                  Juz tak z zalozenia.
                  Skoro ktos cale forum pozdrawia, ja mu zwyczajnie odpowiadam, tym samym,bez
                  zadnych podtekstow.
                  Prawde mowiac, odpowiedz arapa zatkala mnie i pare dni musialo minac, bym ja
                  przetrawil i spuscil ja na karb innej kultury :(((
                  • i-love-2-ski Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 31.12.05, 21:31
                    krystian71 napisała:

> dziwne, co nie? , mnie tez w tym wypadku na moment zatkalo.Bo jestem
                    > przyzwyczajony troszke do innego myslenia, skoro przy stole Wigilijnym
                    > zostawiasz nakrycie dla niespodziewanego goscia,to raczej z mysla,ze jesli
                    > przyjdzie,nie bedziesz go pytal o wyznanie , ani na kogo glosowal.:)
                    > Juz tak z zalozenia.
                    > Skoro ktos cale forum pozdrawia, ja mu zwyczajnie odpowiadam, tym samym,bez
                    > zadnych podtekstow.
                    > Prawde mowiac, odpowiedz arapa zatkala mnie i pare dni musialo minac, bym ja
                    > przetrawil i spuscil ja na karb innej kultury :(((

dlaczego dziwne,mnie np. to wcale nie dziwi. czego innego mozesz spodziewac sie
                    po brukowym chamie krystian,dlatego ja zajelam taka a nie inna postawe. mnie
                    starczylo pare wypowiedzi,aby wiedziec z kim mam do czynienia i wiecej w to
                    bagno sie nie zamierzam zanurzac,bo potem czlowiek zaluje a nie ma czego i kogo.
                    tak wiemy gdzie stoimy i jak to sie ladnie mowi"moga mnie cmoknac",bo ja nawet
                    tego bagna nie czytam,nie ma po co. do tego chlamu zadne argumenty nie
                    docieraja,a ich zagrywki i odzywki sa na poziomie burdelu,czy budki z piwem,a to
                    troche za nisko jak na mnie,to nawet nie jest smieszne tylko zenujaco prostackie.
                    • krystian71 Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 31.12.05, 21:41
                      rachelciu, tylko drobne wyjasnienie,zebys mnie za kompletnego mieczaka-
                      ciemniaka nie uznala.
                      Ja z arapem w zadne pogaduszki nie wchodze, nigdy i nigdzie.
                      Dopisalem sie tylko do watku z zyczeniami swiatecznymi, bo mnie tak babcia
                      nauczyla.
                      I wot, tak smuta i takie zaskoczenie.
                      Ale juz pls, przestan wyzywac sie na mnie , bo sie splacze ze smutku i wstydu
                      ze swej naiwnosci :)))Szlus, temat zamkniety,drzwiczki sie zatrzasnely, a
                      kluczyk wpadl do morza:))
                      • i-love-2-ski Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 31.12.05, 21:44
                        krystian71 napisała:

> rachelciu, tylko drobne wyjasnienie,zebys mnie za kompletnego mieczaka-
                        > ciemniaka nie uznala.
                        > Ja z arapem w zadne pogaduszki nie wchodze, nigdy i nigdzie.
                        > Dopisalem sie tylko do watku z zyczeniami swiatecznymi, bo mnie tak babcia
                        > nauczyla.
                        > I wot, tak smuta i takie zaskoczenie.
                        > Ale juz pls, przestan wyzywac sie na mnie , bo sie splacze ze smutku i wstydu
                        > ze swej naiwnosci :)))Szlus, temat zamkniety,drzwiczki sie zatrzasnely, a
                        > kluczyk wpadl do morza:))

no dobrze juz dobrze tylko nie rob z siebie nastepnego meskiego mieczaka,tylko
                        ucz sie dziecko,ucz i wejdz na nasze forum:) no zmykam bo znowu kuchnia wzywa.
                        bede tu doskakiwac,ale wszystkiego naj,naj dla MAZOCHIZDY od twardziela:)
              • i-love-2-ski Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 31.12.05, 20:15
                krystian71 napisała:

> beznadziejne.
                > inaczej.
                > Bo ja sie tez pod zyczenia, do zyczen arapa podpialem, aby wzamian uslyszec,ze
                > mial.

i jeszcze jedno krystek z chamami najlepiej z daleka,bo niestety tego typu
                chamstwo to jest juz zupelne zwyrodnienie,a na to nie ma leku,tylko odciac sie:)
            • polski_francuz Re: nie przesadzaj PF 01.01.06, 13:54
              Dzieki, dla ciebie tez: Happy New Year!

PF
    • felixx nie przejmuj sie p-francuz i pisz 31.12.05, 11:26
      wygladasz na mieczaka,ale tacy tez sa tutaj potrzebni
      ocalejesz!!! tak czuje
      • polski_francuz Re: nie przejmuj sie p-francuz i pisz 31.12.05, 11:46
        Mieczak to lewak jak rozumiem. Ale jesli ocaleje to juz dobrze.

A wiec od mieczaka dla twardziela: cheers!

PF
        • krystian71 czy mozna tez polizusowac i przylaczyc sie do twoi 31.12.05, 12:40
          zyczen?
          hop,hop, kropcia, jakby co to pamietaj i zanotuj sobie,ze ja tez sie tu wpisalem
          Wszystkiego Najlepszego
          • polski_francuz Re: czy mozna tez polizusowac i przylaczyc sie do 31.12.05, 15:17
            Mozna a nawet trzeba!

PF
    • polski_francuz Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 31.12.05, 11:54
      Wieslaw, Wieslaw!

Rozumiem, ze sie cieszysz z Kaczorow. I bardzo dobrze. Ale przed Polska droga
      dluga. I na sukces (oby nadszedl) trzeba zapracowac.

za zyczenia dla Poloni dziekuje ci bardzo.

Pozdro

PF
    • arap1 Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 31.12.05, 11:57
      ten facet z ranca buduje Polske w knajpie...jak tam z sporzyciem alkoholu w
      PL ??
    • yaa Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 31.12.05, 17:49
      Zostanie Wam zapamiętane :-)
      Dziękuję serdecznie i również życzę fantastycznego i pełnego cudownych przeżyć
      Nowego Roku.
      Wam i sobie życzę by miejsce, gdzie się spotykamy - czyli forum - było
      przyjazne i aby chciało się tu wracać.
      Pozdrawiam
      noworocznie
      Yaa
      • krystian71 Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 31.12.05, 18:21
        zawsze myslalem,ze mamzer to tifus,a kropka to yaa :((
        Znaczy sie zle myslalem.
        Ale tym niemniej DOSIEGO ROKU
    • i-love-2-ski Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 31.12.05, 21:39
      krystian71 napisała:

> hmmm, chyba rzeczywiscie jestem masochista
      >
      niepoprawny marzyciel,zejdz na ziemie i wal w...nigdy nie chyl czola przed
      chamem krystek,to zly znak. polacy za czesto to robili w przeszlosci i bardzo
      zle na tym wyszli.chamstwo sie wtedy rozzuchwala i rajcuje jak nigdy. albo olej
      ,albo wal,bo zludzen miec nie wolno kto jest kim,to widac jak na dloni.w koncu
      popatrz na nich jak oni sie zachowuja w stosunku do kazdego naokolo i
      nasladuj,to dobra rada:)
      >
      • krystian71 Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 31.12.05, 21:51
        odpisalem, he,he, kable sie grzeja
    • bam_buko Naszym adminom - hmmm 31.12.05, 22:47
      Jesli juz MUSZA byc to zycze zdrowego rozsadku,ktorego im brak.

Wszystkim uczestnikom forum,bez wzgledu na opcje zycze szczesliwego nowego roku
      2006
    • arap1 Re: to prawda, to nie bylo mile,powiem wiecej,to 01.01.06, 01:00
      KRYST....jestesmy juz 2006 akurat siedze przy stole z kolegami z POLSKI kazdy z
      innego kraju zyjacych na dzis.. wypilismy jak sie muwi co BOG dal z dobra
      kolacja,,,,raz na 3lata spotykamy na SYLWKA...taka juz u nas tradycja co raz u
      innego w jego kraju dzis wypadl ISRAEL....jestem zadowolony ze ci koledzy
      POLACY moja szacunek do mnie do mojego PANSTWA jak ja mam do NICH ...wam z
      rachelka to nie grozi wy jestesci prawie samotni w swojej nienawisci...
    • perry-perry pies im morde lizal 01.01.06, 04:30
      perry
    • lechu1 Re: Naszym adminom - swszystkiego najlepszego! 01.01.06, 10:24
      i zeby islamisci nam tego swiata bombami atomowymi nie rozwalili .
      Tego wam Lechu zyczy !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka