Dodaj do ulubionych

Rosyjski Tu-154 zostal zestrzelony przez Ukraine....

IP: *.ic.ru 04.10.01, 17:27
Piec minut temu u nas w TV podali ze Tu-154 Tel-Aviv - Novosibirsk zostal
zestrzelony Rakieta kompleksu S300 przez marynarke Ukrainy. Ciekaw jestem czy
to Ukraincy, czy tez terrorysci... @ lata temu podczas cwicien jedna rakieta
skrzydlata trafila w blok w Kijowie. Cos u nch tam z tymi rakietami nie jest w
porzadku :(((
Pzdr.
Misza
Obserwuj wątek
    • vist Re: Rosyjski Tu-154 zostal zestrzelony przez Ukraine.... 04.10.01, 17:41
      Gość portalu: Misza napisał(a):
      > Piec minut temu u nas w TV podali ze Tu-154 Tel-Aviv - Novosibirsk zostal
      > zestrzelony Rakieta kompleksu S300 przez marynarke Ukrainy.

Cześć Misza !

Popatrzę na nasze wiadomości, a potem napiszę co mówią. k?

Prównamy sobie, jak to widać w naszych krajach. ;)

pzdr

Vist_______________________/

• Gość: Misza Zaloze sie ze mowia to samo.. IP: *.ic.ru 04.10.01, 19:05
        vist napisał(a):

> Gość portalu: Misza napisał(a):
        > > Piec minut temu u nas w TV podali ze Tu-154 Tel-Aviv - Novosibirsk zostal
        > > zestrzelony Rakieta kompleksu S300 przez marynarke Ukrainy.
        >
        > Cześć Misza !
        >
        > Popatrzę na nasze wiadomości, a potem napiszę co mówią. k?
        >
        > Prównamy sobie, jak to widać w naszych krajach. ;)
        >
        > pzdr
        >
        > Vist_______________________/

Jaka jest opinia USA na to wydarzenie - jak na terrakt, czy jak na "przypadek"

Pzdr.
        Misza.
        • Gość: muslimek Re: Zaloze sie ze mowia to samo.. IP: 213.25.26.* 04.10.01, 19:54
          Przypadek w cudzysłowiu? Tzn sugerujesz, że to nie przypadek? Nie podpuszczaj
          nas przeciw Ukrainie, bo mamy z nią za dobre kontakty, co Rosjan nie cieszy.
          Ich problem. Piszesz, że cos nie tak z ich rakietami? Chcesz poiedziec, ze nie
          powinni dostac sie do NATO? I wtedy nie pozostanie im nic innego, niż zostać
          wasalem Rosji, co? Kolego, gdzie Ty pracujesz?

• Gość: Misza Re: Zaloze sie ze mowia to samo.. IP: *.ic.ru 04.10.01, 20:16
            Gość portalu: muslimek napisał(a):

> Przypadek w cudzysłowiu? Tzn sugerujesz, że to nie przypadek?

Napisalem zdlatego, ze przypadkow na swiecie niema. Wszystko robi sie celowo. Nie
            uwazasz ?

> Nie podpuszczaj
            > nas przeciw Ukrainie, bo mamy z nią za dobre kontakty, co Rosjan nie cieszy.

Klamiesz. Nie macie lepszych kontaktow od nas. Lubicie ich tylko na papierze.
            A zreszta przeczyraj nastepny moj post do ciebie.

> Ich problem. Piszesz, że cos nie tak z ich rakietami? Chcesz poiedziec, ze nie
            > powinni dostac sie do NATO?

Oni nie chca do NATO. Moze jakies 15-20 %. A wiekszosc nie chce. Idz na ulice
            Kijowu i zapytaj, to od razu w dupe kopa dostanies. Wiem co mowie.

• Gość: Grzesiek Re: Zaloze sie ze mowia to samo.. IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 17:16
            zabrakło w Twojej wypowiedzi jednego stwierdzenia "To Rosjanie zestrzelili ten
            samolot" a dodałbym żeby zrzucić winę na biednych Czeczenów, podobnie jak
            niedawno podkładali sobie bomby, by także zrzucic na nich winę na tych samych
            Czeczenów. Nudne sie to robi
        • vist Re: Zaloze sie ze mowia to samo..>>> M. 05.10.01, 17:25

> Jaka jest opinia USA na to wydarzenie - jak na terrakt,
          > czy jak na "przypadek"

>>>

USA podaje,że to Ukraińcy.

Ponoć mają zdjęcia szpiegowskie /z satelity/.

Ukraińcy zaprzeczają.

V.________________/
    • Gość: Aynur Re: Rosyjski Tu-154 zostal zestrzelony przez Ukraine.... IP: *.dipool.highway.telekom.at 04.10.01, 17:43
      Misza, ty masz Cos w sobie...
      Zebyscie wszyscy byli tacy !
      Pozdrawiam
      Aynur
      • Gość: Misza Nie rozumiem - powaznie mowisz czy zartujesz ;-))) IP: *.ic.ru 04.10.01, 18:39
        Gość portalu: Aynur napisał(a):

> Misza, ty masz Cos w sobie...
        > Zebyscie wszyscy byli tacy !
        > Pozdrawiam
        > Aynur

Uzywaj pls. czasem jakies smailiki. OK? :)
        Trymaj sie.
        Misza
        • Gość: Dariusz Ukraińcy teraz zaprzeczają ! Co jest grane ? A może.... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:46
          rakietę wystrzelił Ibrahim Mustafa Szewczenko, Tatar z Krymu ?
          • Gość: Misza Mimo ze na pokladzie znajdowaly sie w 90% Zydzi.. IP: *.ic.ru 04.10.01, 18:52
            Gość portalu: Dariusz napisał(a):

... chce powiedziec ze u nas wspolczuja im jak Rosjanom... Qu..a co sie dzieje.
            Jezeli to tylko piani "chochly" zrobili, to jedna sprawa, a jezeli to bardziej
            wydumana "kompozycja", to moze z tego wyjsc wileka burza.
            p.s. Podobny scenariusz byl w naszej grze "Sukhoy-27. Flanker". Ukraina walczy z
            Rosja....

> rakietę wystrzelił Ibrahim Mustafa Szewczenko, Tatar z Krymu ?

• Gość: muslimek Re: Mimo ze na pokladzie znajdowaly sie w 90% Zydzi.. IP: 213.25.26.* 04.10.01, 18:58
              Jak to możliwe, że jeden z wysokich dowódców floty czarnomorskiej potwierdza,
              że to Ukraina, a później jest to dementowane. Przecież ktoś, kto nie ma
              pewnosci, nie mówi, że to zrobiła jego rakieta. Nic nie rozumiem.

• Gość: XXL Re: Mimo ze na pokladzie znajdowaly sie w 90% Zydzi.. IP: *.echostar.pl 04.10.01, 19:06
                Hurra, radio Erewań znowu nadaje !!!!!!
                Czekamy na sprostowanie....

Tu- 154 to latające trumny, masa wypadków. :-((((
                • Gość: Misza :(((( IP: *.ic.ru 04.10.01, 19:12
                  Gość portalu: XXL napisał(a):

> Hurra, radio Erewań znowu nadaje !!!!!!

Moze lepiej by sie zamknal?? Bo inaczej bede myszlal o Polakach duzo gorzej niz
                  przed tem...

> Tu- 154 to latające trumny, masa wypadków. :-((((
                  Na zachodzie najbardziej "zawodne" to sa Bumbo Jety (Boeing 747),dlatego ze sa
                  najbardziej rozpowszechnieni. 70% pasazerskich samolotow w bylym ZSRR TO WLASNIE
                  154-TKI...

NIE POZDRAWIAM. Misza

• Gość: XXL Re: :(((( IP: *.echostar.pl 04.10.01, 19:30

>Moze lepiej by sie zamknal?? Bo inaczej bede myszlal o Polakach duzo gorzej niz
                    > przed tem...

Czy tak samo zle jak sie wyrazasz o Ukraicach ????

> Tu- 154 to latające trumny, masa wypadków. :-((((

Taka jest opinia pilotow, poczytaj co mowili jak ostatnio
                    spadl nad Syberia.

Uwaga o radiu Erewan dotyczy powtarzaniu przez ciebie
                    niesprawdzonych wiadomosci
                    Troche umiaru wobec dramatu ....

Tez
                    > NIE POZDRAWIAM. Misza
                    >

• Gość: Misza Sorry, troche mnie ponioslo IP: *.ic.ru 04.10.01, 20:38
                      Gość portalu: XXL napisał(a):

> Gość portalu: Misza napisał(a):
                      >
                      > >Moze lepiej by sie zamknal?? Bo inaczej bede myszlal o Polakach duzo gorzej
                      > niz
                      > > przed tem...

> Czy tak samo zle jak sie wyrazasz o Ukraicach ????

przeczytaj ponizszy moj list w tej sprawie...

> > Tu- 154 to latające trumny, masa wypadków. :-((((
                      > Taka jest opinia pilotow, poczytaj co mowili jak ostatnio
                      > spadl nad Syberia.

Wiem co mowili, ale to nie zalezy jaki samolot (chodzi o to na ile stary...)

>
                      > Uwaga o radiu Erewan dotyczy powtarzaniu przez ciebie
                      > niesprawdzonych wiadomosci
                      > Troche umiaru wobec dramatu ....

Sa na 90% pewne

> Tez
                      > > NIE POZDRAWIAM. Misza

• Gość: muslimek Misza: przeciw Ukrainie, przeciw Czeczenii. Czy Pan jest z KGB? IP: 213.25.26.* 04.10.01, 19:43
      Podpuszczasz Pan nas przeciw Czeczenom, piszesz źle o Ukrainie, szlifujesz
      język (po co, skoro odradzasz oklegom przyjazdu do Polski?). Masz sporo czasu i
      dostęp do internetu. Po polsku raz piszesz świtnie, a zaraz robisz parę błędów.
      Tęsknota czy praca, Towarzy..., prepraszam, Panie Misza?
      • Gość: Misza A ty napewno jestes terrorystem... IP: *.ic.ru 04.10.01, 20:13

> Podpuszczasz Pan nas przeciw Czeczenom,
        Nigdy nie mowilem ze jestem przeciw CZeczenom (mam kilka kolegow czeczenow -
        uczylem sie nawet z jednym na Uniwersytecie). Sam to sobie wymysliles.

> piszesz źle o Ukrainie
        NIGDY nie mowilem zle o Ukraine - Rosja i Ukraina zaqwsze beda bracimi narodami,
        co by na to zachod nie mowil... Sam jestem w polowie ukraincem. Zyje o 200 km
        kolo Ukrainy i bardzo szanuje ten narod. Do tego powiem ze nie mam zlosci na
        Ukraine nawet po dzisejszym wydarzeniu. Powiec swoja drogo, co by powiedzieli w
        Polsce gdyby to Polski samolot zostal zestrzelony ???? Ja cie podpowiem -
        krzycieli by ze ci mongole pie.. specjalnie zrobili. Widze ze kochacie Ukraincew
        tylko na slowach. A szkoda.

> Po polsku raz piszesz świtnie, a zaraz robisz parę błędów.

Wiesz, przez takich jak ty mam czasem ochote zostawic ten forum.
        Nie bede mowic nic zlego o tobie, bo wtedy powiesz ze nienawidze mislimow, ale
        przeciez juz mowilem ze podobaja sie mnie (mam przyjaczol z Iranu, Tunnisu,
        Dagestanu) , ale ty napewno im nie bedzies!!!

> Tęsknota czy praca, Towarzy..., prepraszam, Panie Misza?

Mow do mnie poprostu Misza.
        A wlasne imje boisz sie powiedziec...

• Gość: muslimek Re: A ty napewno jestes terrorystem... IP: 213.25.26.* 04.10.01, 20:22
          raz jesteś agresywny, a raz potulny. raz podpuszczasz, a raz chwalisz. raz
          gordzisz muslimstwem, a raz masz przyjaciół wsród muslimów. raz piszesz z
          pozycji wyzszego o Ukrainie, a raz jestes półukraincem. Zarzucasz nam, że tylko
          w słowach lubimy Ukrainę? Mylisz się. My nie robimy z nich wasali, chcemy im
          pomóc wejść do nato, żeby żaden zasmarkaniec nie więcej im groził i nie głodził
          milionów. Komunizm był zły, a teraz demokracja? Komunizm to był
          kryptonacjonalizm rosyjski, a nie jakaś obca norodowi idea.
          Lepiej nie podpuszczaj Polaków, Misza
          • Gość: Misza U nas jest takie przyslowie... IP: *.ic.ru 04.10.01, 23:45

"Gorbatego migila isprawit" Znaczy mniej-wiecej to - Smiertelnie chorego tylko
            grob przerobi. Cos w tym stylu.
            Kazdy slyszy i widzi to, co chce uwidzec (pierwsza zasada psychologii). Co nie
            powiem - wszystko dla ciebie bedzie zlem. Nic na to nie poradze.
            Sluchaj porozmawiaj w koncu z kims innym i twoj pociag do mnie jest juz
            uciazliwy, bo ja raczej interesuje sie dziewczynami ;-))) Gosciu znajdz w koncu
            jakichs przyjacol. A to zaczynam myszlec ze jestec w tej Polsce samotny.
            Wyjdziesz na ulice, a wszysce padsza do ciebie jak na terroryste arabskiego.
            Wyluzuj sie muslimek. Zycie jest piekne. Skad masz tyle nienawisci do ludzi? Ja
            jestem wg. ciebe hybryda StalinoHitleroPutinowskiej. Jezeli bedziesz szciesliwy,
            to w koncu to powiem otwarcie:

LUDZIE! JESTEM SZPIEGIEM ROSYJSKIM. WYDANO MI ROZKAZ ROZWALIC POLSKI INTERNET Z
            WEWNATRZ, NASTAWIC POLAKOW PRZECIWKO UKRAINCOM, BIALORUSINIM, ZYDOM, MUSLIMOM,
            AMERYKANOM ITD., DO TEGO MUSZE CO NAJMNIEJ 50 OSOB ZABIC WLASNORECZNIE (W TYM 23%
            DZIECI I 32% KOBIET). DO TEGO MUSZE W MISJI SAMOBOJCZEJ WYSADZIC W POWIETRZE
            PALAC KULTURZY I NAUKI. A W ROSJI CZEKA CALA LEGIA AGENTOW-MORDERCOW
            PRZYGOTOWANYCH DO ZABICIA WSZYSTKICH MUSLIMOW I OBYWATELI LUKSEMBURGU...

Starczy? Czy jeszcze jakies grzechy opowiedziec????
            CZesc.
            Misza.

> raz jesteś agresywny, a raz potulny. raz podpuszczasz, a raz chwalisz. raz
            > gordzisz muslimstwem, a raz masz przyjaciół wsród muslimów. raz piszesz z
            > pozycji wyzszego o Ukrainie, a raz jestes półukraincem. Zarzucasz nam, że tylko
            >
            > w słowach lubimy Ukrainę? Mylisz się. My nie robimy z nich wasali, chcemy im
            > pomóc wejść do nato, żeby żaden zasmarkaniec nie więcej im groził i nie głodził
            >
            > milionów. Komunizm był zły, a teraz demokracja? Komunizm to był
            > kryptonacjonalizm rosyjski, a nie jakaś obca norodowi idea.
            > Lepiej nie podpuszczaj Polaków, Misza

• Gość: muslimek U was jest zamordyzm i propaganda, dlatego nienawidzisz USA IP: 213.25.26.* 05.10.01, 10:43
              Dlaczego tak nie lubisz USA? Masz jakieś narodowe kompleksy? To zostaw je dla
              swoich kumpli z Rostowa i Mińska Białoruskiego.

• Gość: Misza Lubie amerykanow. Nienawidze polityki USA wobec Rosji i innych panstw. IP: *.ic.ru 05.10.01, 11:24

to oni wymyslili ppojecie "krajow izgojew" (nie iwem jak po polsku). Jak mogo
                decydowac kto jest dobrym, a kto zlym. A propos: czytalem woje wypowedzi na temat
                USA, tez nie sa przyjazne. ;-)))
                Nie mam kompleksuw w ogule. Jestem Perfekcyjny ;-)))

> Dlaczego tak nie lubisz USA? Masz jakieś narodowe kompleksy? To zostaw je dla
                > swoich kumpli z Rostowa i Mińska Białoruskiego.
                >

• Gość: muslimek Zawsze kąsacie rękę żywiciela. gdyby nie tuszonka, zdechłby Stalingrad IP: 213.25.26.* 05.10.01, 17:29
                  Umorzyć wam długi, to jeszcze będziecie pluć.
      • Gość: Habib Re: Misza: przeciw Ukrainie, przeciw Czeczenii. Czy Pan jest z KGB? IP: *.proxy.aol.com 05.10.01, 00:58

> Podpuszczasz Pan nas przeciw Czeczenom, piszesz źle o Ukrainie, szlifujesz
        > język (po co, skoro odradzasz oklegom przyjazdu do Polski?). Masz sporo czasu i
        >
        > dostęp do internetu. Po polsku raz piszesz świtnie, a zaraz robisz parę błędów.
        > Tęsknota czy praca, Towarzy..., prepraszam, Panie Misza?

Panie Misza,prosze zostawic Czeczenow niewinnych w spokoju.To dobrzy
        ludzie,podobnie jak palestinskie bojowniki o wolnosc.Jak nie to porzaluje
        pan.Szkoda mi czebie Misza.
        • Gość: Misza Re: Misza: przeciw Ukrainie, przeciw Czeczenii. Czy Pan jest z KGB? IP: *.ic.ru 05.10.01, 01:45
          Gość portalu: Habib napisał(a):

> Gość portalu: muslimek napisał(a):

> Panie Misza,prosze zostawic Czeczenow niewinnych w spokoju.

CZy kiedys mowilem ze nienawidze niewinnych Czeczenow ??? Niech mi ktos to pokaze
          (lub zacytuje). Zawsze mowilem o bojownikach 0 tylko i wylacznie.

> To dobrzy
          > ludzie -
          Ktorzy nie maja broni w reku - napewno sa, ale inni to juz terrorysci, bo jak
          inaczej??? Jezeli jakis czlowiek ma bron, to juz nie jest biezbronnym, a gdy
          kogos zabije, to juz nie jest niewinny. Dlatego jest demagogija i nielogicznoscia
          mowic, ze istnieje "niewinny, uzbrojony, cywil czeczenski", ktory zabija
          Rosyjskich zolnierzy. Wowczas to byl by 100% paradox. Zgadzasz sie?

> ,podobnie jak palestinskie bojowniki o wolnosc.Jak nie to porzaluje
          > pan.

Nie bardzo rozumiem o co Panu chodzi. O czym niby musze pozalowac?

> Szkoda mi czebie Misza.
          Dlaczego ??

pzdr.
          Misza

• Gość: Muslim misza dalesz sie nabrac lepiej idzc spac :-) IP: *.*.*.* 05.10.01, 01:52
            popac na ip...........
          • Gość: Habib Re: Misza: przeciw Ukrainie, przeciw Czeczenii. Czy Pan jest z KGB? IP: *.proxy.aol.com 05.10.01, 01:53

> Gość portalu: Habib napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: muslimek napisał(a):
            >
            > > Panie Misza,prosze zostawic Czeczenow niewinnych w spokoju.
            >
            > CZy kiedys mowilem ze nienawidze niewinnych Czeczenow ??? Niech mi ktos to poka
            > ze
            > (lub zacytuje). Zawsze mowilem o bojownikach 0 tylko i wylacznie.
            >
            > > To dobrzy
            > > ludzie -
            > Ktorzy nie maja broni w reku - napewno sa, ale inni to juz terrorysci, bo jak
            > inaczej??? Jezeli jakis czlowiek ma bron, to juz nie jest biezbronnym, a gdy
            > kogos zabije, to juz nie jest niewinny. Dlatego jest demagogija i nielogicznosc
            > ia
            > mowic, ze istnieje "niewinny, uzbrojony, cywil czeczenski", ktory zabija
            > Rosyjskich zolnierzy. Wowczas to byl by 100% paradox. Zgadzasz sie?
            >
            > > ,podobnie jak palestinskie bojowniki o wolnosc.Jak nie to porzaluje
            > > pan.
            >
            > Nie bardzo rozumiem o co Panu chodzi. O czym niby musze pozalowac?
            >
            > > Szkoda mi czebie Misza.
            > Dlaczego ??
            >
            > pzdr.
            > Misza
            >
            >

Szanowny Panie Misza! Z tego co przeczytalem,uwaza Pan kazdego bojownika o
            wolnosc za terroryste,tak?Czyli Palestynczycy z "kalachem" w reku i ich dzieci z
            granatem w piastce,to tesz terrorysci?Szkoda mi Pana,niech Allah Panu wybaczy.
            • Gość: Misza Re: Misza: przeciw Ukrainie, przeciw Czeczenii. Czy Pan jest z KGB? IP: *.ic.ru 05.10.01, 11:16
              Gość portalu: Habib napisał(a):

> Szanowny Panie Misza! Z tego co przeczytalem,uwaza Pan kazdego bojownika o
              > wolnosc za terroryste,tak?

nie... Mowie tylko ze nie mozna nazywac Niewinnym cywilem czlowieka z bronija -
              to jest nielogiczne... Przeczytaj w slowniku slowo "cywil". Do tego terrorysta
              dla mnie tez czlowiek podkladajacy bombe na droge (a czasem sa tymi ludzmi dzieci
              ai kobiety). Czy wg ciebie to nie jest teroryzm. Na tych minach ginie wiele
              ludzi. Przewaznie wlasnie cywile... Pomysl o tym. A nie powtarzaj tych samych
              rzeczy w kolko...

> Czyli Palestynczycy z "kalachem" w reku i ich dzieci
              > z
              > granatem w piastce,to tesz terrorysci?

Przeczytaj moj list. CZy w ogole uzylem slowo terrorysta??? ;-))

> Szkoda mi Pana,niech Allah Panu wybaczy.

A jak mnie Pana szkoda... Niech Pana budda wybaczy ;-)))

• Gość: muslimek No, czekam na Pana odpowiedź. Musi pan najpierw gdzieś zadzwonić? IP: 213.25.26.* 04.10.01, 20:02
      Nie było tego pytania w podręczniku?
      I jeszcze jedno.
      Skąd wychodzi większość aktaków hakerskich na serwery Pentagonu i CIA?
      Wie pan, z jakiego kraju, Panie Misza?
      • Gość: Misza Moze nie bedzies zmnie ciaglie obrazac...? IP: *.ic.ru 04.10.01, 20:24

> Nie było tego pytania w podręczniku?

A ty chyba bierzesz te wyrazy w podreczniku islamistow- fundamentalistow???

> I jeszcze jedno.
        > Skąd wychodzi większość aktaków hakerskich na serwery Pentagonu i CIA?
        > Wie pan, z jakiego kraju, Panie Misza?

Chiny i Rosja.

Moze ostatnie 10 lat zyles na Marsie (lub afganie) i nie wiesz ze KGB juz nie ma.
        Daruj sobie te glupie pytania. Ok?

• Gość: muslimek Polacy nie są u was mile widziani, znalazłem twoją wypowiedź, misza IP: 213.25.26.* 04.10.01, 20:16
      Piszesz, że muzułmanie nie są mile widziani, a jeszcze z Polski. Że muzułmanie,
      to wiem, ale co to znaczy, że co dopiero z Polski. To i Polska ci się nie
      podoba. Może napisz kto jeszcze. Polska, Myzyłmanie, Ceczeni, Ukraińcy, USA.
      Tylko ta zasmrodzona dyktaturą Rosja? Głód, ale duma i honor, tak? Panowie
      świata w podartych gaciach, czy też nowi oligarchowie zachowujący się niczym
      bogowie w światowych kurortach?
      • Gość: Jarek Re: Polacy nie są u was mile widziani, znalazłem twoją wypowiedź, misz IP: 64.124.150.* 04.10.01, 20:28
        muslimek - jak to dobrze, ze istnieją tak "czujni" ludzie jak ty. Dzięki twojej
        przenikliwości, prawdopodobnie udało sie zdemaskować niebezpiecznego agenta,
        który od dłuższego czasu szkolił się na tym forum. Wydaje mi się, że Misza
        chciał zrzucić na Polskę winę za atak na Nowy Jork, dzięki tobie to mu się nie
        uda :).
        • Gość: muslimek Re: Polacy nie są u was mile widziani, znalazłem twoją wypowiedź, misz IP: 213.25.26.* 04.10.01, 20:32
          Jarku, nie podobają mi się te gierki i manipulacje. Ja może jestem naiwnym
          idealistą islamskim i Polakiem-patriotą, ale nie lubię takiego podpuszczania i
          plucia na naszych sojuszników, pisania pogadliwie o USA, Ukrainie, zwalania
          winy za wojnę na dzikich Czeczenów bez dostrzegania proglemu ropy i gazu.
          Wypowiedzi miszy o Ukrainie i USA to podpuszczanie nas przeciw sojusznikom.
      • Gość: Misza TO TY NIE JESTEC MILE WIDZIANY W ROSJI... IP: *.ic.ru 04.10.01, 20:29

...pozbadz sie kompleksu wyzszosci - nie jestes cala Polska - mowilem ze muslum
        zle nastawiony do Rosjan bedzie raczej zle widziany w Rosji. Nie widzisz tu
        logiki... No to idz do psychiatry. I nie zasmieczaj tutaj forum swoimi babskimi
        gadaniami...

> Piszesz, że muzułmanie nie są mile widziani, a jeszcze z Polski. Że muzułmanie,
        >
        > to wiem, ale co to znaczy, że co dopiero z Polski. To i Polska ci się nie
        > podoba. Może napisz kto jeszcze. Polska, Myzyłmanie, Ceczeni, Ukraińcy, USA.
        > Tylko ta zasmrodzona dyktaturą Rosja? Głód, ale duma i honor, tak? Panowie
        > świata w podartych gaciach, czy też nowi oligarchowie zachowujący się niczym
        > bogowie w światowych kurortach?

• Gość: Aynur Re: Rosyjski Tu-154 zostal zestrzelony przez Ukraine.... IP: *.dipool.highway.telekom.at 04.10.01, 20:30
      Ja sie ciesze, ze nie dodano tego "terrorystom".
      Szkoda-zginelo znow duzo niewinnych ludzi- i znow nie ci co powinni.
      Wyglada na to, ze niedlugo bedzie kazdy przeciw kazdemu.
      Troche wiecej milosci kochani, Allah i tak robi swoje.
      Kto umie kochac ludzi z ich wszystkimi wadami, bedzie potrafil tez kochac
      Allaha.
      Smierc -to nie wszystko.......
      Pozdrawiam
      Aynur

U nas w Austri podano, ze to CHYBA .....z Ukrainy.
      • Gość: Muslim Re: Rosyjski Tu-154 zostal zestrzelony przez Ukraine.... IP: *.*.*.* 04.10.01, 22:50
        Gość portalu: Aynur napisał(a):

> Ja sie ciesze, ze nie dodano tego "terrorystom".
        > Szkoda-zginelo znow duzo niewinnych ludzi- i znow nie ci co powinni.
        Aynur co dzienie ginie na swiecie tysiancy niewinnych ludzie w wypadkach
        > Wyglada na to, ze niedlugo bedzie kazdy przeciw kazdemu.
        kazdy prubuje wykorzestac kazdy fakt aby miec swoje 5 minut
        > Troche wiecej milosci kochani, Allah i tak robi swoje.
        > Kto umie kochac ludzi z ich wszystkimi wadami, bedzie potrafil tez kochac
        > Allaha.
        > Smierc -to nie wszystko.......
        > Pozdrawiam
        > Aynur
        >
        > U nas w Austri podano, ze to CHYBA .....z Ukrainy.
        nie ma co spekulowac za kilka dni to sie wyjasni

• Gość: muslimek Misza, skąd znasz skróty UOP i UB, których użyłeś w jedym z postów? IP: 213.25.26.* 04.10.01, 20:38
      Jak dobrze znasz historię Polski? Bezbłędnie, brawo. Wielu Polaków już nie
      pamięta UB.
      Zajmujesz się tym zawodowo? Dalej pracujesz nad tym zagadnieniem? W Rostowie
      nad Donem?

• Gość: Mordulec IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IP: *.dbtec.de 04.10.01, 23:10
        Muslimek daj zyc. Misza ma moze troche przywar ale atakujac go tak otwarcie nie
        robisz niczego innego niz to co sam mu zarzucasz. Jesli sojusznikiem Polski sa
        teraz USA i Ukraina to na pewno nie przeciwko Rosji. Jesli mialoby tak byc, to
        znow wpadamy w stare schematy. Pora w koncu z nimi zerwac.
      • Gość: Habib Do muslimka IP: *.chello.pl 05.10.01, 00:35
        Drogi Muslimku,
        Choć wielokroć zgadzałem się z Tobą co do kwestii religijnych, o tyle nie mogę
        zgodzić się co do Twej oceny Miszy.
        Jakkolwiek nie wszystkie jego wypowiedzi mi się podobają <Czeczenia,
        Ukraina, "przyszła wojna" z Polską>, to jednak mam go za szczerego człowieka.
        Mówi to co myśli, to co uważa za słuszne i robi to szczerze.
        A to, że byc może powtarza czasem propagandę radziecką... Cóż, być tak go
        wychowano. Być może to jego sposób myślenia. To nie jest jego wina, niektóre
        wzory pozostają w podświadomości. Dla niego to co "normalne" może Ciebie razić.
        Co do tego nieszczęsnego UB. Nie wiem skąd to wytrzasnął, ale powodów może byc
        mnóstwo: przyjaciel z Polski mu opowiedział, czytał gazetę polską, podręcznik
        historii, obejrzał film <np. "Psy">. Doszukiwanie się na siłę
        przejawów "zakonspirowanego agenta" jest niedorzeczne.
        Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości co do jego "szczerości" - a przyznam Ci, że
        mnie także nie wszystko "gra" w jego wypowiedziach - nie atakuj go tak
        otwarcie. Wytykaj mu błędy, ale rób to rzeczowo. I spokojnie. W przeciwnym
        razie osiągasz dokładnie odwrotny skutek od zamierzonego...

Pozdrawiam
        Habib
        • Gość: muslimek Dzięki Habib IP: 213.25.26.* 05.10.01, 09:48
          Masz rację, przesadziłem. Ale troche mnie już denrwuje ta historia, misza
          skończył studia, był w Afganistanie, zna nieźle historię i politykę Polski, był
          2 lata w Radomiu, teraz pisze z Rostowa nad Donem. Raz pisze piękną
          polszczyzną, bez rusycyzmów, potem nagle przechodzi do języka kali'ego.
          Cos mi tu nie gra.
          Ale że mnie poniosło, to inna sprawa. Muszę się bardziej hamować.
          Pozdrawiam
          m.

• Gość: Misza Re: Dzięki Habib IP: *.ic.ru 05.10.01, 11:10

> Masz rację, przesadziłem. Ale troche mnie już denrwuje ta historia, misza
            > skończył studia, był w Afganistanie, zna nieźle historię i politykę Polski, był

> 2 lata w Radomiu, teraz pisze z Rostowa nad Donem. Raz pisze piękną
            > polszczyzną, bez rusycyzmów, potem nagle przechodzi do języka kali'ego.
            > Cos mi tu nie gra.
            > Ale że mnie poniosło, to inna sprawa. Muszę się bardziej hamować.
            > Pozdrawiam
            > m.
            >
            >
            Wszystko co powiedziales jest prawda, oprocz tego ze nigdy nie bylem i nie
            mowilem ze bylem w Afganie. Skad masz taka informacjere??>? ;-))

A pisze roznie, bo to jezyk obcy dla mnie. Wychodzi czasem gorzej, czasem
            liepej...

• Gość: Hyena Co to znaczy celowo? IP: 64.124.150.* 04.10.01, 23:42
      Muslimek ma racje, popieram. takich bzdur jakie Misza plecie dawno nie
      słyszałem.

A teraz pytanie do Miszy:

Czy zestrzelenie Południowo Koreańskiego samolotu nad ZSRR przez armię
      radziecką też było celowe?

Wyrazy współczucia dla poszkodowanych i armii ukraińskiej.
      • Gość: Misza Re: Co to znaczy celowo? IP: *.ic.ru 04.10.01, 23:52
        Gość portalu: Hyena napisał(a):

> A teraz pytanie do Miszy:
        >
        > Czy zestrzelenie Południowo Koreańskiego samolotu nad ZSRR przez armię
        > radziecką też było celowe?

Zestrezlilismy, bo
        1) Wlecial na nasza terrytorije
        2) Obok niego liecial amerykanski samolot szpieg. General co oddawal rozkaz na
        zestrzelenie nie wiedzial dokladnie czy to jest samolot pasazerski, czy nie.
        Gdyz na prosbe zejscia z kursu nie zwrocil, mieli pewnosc ze jest szpiegiem. To
        byla akcja szpiegowa amerykanow. Gdyby przeczytal chosby am. zrodel, wiedzial by
        co mowisz, a nie powtarzal bzdur wieku 20 lat...

>
        > Wyrazy współczucia dla poszkodowanych i armii ukraińskiej.
        A co ma wspolnego z poszkodowanymi armia ukrainska >:-0 ze musisz jej
        wspolczuc ???

• Gość: Hyena Re: Co to znaczy celowo? IP: 64.124.150.* 05.10.01, 00:03
          Widzę, Misza, że powtarzasz to co mówiła w tym czasie wasza propaganda. A to co
          mówiła niewiele miało wspólnego z prawdą. Niebawem odezwę się ze szczegółami.

Armii ukraińskiej współczuje bo jest naszpikowana Rosyjskimi agentami, co z
          pewnością dobrze wiesz.

Pozdrawiam
          • Gość: Misza Re: Co to znaczy celowo? IP: *.ic.ru 05.10.01, 00:13

> Widzę, Misza, że powtarzasz to co mówiła w tym czasie wasza propaganda. A to co
            >
            > mówiła niewiele miało wspólnego z prawdą. Niebawem odezwę się ze szczegółami.

Czekam niecierpliwie. Tylko prosze uzywac obiektywnych (tzn. nie USA i nie Rosja)
            zrodel.

> Armii ukraińskiej współczuje bo jest naszpikowana Rosyjskimi agentami, co z
            > pewnością dobrze wiesz.

A jakze, przeciez imi wlasnie dowodze. "Hej Mikola gdize wziales te sekretne
            dane?" "Co.. u chochlow?" "Dobrze, poloz w rogu. jutro wyszle do Moskwy? ;-)))
            Daj spokoj Hyena - Ukraina jest tak samo niezalezna jak Polska (tzn. Polska ma
            tyle samo agentow Rosyjskich jak Ukraina ;-)))))

> Pozdrawiam

Pozdrawiam.
            Misza
            • Gość: Hyena Re: Co to znaczy celowo? IP: 64.124.150.* 05.10.01, 00:22
              >Ukraina jest tak samo niezalezna jak Polska (tzn. Polska ma
              >tyle samo agentow Rosyjskich jak Ukraina ;-)))))

Co do liczby agentów na Ukrainie i w Polsce zupełnie się z tobą zgadzam.
              Pozdrawiam.
            • Gość: Ukr Katsape, jobanyj w sraku, ty zatknesz swoho smerdiuczoho rota czy ni? IP: 192.168.0.* / 212.26.134.* 05.10.01, 08:01
              Szcze ż niczoho ne dowedeno, a ty jak z łanciuha zirwawsia!
              • Gość: Habib Re: Katsape, jobanyj w sraku, ty zatknesz swoho smerdiuczoho rota czy IP: *.proxy.aol.com 07.10.01, 02:38
                Gość portalu: Ukr napisał(a):

> Szcze ż niczoho ne dowedeno, a ty jak z łanciuha zirwawsia!

Masz racje,jak nie ma dowoduw,nie mozna sczekac na nikogo,a jak benda,to wtedy
                niech sczekaja te parsiuki,pozdrawiam cie Ukr .
                • Gość: Habib Do "lewego Habiba" z *.proxy.aol.com - naucz się języka polskiego IP: *.chello.pl 10.10.01, 14:34
          • Gość: Jurek Re: Co to znaczy celowo? IP: 193.188.161.* 05.10.01, 09:36
            A skad Rosjanie mieli wiedziec, ze na pokladzie samolotu poludniowo-
            koreanskiego, gleboko nad terytorium ZSRR i nie reagujacego na rozkazy
            ladowania lub zmiany kursu, nie bylo bomy wodorowej lecacej na Moskwe?
            Reagan zaraz po zestrzeleniu obwiescil calemu swiatu, ze tam byli pasazerowie.
            On to wiedzial, i to ze samolot zostal tam specjalnie "przez pomylke"
            skierowany.
            Rosjanie nie wiedzieli. I mieli obowiazek konstytucyjny go zestrzelic.
            Prowokacja szyta grubymi nicmi. Kozly ofiarne to jak zwykle zwyczajni ludzie. A
            niewinni sa winni, winni sa niewinni, typowy syndrom anglosaski.
            • Gość: rr Re: Co to znaczy celowo? IP: 216.41.48.* 07.10.01, 02:18
              Gość portalu: Jurek napisał(a):

> A skad Rosjanie mieli wiedziec, ze na pokladzie
              samolotu poludniowo-
              > koreanskiego, gleboko nad terytorium ZSRR i nie
              reagujacego na rozkazy
              > ladowania lub zmiany kursu, nie bylo bomy wodorowej
              lecacej na Moskwe?
              > Reagan zaraz po zestrzeleniu obwiescil calemu swiatu,
              ze tam byli pasazerowie.
              > On to wiedzial, i to ze samolot zostal tam specjalnie
              "przez pomylke"
              > skierowany.
              > Rosjanie nie wiedzieli. I mieli obowiazek
              konstytucyjny go zestrzelic.
              > Prowokacja szyta grubymi nicmi. Kozly ofiarne to jak
              zwykle zwyczajni ludzie. A
              >
              > niewinni sa winni, winni sa niewinni, typowy syndrom
              anglosaski.

Jest jeszcze inna wersja.Na pokladzie tego
              samolotu,jednym z pasazerow byl szef org. John Birch
              Society(Chyba nazywal sie McDonald).Byl on jednoczesnie
              czlonkiem US Congressu.W "dem" USA pozwala sie na
              istnienie roznych org,nawet skrajnych,o faszyzujacym
              charakterze ot,zeby okazac swiatu,jak demokratyczna jest
              Ameryka.Tyle,ze jesli ktos z takich org.siega za
              wysoko,przycina sie pedy.JBS i przedstawicielstow w
              Congressie,to za duzo.
        • Gość: Mordulec IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IP: *.dbtec.de 05.10.01, 09:15

> Zestrezlilismy, bo
          > 1) Wlecial na nasza terrytorije
          > 2) Obok niego liecial amerykanski samolot szpieg. General co oddawal rozkaz na
          > zestrzelenie nie wiedzial dokladnie czy to jest samolot pasazerski, czy nie.
          > Gdyz na prosbe zejscia z kursu nie zwrocil, mieli pewnosc ze jest szpiegiem. To
          >
          > byla akcja szpiegowa amerykanow. Gdyby przeczytal chosby am. zrodel, wiedzial b
          > y
          > co mowisz, a nie powtarzal bzdur wieku 20 lat...

Oj Misza, przy calym szacunku dla Twoich rodakow.... Otoz swego czasu ogladalem bardzo krytyczny
          brytyjski film dokumentalny na ten temat. Nie wykluczono tam, iz na pokladzie mogly znajdowac sie
          rzeczywiscie urzadzenia szpiegowskie ALE: Nie bylo zadnego samolu "szpiega", ktory rzekomo obok lecial,
          piloci sowieccy dlugi czas lecieli tak blisko, ze doskonale widzieli, ze to byl samolot pasazerski. Kogos, kto
          wydaje rozkaz zestrzelenia samolotu pasazerskiego powodowany jedynie podejrzeniem o dzialania
          szpiegowskie mozna okreslic tylko jako barbarzynce.

Nie przesadzasz nieco stawiajac na rowni wiarygodnosc prasy amerykanskiej i rosyjskiej?

Co wedlug Ciebie bylo powodem zatopienia "Kurska"? Domyslam sie, ze okret NATO....

• Gość: Ukr Pamietam dobrze, ze na poczatku obwiniono Ukraine z tym ich IP: 192.168.0.* / 212.26.134.* 05.10.01, 10:05
            w dupe pierdolonym "Kurskiem"!
            A okazalo sie - niezaradnos'c' i lajdactwo katsapow!

Ce brydke katsaps'ke:
            - Chto wsrawsia?
            - Newistka!

• Gość: Misza Re: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IP: *.ic.ru 05.10.01, 11:11
            Gość portalu: Mordulec napisał(a):

> Oj Misza, przy calym szacunku dla Twoich rodakow.... Otoz swego czasu ogladalem
            > bardzo krytyczny
            > brytyjski film dokumentalny na ten temat. Nie wykluczono tam, iz na pokladzie
            > mogly znajdowac sie
            > rzeczywiscie urzadzenia szpiegowskie

Nie ogladfalem tego filmu i nie wiem czy to prawda? Bez urazy.

ALE: Nie bylo zadnego samolu "szpiega", kt
            > ory rzekomo obok lecial,

Wicc, powiem cos:
            1) Za pare dni do tego smolot Boeing 757 (watiant wojskowy szpiegowy) zalatywal
            na terr Rsoji na kilka minut, a potem wracakl do zony neutralnej. Obrys (czy nie
            wiem jak po polsku - syluet) byl prawie taki sam jak od 747. Piloci lecieli za
            kilkaset metrow od Bumbo Jeta, wiec nie byli pewnia czy to szpieg czy nie. Pilot
            zapytal ziemie "Widze samolot woelkosci 757. Na oznaki zawracania nie reaguje (sa
            pewne znaki np. pochylenie elewo wprawo skrzydel), kursu nie zmienia"
            General nie siedzial w tym Migu i nie wiedzial co to byl za samolot. Wiec musial
            szybko zadecydowac. Swoja droga ten general potem kierowal jakas jednostka
            drogorzedowa w Kazachstanu... To byla mordercza i niehumanna akcja szpiegowska
            USA. Oni wiedzieli ze ryzykuja zycie setki osob a mimo to chec "oczerniania"
            Rosji byla bardzo wysoka. Jestem pewien ze gdy by nie zniszczyli ten samolot, to
            amerykanie wysylali by kolejne. Bo dlaczego po tym przypadku NIGDy wiecej samolot
            pasazerski nie wlatywal na nasza terrytoruje (bez zgody ofkoz)??? Bo sojusznicy
            USA nie chcieli powtorzen tego co sie stalo i odmowili USA takich ryzykownych
            akcji. A przeciez sami Amerikamnie wlasnych ludzi nigdy by nie wyslali. Przeciez
            sa ludzie "2ego gatunku" (wg. nich)...
            2) Dlaczego NATOwskij pilot zniszczyl w Serbii kolumne uczekinierow???? Dlaczego
            ziemija (USA) DWA razy oddala rozkaz zniszczenia kolumny, nawet gdy pilot nie byl
            pewny???? Moge powiedziec ze to bylo zrobione celowo, ale nie powiem, bo kazdy
            moze sie pomylic.

Zaloze sie ze u was mowili nieco inaczej...

> wydaje rozkaz zestrzelenia samolotu pasazerskiego powodowany jedynie podejrzeni
            > em o dzialania
            > szpiegowskie mozna okreslic tylko jako barbarzynce.

Tak samo USA zachowywala sie w Kosowie jako barbarzynaca (wg. Twego "prawa")
            NIe robcie prosze podwojnych standartow - dla USA i reszty swiata.

>
            > Nie przesadzasz nieco stawiajac na rowni wiarygodnosc prasy amerykanskiej i ros
            > yjskiej?

Stawilem, Stawie, i bede stawil... Bo kazde panstwo mowi tak zeby wygladac
            najlepiej...

>
            > Co wedlug Ciebie bylo powodem zatopienia "Kurska"? Domyslam sie, ze okret NATO.

Nie moge ci powiedziec, ale nie jest wykluczone, ze USS sub mial cos wspolnego z
            tym.
            • Gość: muslimek Uwaga: Misza demaskuje barbarzyństwo USA IP: 213.25.26.* 05.10.01, 11:22
              Kto jest wrobiem Rosji: Dla Miszy:
              "To byla mordercza i niehumanna akcja szpiegowska
              USA. Oni wiedzieli ze ryzykuja zycie setki osob a mimo to chec "oczerniania"
              Rosji byla bardzo wysoka."

Życzę Rosji, żeby dorosła do standardów humanizmu USA.
              "A przeciez sami Amerikamnie wlasnych ludzi nigdy by nie wyslali. Przeciez
              sa ludzie "2ego gatunku" (wg. nich)... "

Ktoś chyba nie lubi NATO. A NATO to także Polska:
              "Dlaczego NATOwskij pilot zniszczyl w Serbii kolumne uczekinierow???? Dlaczego
              ziemija (USA) DWA razy oddala rozkaz zniszczenia kolumny, nawet gdy pilot nie
              byl pewny???? Zaloze sie ze u was mowili nieco inaczej..."

USA zachowywało sie jak barbarzyńca? W porównaniu z humanitarną Rosją...
              "Tak samo USA zachowywala sie w Kosowie jako barbarzynaca (wg. Twego "prawa")
              NIe robcie prosze podwojnych standartow - dla USA i reszty swiata."

"Bo kazde panstwo mowi tak zeby wygladac najlepiej..."
              Ale w USA są WOLNE media, które mogą krytykować władzę, a w Rosji wypowiada
              się PAŃSTWO, na czele z Putinem.

Co wedlug Ciebie bylo powodem zatopienia "Kurska"? Domyslam sie, ze okret NATO.
              "Nie moge ci powiedziec, ale nie jest wykluczone, ze USS sub mial cos wspolnego
              z tym."
              Kolejne rewelacje. Kolega Rosjanin nie wyklucza. Nie zaprzecza ani nie
              potwierdza.

• Gość: Misza Nie przekrecaj ... IP: *.ic.ru 05.10.01, 11:38

> Życzę Rosji, żeby dorosła do standardów humanizmu USA.
                > "A przeciez sami Amerikamnie wlasnych ludzi nigdy by nie wyslali. Przeciez
                > sa ludzie "2ego gatunku" (wg. nich)... "

Aaaaaa. Standarci sa COOL. Wlasnie do nich dazymy...

>
                > Ktoś chyba nie lubi NATO. A NATO to także Polska:
                > "Dlaczego NATOwskij pilot zniszczyl w Serbii kolumne uczekinierow???? Dlaczego
                > ziemija (USA) DWA razy oddala rozkaz zniszczenia kolumny, nawet gdy pilot nie
                > byl pewny???? Zaloze sie ze u was mowili nieco inaczej..."

Polskie piloci ni uczestniczyli w bombardowaniach Belgradu. Powiedzialem NATO, bo
                gdyby powiedzial USA, powiedzial bys ze jestem "anty-amerykanski"...

> "Bo kazde panstwo mowi tak zeby wygladac najlepiej..."
                > Ale w USA są WOLNE media, które mogą krytykować władzę, a w Rosji wypowiada
                > się PAŃSTWO, na czele z Putinem.

Gosciu, kiedy ostatni raz byles w Rosji. U nas krytykuja wladze doslownie
                wszedzie (TV, gazety, Radia, proste ludzie na ulicach). Amerikanie nawet nie
                dopuszczaja mysli ze ich rzad moze cos robic zle. Tak ich "wyksztalcono".

> Co wedlug Ciebie bylo powodem zatopienia "Kurska"? Domyslam sie, ze okret NATO.
                >
                > "Nie moge ci powiedziec, ale nie jest wykluczone, ze USS sub mial cos wspolnego
                > z tym."
                > Kolejne rewelacje. Kolega Rosjanin nie wyklucza. Nie zaprzecza ani nie
                > potwierdza.

Tylko Pan Bog powie teraz co tam bylo. Ja z nim ostatnio nie razmowialem ... ;-)))
                >

• Gość: muslimek Ameryka to nie ideał, ale życzę wszystkim takiego kraju IP: 213.25.26.* 05.10.01, 11:51
                  W porównaniu z prawami człowieka i demokracją w Rosji to prawdziwy raj na ziemi.
                  Wszyscy krytykują Putina? Poczekamy do kolejnych wyborów.
                  • Gość: Misza Cos u ciebie nie gra IP: *.ic.ru 05.10.01, 12:07

> Wszyscy krytykują Putina? Poczekamy do kolejnych wyborów.

1) Krytykuja rzad a nie tylko Putina
                    W stanach krytykowalu mocno Clintona, ale wybrali go 2 razy... To nie jest tak ze
                    demokracja jest tylko tam gdzi zyja bogaci ludzie.
                    A propos: wiesz ze 90% amerykanow i 50% Europejczykow nadal myszli ze Polska jest
                    kommunistyczna. Moj wykladowca z Silnikow Samochodowych professor. Powiedziakl
                    mnie 2 lata temu. "Gdy czytalem wyklady w Irlandii zaczalem rozmawiac z jedna
                    Pania doktorzem-matematykiem. I Ona zapytala mnie "CZy to prawda ze w Poslce
                    mowia po Rosyjasku? i Jeszcze jedno - Dlaczego musicie pisac Cyrylica???" I to
                    mowila osoba uczona... Pomyszl sobie o tym zamiast obrazac Rosje... Obrazajac
                    Rosje obrazasz mnie. A ja tego nie lubie. Ja przecziez nie obrazam zadnego
                    panstwa. Ani USA, ani Ukrainy, Ani Pollski... A ty mnie wlasnie to przypisujesz.
                    Widze ze jestes nacjonalista-antyrosyjskim. Szkoda czasu z toba rozmawiac.
                    To jest ostatni list do ciebie. Wiecej ode mnie zadnego slowa nie uslyszysz (do
                    ciebie).

• Gość: muslimek Saudaci na szczęście wyszli z Polski, a my czekaliśmy na wojska USA IP: 213.25.26.* 05.10.01, 16:39
                      Rosjanie bronili nas przed wrogiem, na którego czekaliśmy z wielkim
                      zniecierpliwienem. Kto przeżył rosyjską okupację, ten nigdy nie uwierzy w walkę
                      o wyzwolenie narodu czeczeńskiego. Ludzie trochę inni, metody te same.
                      • vist ___... a my NIE CHCEMY wojsk USA 05.10.01, 17:27
                        > Ludzie trochę inni, metody te same.

Nie chcemy tu żadnych obcych wojsk !

V.___________________/

• Gość: muslimek A są tu jakieś obce wojska???? IP: 213.25.26.* 05.10.01, 20:07
                          Dopóki nie ma zagrozenia, nie ma obcych wojsk. Jak będzie, sojusznicy nam
                          pomogą, I hope.
                      • Gość: . . IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 14:14
                        .
                    • vist ___Cos u ciebie nie gra___>>>Miszu 05.10.01, 22:49
                      Nie gra u mnie Misza :(

Brak mi teksku do jednej rosyjskiej piosenki /Wysockiego/.

Pomożesz ?

:-)

Vist__________________/
                      • Gość: Misza Koneszno ;-))) IP: *.ic.ru 06.10.01, 09:06
                        vist napisał(a):

> Nie gra u mnie Misza :(
                        >
                        > Brak mi teksku do jednej rosyjskiej piosenki /Wysockiego/.

U nas w Rosji (a nawet w calym bylym ZSRR) wszyscy bardzo lubio Wysockiego. Jego
                        smierc byla dla nas taka sama tragedija jak smierc Gagarina :((( Ja tez go bardzo
                        lubie. Gdy mam zly chumor, wlanczam dowolny dysk i juz jest OK. ;-)) Powiec o
                        jaka piosenke chodzi, to napewno wyszle text.

>
                        > Pomożesz ?

Nie ma sprawy ;))))))

>
                        > :-)
                        >
                        > Vist__________________/

Misza_________________/ O co codzi z tym "_________________" :-))) ?
                        • vist Koneszno ;-)))____________________________Pagawarim... 06.10.01, 15:22

> Ja tez go bardzo lubie.
                          > Gdy mam zly chumor, wlanczam dowolny dysk i juz jest OK. ;-)) Powiec o
                          > jaka piosenke chodzi, to napewno wyszle text.

Tytułu nie znam :(

Ale pierwsze słowa są takie:
                          Pagawarim, pagawarim gitara siedmiestrunnaja
                          Wsia dusza, wsia dusza, a nocz' takaja umna

A refren to :

Ech raz, iszczo raz .....

Poznajesz ?

:-)

Vist________________________/
                          P.S.
                          O co codzi z tym "_________________" :-))) ?
                          mh...
                          o nic :-), może to przedłużacz ? who knows ?
                          • Gość: Misza Oczywiscie IP: 195.161.174.* 07.10.01, 23:00
                            vist napisał(a):

> Tytułu nie znam :(

"Dawaj Najariwaj" ;-)) Probowalem kilka razy wyslac, ale jest za dlugi text ;(((
                            Wiec powiec email, to wyszle.

>
                            > Ale pierwsze słowa są takie:
                            > Pagawarim, pagawarim gitara siedmiestrunnaja
                            > Wsia dusza, wsia dusza, a nocz' takaja umna
                            >
                            > A refren to :
                            >
                            > Ech raz, iszczo raz .....
                            >
                            > Poznajesz ?
                            >
                            > :-)
                            >
                            > Vist________________________/
                            > P.S.
                            > O co codzi z tym "_________________" :-))) ?
                            > mh...
                            > o nic :-), może to przedłużacz ? who knows ?

Pozdrawiam
                            Misza

• vist ___>>> Miszu 2 06.10.01, 15:25

Popatrz na to:

https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=4660&aid=7334
                          • Gość: . . IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 17:01
                            .
                            • Gość: . . IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 14:10
                              .
                              • Gość: . . IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 14:49
                                .
    • Gość: Aynur Re: Rosyjski Tu-154 zostal zestrzelony przez Ukraine.... IP: 62.46.16.* 05.10.01, 07:44
      Tu sie ciagle cos dzieje, teraz u nas w telewizji mowili, ze w tych wiezach
      byla tez bron, i to duzo.....
      Pozdrawiam
      Aynur
      • Gość: ljkel2 Re: Rosyjski Tu-154 zostal zestrzelony przez Ukraine.... IP: 64.124.150.* 05.10.01, 09:23
        UWAGA!!!
        Niejaki Habib uzywa mojego nicka!!!
        LK: Panie muslimek i Panie Misza
        Nie skaczcie sobie tak do oczu bo nam sie powoli z tego forum
        Bliski Wschod zrobi gdzie wszyscy sie po mordach wala (dzieci,
        starcy i kobiety). Wywiad rosyjski wspolnie z wywiadem
        palestynskim probuje macic tu wode... To jest prowokacja szyta
        grubymi nicmi. Ciekawe co na to GW i Pan Adam? Znowu mnie zbanuja?!!!
        Poczekajmy...
        • Gość: muslimek Ja to wywiad palestyński? W której niby wypowiedzi? IP: 213.25.26.* 05.10.01, 09:56
          Ja to niby wywyaid palestyński? No co ty? Cały czas obwiniam za konflikt obie
          strony, potępaim akstremistów wszelkiej maści, a Pan pisze, że to wywiad
          palestyński? Czemu mają słuzyć Pana kalumnie?
          • Gość: ljkel2 Re: Ja to wywiad palestyński? W której niby wypowiedzi? IP: 64.124.150.* 05.10.01, 10:34
            POJEDNANIA CZAS NADSZEDL!
            LK: Wystarczy juz gniewu, trzeba nam milosci...
            Poznalem kobiete - Lidia ma na imie. Piekny, niewinny
            kwiat odwrocil swoj kielich ku mnie i platki delikatne
            rozwinal jakby na cos czekajac, czegos szukajac...?
            WESELMY SIE, BRACIA, WESELMY...
            • Gość: muslimek Dzięki, bardzo ładny post IP: 213.25.26.* 05.10.01, 10:38
              Od dawna nikt nie napisał nic równie ładnego. Dziękuję. Brakuje mi takich
              wypowiedzi z ust polityków i możnych tego świata. No, może tylko Papież i kilka
              innych osób.
              Peace, brothers and sisters.
              Miejsca na ziemi nie zabraknie dla nikogo.

• Gość: Hyena Do Jurka i Miszy (w sprawie lotu KAL-007) IP: 64.124.150.* 05.10.01, 15:52
                Do Jurka:
                Kolego ty wcale nie kontaktujesz. Czy wiesz o czym piszesz? Do jakiej Moskwy?
                To chyba by musiał po drodze zatankowac kilka razy (w powietrzu, bo nie
                liczyłbym na współpracę radzieckich/sowieckich lotnisk). Poczytaj trochę zanim
                się następnym razem odezwiesz.

Do Miszy:
                Zgodnie z odtajnionymi w 1993 roku na mocy tzw. "Freedom of Information Act"
                dokumentami amerykańskimi (chodziło o taśmy amerykańskiego nasłuchu) wszystko
                wskazuje na to, że rzeczywiście Rosjanie nie byli do końca pewni co to za
                samolot. W pewnej odległości od niego (ale nie obok jak to twierdzisz Misza)
                ale ciagle na terytorium miedzynarodowym znajdowal sie amerykański samolot
                wywiadowczy typu RC-135 (podobny do tego, który ostatnio lądował w Chinach,
                tego typu loty były w tych czasach swego rodzaju rutyną w tej okolicy).
                Z dostępnych dokumentów wynika, że samolot pasażerski został zestrzelony przez
                pomyłkę.

Dlaczego to wszystko piszę?
                1. No więc Misza masz dokładnie takie same podstawy sądzić, że NATO CELOWO
                zaatakowało cywilów w Serbii a Ukraina CELOWO zestrzeliła Rosyjski samolot jak
                ja, że wasza armia CELOWO zniszczyła samolot pasażerski.
                2. Życzę Rosji, żeby miała choć ułamek takiej swobody dotępu do informacji i
                wolności słowa jaką mają Amerykanie. Co z tą wolnością słowa robią to już inna
                sprawa.

Pozdrawiam
                • Gość: Mosze TWA-800 IP: *.inter.net.il 05.10.01, 16:24
                  Do dzisiejszego dnia nie sa pewni amerykanie jakim sposobem kilka lat temu
                  rozbil sie samolot TWA-800. Byli swiadki (gen. rezerwy) co powiedzial ze
                  widzial rakiete. Badanie okazalo ze byl wybuch tankieru ??
                  W tym czasie kiedy lecial TWA niedaleko byl poligon rakiet przeciw samolotom...
                  ( to cos znajome ??? :-(( )
                  Pozdrawiam,
                  Mosze
                • Gość: Misza Odpowiedz IP: *.ic.ru 05.10.01, 19:59

> Do Jurka:
                  > Kolego ty wcale nie kontaktujesz. Czy wiesz o czym piszesz? Do jakiej Moskwy?
                  > To chyba by musiał po drodze zatankowac kilka razy (w powietrzu, bo nie
                  > liczyłbym na współpracę radzieckich/sowieckich lotnisk). Poczytaj trochę zanim
                  > się następnym razem odezwiesz.

Dobrze sie wzpolpracujemy z Ukraina, czasy nacjonalistow sie skonczyly. Teraz
                  szukamy pr. wszystkim wygody.

>
                  > Do Miszy:
                  > Zgodnie z odtajnionymi w 1993 roku na mocy tzw. "Freedom of Information Act"
                  > dokumentami amerykańskimi (chodziło o taśmy amerykańskiego nasłuchu) wszystko
                  > wskazuje na to, że rzeczywiście Rosjanie nie byli do końca pewni co to za
                  > samolot. W pewnej odległości od niego (ale nie obok jak to twierdzisz Misza)
                  > ale ciagle na terytorium miedzynarodowym znajdowal sie amerykański samolot
                  > wywiadowczy typu RC-135 (podobny do tego, który ostatnio lądował w Chinach,
                  > tego typu loty były w tych czasach swego rodzaju rutyną w tej okolicy).
                  > Z dostępnych dokumentów wynika, że samolot pasażerski został zestrzelony przez
                  > pomyłkę.

URAAAAAAAAAA!!!!!! Ktos wrescie na zachodzie powiedzial prawde ;-))))))))

>
                  > Dlaczego to wszystko piszę?
                  > 1. No więc Misza masz dokładnie takie same podstawy sądzić, że NATO CELOWO
                  > zaatakowało cywilów w Serbii a Ukraina CELOWO zestrzeliła Rosyjski samolot jak
                  > ja, że wasza armia CELOWO zniszczyła samolot pasażerski.

Nigdy nie mowilem z e Ukraina CELOWO zniszczyla "Tuszke". Na odwrot mowilem ze to
                  albo terrorysci albo wypadek popelniony przez pomylke. Dlatego nie mam nienawisci
                  do Ukraincow. Nie moga odpowiadac za to co zrobil jakis siezant... I wierze ze
                  Ukraincy pprzeprosza za ten wypadek.

> 2. Życzę Rosji, żeby miała choć ułamek takiej swobody dotępu do informacji i
                  > wolności słowa jaką mają Amerykanie. Co z tą wolnością słowa robią to już inna
                  > sprawa.

mamy tyle samo mozliwosci dosepu do zrodel jak amerikanie. Do tego faktem jest ze
                  70% amerykanow wcale sie nie interesuje sie polytyka zewnetrzna. Zupelnie wierza
                  temu co mowi CNN i rzad. Jak Rosjanie za czasow Sowietow...

>
                  > Pozdrawiam

Sierdecznie pozdrawiam./
                  Misza
                  • Gość: muslimek Ukraina do NATO, Rosja do.... IP: 213.25.26.* 05.10.01, 20:13
                    Tak dobrze się układają stosunki Rosji i Ukrainy, że chce do NATO. Pewnie boi się
                    Iranu...
                    Raosja chce wygody. Dlatego finasuje Iran, penetruje Polskę ,szykanuje Gruzję.
                    Zaiste, czas nacjonalistów się skończył...

• Gość: ALBERTO POCALOWAC UKRAINE W DUPE IP: 217.126.231.* 05.10.01, 21:37

Widzialem program tu w Hiszpanii jak sie fabrykuje ladunki
                      wybuchowe z opoznionym zaplonem ktore sie umieszcza w zbiornikach
                      z bezynom, tak wiec nich muzulmani nie zwalaja winy na innych (co jest
                      w ich naturze). jak sie zapytasz jakiegos arabusa co nawiwijal
                      to zawszw ci powie ze to nie jego wina.
                      Tak wogole to "moros" czyli muzulmanie to zlodziejski narod!!!!!!!
                      NICH ZDECHNA WSZYSCY !!!!!!!!!!!
                      ONI NAS NIENAWIDZA I NIE ROZUMIEM SKAD W POLAKACH TA MILOSC DO NICH
                      • Gość: Muslim do el polako IP: *.*.*.* 05.10.01, 22:10
                        Gość portalu: ALBERTO napisał(a):

>
                        > Widzialem program tu w Hiszpanii jak sie fabrykuje ladunki
                        > wybuchowe z opoznionym zaplonem ktore sie umieszcza w zbiornikach
                        > z bezynom, tak wiec nich muzulmani nie zwalaja winy na innych (co jest
                        > w ich naturze). jak sie zapytasz jakiegos arabusa co nawiwijal
                        > to zawszw ci powie ze to nie jego wina.
                        > Tak wogole to "moros" czyli muzulmanie to zlodziejski narod!!!!!!!
                        > NICH ZDECHNA WSZYSCY !!!!!!!!!!!
                        > ONI NAS NIENAWIDZA I NIE ROZUMIEM SKAD W POLAKACH TA MILOSC DO NICH

widze ze slonce w hiszpanii ci zagrzalo glowe
                        czyli wedlug ciebie jakisz moro ( wedlug co ja wiem tak nazywala mieszkance
                        polnocnej afryki) lub arab lub muzulmanin
                        spowodowal ten wybuch
                        mam teraz do ciebie pytanie wiesz jaka jest kontrukcja zbiornik samolotu?
                        i teraz aby pokazac jaki wielki sherlok holmes jestes powiec mi jak mozna sie
                        dostac z taka latwosc do samolotu w lotnicko ben gerion i wchodzisz do zbiornika
                        dla twoje wlasnej inf nie kazdy czlowiek moze tam wchodzic i nalezy zdemontowac
                        kilku agregatow i nalezy miec specjalny ubranie... to sa tylko male szczeguliki
                        zeby ci ulatwic zadanie

• Gość: Alberto Muslimek zmien ksyfke IP: 217.126.231.* 05.10.01, 22:17

Lepiej zmien ksyfke bo twoi kolesie
                          tu w Hiszpanii nie przynosza ci chluby.
                          Wlasni dzisiaj w barze jakis "moro" zwinal mi telefon komorkowy
                          i aparat fotograficzny. I tak tutaj jest codziennie. Potem
                          gadacie ze ci z zachodu to rasisci
                          • Gość: Muslim Re: Muslimek zmien ksyfke IP: *.*.*.* 05.10.01, 22:22
                            Gość portalu: Alberto napisał(a):

>
                            > Lepiej zmien ksyfke bo twoi kolesie
                            > tu w Hiszpanii nie przynosza ci chluby.
                            > Wlasni dzisiaj w barze jakis "moro" zwinal mi telefon komorkowy
                            > i aparat fotograficzny. I tak tutaj jest codziennie. Potem
                            > gadacie ze ci z zachodu to rasisci

czlowieku w hiszpani bylem w 1984 rok
                            i wiem co wtedy juz mysleli o polakach...
                            dla mnie taci ludzie swojemu wypowiedzamui tylko swiatcza o poziom kulturalny
                            a swoja droga zapytaj sie ich oraz w innych kraje europie zachodzie co sadza o
                            polakow i polki
                            ale teki pytanie postaraj sie podaj ludziom reprezentujacy niewielki poziom
                            kulturalny ....
                            • Gość: Alberto MORO IP: 217.126.231.* 05.10.01, 22:33
                              Muslimek
                              Polacy w oczach Hiszpanow to zlodziejes samochodow
                              a Polki (Polacas) to dziwki. Wogole slowo "Polaca"
                              w gwarze hiszpanskiej oznacza prostytutke z "Casa de Campo"
                              Ale to nic w porownaniu z "Moro". Bo to oznacza ufff...
                              Hiszpanie maja taka chec na muzulmanow ze tylko czekaja jak sie
                              zacznie. Swoja droga jedz do Ejido kolo Aleria to sie sam przekonasz.
                              • Gość: Alberto Re: MORO IP: 217.126.231.* 05.10.01, 22:43
                                A wogole skad wiesz ze ja jestem Polakiem
                                Czytalem twoje wypowiedzi i myslalem ze jestes z tym "muslimek"
                                de coña.
                                Skoro byles tutaj w 1984 roku to znaczy ze nie jestes Czeczenem
                                Ale jezeli jestes, to oddaj 2-uch Hiszpanow porwanych w Gruzji.
                              • Gość: Muslim polako IP: *.*.*.* 05.10.01, 22:43

> Muslimek
                                > Polacy w oczach Hiszpanow to zlodziejes samochodow
                                > a Polki (Polacas) to dziwki. Wogole slowo "Polaca"
                                > w gwarze hiszpanskiej oznacza prostytutke z "Casa de Campo"
                                chwalisz sie czy sie zalisz tym?
                                > Ale to nic w porownaniu z "Moro". Bo to oznacza ufff...
                                popac na historii hiszpanii i zrozumiesz skad taka nienawisc do muzulmanow i
                                mieszkance afryki polnocnej
                                > Hiszpanie maja taka chec na muzulmanow ze tylko czekaja jak sie
                                > zacznie. Swoja droga jedz do Ejido kolo Aleria to sie sam przekonasz.
                                nie musie sie przekonac co mysla ludzie o bardzo niskim poziomie

• Gość: Alberto Re: Moro IP: 217.126.231.* 05.10.01, 22:52
                                  O niskim poziomie ?
                                  Czlowieku przyjedz tu teraz i sam sie przekonasz
                                  Hiszpanie to najbardziej tolarencyjny narod
                                  ale wszystko jest do czasu. Tutaj nawalilo tylu "moros"
                                  z kompleksami "swiata zachodniego" ze strach wyjsc na ulice
                                  po zmroku.
                                  • Gość: Muslim Re: Moro IP: *.*.*.* 05.10.01, 23:24

> O niskim poziomie ?
                                    > Czlowieku przyjedz tu teraz i sam sie przekonasz
                                    > Hiszpanie to najbardziej tolarencyjny narod
                                    > ale wszystko jest do czasu. Tutaj nawalilo tylu "moros"
                                    > z kompleksami "swiata zachodniego" ze strach wyjsc na ulice
                                    > po zmroku.

chyba w glowie masz wielki strach czlowieku
                                    ale jest twoja wlasna wizja
                                    a co do kompleksu swiata zachodzniego to bym polemizowal kto takze go ma!
                                  • Gość: Habib Re: Moro-do Alberto IP: *.proxy.aol.com 07.10.01, 00:32

> O niskim poziomie ?
                                    > Czlowieku przyjedz tu teraz i sam sie przekonasz
                                    > Hiszpanie to najbardziej tolarencyjny narod
                                    > ale wszystko jest do czasu. Tutaj nawalilo tylu "moros"
                                    > z kompleksami "swiata zachodniego" ze strach wyjsc na ulice
                                    > po zmroku.

Z czebie taki Alberto jak ze mie Ibrahim.
                                    • Gość: Habib Do lewego "Habiba" z *.proxy.aol.com - naucz się języka polskiego IP: *.chello.pl 10.10.01, 14:59
                          • Gość: muslimek Re: Muslimek zmien ksyfke IP: 213.25.26.* 09.10.01, 17:12
                            Nie mówię, że ci z Zachodu to rasiści, bo sam jestem z Zachodu.
                            A ten, kto Ci zwinął komórę to zwykły złodziej, sto batów takiemu w d...
                            pozdro
                      • Gość: muslimek Stary, co co tyle nienawiści? IP: 213.25.26.* 09.10.01, 17:14
                        pozdrawiam
              • Gość: boss Re: Dzięki, bardzo ładny post IP: 64.124.150.* 07.10.01, 10:59
                Hej, muslimek!
                Jesteś naprawdę bardzo porządnym człowiekiem.
                Pozdrawiam Cię serdecznie!
                boss
                • Gość: muslimek Też pozdrawiam... IP: 213.25.26.* 09.10.01, 14:25
                  Niekiedy tracę panowanie nad sobą (szczególnie w rozmowie z Miszą, kiedy słyszę
                  o rosyjskiej strefie wpływów). Cieszę się, że Polska nie musi budować srefy
                  wpływów, ale układa współpracę z sąsiadami na zasadzie partnerstwa.
                  Większość postów uczy mnie pokory i lepszego rozumienia innych racji. Jedyne,
                  czego nigdy nie zrozumiem, to chęć panowania nad drugim człowiekiem w
                  jakiejkolwiek formie...
                  Z pozdrowieniami

• Gość: Alberto Re: Też pozdrawiam... IP: 217.126.231.* 09.10.01, 16:32
                    Swoja droga cos przycichlo o tym samolocie
                    • Gość: Normalna Re: Też pozdrawiam... IP: 63.100.219.* 09.10.01, 19:19
                      Wiadomosc ze strony tytulowej Wirtualnej Polski:

,,Eksperci z komisji badającej przyczyny katastrofy rosyjskiego samolotu nad
                      Morzem Czarnym znaleźli wśród szczątków Tupolewa-154 fragmenty rakiety typu S-
                      200. Części te mogą - według specjalistów - stanowić dowód, iż samolot został
                      zestrzelony przez ukraińską rakietę w czasie ćwiczeń wojskowych na Krymie.

Informację tę potwierdził oficjalnie Jewgienij Szaposznikow, ekspert z komisji
                      dochodzeniowej. Jak powiedział, znaleziono dużą ilość części, które są bardzo
                      podobne fragmentów rakiet typu S-200. Inny ekspert dodał, że tuż przed
                      katastrofą radary wykryły niezidentyfikowany obiekt, lecący w kierunku
                      samolotu. (...)

W ub. czwartek (4 października) cztery minuty przed katastrofą, jedna z takich
                      rakiet została wystrzelona przez ukraińskie siły zbrojne w czasie ćwiczeń
                      prowadzonych u wybrzeży Krymu. (...)

• Gość: RobertJ Re: Rosyjski Tu-154 zostal zestrzelony przez Ukraine.... IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.10.01, 19:34
      Tego typu wypadki mogą się zawsze i każdemu zdarzyć. Kilka lat temu Amerykanie
      zestrzelili irański samolot; i co? i nic. Życie toczy się dalej. Jedyny zysk z
      tego wypadku to potwierdzenie skuteczności pocisków S 200.
      • Gość: Mordulec Re: Rosyjski Tu-154 zostal zestrzelony przez Ukraine.... IP: *.dbtec.de 09.10.01, 20:35
        Gość portalu: RobertJ napisał(a):

> Tego typu wypadki mogą się zawsze i każdemu zdarzyć. Kilka lat temu Amerykanie
        > zestrzelili irański samolot; i co? i nic. Życie toczy się dalej. Jedyny zysk z
        > tego wypadku to potwierdzenie skuteczności pocisków S 200.

Ze jak prosze, "skutecznosci"?? No tak... cos trafila....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka