Dodaj do ulubionych

Dziekujac Bogu za Sharonowy zawal serca.

10.01.06, 03:56
Mowi sie ze Bog jak kogos kocha to go bierze szybko i bez bolu z tego swiata.
O Szaronie nie mozna tego powiedziec bo ma tylu zwolennikow co i tych ktorzy
by mu juz dawno cierpienia skrocili.Cierpienie uszlachetnia ale Sharonowi juz
nic nie pomoze.Otrzymuje wiec zyczenia na jakie sobie zapracowal.

www.haaretz.com/hasen/spages/667687.html
Obserwuj wątek
    • perry-perry dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 03:58
      narodu poslkiego na tym forum
      nic dodac nic ujac

a niechaj narodowie wzdy powszechne wiedza
      iz polacy to antysemickie dranie co zydow nienawidza

perry
      • o_brother Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 04:01
        perry radzilby ci przeczytac artykol.Zydzi nienawidza Sharona.Nic tam o polskim
        antysemityzmie nie czytalem.Ja wiem ze ty bys tak wolal.
        • i-love-2-ski Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 04:16
          o_brother napisał:

> perry radzilby ci przeczytac artykol.Zydzi nienawidza Sharona.Nic tam o polskim
          >
          > antysemityzmie nie czytalem.Ja wiem ze ty bys tak wolal.

to nie jest zaden perry,to pajac mamzer sie skul i go malpuje.
          • mamzerek Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 06:26
            i-love-2-ski napisał:

> o_brother napisał:
            >
            > > perry radzilby ci przeczytac artykol.Zydzi nienawidza Sharona.Nic tam o p
            > olskim
            > >
            > > antysemityzmie nie czytalem.Ja wiem ze ty bys tak wolal.
            >
            > to nie jest zaden perry,to pajac mamzer sie skul i go malpuje.

jak ja ci mowie cholerka jasna ze jestem perry, to jestem!
            moze mam ci zacytowac co on ci w listach prywatnych pisze?
            jestes zalosna cholerko. nawet zapijaczony komuch jak cep wie ze perry to ja.
            tylko ty jestes uparta jak osiol i twierdzisz swoje bzdury

perry aka mamzerek
        • mamzerek Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 06:23
          zaden czlowiek z IQ wiekszym niz 80 nei czyta komuszego brukowca haArec.
          no ale ze w polsce takie IQ jest prawie nieosiagalne, wiec ja sie wlasciwie nie
          dziwie.
          wszelkeigo rodzaju polskie cepy splity i bracia nic innego nie robia jak haArec
          czytaja i cytuja.

I believe the proper word is "schmocks" that is what you all are - schmocks!

perry
          • antys.bk [...] 10.01.06, 10:24
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • o_brother Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 10:30
              oni sa narodem wygnanym a nie wybranym.Sa wygnanym narodem ze wszad na calej
              kuli ziemskiej.Zaczelo sie od wygnania z Egiptu i trwa do dzisiaj a ten pastuch
              co sie w egipcie pisac nauczyl Mojzesz wmowil im ze sa wybranym.Mojzesz to
              pierwszy zioniec.
              • dana33 Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 12:04
                nie ma co, zerowiec, w kazdym poscie pokazujesz swoja wiedze....
                wygnani z egiptu???? ha ha ha ha.....
          • antys.bk Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 13:47
            Tak więc kochane icki wygląda u was wolnośc słowa . jak się nie podoba prawda
            owas samym ,to gościa skasować.Innych możnma obrażać ,ale siebie wara.Czasami
            mówią że Polak , przed jak i po szkodzie głupi , jednak wy bijecie nas na głowe.
            Jak wy nie możecie nie pamiętać to co wam zrobił Hitler ,myśleliście wtedy że
            taki kulturalny inowoczesny naród może was skazać na zagłade .Mieliście przeciż
            wszystko ,prasę, banki i Bóg wie co ,ale nie przewidzialiście że kiedy trzeba
            było znaleść kozła ofiarnego klęski w 1 Wojnie światowej to wy się idealnie
            nadawaliście, mimo wpływów jakie mieliście w niemczech. Teraz popełniacie ten
            sam błąd w Ameryce,myśląc że mając tam takie wpływynie niemoże dojść do
            powtórki holokaustu. Myślcie kogo obwinią amerykanie jak im jakiś Arab zdetonuje
            bombę atomową w Nowym Jorku? Winnych szybko znajdą ale ,to nie będą arabowie
            ,tylko wy ,i nic wam nie pomogą wasze obecne wpływy ,tak jak nie pomogły waszym
            ziomkom wNiemczech.Czyli krótko mówiąc mimo że się uważacie za
            najinteligentniejszą społeczeństwem na ziemi ,,Zyd przed szkodą jak i po głupi''
            • wujcio44 Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 15:41
              antys.bk napisała:
              Myślcie kogo obwinią amerykanie jak im jakiś Arab zdetonuj
              > e
              > bombę atomową w Nowym Jorku?

Myślę, że tego Araba.
              • antys.bk Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 18:23
                Może obwinią tego Araba lecz zastanowią się dlaczego . Bo chyba nie będzie to
                kara za Mc donalda?
              • arielmoisiecyc Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 18:49
                arabowie z tego co wiem chcą jedynie mieszkać po swojemy we własnych krajach
                a tymczasem nasz główny sojusznik usa narzuca za pomocą krawej wojny
                amerykański styl życia znany z propagandy syjonistycznej pokazywanej
                na syjonistycznych filmach z usa.
                oni niczym nie róznią się od kacapów.
                gdyby irak , iran miały broń atomową nie byłoby żadnej wojny w tym rejonie
                a israel nie odważyłby sie destabilizować bliskiego wschodu.
                nie ma równowagi sił i tu jest przyczyna konfliktu.
                zawsze bandyta z pałą nie będzie sie liczył ze zdaniem kogoś kto takiej pały
                nie ma.

ariel polski żyd nie syjonista
                • antys.bk Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 19:38
                  To dlaczego mając takich mądrych ludzi robicie te same błędy co wcześniej. Czy
                  Hitler was niczego nie nauczył?Przecież doskonale wiecie .że kiedy przyjdzie
                  jakaś wojna z arabami czy krach na giełdzie to myślisz kogo o to obwinią?
                  Przerabialiśie to już nie raz pogomy nieraz ,słuszne czy nie zawsze się tym
                  kończyło że winny zawsze był jeden ,a byli nim żydzi. Zawsze myśleliście że
                  następnego pogromu nie będzie bo to już nie te czasy , a jednak mimo że zawsze
                  staraliście się być elitą danego kraju ,to w chwilach gdy ten kraj znajdował się
                  w kryzysie pomimo waszych zasług , wy byliśie tym kozłem ofiarnym na którego
                  można wszystko zwalić.To samo widzę to w Ameryce ,mimo że jest was tam tak mało
                  macie taką mocną pozycję jak nikt inny, ale co będzie jak nie daj będzie jakiś
                  krach czy ameryka zostanie wcągnięta w jakąś wielką wojnę na Bliskim Wschodzie?
                  Gdy faktycznie będą miliony bezrobotnych lub zginą tysiące żołnierzy
                  amerykańskich ,to jak myślisz kogo Amerykanie o to oskarżą? Wyciągną wam
                  prawdziwe i nieprawdziwe grzechy, nie mówię że was potraktują was jak Hitler
                  lecz myślę że Alaska ,będzie dla was nową ziemią obiecaną. Ja wam żle nie
                  zyczę,ponieważ każdy ma prawo żyć na tym padole łez , lecz Bog wam dał bardzo
                  niewdzieczną rolę kozła ofiarnego ludzkości ,raz to was wywyższając ponad inne
                  narody, ale gdy tylko zapominacie o swojej historii zrzuca was na pożarciE
                  motłochowi. Mówiąc szczerze nie zazdroszcze Wam.
            • mamzerek Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 15:41
              pisz, pisz o synie narodu polskiego.
              popisuj sie na forum.
              niech caly swiat widzi kim jestescie.
              • wujcio44 Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 15:44
                Mamzerek, po co ta liczba mnoga.
                • explicit Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 18:35
                  Zwieracze puszczajom i mowi co mysli , nic nowego :)))

uklony

==============================================================================

Mamzerek, po co ta liczba mnoga.
                  • arielmoisiecyc Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 18:42
                  • arielmoisiecyc Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 18:43
                    arikowi sharikowi już zwieracze nie puszczają bo od 6 i 2006 godz.23.11
                    jest w piekle.
                    podobo spotkał sie w jednym kotle z leninem.
              • antys.bk Re: dziekuje bogu za genialnego przedstawiciela 10.01.06, 18:15
                KIm wy jesteście to wszyscy na świecie wiedzą . Polak nie lubi Niemca , Niiemiec
                Polaka,Hiszpan nie lubi Portugalczyka itd.Ale jest jedna taka nacja którą nikt
                nie lubi.Zgadnijcie jeżELI JESTEśCIE TACY MąDRZY KTO TO?
    • wujcio44 Re: Dziekujac Bogu za Sharonowy zawal serca. 10.01.06, 12:26
      To Szaron miał zawał serca? Nie wiedziałem.
      • krystian71 Re: Dziekujac Bogu za Sharonowy zawal serca. 10.01.06, 14:43
        jakas dziurke w calym mu znalezli
    • aaki ...czyli siła złego na jednego 10.01.06, 15:33
      hm... hm...
      • abdel.rahman.al.rashed prosze odmowic nastepujace przeklenstwo aramejskie 10.01.06, 16:10
        Ihi racon milfanecha elochej jehudim weelochej awotechem szetiszlach mhera
        refua szlejma min haszamaim refua hanefesz refua haguf lechole arielben dewora
        ki el melech rofe neeman werachaman ata.
        • dana33 Re: prosze odmowic nastepujace przeklenstwo arame 10.01.06, 18:25
          amen.
          • mamzerek Re: prosze odmowic nastepujace przeklenstwo arame 10.01.06, 19:12
            ahmed zpomnial napisac ze to przeklenstwo ma niby poslac szarona na tamten
            swiat, wiec do czego ty swoje amen dodajesz?

perry
            • aaki o shit!!!!!!!!!!! ?????????! ! ! ! 10.01.06, 19:14
              rotfl
              • mamzerek przestan srac', o co chodzi? 10.01.06, 19:27
                • aaki nie wytrzymałem 10.01.06, 19:36
                  ze śmiechu
                  • mamzerek Re: nie wytrzymałem 10.01.06, 20:00
                    ja tu nie widze nic smiesznego, a ty co, po aramejsku rozumiesz (jezeli to
                    wogle aramejski) ?

perry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka