Gość: AK IP: 212.166.140.* 07.10.01, 19:03 Amerykanie rozpoczeli atak na terrorystow NIECH ZYJE USA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dariusz Teraz każdy, który jest przeciwko USA, jest po stronie Talibów ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 19:18 Skonczyły się wygłupy i słodkie pacyfistyczne bajdurzenia. Na froncie są żołnierze NATO, nasi żołnierze !!! Teraz wszyscy, ci, którzy nie poprą USA, są zwykłymi zdrajcami . Jeśli będą tylko gadać , to niech sobie gadają ! Ale jeśli spróbują występować czynnie przeciwko NATO ( np. demonstracje ) powinni iść pod sąd ! To taka sama zdrada Polski, jak w czasie II wojny światowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AFG THIS IS THE END OF NAZI-TALIBAN! IP: *.150.200.217.cm-upc.chello.se 07.10.01, 19:19 -------------------------------------------------------------------------------- The Pentagon and House of Parlament confirm US- and Brittish attacks on Kabul and Qandahar. Journalists report heavy explosions in Kabul-Centrum. At the same time, Uzbekistan reports possible invasion by 10,000 Afghan-Taliban- Soldiers. This is WAR. Hopefully, it will be the last in Central-Asia! Let us all pray for the innocent civilians in Afghanistan, Uzbekistan, and Pakistan! May God protect them! THIS IS THE END OF NAZI-TALIBAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: do dariusza IP: 64.124.150.* 07.10.01, 19:55 Gość portalu: Dariusz napisał(a): > Teraz wszyscy, ci, którzy nie poprą USA, są zwykłymi zdrajcami . Jakie to przykre,ze ty koles jestes, byc moze, wyksztalcony (?), a jednoczesnie tak beznadziejnie glupi... Moze sie jednak myle i twoje poglady nie sa przejawem tumanstwa, a raczej skurwielstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Znasz tylko epitety ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 20:02 Kim ty jesteś ? Jeśli Arabem, to otumanili cię twoi duchowi przywódcy . Jeśli Polakiem, to ZDRAJCĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrright Re: Znasz tylko epitety ? IP: *.ppp1-4.o-d.tiscali.no 07.10.01, 20:14 Gość portalu: Dariusz napisał(a): > Kim ty jesteś ? Jeśli Arabem, to otumanili cię twoi duchowi przywódcy . Jeśli > Polakiem, to ZDRAJCĄ ! Ciekawe gosciu, kto Ciebie otumanil? Ja nie jestem ani za tymi ani za tamtymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Znasz tylko epitety ? IP: 64.124.150.* 07.10.01, 20:28 Gość portalu: Dariusz napisał(a): > Kim ty jesteś ? Jeśli Arabem, to otumanili cię twoi duchowi przywódcy . Jeśli > Polakiem, to ZDRAJCĄ ! Nie, nie jestem Arabem. Obawiam sie natomiast, ze ty jestes zaplutym zydem z polskim paszportem? Natomiast epitety stosuje tylko w stosunku do kogos takiego jak ty: agitatora siejacego prymitywna propagande, czyli osobnika niewrazliwego na rzeczowe argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho Re: Znasz tylko epitety ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 21:38 ja jestem zydem z polskim paszportem egonie i <a ty jestes radiomaryjna swinia> dlatego wiem co to wojna i co to terroryzm a co do zaplucia wybacz wygladam duzo lepiej niz wiekszosc gojow a co do innych spraw to my zydzi nie mamy problemow a mysleniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: do przystojniaka w mycce IP: 64.124.150.* 07.10.01, 22:11 Gość portalu: hoho napisał(a): > ja jestem zydem z polskim paszportem egonie i <a ty jestes radiomaryjna swin > ia> > dlatego wiem co to wojna i co to terroryzm a co do zaplucia wybacz wygladam duz > o > lepiej niz wiekszosc gojow a co do innych spraw to my zydzi nie mamy problemow > a > mysleniem Wiesz co to jest wojna? Z telewizji? Jesli z osobistych przezyc, to w takim razie, ile palestynskich dzieci juz rozwaliles? Czy za kazdego zalatwionego "brudasa" nacinasz sobie kreske na kolbie swojej spluwy? Na ok 70 zabitych zydow przypada ok 700 Palestynczykow. Widac, ze zaiste, nie macie z tym problemu. Tak jak za okupacji nmiemieckiej: za 1 Niemca 10 Polakow szlo do piachu. Nie widze zadnej roznicy pomiedzy fanatyzmem Rydzka, a tym jaki wykazuja twoi pobratymcy. Moze z jednym wyjatkim: facet nikogo jeszcze nie zamordowal, jak do tej pory. Aha, ciesze sie, ze sie sobie podobasz. Grunt to dobre samopoczucie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Nie jestem ani żydem, ani zaplutym żydem, ale ty jesteś CHAMEM ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 22:15 Nie będę dyskutował z takim gnojkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Nie jestem ani żydem, ani zaplutym żydem, ale ty jesteś CHAMEM ! IP: 64.124.150.* 07.10.01, 22:17 Gość portalu: Dariusz napisał(a): > Nie będę dyskutował z takim gnojkiem ! To, Towarzysz NKWDzista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . niestety on ma racje...jestes nim, a do tego jestes palant IP: *.MaxTNT5.pdq.net 10.10.01, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz A ty jesteś tchórzem, który boi się podpisać ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 19:40 Cały ten pacyfizm to jedno wielkie TCHÓRZOSTWO ! Boisz się wszystkiego ! Boisz się samego siebie ! Nędzni mali ludzie krzyczeli : nie chcemy umierać za Gdańsk, a potem nie chcieli również umierać za swój kraj ! Najlepiej poddać się, przyjąć islam ! Lepiej być muzułmaninem , niż martwym ! Jaki ty jesteś żałosny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Do Egon: Jesteś prostakiem. IP: *.dyn.optonline.net 08.10.01, 01:01 “Obawiam sie natomiast, ze ty jestes zaplutym zydem z polskim paszportem? “ Twoja powyższa odpowiedź jest tego dowodem. Taka też prymitywność jest źródłem i przyczyną konfliktu po między Izraelem i Palestyńczykami. Trudno ci jest też zrozumieć, co mnie zupełnie nie dziwi, że to co się stało 11 września nie miało dla naszej cywilizacji nic do czynienia z powyższym konfliktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Do "kingfisha", Prostak nieukowi IP: 64.124.150.* 08.10.01, 03:14 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > �Obawiam sie natomiast, ze ty jestes zaplutym zydem z polskim paszportem? > � > > Twoja powyższa odpowiedź jest tego dowodem. Taka też prymitywność jest źródłem > i przyczyną konfliktu po między Izraelem i Palestyńczykami. Trudno ci jest też > zrozumieć, co mnie zupełnie nie dziwi, że to co się stało 11 września nie miało > > dla naszej cywilizacji nic do czynienia z powyższym konfliktem. Drogi "kingfishu" Jesli pozwolisz, to prostak Egon pragnie ci zwrócic uwage na to, ze w przypadku przyimka "pomiędzy" powinienes stosowac pisownie laczna. Pamietaj, ze gdy piszesz: "po między", to ktos moze ci wytknac twoje nieuctwo !!!!!!!!!!!!!! Tak na marginesie, zapewne znasz stare przyslowie, ktore glosi, ze ryba smierdzi od glowy? Zrob cos ze swoja glowa!!! Cham Egon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: EGO twoje zdjęcie powinno się znajdować w słowniku. IP: *.dyn.optonline.net 08.10.01, 03:41 Do prostaka egona: Możemy tu siedzieć do końca życia i nie dojść do zgody kto jest winny za sytuację żydowsko-arabską. Ale prostaku, mordowanie 6000 ludzi z których najprawdopodobniej połowa nawet nie ma pojęcia gdzie Izrael czy Palestyna się znajduje jest barbarzyństwem na który nasza cywilizacja nie może sobie pozwolić. Durniu, czy ty sobie zdajesz sprawę ilu np. Polaków, Francuzów, Palestyńczyków, Włochów, Afrykanów, itd. Zginęło w WTC? I co oni mieli do czynienia z Izraelem czy Palestyną? EGO twoje zdjęcie powinno się znajdować w słowniku koło słowa Idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Egon, jestem bardzo ciekawy IP: *.dyn.optonline.net 08.10.01, 03:57 A co byś o tym myślał gdyby twoja matka albo twoje dziecko pracowało w WTC 11 września? A może np. na twojej ulicy mieszka też ktoś kto nienawidzi Osama i z tego względu twój bohater wysadzi razem z tobą całą ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho Re: do dariusza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 21:34 co jest egonie skurwielstwem to ze ktos w cos wierzy? czy to ze terroryzm jest skurwielstwem jakbys wylecial matole w powietrze albo obryzgala cie krew w zamachu bombowym tobys zrozumial ze wojna panstw jest beznadziejna ale jest jakos kontrolowalna a terroryzm jest kierowana glosna krzywda przeciwko nieswiadomym bez ostzrezenia bez kontroli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss UWAGA: Habib podaje sie za Egona (kolejny arabski szwindel) IP: 64.124.150.* 08.10.01, 09:58 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Dariusz napisał(a): > > > > Teraz wszyscy, ci, którzy nie poprą USA, są zwykłymi zdrajcami . > > Jakie to przykre,ze ty koles jestes, byc moze, wyksztalcony (?), a jednoczesnie > tak beznadziejnie glupi... > Moze sie jednak myle i twoje poglady nie sa przejawem tumanstwa, a raczej skurw > ielstwa? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib Ślepyś człowieku. Za nikogo się nie podaję. Ktoś udaje mnie... IP: *.chello.pl 08.10.01, 13:59 Z adresu IP *.proxy.aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Teraz każdy, który jest przeciwko USA, jest po stronie Talibów ! IP: 212.166.175.* 07.10.01, 20:08 Popieram cie w stu procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIM Re: Teraz każdy, który jest przeciwko USA, jest po stronie Talibów ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 00:55 Jebac Arabow jebac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib DO DARIUSZA IP: *.chello.pl 08.10.01, 01:47 > Skonczyły się wygłupy i słodkie pacyfistyczne bajdurzenia. > Na froncie są żołnierze NATO, nasi żołnierze !!! Jeśli tak Ci spieszno do wojny to czemu nie jesteś teraz w jednostce? > Teraz wszyscy, ci, którzy nie poprą USA, są zwykłymi zdrajcami . Zdrajcami kogo? Interesów Polski? Czy interesów USA? > Jeśli będą tylko gadać , to niech sobie gadają! > Ale jeśli spróbują występować czynnie przeciwko NATO ( np. demonstracje ) > powinni iść pod sąd ! Czyżbyś odmawiał wolności wypowiedzi w kraju demokratycznym??? O to walczył Twój dziadek? PS. w USA już są demonstracje przeciw wojnie. Rozstrzelasz ich za to? > To taka sama zdrada Polski, jak w czasie II wojny światowej! Z tym że to nie Polska zaczęła ta wojnę. Przemyśl proszę to co piszesz, bo jeno jątrzysz i nawołujesz do nienawiści, tego pragniesz? Habib Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz DO HABIBA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 18:59 Gość portalu: Habib napisał(a): > > Skonczyły się wygłupy i słodkie pacyfistyczne bajdurzenia. > > Na froncie są żołnierze NATO, nasi żołnierze !!! > > Jeśli tak Ci spieszno do wojny to czemu nie jesteś teraz w jednostce? BO NIKT MNIE NIE WEZWAŁ, PODOBNIE JAK INNYCH POLSKICH REZERWISTÓW ! > > > Teraz wszyscy, ci, którzy nie poprą USA, są zwykłymi zdrajcami . > > Zdrajcami kogo? Interesów Polski? Czy interesów USA? SKORO USA TO SOJUSZNICY POLSKI - SĄ ZDRAJCAMI POLSKI I USA ! > > > Jeśli będą tylko gadać , to niech sobie gadają! > > Ale jeśli spróbują występować czynnie przeciwko NATO ( np. demonstracje ) > > powinni iść pod sąd ! > > Czyżbyś odmawiał wolności wypowiedzi w kraju demokratycznym??? > O to walczył Twój dziadek? > PS. w USA już są demonstracje przeciw wojnie. Rozstrzelasz ich za to? PRZECIEŻ NAPISAŁEM, ŻE MOGĄ SOBIE GADAĆ !!!!! NIE ODMAWIAM WOLNOŚCI WYPOWIEDZI ! MÓJ DZIADEK PRZED WOJNĄ ZAJMOWAŁ SIĘ WALKĄ Z KOMUNISTAMI. ZA GADANIE NIC IM NIE ROBIŁ , ZA ROBIENIE DEMONSTRACJI WSADZAŁ DO WIĘZIENIA ! UWAŻAM, ŻE GRZYWNA OTRZEŹWI NAWIEDZONEGO WROGA USA. W WIĘZIENIU SZKODA DLA NICH MIEJSC (JESZCZE ICH KARMIĆ ! ). > > > To taka sama zdrada Polski, jak w czasie II wojny światowej! > > Z tym że to nie Polska zaczęła ta wojnę. TERAZ POLSKA TEŻ NIE ZACZĘŁA WOJNY, USA TEŻ NIE ZACZĘŁA WOJNY. ZACZĘLI JĄ OSAMA I KOLEDZY ! > > Przemyśl proszę to co piszesz, bo jeno jątrzysz i nawołujesz do nienawiści, > tego pragniesz? TO SAMO MÓWIĄ WSZYSCY POLSCY POLITYCY I 90% POLITYKÓW NA ŚWIECIE. PRAGNĘ POKOJU, A TO JEST NIEMOŻLIWE, DOPÓKI ISTNIEJE OSAMA I JEGO KOMPANI ! PO WIELKIM ZAANGAŻOWANIU W OBRONĘ OSAMY I WIELKIEJ KRYTYCE USA WNIOSKUJĘ, ŻE STOISZ PO STRONIE TALIBÓW ! > > Habib Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib Re: DO DARIUSZA - czekam na przeprosiny IP: *.chello.pl 10.10.01, 13:01 > > Jeśli tak Ci spieszno do wojny to czemu nie jesteś teraz w jednostce? > > BO NIKT MNIE NIE WEZWAŁ, PODOBNIE JAK INNYCH POLSKICH REZERWISTÓW ! Idź do ambasady USA - Warszawa Al. Ujazdowskie. Skoro tak ich lubisz na pewno cię przyjmą. <o zdrajcach, ktorzy nie poprą USA> > SKORO USA TO SOJUSZNICY POLSKI - SĄ ZDRAJCAMI POLSKI I USA ! Jaki interes Polski leży w bombardowaniach Afganistanu? Chyba jednak są zdrajcami twoich poglądów. > > > Jeśli będą tylko gadać , to niech sobie gadają! > > > Ale jeśli spróbują występować czynnie przeciwko NATO ( np. demonstrac > je ) > > > powinni iść pod sąd ! > > > > Czyżbyś odmawiał wolności wypowiedzi w kraju demokratycznym??? > > O to walczył Twój dziadek? > > PS. w USA już są demonstracje przeciw wojnie. Rozstrzelasz ich za to? > > PRZECIEŻ NAPISAŁEM, ŻE MOGĄ SOBIE GADAĆ !!!!! NIE ODMAWIAM WOLNOŚCI WYPOWIEDZI! > MÓJ DZIADEK PRZED WOJNĄ ZAJMOWAŁ SIĘ WALKĄ Z KOMUNISTAMI. ZA GADANIE NIC IM NIE > ROBIŁ , ZA ROBIENIE DEMONSTRACJI WSADZAŁ DO WIĘZIENIA ! > UWAŻAM, ŻE GRZYWNA OTRZEŹWI NAWIEDZONEGO WROGA USA. W WIĘZIENIU SZKODA DLA NICH > MIEJSC (JESZCZE ICH KARMIĆ ! ). Demonstracje <pokojowe!> są zakazane w państwie demokratycznym? O to ci chodzi? To ja już wolę żyć w państwie otwarcie totalitarnym niz w takiej pseudo- demokracji. Na szczęście niewielu ludzi popiera twój pogląd, bo gdyby tak było to połowa Polski siedziałaby w więzieniach <Górnicy, Hutnicy, Rolnicy, Pielęgniarki>... > TERAZ POLSKA TEŻ NIE ZACZĘŁA WOJNY, USA TEŻ NIE ZACZĘŁA WOJNY. > ZACZĘLI JĄ OSAMA I KOLEDZY ! Taa. Masz na to dowody? <Nie mówię o "dowodach" w formie artykułów w prasie> > > Przemyśl proszę to co piszesz, bo jeno jątrzysz i nawołujesz do nienawiści > , > > tego pragniesz? > > TO SAMO MÓWIĄ WSZYSCY POLSCY POLITYCY I 90% POLITYKÓW NA ŚWIECIE. > PRAGNĘ POKOJU, A TO JEST NIEMOŻLIWE, DOPÓKI ISTNIEJE OSAMA I JEGO KOMPANI ! Pragniesz pokoju nawołując do wojny? > PO WIELKIM ZAANGAŻOWANIU W OBRONĘ OSAMY I WIELKIEJ KRYTYCE USA WNIOSKUJĘ, > ŻE STOISZ PO STRONIE TALIBÓW ! Mój znajomy też niedowidział, posłałem go do okulisty. Ciekawe kiedy broniłem Osamę? Daj mi jeden cytat! A jak nie to publicznie przeproś, bo gadasz głupoty. A co byś powiedział, gdybym rzekł, że TALIBÓW nie popieram, ale szkoda mi niewinnych którzy zginą podczas szlachetnej interwencji USA? Przeszło ci to kiedyś przez myśl. Oczywiście że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: DO HABIBA - nie mam za co przepraszać ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 15:01 Ciężko nam się dyskutuje ! Sam wmawiasz mi poglądy, których nie posiadam np. nienawiść do ludności Afganistanu, a potem masz pretensje o to ,że w ramach rewanżu oskarżam cię o popieranie Talibów ! Nie mam nic przeciwko muzułmanom, ale nie lubię fundamentalistów religijnych ( katolickich też ) . Dla mnie nie ma innego wyjścia, jak wojna z Talibami i Osamą ! To oni zaczęli. Tak jest i koniec tej głupiej dyskusji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib Ciężko nam się dyskutuje ! Prawda... IP: *.chello.pl 10.10.01, 15:33 > Nie mam nic przeciwko muzułmanom, ale nie lubię fundamentalistów religijnych ( > katolickich też ) . Dla mnie nie ma innego wyjścia, jak wojna z Talibami i > Osamą ! To oni zaczęli. Tak jest i koniec tej głupiej dyskusji !!! Więc proponuję madrą dyskusję. Nie jestem do końca przekonany, że to Talibowie rozpoczęli tą wojnę <nie ma dowodów>. Osamę USA ma oczywiście prawo schwytać i postawić przed sądem. Tylko martwi mnie, że do złapania jednego człowieka potrzeba bomb i rakiet. Ile z tych rakiet możnaby zamienić na pomoc humanitarną, na edukację. Wykształćmy Afgańczyków, a sami odsuną Talibów od władzy. Przeczytaj proszę mój post "od habiba: list otwarty do saratsro i jemu podobnych". Wszystko co mam Ci do zarzucenia to żądanie bezwarunkowego samookreślenia: Albo z USA albo z Talibanem. Ale świat nie jest czarno-biały i nikt nie ma czystych rąk. Dlatego też nie poprę w tej wojnie nikogo. Pzdr Habib Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: Ciężko nam się dyskutuje ! Prawda... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 20:19 Tak uważam, jak napisałem. Większość tzw. pacyfistów nie ma zadnych poglądów. To tylko zwyczajni tchórze, którzy boją sie wszystkiego i wymyślają dla swojego tchórzostwa usprawiedliwienie ! Jest pan człowiekiem inteligentnym i Pana do nich nie zaliczam.Prezentuje pan swoje poglądy, z którymi się nie zgadzam ( w większości ). Oczywiście ma pan prawo do swoich poglądów, a ja do swoich, Gonić z siekierą się nie będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall do Dariusza IP: 196.13.0.* 08.10.01, 14:40 ty chyba jesteś trochę stukniety - a co powiesz na to, ze ja jestem przeciwko amerykanom a wcale nie popieram talibow ? mam po prostu w d... amerykanskie wojny, bo oni sami je sobie wywoluja wiec niech sobie sami walcza - polski w to nie mieszaj. poza tym kto powiedzial ze to akurat ibn laden jest winny ? w koncu dowodow nikt nie przedstawil - rownie dobrze moglo to wygladac tak ze amerykaniec leci do pakistanu i mowi: jak przyznacie ze mamy dowody to wam umozymy pol waszego dlugu.... , poza tym amerykance komus musieli wpier....lic a najlatwiej bylo zrzucic na afganistan - zacznij myslec czlowieku a nie bezkrytycznie dac sie kupowac za coca cole i hamburgery !!! jestes polakiem czy amerykancem ??? polska tu moze tylko stracic, bo jak my zaczniemy z arabami to oni beda walczyc z nami - NIE MIESZAJMY SIE W CUDZE WOJNY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Stuknięty jesteś ty Gallu Anonimie ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 18:40 Nie nasza wojna ?! A jak damy fanatykom, to co chcą ( Osama chce wycofania się USA z państw arabskich )i dostaną ropę ? Jak będziesz płacił 6 zł. za litr to będziesz półgłowku psioczył na nasz rząd, czy na Arabów ? Jak będą przeprowadzać następne akcje terrorystyczne i kursy na giełdzie polecą jeszcze bardziej na dól, i pracę straci następne kilkaset tysięcy ludzi w Polsce , to nie będzie twój interes ? Jak jakiś świr podłoży bombę i zginie ktoś z twojej rodziny , to nie twój interes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall oj dariuszu..... sluchaj dalej telewizji........ IP: 196.13.0.* 09.10.01, 10:46 wlasnie o to mi chodzi zeby nikt u nas tych bomb nie podkladal - nie mieszajmy sie w cudze wojny, bo jak my zaczniemy wojowac z arabami to oni zaczna z nami. poza tym wysil swoje szare komorki i przypomnij sobie, ze nie tylko tam jest ropa i bardziej panstwom sprzedajacym zalezy na sprzedazy niz reszcie swiata na kupowaniu, bo dla tamtych panstw to przewaznie jedyne zrodlo dochodu - irak przez dlugie lata nie sprzedawal ropy i czy oprocz iraku ktos jeszcze na tym stracil ? poza tym panstwa opec maja to do siebie, ze nigdy nie przestrzegaja swoich limitow i jak ktos wydobywa mniej to inni zaraz nadrabiaja. a amerykancow na bliski wschod nikt nie prosil - tamte kraje maja swoja historie i swoja kulture i jak widac chca tylko handlowac i za przeproszeniem maja w d.... twoje i amerykanskie wartosci i ani ciebie ani amerykanow tam nie chca - to inna kultura i sprobuj to zrozumiec, choc z tresci twoich sloganow smiem wnioskowac, ze ci sie to nie uda a slogany w stylu "albo ktos jest z ameryka albo z talibami" mozesz sobie schowac bo ja nie jestem ani z jednymi ani z drugimi i nie dam sie wciagnac w cudze rozrywki poza tym przeczytaj uwaznie poprzedni moj post - KTO POWIEDZIAL ZE AFGANISTAN JEST WINNY ??? moze po prostu amerykanie musza sie wyladowac a na afganistan najlatwiej wszystko zrzucic a teraz wstan, poloz reke na sercu i zaspiewaj sobie amerykanski hymn, bo widze ze bardziej ci zalezy na ich interesach a nie na naszych - po co my mamy placic za to ze wielki zandarm zza oceanu wojuje z calym swiatem ? tez bylez za amerykanami jak bombardowali jugoslawie ??? zobacz teraz co robia albanskie czarnuchy ! jesli nie zrozumiesz ze w tych wszystkich wojnach nie chodzi o te pierdoly, ktorymi sie karmi spoleczenstwo w telewizji tylko o rozszerzanie swojej strefy wplywow to dalej jedz sobie hamburgery i popijaj coca cola z ktorych dochod idzie do usa (miedzy innymi po to zeby z tych podatkow finansowac nowe wojny), amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall jeszcze o benzynie IP: 196.13.0.* 09.10.01, 10:50 pomysl jeszcze o tym, ze litr benzyny kosztuje okolo 70 groszy a reszt to akcyza i podatki, wiec jak benzyna bedzie po 6zł za litr to z pewnoscia bedzie to za sprawa naszego rzadu - nawet jak ceny na gieldach skocza to czy sprawialoby Ci roznice czy benzyna jest po 70 czy 80 groszy a nie ponad 3 zł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Głupiś Gallu Anonimie, oj głupiś ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 16:24 Ja rozumuję realnie, a ty kierujesz się nienawiścią do hamburgerów i coca-coli. Dzięki temu,że u Arabów do władzy dochodzą świry ropa idzie w górę. Jeśli dostanie się teraz w ręce Osamy , to mamy przerąbane ! Ja osobiście nie lubię ruskich pierogów. Czy z tego powodu mam nienawidzieć Rosji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Głupiś Dariuszu, oj głupiś ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 22:30 realnie ??? mam wrazenie ze nie czytasz tylko skladasz literki.... przeciez pisalem ze to ich kraj i ich ropa... (akurat w afganistanie za duzo ropy to nie ma ale chodzi mi o kraje arabskie) jak beda miali ochote ja sprzedawac po 100$ za litr to nich sprzedaja - ich prawo tylko pytanie czy ktos to od nich kupi i czy beda mieli sie z czego utrzymywac - czy jak Ty bedziesz mial do sprzedania pszenice i ktos stwierdzi ze jej potrzebuje to ma prawo ryc sie do ciebie z butami i rakietami po to zebys sprzedal taniej? wlasnie dlatego kraje arabskie sie przed ta "kolonizacja" bronia i powtorze to jeszcze raz - sprobuj to zrozumiec: NIE MIESZAJMY SIE W CUDZE WOJNY nam ze strony arabow nic nie grozi - nie slyszalem zeby nas ktos chcial wysadzac w powietrze, a to dla tego, ze jak dotad z nimi nie zadzieralismy i niech tak pozostanie jesli ty masz ochote umierac za to zeby wujek sam spal spokojnie to sobie umieraj, ale ja nie mam zamiaru - my mieszkamy w polsce a nie w ameryce i przez nikogo nie zostalismy napadnieci a poza tym sprobuj odpowiedziec konstruktywnie na ktorykolwiek problem z moich postow a szczegolnie ten pod tytulem "ogladaj telewizje" - tylko odpowiedz konkretnie a nie rzucaj hasla pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: Głupiś Dariuszu, oj głupiś ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 22:57 Nic nam ze strony Arabów nie grozi ?! Ty naprawdę jesteś jakiś normalny inaczej ! Jak wylecisz w powietrze w samolocie , to będzie za późno na otrzeźwienie ! To też nasza wojna , niestety ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: IP: 196.13.0.* 10.10.01, 12:47 proponuje przestac się obrzucac inwektywami...... a slyszales zeby ktos wysadzal w powietrze polskie samoloty albo wysadzal na swiecie polskie ambasady itp ? nie slyszales a to dlatego ze my z nikim dotad nie wojowalismy - stany wojuja z calym swiatem i ponosza tego konsekwencje - skoro oni zabijaja to ich tez ktos zabija - nie lataj amerykanskimi samolotami i problem z glowy. polacy w wtc nie zgineli dlatego ze byli polakami tylko dlatego ze byli w miejscu gdzie ktos zaatakowal usa - w jugoslawii tez zgineli chinczycy zabici w ambasadzie przez amerykanow ktorzy sie rzekomo pomylili i co z tego ? czy chiny wypowiedzialy wojne usa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: Do Galla ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 20:28 Nie będę już rzucał "mięsa". Trochę nas poniosło. Poglądów , co do wojny z terrorystami nie zmieniam ! Niestety nie masz racji ! W Tuluzie rozwalono zakłady chemiczne, mimo iż Francja nie wojuje z islamem. W Noiwym Jorku moja znajoma Polka przeżyła tylko dlatego, że zaczynała pracę w WTC po południu. Na razie nas nie atakują, bo chcą wzniecić panikę na Zachodzie. Wśród terrorystów jesteśmy przewidziani na deser. Ale Polacy już zginęli, i to niewinni. Świry od Osamy chcą zdobyć ropę, żeby wykończyć gospodarkę Zachodu, w tym naszą. Oni i tak mają dość pieniędzy i mają gdzieś miliardy za ropę.Oni chcą zdobyć cały świat. Jasne, że to utopijny program, ale oni w to wierzą .Osama to nowa wersja Adolfa i nie da sie z nim inaczej ! W 1939 roku mieszkańcy Grecji też nie wierzyli w zagrożenie. Dwa lata później mieli Niemców w Atenach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Do Galla ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 21:40 z tego co slyszalem wszelkie wladze odrzucily mozliwosc ze w Tuluzie to byl zamach terrorystyczny, a w obecnej sytuacji na swiecie byloby to na reke wszystkim, bo dalo by poparcie kolejnych ludzi dla "operacji antyterrorystycznej". ze terrorysci nie sa nam w polsce potrzebni to ja wiem i dlatego uwazam ze nie powinnismy sie mieszac w wojny z nimi - jak juz mowilem oni wojuja ze stanami, bo stany pchaja im sie do ich krajow). co do ropy to nie tylko na bliskim wschodzie jest ropa, choc rzeczywiscie jest jej tam duzo, ale zauwaz, ze oprocz ropy te kraje nic nie maja i jesli swiat przestanie od nich ja kupowac to te kraje z bogatych stana sie bardzo biedne. rosja, norwegia i ktorys z krajow ameryki poludniowej wydobywaja duzo ropy. poza tym wiekszosc krajow bliskiego wschodu chce sprzedawac rope na zachod, ale nie chca, zeby ktos ingerowal w ich sprawy, a rope oni MUSZA sprzedawac bo to dla nich kwestia byc albo nie byc - popatrz na irak, swiat przestal od nich kupowac rope i jaka tam teraz jest bieda ? nie podejrzewam zeby ktorys z krajow handlujacych ropa pozwolil sobie na to zeby ktos przestal ta rope od nich kupowac. np w takiej arabii saudyjskiej obowiazuje prawo koraniczne a pomimo to ten kraj jest jednym z glownych eksporterow ropy i nikt tam nie mysli o ekonomicznym wykanczaniu zachodu ale tez nie podejrzewam zeby ten kraj pozwolil sobie na obecnosc obcych armii jak to ma miejsce w palestynie (stad terroryzm). ibn laden oficjalnie walczy w sprawie palestyny choc wladze palestyny sie od tego odcinaja, ale tak na prawde to kto go tam wie o co walczy - w koncu zostal "stworzony" przez usa. a co do polakow w wtc to juz pisalem ze oni nie zgineli dlatego ze byli polakami tylko dlatego ze byli w miejscu w ktorym ktos zaatakowal stany, a to roznica - to nie byl atak na polske ani na polakow tylko na stany i na amerykanow a polacy zgineli "przy okazji" jak chinczycy w belgradzie. caly terroryzm z bliskiego wschodu bierze sie stad, ze ktos kiedys wszedl na cudze ziemie a dotychczasowi mieszkancy tej ziemi nie maja na tyle sily zeby wygrac w otwartej wojnie wiec ekstremisci wojuja przy pomocy terroru. ja nadal twierdze ze to nie nasza wojna i angazujac sie w nia mozemy wiecej stracic niz zyskac znikam do poniedzialku - na razie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Do Galla kulturalnie ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 19:17 Gość portalu: Gall napisał(a): > z tego co slyszalem wszelkie wladze odrzucily mozliwosc ze w Tuluzie to byl > zamach terrorystyczny, a w obecnej sytuacji na swiecie byloby to na reke > wszystkim, bo dalo by poparcie kolejnych ludzi dla "operacji NIESTETY WŁADZE FRANCUSKIE SĄ PRAWIE PEWNE,ŻE EKSPLOZHJA W TULUZIE BYŁA SPOWODOWANA PRZEZ ISLAMSKIEGO FANATYKA Z TUNEZJI, KTÓRY PRACOWAŁ WTEJ FABRYCE PIĘĆ DNI I KTÓREGO ZNALEZIONO W STROJU ZAMACHOWCA-SAMOBÓJCY ! PISANO O TYM M.IN. W ONECIE. WŁADZE FRANCUSKIE TEGO ZBYTNIO NIE NAGŁAŚNIAJĄ, PONIEWAŻ BOJĄ SIĘ PANIKI I WYBUCHUI NIENAWIŚCI DO ARABÓW. > antyterrorystycznej". ze terrorysci nie sa nam w polsce potrzebni to ja wiem i > dlatego uwazam ze nie powinnismy sie mieszac w wojny z nimi - jak juz mowilem > oni wojuja ze stanami, bo stany pchaja im sie do ich krajow). TO ILUZJA, ŻE TERRORYŚCI WOJUJĄ ZE STANAMI. ONI WOJUJĄ Z CAŁYM CYWILIZOWANYM ŚWIATEM, KTÓRY CHCĄ ZASTĄPIĆ WŁASNYM. 99% LUDZI NA TO SIĘ NIE GODZI. JAK CHCESZ ZOSTAĆ TALIBEM, TO JEDŹ DO AFGANISTANU. JA SIĘ NIE PISZĘ. co do ropy to nie > > tylko na bliskim wschodzie jest ropa, choc rzeczywiscie jest jej tam duzo, ale > zauwaz, ze oprocz ropy te kraje nic nie maja i jesli swiat przestanie od nich > ja kupowac to te kraje z bogatych stana sie bardzo biedne. rosja, norwegia i > ktorys z krajow ameryki poludniowej wydobywaja duzo ropy. poza tym wiekszosc > krajow bliskiego wschodu chce sprzedawac rope na zachod, ale nie chca, zeby > ktos ingerowal w ich sprawy, a rope oni MUSZA sprzedawac bo to dla nich kwestia > > byc albo nie byc - popatrz na irak, swiat przestal od nich kupowac rope i jaka > tam teraz jest bieda ? nie podejrzewam zeby ktorys z krajow handlujacych ropa > pozwolil sobie na to zeby ktos przestal ta rope od nich kupowac. np w takiej > arabii saudyjskiej obowiazuje prawo koraniczne a pomimo to ten kraj jest jednym > > z glownych eksporterow ropy i nikt tam nie mysli o ekonomicznym wykanczaniu > zachodu ale tez nie podejrzewam zeby ten kraj pozwolil sobie na obecnosc obcych > > armii jak to ma miejsce w palestynie (stad terroryzm). CO DO ROPY TO IRAK SPRZEDAJE JĄ OFICJALNIE PO TO, ŻEBY NAKARMIĆ DZIECI. FAKTYCZNIE ZA PIENIĄDZE Z EKSPORTU ODBUDOWUJE ARMIĘ. OSAMA MYŚLI O WYKOŃCZENIU ZACHODU, A ZA NIM JEST WIĘKSZOŚĆ ARABÓW ( POCZYTAJ ICH SONDAŻE ). WŁADZE PAŃSTW NAFTOWYCH SĄ SKORUMPOWANE PRZEZ AMERYKANÓW DO SZPIKU KOŚCI. SPRZEDAJĄ NAM ROPĘ, BO DOSTAJĄ ZA TO GÓRY PIENIĘDZY NA PAŁACE I DZIWKI. ALE PRZECIETNI ARABOWIE WIDZĄ NIEWIELE Z TYCH PIENIĘDZY I CHCĄ WOJNY, I WIEDZĄ,ŻE ROPĄ MOŻNA WYKOŃVCZYĆ GOSPODARCZO ZACHÓD. ibn laden oficjalnie > walczy w sprawie palestyny choc wladze palestyny sie od tego odcinaja, ale tak > na prawde to kto go tam wie o co walczy - w koncu zostal "stworzony" przez usa. > a co do polakow w wtc to juz pisalem ze oni nie zgineli dlatego ze byli > polakami tylko dlatego ze byli w miejscu w ktorym ktos zaatakowal stany, a to > roznica - to nie byl atak na polske ani na polakow tylko na stany i na > amerykanow a polacy zgineli "przy okazji" jak chinczycy w belgradzie. > caly terroryzm z bliskiego wschodu bierze sie stad, ze ktos kiedys wszedl na > cudze ziemie a dotychczasowi mieszkancy tej ziemi nie maja na tyle sily zeby > wygrac w otwartej wojnie wiec ekstremisci wojuja przy pomocy terroru. > ja nadal twierdze ze to nie nasza wojna i angazujac sie w nia mozemy wiecej > stracic niz zyskac > znikam do poniedzialku - na razie :-) OSAMA MA GDZIEŚ PALESTYŃCZYKÓW. PODOBNIE MYŚLI 90% ARABÓW. PALESTYŃCZYCY TO NARZĘDZIE W ICH RĘKACH. GDYBY CHCIELI IM POMÓC, TO BOGACI ARABOWIE ZNALEŹLIBY DLA NICH PRACĘ. ARABOM POTRZEBNY JEST WRÓG W POSTACI IZRAELA - WRÓG WIECZNY. DZIĘKI TEMU MOŻNA STALE MOBILIZOWAĆ CIEMNOTĘ DO WALKI I TŁUMACZYĆ CAŁĄ NIEUDOLNOŚĆ I ZŁODZIEJSTWO ARABSKICH RZĄDÓW. OSAMA CHCE ZAPEWNE ZOSTAĆ KRÓLEM ARABII SAUDYJSKIEJ I PRZYWÓDCĄ WSZYSTKICH ARABÓW. MA GDZIEŚ WSZYSTKICH Z WYJĄTKIEM SIEBIE. TO TAKI TYP GNOJKA ( NOWA WERSJA STALINA I HITLERA ).WIEM,ŻE USA MAJĄSWOJE NA SUMIENIU, ALE NIE MA INNEGO ROZSĄDNEGO WYJŚCIA JAK IM POMÓC. ONI NIE CHCĄ MASOWEGO WYSŁANIE NASZYCH WOJSK. NIEWIELE RYZYKUJEMY, A W WYPADKU ZWYCIĘSTWA OPSAMY MAMY PRZERĄBANE NA CAŁEJ LINII : SPARALIŻOWANY HANDEL ROPĄ, RECESJA Z 50% BEZROBOCIEM I LEPPERA ( WTEDY JUŻ AHMED ABDULLAH LEPPER ) U WŁADZY ! WIEM ŻE ŚWIAT JEST CZASAMI WIELKIM G....M, ALE TERAZ JAK , NIE POPRZEMY USA, TO BEDZIE ZAWSZE WIELKIM G....M Z POWAŻANIEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Agent wpływu Osamy ? IP: *.ibspan.waw.pl 11.10.01, 15:39 Dariusz napisał: "Teraz wszyscy, ci, którzy nie poprą USA, są zwykłymi zdrajcami" Nie wiem, czy zauważyl, że właśnie o to chodziło autorom zamachu z 11 września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAJ* Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: 192.168.1.* / *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 19:20 NIE PODOBA MI SIE TA WOJNA . JESTEM PRZECIW I ZAWSZE POZOSTANE. teraz możemy spodziewać się ataku jeszcze gorszego niż ten w N Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okra Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.10.01, 19:25 Amerykanie nic nie powinni robic. Stulic uszy po sobie i czekac na nastepny atak terrorystow. To by ci sie podobalo??? Gość portalu: WAJ* napisał(a): > NIE PODOBA MI SIE TA WOJNA . > JESTEM PRZECIW I ZAWSZE POZOSTANE. > teraz możemy spodziewać się ataku jeszcze gorszego niż ten w N Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 19:37 Dariusz i AK ,wasi rodzice pewnie dupę ruskim czerwonym wylizywali.Pod sąd to możesz sobie wysłać swojego chomika a mnie wali twoja wielkomocarstwowa biedna duchowo ameryczka i możecie mnie nawet zabić ,kij wam w oko mordercy spod znaku Busha ,Mam w dupie waszą amerykę i wasze kobiety zerżnięte przez czarnych ami.Jesteście gorsi niż wasi starzy,którzy dali się dymać KGB.Jesteście żałosnymi polaczkami bo ja jestem Polakiem. AMI GO HOME~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak w ogóle to byliście w prawdziwym wojsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: 212.160.238.* 07.10.01, 19:52 Gość portalu: KAT napisał(a): > Dariusz i AK ,wasi rodzice pewnie dupę ruskim czerwonym wylizywali.Pod sąd to > możesz sobie wysłać swojego chomika a mnie wali twoja wielkomocarstwowa biedna > duchowo ameryczka i możecie mnie nawet zabić ,kij wam w oko mordercy spod znaku > > Busha ,Mam w dupie waszą amerykę i wasze kobiety zerżnięte przez czarnych > ami.Jesteście gorsi niż wasi starzy,którzy dali się dymać KGB.Jesteście > żałosnymi polaczkami bo ja jestem Polakiem. > AMI GO HOME~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > A tak w ogóle to byliście w prawdziwym wojsku! =========================================================== POmyliłem Taliba. To jest dla Kata od leo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Mój jeden dziadek został zamordowany w Katyniu, drugi siedział .. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 19:58 za bycie kułakiem za Stalina ! Czerwona szmato obrażasz nie tylko mnie , ale też tych , którzy walczyli o wolną Polskę. Moi dziadkowie przewracają się w grobie, widząc jakie ścierwa mają czelność nazywać się Polakiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sham`69 Re: Mój jeden dziadek został zamordowany w Katyniu, drugi siedział .. IP: *.satkabel.com.pl 07.10.01, 20:06 Gość portalu: Dariusz napisał(a): > za bycie kułakiem za Stalina ! Czerwona szmato obrażasz nie tylko mnie , ale > też tych , którzy walczyli o wolną Polskę. Moi dziadkowie przewracają się w > grobie, widząc jakie ścierwa mają czelność nazywać się Polakiem ! Odpuść Darek tym bydlętom .Trudno nazwać ich nie tylko Polakami, ale i istotami ludzkimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Mój jeden dziadek został zamordowany w Katyniu, drugi siedział .. IP: 64.124.150.* 07.10.01, 20:17 HAHAHAHA, koles, udowodnij, ze to co mowisz jest prawda! Czy moze raczej, 17 wrzesnia, twoj dziadek wital armie czerwona kwiatami i okrzykami "szalom"? No wiesz, moj dziadek, wraz z zaloga Apollo 11, ladowal na ksiezycu! Brzmi to rownie niewiarygodie, jak twoja historyjka? Zgadzam sie z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Oto dowód CHAMIE Egonie ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 22:33 Zaświadczenie Czerwonego Krzyża PCK-73050 w odpowiedzi na list do "Rodziny Katyńskiej" "Należy przyjąć, że Sikora Karol, ur.20.2.1899 r. ,s.Adama i Ewy został zamordowany w 1940 roku" Czy wiesz Egonie jakim jesteś s....synem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Oto dowód CHAMIE Egonie ! IP: 64.124.150.* 08.10.01, 02:30 No dobra, zalozmy, ze jest tak, jak mowisz. Zwracam honor: nie jestes zaplutym zydem, natomiast ja jestem pospolitym chamem. Jednakze, wole juz byc chamem, niz pseudo-inteligentem, ktory jest bezkrytycznym (bezmyslnym?) zwolennikiem ostatecznej rozprawy ze swiatem arabskim. Jak ktos taki jak ty, ktos, kto stracil bliskich w masakrze katynskiej, moze teraz wtorowac propagandzie nawolujacej do mordowania muzulmanow? Czy wiesz, ze to nie muzulmanie wymyslili bliskowschodni terroryzm? Gdyby nie terror zydowski, nikt by nie myslal o porywaniu samolotow i rozwalaniu nimi wiezowcow w Nowym Jorku. Atak na Stany jest po prostu konsekwencja bezkrytycznego poparcia tego kraju dla brudnej wojny Izraela. Wojny, w ktorej mordowane sa rowniez bezbronne dzieci. Dariusz, zrob mi przysluge, oderwij sie od propagandy GW i zacznij samodzielnie myslec. Moze wtedy zrozumiesz, ze to nie tzw. wartosci demokratyczne, lub bogactwo USA byly pretekstem dla ataku na WTC. Cham Egon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Mój jeden dziadek został zamordowany w Katyniu, drugi siedział .. IP: 64.124.150.* 08.10.01, 10:08 Habib, twoj dziadek walil wielblady na pustyni. Zgadza sie? To siedz cicho i nie wtracaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ventrue Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.pl 07.10.01, 19:59 Poza tym, że nieco przesadziłeś z "ruskimi czerwonymi" i "żałosnymi polaczkami", to raczej nie mam zastrzeżeń do treści twego listu. Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 20:07 venture-za to Cię przepraszam ale większośc to niestety populiści! Jeszcze raz Tylko Ciebie przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: 212.166.175.* 07.10.01, 20:14 Gość portalu: KAT napisał(a): Bylem w wojsku,w stanie wojennym,w desancie powietrznym.Co do lizania dup to pewnie twoi rodzice lizali dupy, a moze cos wiecej komunistom.Wszystkich zdrajcow popd sad polowy. > Dariusz i AK ,wasi rodzice pewnie dupę ruskim czerwonym wylizywali.Pod sąd to > możesz sobie wysłać swojego chomika a mnie wali twoja wielkomocarstwowa biedna > duchowo ameryczka i możecie mnie nawet zabić ,kij wam w oko mordercy spod znaku > > Busha ,Mam w dupie waszą amerykę i wasze kobiety zerżnięte przez czarnych > ami.Jesteście gorsi niż wasi starzy,którzy dali się dymać KGB.Jesteście > żałosnymi polaczkami bo ja jestem Polakiem. > AMI GO HOME~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > A tak w ogóle to byliście w prawdziwym wojsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 20:29 jednostka ,nr, miejsce kocie !!!! Dupkiem jesteś i pewnie jesteś kretyne co nie obciąl blachy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ak Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: 212.166.140.* 07.10.01, 20:47 Gość portalu: KAT napisał(a): Dupkiem i kretynem jestes ty.Zreszta juz czytalismy o tym na forum,to jest nie tylko moja opinia.Co do mjesca,nrª jednostki to nie wiem do czego jest to ci potrzebne.Blache i ogon sobie obcialem,ale jaj nie.Ty chyba sobie obciales jaja. > jednostka ,nr, miejsce kocie !!!! > Dupkiem jesteś i pewnie jesteś kretyne co nie obciąl blachy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Jednostka? IP: 64.124.150.* 07.10.01, 20:55 Koles, zapluwasz sie. W zadnej jednostce powietrznej nigdy nie byles. Dlaczego klamiesz? Znam paru chlopakow z tej jednostki. Jesli chcesz, mozemy zweryfikowac fakty. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Jednostka? IP: 212.166.140.* 07.10.01, 21:10 Pieprzysz glupoty,jezeli jestes jasnowidzem,to powiedz mi w jakim kraju mieszkam.Nie wiem dlaczego chcesz weryfikowac.Dlaczego mam sie spowiadac tobie.Moze chcialbys sie dowiedziec gdzie pracuje,ile zarabiam.Moze ty jestes ksiedzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacal Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.ebnsk1.nj.home.com 07.10.01, 20:29 Gość portalu: KAT napisał(a): > Dariusz i AK ,wasi rodzice pewnie dupę ruskim czerwonym wylizywali.Pod sąd to > możesz sobie wysłać swojego chomika a mnie wali twoja wielkomocarstwowa biedna > duchowo ameryczka i możecie mnie nawet zabić ,kij wam w oko mordercy spod znaku > > Busha ,Mam w dupie waszą amerykę i wasze kobiety zerżnięte przez czarnych > ami.Jesteście gorsi niż wasi starzy,którzy dali się dymać KGB.Jesteście > żałosnymi polaczkami bo ja jestem Polakiem. > AMI GO HOME~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > A tak w ogóle to byliście w prawdziwym wojsku! Masz gadke typowa dla dupka z kraju, ktorego "obronnosc" opiera sie na trzech zdolnych do lotu ruinach, paru czolgach i kilku AK47.O gospodarce nie wspomne; tu roznic nie ma: ta sama ruina jak armia.Kogo winnisz ? USA? Europe Zachodnia? Sami zescie przegonili inwestorow z walizkami szmalu ( o tym pisala glosno prasa zachodnia np Jackson, Piasecka),ktorzy juz od paru lat omijaja Polske szerokim lukiem lokujac kapital na Wegrzech, Czechach, a nawet Rumunii,bo w Polsce sie nie da z racji na sklocenie elit rzadzacych, korupcji, biurokracji na kazdym szczeblu, rozpolitykowanych jak nigdzie, rozstrajkowanych do granic, zadajacych ekonomicznie nie realnych roszczen pracownikow najemnych wszystkich szczebli,interwencji kosciola w konstytucyjnie swieckie panstwo.Tak wiec po dziesieciu latach jest nadal syf. Nie wincie wiec nikogo za obecna biede, nie zwalajcie winy na przeszlosc...Mesjasze Narodow...haha. Pieniacze Kat'us, gdyby Ojczyzna byla silna, to bys bzdur takich nie pisal, a slabiutka gdyz, jak wyzej,narodowym pieniactwem spieprzyliscie dwanascie lat!!!!!!! Zyczysz zle Ameryce. Warto bys zmienil ten poglad dla Twojego i reszty Polakow w Kraju dobra, gdyz jak tu w USA zatrzesie ekonomia, to dla nas zakonczy sie to mala chrypka, tam dla Was to szansa na ciezkie zapalenie pluc z powiklaniami z mozliwoscia( odpukac, bo nie zycze jak Ty nikomu zle) zgonu. Ameryka daje swoim obywatelom poczucie sily i potegi, mamy srodki i finanse i to daje nam szanse na wlasciwa odpowiedz dla tych, ktorzy podnosza na nas reke. Jezeli Ty dajesz innym lac sie po mordzie majac przewage silowa, bez zadnej riposty ( to usilnie sugerujesz ), to podejrzewam, ze nie nadarzasz zmieniac opatrunkow a opuchlizna to twoja wizytowka. Rada:nie wychodz z domu. Jacal USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIM Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 01:18 Uwazasz, ze powinnismy czekac, az nas Talibowie zaatakuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: 212.160.238.* 07.10.01, 19:49 Taliban, pleciesz głupstwa !!!! Narzekasz na Amerykanów, ale 15 lat temu żarłeś amerykańską mąkę i chleb.Teraz wystukujesz bzdury na amerykańskim komputerze i udajesz durnego "historyka" Gdyby nie USA, pasł byś krowy w PGR-rze i śmierdział gnojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 20:04 ZA krótko żyjesz na tym świecie buraczku,i mnie nie znasz, mam w swojej kolekcjii kilka milicyjnych szturmówek z 1982 i 88 r. ale szlag mnie trafia jak moja ojczyzna się kurwi.Obojętnie w tę czy w drugą stonę.Jak jesteś taki mądry w ryju to jedż tam i walcz za Polskę w NATO. Wiem na pewno ,że nie masz odwagi a mądry jesteś na klawiaturze.Palant> Za kilka lat będziesz wpierdalał zmodyfikowane żarcie a twoje dzieci będą gorsze niż Robocob,a pan Bush będzie się opierdalał zdrowym żarciem i nabijał się z polaczków walecznych!!!!! CZeść armii amerykańskiej! Najwaleczniejszej armii świata! Skąd ja to znam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrright Co za bzdura !!! IP: *.ppp1-4.o-d.tiscali.no 07.10.01, 20:25 Gość portalu: leo napisał(a): > Taliban, pleciesz głupstwa !!!! > Narzekasz na Amerykanów, ale 15 lat temu żarłeś amerykańską mąkę i chleb.Teraz > wystukujesz bzdury na amerykańskim komputerze i udajesz durnego "historyka" > Gdyby nie USA, pasł byś krowy w PGR-rze i śmierdział gnojem. Koles, przeczytaj sam siebie. Jaka maka, jaki chleb, jaki PGR. Z tej nienawisci to ci do reszty sie mozg zlasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.99.252.64.snet.net 07.10.01, 20:25 Polaczki do boju ! Amerykance potrzebuja dupolizow.. Pamietajcie ze jesli nie poprzecie to jutro mozecie byc zbombardowani - wszak "kto nie z nami ten przeciw nam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 20:41 już do boju jak do gnoju!Ami z was zrobią tarcze strzelnicze bohaterowie! Polska się szmaci i nie zdajecie sobie z tego sprawy.Niepodległość?Kurwa co to jest? Marzenia z Historii! Jeszcze Polska nie zginęlą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Naucz się chociaż pisać po polsku ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 22:45 Gość portalu: KAT napisał(a): > już do boju jak do gnoju!Ami z was zrobią tarcze strzelnicze bohaterowie! > Polska się szmaci i nie zdajecie sobie z tego sprawy.Niepodległość?Kurwa co to > jest? Marzenia z Historii! > Jeszcze Polska nie zginęlą Epitety, błędy np. zginęlą, chamstwo. JAKIM KOMPLETNYM ŚWIREM ty jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wes Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.dsl.mindspring.com 07.10.01, 20:42 Cyba sie mylisz ze Amerykance potrzebuja dupolizow. Gdyby tak bylo bylbys juz w US ARMY. INSTRUCTOR US ARMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.99.252.64.snet.net 07.10.01, 21:35 Gość portalu: Wes napisał(a): > Cyba sie mylisz ze Amerykance potrzebuja dupolizow. > Gdyby tak bylo bylbys juz w US ARMY. > INSTRUCTOR US ARMY man, INSTRUCTOR US ARMY -it is something, you must be so proud :) And ALWAYS keep portrait of your leader in your pocket.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wes Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.dsl.mindspring.com 07.10.01, 21:58 Gość portalu: LOL napisał(a): > Gość portalu: Wes napisał(a): > > > Cyba sie mylisz ze Amerykance potrzebuja dupolizow. > > Gdyby tak bylo bylbys juz w US ARMY. > > INSTRUCTOR US ARMY > > man, INSTRUCTOR US ARMY -it is something, you must be so proud :) > And ALWAYS keep portrait of your leader in your pocket.. I will. A portrety ludzi twojego pokroju w tylniej kieszeni spodni. Beda mi przypominac gdzie ich mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.101.252.64.snet.net 08.10.01, 01:15 Gość portalu: Wes napisał(a): > Gość portalu: LOL napisał(a): > > > Gość portalu: Wes napisał(a): > > > > > Cyba sie mylisz ze Amerykance potrzebuja dupolizow. > > > Gdyby tak bylo bylbys juz w US ARMY. > > > INSTRUCTOR US ARMY > > > > man, INSTRUCTOR US ARMY -it is something, you must be so proud :) > > And ALWAYS keep portrait of your leader in your pocket.. > > I will. > A portrety ludzi twojego pokroju w tylniej kieszeni spodni. > Beda mi przypominac gdzie ich mam. You sound so smart, that army looks like the only place for you.. Jesli ci murzynski albo zydowski przelozony nie zabronil, to zacznij myslec glupi trepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wes Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.dsl.mindspring.com 08.10.01, 02:39 Gość portalu: LOL napisał(a): > Gość portalu: Wes napisał(a): > > > Gość portalu: LOL napisał(a): > > > > > Gość portalu: Wes napisał(a): > > > > > > > Cyba sie mylisz ze Amerykance potrzebuja dupolizow. > > > > Gdyby tak bylo bylbys juz w US ARMY. > > > > INSTRUCTOR US ARMY > > > > > > man, INSTRUCTOR US ARMY -it is something, you must be so proud :) > > > And ALWAYS keep portrait of your leader in your pocket.. > > > > I will. > > A portrety ludzi twojego pokroju w tylniej kieszeni spodni. > > Beda mi przypominac gdzie ich mam. > > You sound so smart, that army looks like the only place for you.. > Jesli ci murzynski albo zydowski przelozony nie zabronil, to zacznij myslec > glupi trepie. Rozbawiles mnie. Ludzie tacy jak ty nie sa w stanie nikowo obrazic. Wole murzynow i zydow niz debili jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.101.252.64.snet.net 08.10.01, 03:15 Gość portalu: Wes napisał(a): > > > I will. > > > A portrety ludzi twojego pokroju w tylniej kieszeni spodni. > > > Beda mi przypominac gdzie ich mam. > > > > You sound so smart, that army looks like the only place for you.. > > Jesli ci murzynski albo zydowski przelozony nie zabronil,to zacznij myslec > > glupi trepie. > > Rozbawiles mnie. Ludzie tacy jak ty nie sa w stanie nikowo obrazic. > Wole murzynow i zydow niz debili jak ty. Jescze jeden trepek ktoremu wojsko zycie uratowalo,chociaz...umie obslugiwac komputer(very strange..))) Get down and give me twenty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wes Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.dsl.mindspring.com 08.10.01, 03:41 Gość portalu: LOL napisał(a): > Gość portalu: Wes napisał(a): > > > > > I will. > > > > A portrety ludzi twojego pokroju w tylniej kieszeni spodni. > > > > Beda mi przypominac gdzie ich mam. > > > > > > You sound so smart, that army looks like the only place for you.. > > > Jesli ci murzynski albo zydowski przelozony nie zabronil,to zacznij m > yslec > > > glupi trepie. > > > > Rozbawiles mnie. Ludzie tacy jak ty nie sa w stanie nikowo obrazic. > > Wole murzynow i zydow niz debili jak ty. > > Jescze jeden trepek ktoremu wojsko zycie uratowalo,chociaz...umie obslugiwac > komputer(very strange..))) > Get down and give me twenty ! Chyba kopow. A co do komputerow i internetu to czy nie AT&T i trepy to wymyslily? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.101.252.64.snet.net 08.10.01, 04:38 Gość portalu: Wes napisał(a): > > Chyba kopow.A co do komputerow i internetu to czy nie AT&T i trepy to wymyslily? Slyszalem ze tam duzo pedalow,a moze ty tez... Pewnie tez sam w d...e dostales wiele razy, to teraz chcesz sie wyzyc na bogu ducha winnych cywilach w Afganistanie. "Kill them all,bomb them to the ashes" - tak pewnie indoktrynuja cwoczkow takich jak Ty- jak widac z powodzeniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wes Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.dsl.mindspring.com 08.10.01, 05:00 Gość portalu: LOL napisał(a): > Gość portalu: Wes napisał(a): > > > > Chyba kopow.A co do komputerow i internetu to czy nie AT&T i trepy to wymy > slily? > > Slyszalem ze tam duzo pedalow,a moze ty tez... > Pewnie tez sam w d...e dostales wiele razy, to teraz chcesz sie wyzyc na bogu > ducha winnych cywilach w Afganistanie. > "Kill them all,bomb them to the ashes" - tak pewnie indoktrynuja cwoczkow taki > ch > jak Ty- jak widac z powodzeniem.. Co ty sie tak interesujesz tym pedalstwem? Widze ze lubisz to. Musisz pojechac do Afganistanu i im robic paly. W obozach szkolacych terrorystow sami niewinni, cywilni chlopcy jak ty. Z twoja glopota bedziesz mial powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.101.252.64.snet.net 08.10.01, 05:16 Go clean your toilet stupid soldier and then do a blow job to your negro boyfriend. Also don't forget to tune in do the latest "only truth" news from your favourite station CNN - you TV zombie. What a fuc...g idiot. I rest my case.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYRO Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 20:46 I co z tego wszystkiego wyniknie? Pytam tylko jakie samopoczucie wywoła u ciebie ten nowy konflikt? -tak z ciekawości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 21:15 Przeczytajcie Orianę Fallaci "Wściekłość i duma" w świątecznej GW. I dajcie sobie spokój z bronieniem isalmistów. To co pisze to niestety prawda i nasza kultura zginie w ciągu kilkudziesięciu (50?) lat jeśli chodzi o kraje zachodnie, w Polsce potrwa to pewnie nieco dłużej. Dlaczego? Bo akceptujemy kolonizację naszych krajów przez islamistów. Dziś jest ich na zachodzie 10%, wg fachowców do roku 2050 będą stanowić większość populacji Francji, a durnie liczą na to, że w tym czasie przyjmą naszą kulturę. Jeśli ktoś w to wierzy niech poogląda dzielnice arabskie. Niestety przez politycznie poprawnych polityków czeka nas wojna domowa. Ten atak jest przy niej tylko chirurgiczną operacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeez Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: 200.60.32.* 07.10.01, 21:22 KURDE CO WY PIPRZYCIE BYLISCIE KEIDYS NA WOJNIE, NADTAWIALISCIE ZA COS DUPE .. JA NIE I NIEZAMIERZAM DAC SIE ZABIC ZA PALANTA W GARNITURZE ALBO Z ORDEREM DARIUSZ ZA BARDZO EMOCJONALNIE PODCHODZI DO SRAWY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib __________DO BRONI !!!_______________ IP: 64.124.150.* 07.10.01, 21:19 Bracia Organizuje grupe dywersyjna do dzialan zbrojnych na tylach NATO. Walke zaczniemy na rzeszowszczyznie i stopniowo rozwiniemy na obszar calego kraju. Potrzeba oddanych sprawie ochotnikow, ktorzy sa gotowi poswiecic zycie za Koran. WAJ*, mrright, KAT, ventrue (chyba venture?), LOL - co wy na to? Czy pozbyliscie sie juz tego smiesznego sentymentu zwanego patriotyzmem? Jesli tak to jestescie gotowi. Do broni, bracia, za wolnosc ucisnionych! Podrzynajcie gardla niewiernych, gwalccie ich kobiety, duscie dzieci - to SWIETA WOJNA, jencow nie bierzemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich Re: __________DO BRONI !!!_______________ IP: *.ewetel.net 07.10.01, 22:10 Habib, co ty piszesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: __________DO BRONI !!!_______________ IP: 64.124.150.* 07.10.01, 22:14 Gość portalu: ich napisał(a): > Habib, co ty piszesz!!!! To nie Habib! Ktos (WOJO!!!! ?) sie pod Niego podszywa, sprawdz IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: __________DO BRONI !!!_______________ IP: 64.124.150.* 08.10.01, 10:22 To nie Egon! Ktos (Habib ?) sie pod Niego podszywa, sprawdz IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oKRA Jesli Bronia na to pozwoli!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.10.01, 22:38 Gość portalu: Habib napisał(a): > Bracia > > Organizuje grupe dywersyjna do dzialan zbrojnych na tylach NATO. > Walke zaczniemy na rzeszowszczyznie i stopniowo rozwiniemy na > obszar calego kraju. Potrzeba oddanych sprawie ochotnikow, ktorzy > sa gotowi poswiecic zycie za Koran. WAJ*, mrright, KAT, > ventrue (chyba venture?), LOL - co wy na to? Czy pozbyliscie sie > juz tego smiesznego sentymentu zwanego patriotyzmem? Jesli tak > to jestescie gotowi. Do broni, bracia, za wolnosc ucisnionych! > Podrzynajcie gardla niewiernych, gwalccie ich kobiety, duscie dzieci > - to SWIETA WOJNA, jencow nie bierzemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: Jesli Bronia na to pozwoli!!! IP: *.*.*.* 08.10.01, 00:10 Gość portalu: oKRA napisał(a): > Gość portalu: Habib napisał(a): > > > Bracia > > > > Organizuje grupe dywersyjna do dzialan zbrojnych na tylach NATO. > > Walke zaczniemy na rzeszowszczyznie i stopniowo rozwiniemy na > > obszar calego kraju. Potrzeba oddanych sprawie ochotnikow, ktorzy > > sa gotowi poswiecic zycie za Koran. WAJ*, mrright, KAT, > > ventrue (chyba venture?), LOL - co wy na to? Czy pozbyliscie sie > > juz tego smiesznego sentymentu zwanego patriotyzmem? Jesli tak > > to jestescie gotowi. Do broni, bracia, za wolnosc ucisnionych! > > Podrzynajcie gardla niewiernych, gwalccie ich kobiety, duscie dzieci > > - to SWIETA WOJNA, jencow nie bierzemy! > sprawdczy ip autora postu zanim zacznijsze sie podniecac i oskardzac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIM Re: __________DO BRONI !!!_______________ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 01:04 Popierdolo cie frakjerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judge Re: __________DO BRONI !!!_______________ IP: *.proxy.aol.com 08.10.01, 01:21 Gość portalu: Habib napisał(a): > Bracia > > Organizuje grupe dywersyjna do dzialan zbrojnych na tylach NATO. > Walke zaczniemy na rzeszowszczyznie i stopniowo rozwiniemy na > obszar calego kraju. Potrzeba oddanych sprawie ochotnikow, ktorzy > sa gotowi poswiecic zycie za Koran. WAJ*, mrright, KAT, > ventrue (chyba venture?), LOL - co wy na to? Czy pozbyliscie sie > juz tego smiesznego sentymentu zwanego patriotyzmem? Jesli tak > to jestescie gotowi. Do broni, bracia, za wolnosc ucisnionych! > Podrzynajcie gardla niewiernych, gwalccie ich kobiety, duscie dzieci > - to SWIETA WOJNA, jencow nie bierzemy! TO,ZE JESTES POPIERDOLONY,WSZYSCY O TYM DAWNO WIEDZIELI,ALE ZEBY,AZ TAK BARDZO.....TERAZ CZEKAJ SKORWYSYNU NA ZAKONCZENIE AKCJI"TALIBAN".WEZ SKORWYSYNU LUPE,SPOJRZ W TWOJEJ MATKI DUPE I ZASTANOW SIE,Z JAKIEGO SMRODU NA SWIAT CIE WYDALA,A POZNIEJ SPOJRZ NA I.P.,Z KTOREGO SWOJE POSTY WYSYLASZ! POZDROWIENIA SKORWYSYNU,SEDZIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: __________DO BRONI !!!_______________ IP: 64.124.150.* 09.10.01, 22:37 Gość portalu: Habib napisał(a): > Bracia > > Organizuje grupe dywersyjna do dzialan zbrojnych na tylach NATO. > Walke zaczniemy na rzeszowszczyznie i stopniowo rozwiniemy na > obszar calego kraju. Potrzeba oddanych sprawie ochotnikow, ktorzy > sa gotowi poswiecic zycie za Koran. WAJ*, mrright, KAT, > ventrue (chyba venture?), LOL - co wy na to? Czy pozbyliscie sie > juz tego smiesznego sentymentu zwanego patriotyzmem? Jesli tak > to jestescie gotowi. Do broni, bracia, za wolnosc ucisnionych! > Podrzynajcie gardla niewiernych, gwalccie ich kobiety, duscie dzieci > - to SWIETA WOJNA, jencow nie bierzemy! LADNIE TAK PIATA KOLUMNA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conti ZYDZI TO SA SAME CHUJE JEBANE W DUPE IP: 204.116.96.* 07.10.01, 22:39 JESLI MYSLISZ INACZEJ TO TESZ JESTES CHUJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz TOBIE NIKT JUŻ NIE POMOŻE ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 22:49 Gość portalu: Conti napisał(a): > JESLI MYSLISZ INACZEJ TO TESZ JESTES CHUJ KUP SOBIE MŁOTEK I WAL SIĘ NIM W GŁOWĘ . jAK SIĘ SAM ZABIJESZ, TO OSZCZĄDZISZ INNYM PRACY I BĘDZIE JEDNEGO ŚWIRA MNIEJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingfish Re: Proponuję wizytę do psychiatry. IP: *.dyn.optonline.net 08.10.01, 00:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza U nas w gazetach napisali ze Specnaz juz kroczyl do Afganu.. IP: 195.161.174.* 07.10.01, 22:54 Gość portalu: AK napisał(a): .. 3 listopada z terr Tadzykistanu z 201. Dyw. PD weszli kilka grup SpecNaz. Taka sama informacje podala Londyska "Independent". Wiec, znow wyprzedzilismy "Bobikow". ;-))) > Amerykanie rozpoczeli atak na terrorystow NIECH ZYJE USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib I TY SIE Z TEGO CIESZYSZ? IP: *.chello.pl 08.10.01, 01:32 Cieszysz się, że zginą wkrótce niewinni ludzie? Czy masz to gdzieś? Atak na WTC to barbarzyństwo, ale atak na Afganistan to "atak na terrorystów"? Od początku wiadomo było, że to nie wojna z terroryzmem ale wojna o surowce, wpływy i obalenie niewygodnych dla USA Talibów. USA będzie bombardować Afganistan i jak zwykle "przy okazji" zginą niewinni ludzie... Ciekawi mnie swoją drogą ilu z was - krzyczących o "straszliwej tragedii w WTC" zapali świeczkę na znak solidarności, uczci przyszłe ofiary minutą ciszy, zatrąbi w samochodzie, złoży kondolencje rodzinom zamordowanych!? Ilu? To się nazywa hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: I TY SIE Z TEGO CIESZYSZ? IP: *.101.252.64.snet.net 08.10.01, 05:02 Gość portalu: Habib napisał(a): > Cieszysz się, że zginą wkrótce niewinni ludzie? Czy masz to gdzieś? > Atak na WTC to barbarzyństwo, ale atak na Afganistan to "atak na terrorystów"? > > Od początku wiadomo było, że to nie wojna z terroryzmem ale wojna o surowce, > wpływy i obalenie niewygodnych dla USA Talibów. > > USA będzie bombardować Afganistan i jak zwykle "przy okazji" zginą niewinni > ludzie... > Ciekawi mnie swoją drogą ilu z was - krzyczących o "straszliwej tragedii w WTC" > > zapali świeczkę na znak solidarności, uczci przyszłe ofiary minutą ciszy, > zatrąbi w samochodzie, złoży kondolencje rodzinom zamordowanych!? Ilu? > > To się nazywa hipokryzja. Oczywiscie zycie jednego czlowieka jest warte wiecej niz innego, zwlascza jesli tym pierwszym jest Amerykanin.. "Imperium kontratakuje" - ten hollywoodzki tytul tu pasuje jak ulal. Na tym swiecie wciaz rzadza prawa dzungli, trzeba sie do tego przyzwyczaic -( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: I TY SIE Z TEGO CIESZYSZ? IP: 194.181.74.* 08.10.01, 09:17 Habib po raz pierwszy przyznaję Ci rację!. "Na tym swiecie wciaz rzadza prawa dzungli, trzeba sie do tego przyzwyczaic -(" i wybić Binladenową zgraję otumanionych morderców do końca, do ostatniego. Tylko co będzie z Tobą, Habib. Ale Ty wychowany w kulturze Chrześcjańskiej chyba jasteś dobry Muzułmanin. Mam rację. Nie!. O do cholera. Pozdrowienia. AB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZ Re: HABIB JEST PO STRONIE TALIBÓW !!!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 09:59 Gość portalu: Habib napisał(a): > Cieszysz się, że zginą wkrótce niewinni ludzie? Czy masz to gdzieś? > Atak na WTC to barbarzyństwo, ale atak na Afganistan to "atak na terrorystów"? NIKT NIE CIESZY SIĘ ZE ŚMIERCI NIEWINNYCH LUDZI, ALE TO OPERACJA PRZECIWKO TALIBOM I TERRORYSTOM, A NIE CYWILOM. USA NIE RÓWNA Z ZIEMIĄ AFGANISTANU, TYLKO LIKWIDUJE ZBRODNIARZY > > Od początku wiadomo było, że to nie wojna z terroryzmem ale wojna o surowce, > wpływy i obalenie niewygodnych dla USA Talibów. DLA KOGO BYŁO WIADOMO ? SUROWCE ?! PRZECIEŻ TAM SĄ TYLKO NARKOTYKI ! NIEWYGODNYCH RZĄDÓW DLA USA SA DZIESIĄTKI , CIEKAWE DLACZEGO AMERYKANIE UWZIĘLI SIE TYLKO NA AFGANISTAN ! > > USA będzie bombardować Afganistan i jak zwykle "przy okazji" zginą niewinni > ludzie... > Ciekawi mnie swoją drogą ilu z was - krzyczących o "straszliwej tragedii w WTC" > > zapali świeczkę na znak solidarności, uczci przyszłe ofiary minutą ciszy, > zatrąbi w samochodzie, złoży kondolencje rodzinom zamordowanych!? Ilu? > > To się nazywa hipokryzja. UCZCIĆ MINUTĄ CISZY TERRORYSTÓW ?! ZAPALIĆ ŚWIECZKĘ NA ZNAK SOLIDARNOŚCI Z OSAMĄ ?! TO MOŻE TYLKO ZROBIĆ HABIB, EGON, IJKEL2 , CONTI ALBO INNY ŚWIR ! HABIB - TY JESTEŚ PO STRONIE TALIBÓW I OSAMY. JESTEŚ WROGIEM POLAKÓW ( Z WYJĄTKIEM NIEKTÓRYCH OBSESYJNYCH ANTYSEMITÓW I KOMUNISTÓW-ANARCHISTÓW ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib TOMASZ JEST PO STRONIE MORDERCÓW!!!! IP: *.chello.pl 08.10.01, 14:05 > NIKT NIE CIESZY SIĘ ZE ŚMIERCI NIEWINNYCH LUDZI, ALE TO OPERACJA PRZECIWKO > TALIBOM I TERRORYSTOM, A NIE CYWILOM. USA NIE RÓWNA Z ZIEMIĄ AFGANISTANU, TYLKO > LIKWIDUJE ZBRODNIARZY Bo tam nie ma czego równać. Jeśli naprawdę wierzysz, że to operacja tylko przeciw bin Ladnenowi to proponuję byś zaczął czytać... cokolwiek. USA walczy z terroryzmem tak jak Rosja w Czeczenii, co? > DLA KOGO BYŁO WIADOMO ? SUROWCE ?! PRZECIEŻ TAM SĄ TYLKO NARKOTYKI ! > NIEWYGODNYCH RZĄDÓW DLA USA SA DZIESIĄTKI , CIEKAWE DLACZEGO AMERYKANIE UWZIĘL > I > SIE TYLKO NA AFGANISTAN ! Z pewnością nie dla ciebie. W Azji Środkowej odkryto nowe surowce... Niewygodnych dla USA rządów były dziesiątki. I dziesiątki rządów obalili. Przyszła kryska na Talibów... Wcześniej np. Jugosławia była... > UCZCIĆ MINUTĄ CISZY TERRORYSTÓW ?! ZAPALIĆ ŚWIECZKĘ NA ZNAK SOLIDARNOŚCI Z > OSAMĄ ?! TO MOŻE TYLKO ZROBIĆ HABIB, EGON, IJKEL2 , CONTI ALBO INNY ŚWIR ! > HABIB - TY JESTEŚ PO STRONIE TALIBÓW I OSAMY. JESTEŚ WROGIEM POLAKÓW ( Z > WYJĄTKIEM NIEKTÓRYCH OBSESYJNYCH ANTYSEMITÓW I KOMUNISTÓW-ANARCHISTÓW ). > Aha. A ty jesteś po stronie morderców. Jeśli ślepo wierzysz w to co mówią, to poczekamy... Ciekawe, czy jak zaczną ginąć dzieci w Afganistanie to ty powiesz: "No tak, ale to dzieci terrorystów, a więc terroryści" Hipokryto! Habib Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyena Tylko spokojnie IP: 64.124.150.* 08.10.01, 02:23 Nie ma sie za bardzo z czego cieszyć. Współczuję Amerykanom i uważam, że mają prawo ukarać ludzi odpowiedzialnych za masakrę w WTC. Czy tylko jesteśmy pewni, że dostali winni? Módlcie się, żeby USA pod presją Izraela nie dały się wpościć w totalną wojnę z Arabami. Spójrzcie sobie na "newsy" Izrael już narzuca się Amerykanom z "przyjacielską" pomocą. Liczę na zdrowy rozsądek Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljkel2 Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.arts.monash.edu.au 08.10.01, 04:43 Oby sie nie skonczyla na wyslaniu polskich zolnierzy do Afganistanu jako mieso armatnie, ktore bedzie wracac w wielkich zalutowanych puszkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puls Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.rasserver.net 08.10.01, 05:00 Gość portalu: ljkel2 napisał(a): > Oby sie nie skonczyla na wyslaniu polskich zolnierzy do Afganistanu jako mieso > armatnie, ktore > bedzie wracac w wielkich zalutowanych puszkach... Wiesz to jest calkiem mozliwe.Wyjales mi ten wniosek doslownie z ust.Przypomina sie Monte Casino kiedy to Polacy dali w koncu Niemcom popalic ale kosztami niewspolmiernymi do reszty Aliantow.Ja sie obawiam ze teraz bedzie podobnie,Polacy zostaja zawsze wciagnieci do kurewskiej wojny za tak zwana wolnosc nasza i wasza,z tym ze nasza wolnosc w oczach aliantow jest nie istotna.Jedno co moge przyznac Izraelowi to to ze potrafia wciagnac Stany do wojen w ich interesie,oni zas zawsze z boczku i jak trzeba to tylko dolewaja oliwki do ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: 64.124.150.* 08.10.01, 10:43 Gość portalu: puls napisał(a): > Przypomina > sie Monte Casino kiedy to Polacy dali w koncu Niemcom popalic ale kosztami > niewspolmiernymi do reszty Aliantow.Ja sie obawiam ze teraz bedzie > podobnie,Polacy zostaja zawsze wciagnieci do kurewskiej wojny za tak zwana > wolnosc nasza i wasza,z tym ze nasza wolnosc w oczach aliantow jest nie > istotna. Rzeczywiscie, pod Monte Casino dalismy sie wciagnac w cudza wojne. Zaraz, zaraz kto to sie naparzal? Indianie i kowboje? Nie, policjanci i zlodzieje, oczywiscie Puls, chcesz na piwo? Wstydu oszczedz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.rasserver.net 08.10.01, 07:47 Gość portalu: AK napisał(a): > Amerykanie rozpoczeli atak na terrorystow NIECH ZYJE USA. Cos ci sie pomylilo bo powinno byc NIECH ZYJE IZRAEL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy Skończył się nasz świat... IP: 195.117.174.* 08.10.01, 10:00 Wy wszyscy specjaliści od pobrzękiwania szabelką i od opluwania ludzi o innych poglądach! Nie wiecie, że jaki by nie był wynik tej wojny, terroryści i tak zwyciężyli na starcie. Zwyciężyli, bo niszcząc wieże w Nowym Jorku zburzyli poczucie bezpieczeństwa, zachwiali naszą demokracją, sprawili, że tolerancja- nasza chluba- stała się głupotą, którą można obrócić przeciw nam. Zwyciężyli, bo nikt idąc rano do pracy nie ma pewności, że wróci do domu, bo zmuszeni jesteśmy prowadzić wojnę, chociaż tyle innych pomysłów na życie mieliśmy. Zwyciężyli, bo broniąc się przed narzuceniem nam ich systemu wartości, sami musimy go odrzucić, jako nieskuteczny. Pomyślcie o tym w przerwie między wojennymi okrzykami i bluzgami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZ Re: Skoro terroryści wygrali, to ubieraj czador ! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 10:13 Nie histeryzuj. przegrana został bitwa , ale nie wojna. Wojna skończy się klęską Osamy i innych fanatyków.Ich trzeba zlikwidować. To nie jest wojna z niewinnymi cywilami, to walka z niebezpiecznym wrogiem. Jeżeli chcesz się poddać, to załóż czador, zostań czwartą żoną jakigoś islamisty z Talibaanu, nie wychodź z domu, nie pij alkoholu, nie jedź nigdy samochodem, nie pracuj zawodowo, nie jedz kotletów wieprzowych oraz wykonuj wszystkie polecenia mułłów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy nic nie rozumiesz IP: 195.117.174.* 08.10.01, 10:34 Nic nie zrozumiałeś. Gość portalu: TOMASZ napisał(a): > Nie histeryzuj. przegrana został bitwa , ale nie wojna. Nikt nam nie zwróci świata sprzed tej wojny. Czy nie czujesz, że atak na WTC zmienił twój pogląd na świat? A terrorystom o to właśnie chodziło... Wojna skończy się > klęską Osamy i innych fanatyków.Ich trzeba zlikwidować. To nie jest wojna z > niewinnymi cywilami, to walka z niebezpiecznym wrogiem. Z fanatyzmem trzeba walczyć, ale uwaga: można się nim zarazić. Jak taki jesteś mądry, powiedz jak walczyć z terrorystami i nie nienawidzieć ich? To, że nienawidzimy ich jest ich zwycięstwem Jeżeli chcesz się > poddać, to załóż czador, zostań czwartą żoną jakigoś islamisty z Talibaanu, nie > > wychodź z domu, nie pij alkoholu, nie jedź nigdy samochodem, nie pracuj > zawodowo, nie jedz kotletów wieprzowych oraz wykonuj wszystkie polecenia > mułłów . Nigdzie nie pisałam o poddaniu się, przeciwnie o obronie przed ich systemem wartości. Niestety, konsekwencją tego jest zmiana naszego systemu wartości- otwartość i tolerancja są naszą słabością i musimy je odrzucić.A to sprawia, że przybliżamy się do ich modelu... A tak na marginesie, noszę garsonkę ( w pracy), dżinsy ( w domu) i wolałabym być psem, niż islamską kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZ R: Wojna jest zła, ale nie ma wyjścia ! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 13:22 No właśnie nie chciałabyś być islamską kobietą, a jednocześnie jesteś przeciwko walce ! To sprzeczność. Wojna jest niestety jedynym rozwiązaniem. Nienawiść jest zaraźliwa. Ja nie darzę nienawiścią wszystkich muzułmanów.Ja tylko chce ukarania zbrodniarzy. Inaczej dojdziemy do absurdu i będziemy puszczać wolno morderców !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: R: Wojna jest zła, ale nie ma wyjścia ! IP: *.*.*.* 08.10.01, 13:28 Gość portalu: TOMASZ napisał(a): > No właśnie nie chciałabyś być islamską kobietą, a jednocześnie jesteś przeciwko > > walce ! To sprzeczność. Wojna jest niestety jedynym rozwiązaniem. Nienawiść > jest zaraźliwa. Ja nie darzę nienawiścią wszystkich muzułmanów.Ja tylko chce > ukarania zbrodniarzy. Inaczej dojdziemy do absurdu i będziemy puszczać wolno > morderców !!! slepo bombardujac sie ukarze niewinni ludzie ktorzy beda mieli podwojne powod nieniawidzic talibow primo to dzieki usa wzieli wladze secundo ty sami amrykani bombarduja ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy nic nie rozumiesz, nadal IP: 195.117.174.* 08.10.01, 13:55 Gość portalu: TOMASZ napisał(a): > No właśnie nie chciałabyś być islamską kobietą, a jednocześnie jesteś przeciwko > > walce ! To sprzeczność. Wojna jest niestety jedynym rozwiązaniem. Nienawiść > jest zaraźliwa. Ja nie darzę nienawiścią wszystkich muzułmanów.Ja tylko chce > ukarania zbrodniarzy. Inaczej dojdziemy do absurdu i będziemy puszczać wolno > morderców !!! Nie jestem przeciwko walce. Piszę raczej o tym,że atak terrorystów na WTC dononał spustoszenia w świadomości ludzkiej i fakt ten jest już zwycięstwem terrorystów. bo przecież ludzie w USA, czy w krajach europejskich nie chcieli wojny, została na nich wymuszona, jako odpowiedź na atak. Podejmując decyzję o wojnie, społeczeństwa muszą sie wyzbyć części swojej tradycji- tolerancji.A więc broniąc swej tradycji, muszą się wyzbyć przynajmniej jej części. A celem terrorystów jest właśnie zniszczenie naszej tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorland Rozumiemy aż za dobrze IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 08.10.01, 14:22 Gość portalu: kathy napisał(a): > Nie jestem przeciwko walce. Piszę raczej o tym,że atak terrorystów na WTC >dononał spustoszenia w świadomości ludzkiej i fakt ten jest już zwycięstwem >terrorystów bo przecież ludzie w USA, czy w krajach europejskich nie chcieli >wojny, została na nich wymuszona, jako odpowiedź na atak. Podejmując decyzję o >wojnie, społeczeństwa muszą sie wyzbyć części swojej tradycji- tolerancji.A więc >broniąc swej tradycji, muszą się wyzbyć przynajmniej jej części. A celem >terrorystów jest właśnie zniszczenie naszej tradycji. No to co z tego? Nie ma co tragizować siłą rzeczy na wojnie "tradycja tolerancji" musi ulec zmniejszeniu. W czasie II wojny światowej mało kto martwił się o "tradycję tolerancji" - chodziło przede wszystkim by wygrać. Podobnie i dzisiaj - chodzi o to by wygrać z tymi,którzy zagrażają wolności, a nie biadolić, że sama walka nimi jest już ich zwycięstwem. Tak rozumując trzeba było rozłożyć się przed Hitlerem i powiedzieć: "bierz co chcesz, nie będziemy walczyć bo to będzie przeciw tradycji tolerancji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: nic nie rozumiesz, nadal IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 18:47 W pełni zgadzam się z Jorlandem. Poczytaj sobie dokładnie, co napisał. Od siebie mogę dodać, że nie mamy zwyczajnie wyjścia ! Musimy być po stronie NATO, bo alternatywą jest kapitulacja wobec fanatyków. Rezygnacja z naszej "tradycji tolerancji" jest niestety ceną ! Rozumiem o co ci chodzi, ale z pewnymi ludźmi nie da się inaczej ! Czy oni mieli skrupuły mordując ludzi w WTC ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: Skoro terroryści wygrali, to ubieraj czador ! IP: *.*.*.* 08.10.01, 13:26 Gość portalu: TOMASZ napisał(a): > Nie histeryzuj. przegrana został bitwa , ale nie wojna. Wojna skończy się > klęską Osamy i innych fanatyków.Ich trzeba zlikwidować. To nie jest wojna z > niewinnymi cywilami, to walka z niebezpiecznym wrogiem. Jeżeli chcesz się > poddać, to załóż czador, zostań czwartą żoną jakigoś islamisty z Talibaanu, nie > > wychodź z domu, nie pij alkoholu, nie jedź nigdy samochodem, nie pracuj > zawodowo, nie jedz kotletów wieprzowych oraz wykonuj wszystkie polecenia > mułłów . tak dla twojej info polecenia mullow malo kto bierze pod uwagi wsrod muzulmanow oraz tchador nie jest obowiazek muzulmanskie kobiety jesli masz jaksiz dowod to pokaz, o jezda samochodowa takze nic takiego nie slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJKELTWO Re: Skończył się nasz świat... IP: *.arts.monash.edu.au 09.10.01, 07:31 Skonczyl sie nasz swiat... Autor: Gosc portalu: kathy Data: 08-10-2001 10:00 adres: 195.117.174.* Wy wszyscy specjalisci od pobrzekiwania szabelka i od opluwania ludzi o innych pogladach! Nie wiecie, ze jaki by nie byl wynik tej wojny, terrorysci i tak zwyciezyli na starcie. Zwyciezyli, bo niszczac wieze w Nowym Jorku zburzyli poczucie bezpieczenstwa, zachwiali nasza demokracja, sprawili, ze tolerancja- nasza chluba- stala sie glupota, która mozna obrócic przeciw nam. Zwyciezyli, bo nikt idac rano do pracy nie ma pewnosci, ze wróci do domu, bo zmuszeni jestesmy prowadzic wojne, chociaz tyle innych pomyslów na zycie mielismy. Zwyciezyli, bo broniac sie przed narzuceniem nam ich systemu wartosci, sami musimy go odrzucic, jako nieskuteczny. Pomyslcie o tym w przerwie miedzy wojennymi okrzykami i bluzgami. LK: Przede wszystkim skonczyla sie absolutna wolnosc robienia interesow. Kazdy moze byc teraz posadzony o sprzyjanie tzw. terrorystom, lub handlowanie z nimi. Wystarczy narazic sie sasiadowi, urzedowi finansowemu czy policji. A to znaczy koniec kapitalizmu, przynajmniej takiego, jaki my znamy... Oznacza to takze koniec nawet tych resztek demokracji, ktorymi sie obecnie cieszymy, ograniczenie, i tak coraz mniejszych, praw czlowieka, przede wszystkim tzw. prawa do "privacy", jeszcze wieksze uprawnienia dla rzadu i policji. Ideologia liberalno-burzuazyjna i wolnorynkowa poniosola juz kleske, nie tylko w Polsce (eliminacja tzw. Unii Wolnosci z parlamentu), ale tez w USA... USA moze zas wysylac dziennie 50 pociskow typu "Cruise" ("Tommahawk" i im podobne, czyli wspolczesne wersje bezzalogowego hitlerowskiego samolotu V-1), albo i wiecej (jesli bedzie w stanie ich tyle produkowac), a Talibanu w ten sposob nie pokona. Albo beda amerykanie musieli sie wycofac jak niepyszni, jak z Wietnamu, albo beda musialy USA wprowadzic do akcji wojska ladowe, a to oznacza amerykanskie trupy i spadek popularnosci wojenki, ktora na razie popiera ponad 90% amerykanow, ale zobaczymy co sie stanie z tym poparciem, jak sie zaczna transporty zolnierzy US Army "back to the USA", tyle ze w dokladnie zalutowanych metalowych pudlach... LK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.infostrade.com.pl 08.10.01, 10:55 Amerykanie i Brytyjczycy pokażą Talibom i terrorystom czym jest WOJNA! God bless America Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAGAN Re: Zaczela sie operacja Taliban. IP: *.arts.monash.edu.au 09.10.01, 07:33 Lepiej Boga nie mieszaj do zemsty Dubyi i Tonca B. na niewinnych chlopach afganskich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . to prawda, dariusz to palant.....:-)))))) IP: *.MaxTNT5.pdq.net 10.10.01, 22:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Znasz tylko epitety ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 15:34 O co ty myślisz ? Powiesz Osamie, że też jest palantem , napiszesz do niego list, żeby tego nie robił, zorganizujesz marsz przeciw przemocy ? Jesteś typowym pacyfistycznym półgłówkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś