Gość: Wolny IP: *.web.thalamus.se 10.11.02, 15:21 Ja nie mam pancernego samochodu, nie mam tez potrzeby chronienia dzieci poprzez wszczepianie im jakichs chipow. Bo ja jestem wolny! jestem wolny! Wolny! Wolny i c**j! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tucci Re: David Beckham zamówił samochód pancerny IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.11.02, 17:15 z tym że to nie jest koniecznie wiadomość dobra na główną stronę porządnego opiniotwórczego dziennika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavius Re: David Beckham zamówił samochód pancerny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 18:18 Podstawowa zasada mechaniki odnoszaca sie do wszystkich dziedzin zycia: Kazda akcja budzi reakcje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 300M Re: David Beckham zamówił samochód pancerny IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 10.11.02, 19:33 A cóż innego zrobić skoro popularność leci w dół, nie dzieje się nic medialnego, żona praktycznie nie śpiewa, w tygodnikach typu "bruk-burak" coraz mniej a więc .... porwania bo na to moda, zamachy , samochody pancerne, mózgi pancerne, schrony przeciwgazowe i przeciwatomowe, prozac , mamidełka I DOM WARIATÓW W KRÓTKIM CZASIE. Jak bardzo trzeba się napracować żeby zaistnieć w kolorowych szmatławcach choć na dwa, trzy tygodnie. Ale to już ostatnie podrygi i dla odrobinę zorientowanych trąci śmiesznością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: David Beckham zamówił samochód pancerny IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 01:11 Dobre. Obecnie dostajemy inforamcje szerokie w poziomie. Moj leb za tym nie nadaza. Brak im glebi. Kilka dobrych artykulow jest o niebo lepsza, niz tony stron o niczym (do tego z bledami co do formy i tresci). Poza tym walenie w jednym tonie: propaganda. Przypomina to ksiazeczke "Rok 1984": dzis nie lubimy tych z polnocy. Nawet ich nie znamy ale zioniemy do nich pelnia nienawisci. Gość portalu: 300M napisał(a): > A cóż innego zrobić skoro popularność leci w dół, nie dzieje się > nic medialnego, żona praktycznie nie śpiewa, w tygodnikach > typu "bruk-burak" coraz mniej a więc .... porwania bo na to > moda, zamachy , samochody pancerne, mózgi pancerne, schrony > przeciwgazowe i przeciwatomowe, prozac , mamidełka I DOM > WARIATÓW W KRÓTKIM CZASIE. Jak bardzo trzeba się napracować żeby > zaistnieć w kolorowych szmatławcach choć na dwa, trzy tygodnie. > Ale to już ostatnie podrygi i dla odrobinę zorientowanych trąci > śmiesznością. Odpowiedz Link Zgłoś