one-man-army Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 06.03.06, 18:01 A kiedy zostanie osądzony Larry Silverstein? Prawdziwy sprawca zamachów! Odpowiedz Link Zgłoś
bladekiller Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 06.03.06, 18:06 Hehe ten cały proces to będzie zwykła farsa polityczna, poleci jakis bogu ducha winny arab a Bush z całą jego kompanią będzie mógł balować. Cały ten atak na WTC był jedną wielką farsą.. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 06.03.06, 18:09 ooo, już lewaki szczekają... swego czasu nawijaliśta, pacany, że Katyń zrobili Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
one-man-army Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 06.03.06, 18:58 A ty w to wierzyłeś Odpowiedz Link Zgłoś
pskrzyn Larry Silverstein? 06.03.06, 19:29 musze o nim poszukac. a tak na marginesie, poczytalem o teorii spiskowej, w pentagon nie uderzył samolot tylko rakieta ... obejrzałem F 9/11 i jestem w szoku ... Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Jak mają tylko takiego oskarżonego, to w istocie 06.03.06, 19:39 "wielki sukces" amerykańskich służb specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
banzai123 Re: Larry Silverstein? 06.03.06, 20:16 Polecam poszukać w mniej propagandowych materiałach, niż F9/11, bo to jest akurat film, który nie odkrywa wiele nowego, za to przedstawia to w sposób sugerujący wielką sensację (o większości rzekomych rewelacji, jak powiązania Busha z rodziną bin Ladena, osoby chociaż ciut dogłębniej interesujące się sytuacją na świecie wiedziały i bez tego filmu). Oczywiście z całym szacunkiem dla rozrywkowej wartości F9/11. Za to ta rakieta strzelająca w Pentagon to już kuriozum absolutne, żerujące na ludzkiej ignorancji i braku wyobraźni. Wiara ludzi w anonimowe źródła na internecie jest przerażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
aaarrgh1 Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 07.03.06, 00:28 Każdy widzi to co chce zobaczyć. Ty też tak masz. A ja zanim uwierze, że można latając sobie Cessną przez miesiąc nauczyć się mistrzowskiego pilotażu Boeinga, chciałbym najpierw zobaczyć np. nagrania z lotniska w Bostonie na którym widzać zamachowców i pasażerów idących do rękawa. Czy to jakaś wielka tajemnica państwowa: pokazać, że faktycznie kilku arabów wsiadło do samolotów? Tymczasem nie dość, że nikt nie chciał ujawnić szeregu, z pozoru błachych dowodów jak nagrania wideo i zdjęcia, to jeszcze pojawiają się co jakiś czas informacje o ich niszczeniu. Oto link do New York Timesa z 7 maja 2004: select.nytimes.com/gst/abstract.html?res=F0091FFE3C580C748CDDAC0894DC404482 . Zastanawia mnie jak ty możesz spokojnie twierdzić, że oto "znów lewacy ujadają" skoro, podobnie jak oni nie widziałeś dowodów potwierdzających oficjalną wersje administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
mariachi77 Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 06.03.06, 19:37 No jasne, znów można posłuchać czerwone pająki szczekające o jankeskich mordercach i żydowskim spisku. Nie mówię, że USA to raj na Ziemi, ale wolałbym ten czyściec niż czerwony sowiecki eden. A jesli o prawo chodzi to sprawdzcie ten link: news.yahoo.com/s/ap/20060306/ap_on_re_eu/russia_terrorism_law Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 06.03.06, 20:59 Powoli. To nie czerwone pająki szczekają o jankeskich mordercach i żydowskim spisku, tylko zwykłe oszołomy owladnięte manią prześladowczą. Nieważne, czy sa czerwone, różowe, czarne czy sinoniebieskie w kropki bordo. Jak słucham tych idiotyzmów o Żydach, co nie przyszli tego dnia do pracy, czy o innych tym podobnych kwiatkach, to mi się niedobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyniu1971 Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 06.03.06, 22:54 A próbowałeś/aś sprawdzić te rewelację? Prawda czy fałsz? www.polonica.net Odpowiedz Link Zgłoś
moja.mgr niebardzo jest jak sprawdzic ... 06.03.06, 23:08 jak macie wiarygodne źródła to dawajcie Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 niech powolaja na swiadka Busha u Rumsfelda 06.03.06, 18:12 niech powolaja na swiadka Busha u Rumsfelda.Wtedy cala prawda sie wyjasni.Jest male niebezpieczenstwo,ze przez nieuwage gdyby powiedzieli "prawde i tylko prawde" mogliby zamiast na lawie swiadkow wyladowac na lawie oskarzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
exxon nawiedzony debilek - kozlem ofiarnym 07.03.06, 01:56 o 9/11 to trzeba Wolfowitza pytac, bo chyba tylko mega naiwniak uwierzy ze arabusy, co z trudem umieja kierowac samochodami (a nawet wozami zaprzezonymi w muly) i u ktorych szczytem organizacji jest ulozenie daktyli na bazarowej budzie, nagle same z siebie: -oszwabili lewymi dokumentami i wizami jedno z najbardziej policyjnych panstw swiata -zmylili us army, fbi, cia, dea, a nawet nypd! -"przypadkowo" przeszli obok security na lotnisku w bostonie -nauczyli sie pilotowac wielkie odrzutowce w wiejskiej szkolce pilotazu (pewnie na drewnianych modelach w jaskiniach w afaganistanie) -trafili fantastycznie z polobrotu w budynki o szerokosci kilkunastu metrow, przelatujac nad lasem drapaczy chmur (co pewnie niewielu profesjonalistom by sie to tak udalo a proces to bedzie nastepny reality show i tyle. igrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: nawiedzony debilek - kozlem ofiarnym 07.03.06, 02:28 Poczytaj sobie od kiedy uprawiaja Arabusy terroryzm i jakie akcje przed 9/11 im sie udaly. Sa doskonalne zorganizowani a takze wyszkoleni przez KGB i GRU. Naprawde sa tacy ktorzy mysla ze arabski terroryzm zaczal sie 9/11 ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
exxon Re: nawiedzony debilek - kozlem ofiarnym 07.03.06, 03:17 calcinus napisał: > Poczytaj sobie od kiedy uprawiaja Arabusy terroryzm i jakie akcje przed 9/11 im > sie udaly. Sa doskonalne zorganizowani a takze wyszkoleni przez KGB i GRU. > Naprawde sa tacy ktorzy mysla ze arabski terroryzm zaczal sie 9/11 ??? :))) i nie zapominajmy o CIA! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 06.03.06, 18:50 Jak w ogóle można mieć odwagę bronić takiego zwyrodniałego gnojka! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 06.03.06, 18:55 "Moussaoui to jedna z najbardziej tajemniczych postaci związanych z zamachami 11 września. Do dziś do końca nie wiadomo, jaka dokładnie miała być jego rola." ______________________ Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie (A. Wyszyński) Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus O, juz sie obroncy terrorystow znalezli :) 06.03.06, 19:58 Przeciez to przyjaciele, tez walcza z Zydami :) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 kolejny mały antysemita z Monachium 06.03.06, 21:58 Czy Zydzi coś ci złego zrobili, że masz tak silną manię prześladowczą połączoną z projekcją?? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: kolejny mały antysemita z Monachium 07.03.06, 00:01 a może ty to Selbsthasser??? Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: kolejny mały antysemita z Monachium 07.03.06, 00:40 JA antysemita? No zeby mnie antysemita od antysemitow wyzywal... Lewactwo to choroba ale do tego stopnia... Acha, i od dzisiaj Stuttgart nazywa sie Monachium :) Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: kolejny mały antysemita z Monachium 07.03.06, 00:43 Przeciez wiadomo ze lewacy to antysemici, szczegolnie niemieccy lewacy, rozpaczliwie bronia kazdego kto z Zydami walczy, niewazne czy to Saddam, czy Iran, czy Rosja no i eva15 oczywiscie idzie bezmyslnie za stadem czego dowody tu na forum nie raz juz przedstawila :) No a teraz mozesz dac upust swojej frustracji i tradycyjnie wyzwac mnie od chuliganow i zlodzieji, prosze bardzo - nie krepuj sie - i tak nie jestes w stanie mnie obrazic :) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: kolejny mały antysemita z Monachium 07.03.06, 00:48 głuptaku, nie zauważyłeś, że mieszkasz w Niemczech i korzystasz z tego "lewicowego państw asocjalnego"? To raz a dwa gdzie ja twojej nacji ubliżam, podaj choć jeden przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: kolejny mały antysemita z Monachium 07.03.06, 01:05 Ublizasz Polakom na kazdym kroku i dobrze o tym wiesz :) I nie przypomianm sobie zebym korzystal z "panstwa socjalnego", raczej za m.in. moje podatki jest ten caly p***y socjal utrzymywany ale coz, takie sa reguly w tym panstwie i jakos je musze akceptowac. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: kolejny mały antysemita z Monachium 07.03.06, 01:39 nie musisz akceptować, możesz wyjechać, przestań sobie wmawiać, że jest wojna i Niemcy cię trzymają na robotach przymusowych. Jesteś tu, bo ci się to opłaca, bo Niemcy dają ci najwyraźniej więcej niż twoja ojczyzna, więc przestaż pluś, skoro korzystasz. Głuptasiński pisałeś właśnie, że dokuczam Zydom, teraz znów, że Polakom. Sugerujesz więc, że każdy Polak jest Zydem, a Zyd Polakiem?? Ty masz kanclerską głowę,no no.. Ale gdzie te przykłady dokuczania ???? Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: kolejny mały antysemita z Monachium 07.03.06, 01:48 Dokuczasz kazdemu kto nie jest lewakiem albo Arabem, o Polsce tez wyrazasz sie z (co najmniej) lekcewazeniem. Merkel tez dokuczasz :) Nie rozumiem, skoro mieszkam w Niemczech i oddaje panstwu polowe moich dochodow to chyba moge sobie pomarudzic? Jakos wokolo wszyscy marudza, niewazne czy Niemiec czy nieNiemiec, u nas nawet smieci od miesiaca nie wywoza i ulic nie odsniezaja tak marudza. A wyobraz sobie ze wiekszosc to Niemcy. I co, im tez polecilabys emigracje? :) Czy moze panuje w Niemczech zakaz marudzenia? A skoro nie wyjezdzam to znaczy ze jest mi tutaj calkiem niezle ale w swietle tego ze panstwo zabiera mi polowe to korzysta ono dokladnie w ten sam sposob co ja i nie widze powodu dla ktorego mam to panstwo wychwalac pod niebiosa tylko dlatego ze tu zyje i pracuje. Pracy panstwo mi nie dalo, ciezko studiowalem i uczylem sie jezykow zebym mogl tutaj pracowac, mieszkanie tez oplacam sobie sam Und so weiter, und sofort... na dzis koniec ale jutro ciag dalszy, spokoju na tymforum nie znajdziesz poki ja tu pisze. A teraz sio do lozka bo jutro do pracy, ktos to panstwo socjalne musi przeciez utrzymac :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaarrgh1 Re: calcinus 07.03.06, 00:55 **calcinus Już chciałem do ciebie coś na serio napisać, gdy zauważyłem, że ty nie jesteś jednak kretynem, tylko sobie ciągle jaja robisz... No w sumie podobno wy geje tak bronicie się przed podejrzliwym i nieczułym otoczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: calcinus 07.03.06, 01:07 O, a teraz sie dowiaduje ze jestem gejem :) Niezla macie baranki wyobraznie, rzeczywiscie mam spory ubaw czytajac was, ludzka glupota dawno przestala mnie irytowac za to calkiem niezle mnie bawi :) Napiszcie cos jescze, prosze Was :))) Odpowiedz Link Zgłoś
warturek projekcja 07.03.06, 07:56 ewa napisała:Czy Zydzi coś ci złego zrobili, że masz tak silną manię prześladowczą połączoną z projekcją?? A więc jak tam Twoja projekcja. Nawet nieźle brzmi - tak premierowo. Odpowiedz Link Zgłoś
enfer WTC, 11 wrzesnia i Hollywood 06.03.06, 19:58 ciekawe... www.irak.pl/hollywoodplus.htm Odpowiedz Link Zgłoś
captain.america Monsieur Moussaui to powazany francuski gentelman 06.03.06, 20:03 a faszystowscy oprawcy Bu$ha chca go zamrdowac za jakies drobiazgi jak spoznienie sie na swoj lot 11 wrzesnia. PS Takiego wam wala lewaki PS 2 Francuzi to tchorze nawet w terroryzmie. Z 20 terrorystow tylko zabojad narobil w gacie i oddal sie w rece policji. -- GOD BLESS AMERICA! Odpowiedz Link Zgłoś
linetrol No wlasnie nie kara smierci... 06.03.06, 20:09 Oni tego chca.. Niech idzie do wiezienia na cale zycie i niech siedzi sam w jedej celi reszte swoich lat... Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: No wlasnie nie kara smierci... 06.03.06, 20:10 Wlasnie niech siedzi w celi z 10 Murzynami. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: No wlasnie nie kara smierci... 06.03.06, 20:12 calcinus napisał: > Wlasnie niech siedzi w celi z 10 Murzynami. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Przeciez on tez Murzyn :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: No wlasnie nie kara smierci... 07.03.06, 01:45 > Wlasnie niech siedzi w celi z 10 Murzynami. pod warunkiem ze beda go dupczyc 5 razy dziennie. Wtedy uwazam ze byloby to lepsze niz kara smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: No wlasnie nie kara smierci... 07.03.06, 07:04 >> Wlasnie niech siedzi w celi z 10 Murzynami. > pod warunkiem ze beda go dupczyc 5 razy dziennie. Wtedy uwazam ze byloby to > lepsze niz kara smierci. ---------------------------------------------- Oszalałeś!? Przecież jemu o to właśnie chodzi. Mają go karać a nie nagradzać. Lepsze to dla niego niż owce i kozy. Pewnie jest pasiv. ---------------------------- Jak jeden ma 4 żony, drugi 3, inny 2... to dla innych zabraknie. Stąd u arabusów skłonności homo. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
wtc.hotnews.pl NA 100% nie zostanie skazany! ZAKŁAD? 06.03.06, 20:38 tak bardzo dobrze znacie temat? Na 100% że nie zostanie skazany. Dlaczego? Odpowiedzi: wtc.hotnews.pl pentagon.hotnews.pl Odpowiedz Link Zgłoś
owrank figurant, który ma odwróić uwagę od prawdziwych 06.03.06, 20:54 figurant, który ma odwróić uwagę od prawdziwych sprawców... Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: figurant, który ma odwróić uwagę od prawdziwy 06.03.06, 20:59 A ktorzy to ci prawdziwi sprawcy? I skad o tym wiesz, miewasz prorocze sny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Prawdziwi sprawcy juz od 11 wrzesnia 2001.. 07.03.06, 04:45 Prawdziwi sprawcy juz od 11 wrzesnia 2001 baraszkuja z 72-oma hurysami w ich muzulmanskim niebie. Mam nadzieje, ze ten ich wpolwyznawca wkrotce do nich dolaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dj045 Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 06.03.06, 21:12 A kiedy proces zbrodniarzy wojennych z USA? Grube ryby ze stanów powinny odpowiadać za zbrodnie przeciwko ludzkości a oprawców z więzień w Iraku powinno się traktować jak najgorsze ścierwa z SS bo niczym się od nich nie róznią. zajrzyjcie na www.irak.pl a wszystko stanie się jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Kto wiedzial a nie powiedzial? 06.03.06, 21:47 "..prokuratura musi udowodnić poza wszelką wątpliwość, że Moussaoui wiedział o zamachach 11 września w momencie schwytania go w sierpniu". Teza, ze Moussaoui byl tym jedynym, ktory wiedzial o przygotowaniach do ataku juz w sierpniu rodzi pytanie czy poza nim nikt inny nie wiedzial? Jak to mozliwe, ze tak wielka akcja przeprowadzona przez miedzynarodowa siatke konspiratorow, wymagajaca dlugoletnich przygotowan, logistycznej koordynacji, sporego budzetu i zaplecza nie zostala zauwazona przez zaden wywiad na swiecie (lacznie z tym najlepszym, specjalizujacym sie w penetracji "islamistow")? Odpowiedz Link Zgłoś
linetrol Tak. 06.03.06, 22:31 Bo Ameryka byla zbyt demokratyczna, i kazdy robil co chcial. Jednego kogo sie szpiegowalo to byly obce wywiady i rzady. Nie ekstrymisci Arabscy. Nie dowracajcie wszystkiego do gory nogami. Zawsze sie znajdzie taki co bedzie mowil ze to nie jego reka mimo ze go zlapia za reke jak kradnie. I wlasnie niektorzy na tym forum tak robia. Odpowiedz Link Zgłoś
moja.mgr wielka akcja? 06.03.06, 23:10 nie taka wielka ... kliku ludzi, a nie cała armia. budżet też niewielki ... milion, moze dwa, .... Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: Kto wiedzial a nie powiedzial? 06.03.06, 23:53 Przed 9/11 agenci FBI nie mieli nawet prawa wejsc do meczetu w USA aby posluchac co tam sie mowi. Nie dziwne , ze nikt nic nie zauwazyl. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Kto wiedzial a nie powiedzial? 07.03.06, 00:00 warmi2 napisał: > Przed 9/11 agenci FBI nie mieli nawet prawa wejsc do meczetu w USA aby posluchac co tam sie mowi. Do szkółki lotniczej też nie mogli wejść??? Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: Kto wiedzial a nie powiedzial? 07.03.06, 00:03 W szkolce lotniczej nie wiele sie czlowiek dowie poza tym , ze ludzie tam sie ucza latac. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Kto wiedzial a nie powiedzial? 07.03.06, 00:20 Aha... np. uczą latać tylko w JEDNA stronę - startować bez uczenia lądownia. Uczniowie nie chcieli, więc nauczyciel nie uczył, ale się dziwił trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Kto wiedzial a nie powiedzial? 07.03.06, 00:34 W Spieglu wyczytalas te urban legend? Moze poczytaj inne zrodla :) Odpowiedz Link Zgłoś
janbar18 Re: Kto wiedzial a nie powiedzial? 07.03.06, 05:19 Podaj te inne zrodla, calcinus ;] Pozdrawiam, janbar.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Re: Kto wiedzial a nie powiedzial? 07.03.06, 15:53 "...czy Izraelczycy mogli wcześniej wiedzieć o zamachach 11 września ? Carl Cameron mówi, że jego źródła w administracji odpowiadają: “Główne pytanie powinno brzmieć: jak mogli nie wiedzieć?”. Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 fajerwerki z 11 września 2001 mogą sie powtórzyć 06.03.06, 22:41 szkoda ,że na wczorajszej gali oskarowej wykonawcy ataku na wct nie dostali oskara za efekty specjalne. naprawdę uważam ,że to były najfajniejsze fajerwerki jakie widziałam w życiu. w przypadku ataku israela na iran istnieje duże prawdopodobieństwo,że iran odpowie w spoób dużo bardziej widowiskowy w postaci grzybów multimedialnych nad negev. warto juz zając miejsca i przygotować kamery!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hopcraft Historia az sie trzesie od takich przypadkow... 06.03.06, 23:00 ...kowal zawinil powiesili cygana. Za podpalenie Reichstagu tez powieszono jakiegos bogu ducha winnego komuniste. Odpowiedz Link Zgłoś
silentnomore przyklejeni do ekranu CNN 07.03.06, 00:21 Nie wiem jaka role odgrywal oskarzony.Wyglada, ze bedzie ofiara, ale nie o nim. Jestem zaskoczony tymi ktorzy wciaz usilnie trwaja przyklejeni do oficjalnej propagandy.Sugeruje www.letsroll911.org(wewnatrz archives i Flocco szczegolnie) dla czytajacych po angielsku oraz www.bibula.com-po polsku, gdzie nawet niezle autor oddal watpliwosci i pytania 9/11 w momencie pisania go.Nie wiem jak mozna po przeanalizowaniu mnostwa artykulow,opinii czy nawet spekulacji jakie sa tam oferowane miec jakiekolwiek watpliwosci, ze rece wewnetrzne to zorganizowaly.Pytaniem na dzis, na ktore jeszcze nie mam odpowiedzi jest gdzie utopiono loty 11 i 175 oraz czy 77 jest dalej w obiegu jak niektorzy sugeruja.W Pentagonie nie bylo samolotu i prawdopodobnie takze 93 nie rozbil sie-chociaz juz nakrecono bohaterski film. Czas odkleic sie od odbiornika mili panstwo i rozwazyc inne opcje.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hopcraft Jeszcze nie tak dawno Busz przekonywal... 07.03.06, 00:52 ...ze w Iraku jednak BMR ejst, tylko, ze by ja znalezc nalezy nieco poczekac... Pozniej Busz cichutko piernal, ze tej broni jednak nie ma i nie bylo. Ale zaloze sie, ze taki powiedzmy warmi2, crasula, calcinus i wiele innych dupkow na tym forum ciagle wierzy w jej istnienie. No coz, ktos musi robi za blaznow na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Jeszcze nie tak dawno Busz przekonywal... 07.03.06, 01:14 Ale wielki problem wywiezc BMR do Syrii czy zakopac na pustyni :) Maja Amerykanie caly Irak przekopac? :) Ciekawe czego w takim razie dotyczyly rezolucje ONZ skierowane do Iraku? I czemu Saddam przez lata nie wpuszczal ekspertow Agencji Atomowej? Pomysl, jakim problemem byloby spreparowanie przez Amerykanow paru labolatoriow czy podrzucenie baniakow z bronia chemiczna gdzies w piwnicach palacow Saddam? Pomyslales kiedys czemu tego nie zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
hopcraft Re: Jeszcze nie tak dawno Busz przekonywal... 07.03.06, 01:36 calcinus napisał: > Ale wielki problem wywiezc BMR do Syrii czy zakopac na pustyni :) hehehehehehehehehe... ty jestes jednak dupek calcinus... A pamietasz, jak kilku amerykanskich ekspertow tlumaczylo, ze Saddam wywiozl swoja BMR na statkach i plywa sobie to cos po morzach i oceanach? Albo o tych przenosnych laboratoriach, ktore mialy sie miescic w ciezarowkach? O Syrii tez popierdywali na slodko.... No i w koncu, wierzyc sie nie chce, ktos w to uwierzyl.. tzn. ty frajerze! Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Jeszcze nie tak dawno Busz przekonywal... 07.03.06, 01:39 Frajer to ten co wierzyl ze Saddam to dobry wujaszek ktorego nie wiedziec czemu swiat na czele z ONZ sie przyczepil :) Powiedz, a wg. ciebie rzeczywiscie niemozliwe jest ukrycie ciezarowki na pustynnym obszarze wielkosci polowy Europy? :) Ale co ja z fanatykiem dyskutuje, na szczscie nie macie nic do gadania i decyzje dotyczace tego swiata zapadaja w Waszyngtonie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Jeszcze nie tak dawno Busz przekonywal... 07.03.06, 03:50 calcinus napisał: > Ale wielki problem wywiezc BMR do Syrii czy zakopac na pustyni :) Maja > Amerykanie caly Irak przekopac? :) Ciekawe czego w takim razie dotyczyly > rezolucje ONZ skierowane do Iraku? I czemu Saddam przez lata nie wpuszczal > ekspertow Agencji Atomowej? > Pomysl, jakim problemem byloby spreparowanie przez Amerykanow paru labolatoriow > czy podrzucenie baniakow z bronia chemiczna gdzies w piwnicach palacow Saddam? > Pomyslales kiedys czemu tego nie zrobili? ==================================================================== Tu dopiero widac ze jestes bardziej glupi jak arabski baran. Widac ze z chemia nie miales nic do czynienia a o broni chemicznej to tylko czytales to co Bush kazal napisac . A wojska amerykanskie atakowaly w iraku bez najmniejszej obawy ataku chemicznego, nawet jednostki chemiczne nie zostaly przezucone i zrezygnowano z Slowackiej pomocy wojsk chemicznych . No i tak na marginesie fabryki chemiczne nie zostawiaja nawet sladow swojej dzialalnosci. Mozna wykryc slady siarki po zapaleniu zapalki na ubraniu a dzialalnosci fabryki nie. Otoz jak propaganda moze zasiedlic sie na dobre w baranich lbach Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: przyklejeni do ekranu CNN 07.03.06, 03:40 calcinus napisał: > A co na to lekarz? :) =============================================== Widocznie przeoczyles , bo radzil ci leczyc sie na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
aaarrgh1 Oczywiście, że to zasłona dymna. 07.03.06, 00:01 No bo jak inaczej wytłumaczyć, że USA postawi przed sądem tylko jednego człowieka, którego roli na dodatek nie są pewni. Zauważcie, że po 11 września Amerykanie nie pociągnęli do odpowiedzialności dowódców i urzędników, których zakres kompetencji obejmował zapobieganie takim akcjom. Jeśliby prawdą było, że wszechobecna biurokracja nie zapobiegła tragedii, to i tak za doprowadzenie do tego powinny polecieć głowy dziesiątek osób. Tymczasem zamiast znależć winnych zaniedbań, Pentagon i CIA zostały "nagrodzone" za swą rzekomą nieudolność wzrostem budżetu. Stara detektywistyczna zasada głosi, że winny jest ten, kto najbardziej zyskał na zbrodni... Więc kto zyskał bardziej: żyjący do dzisiaj w średniowieczu Afgańczycy? stojący na skraju wojny domowej Irakijczycy? Iran stojący prtzed groźbą amerykańskiej interwencji? A może amerykańskie firmy zbrojeniowe i petrokorporacje? Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Oczywiście, że to zasłona dymna. 07.03.06, 00:49 "Stara detektywistyczna zasada głosi, że winny jest ten, kto najbardziej zyskał na zbrodni..." - chyba stara stalinowska zasada? A Amerykanie rzeczwiscie niesamowicie zarobili na wojnie z Irakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hopcraft Ty sie lecz calcinus... 07.03.06, 00:58 Ty masz takie pojecie o historii i polityce, jak babcia klozetowa z Pipidowka Dolnego. Tylko baran jak ty da sie zlapac na cieniutka propagande, ze jakis psychicznie nie zrownowazony murzym (badania lekarskie na to wyraznie wskazuja - o tym pisala juz prasa kilka lat temu) mogl wspolpracowac lub brac udzial w tych "atakach terrorystycznych". Co za dupki jak ty pisza na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Ty sie lecz calcinus... 07.03.06, 01:03 Nie przypominam sobie zebym pisal o jakims Murzynie, staraj sie czytac powoli i ze zrozumieniem :) Czytales w ogole jakas ksiazke o Al-Kaidzie czy o Bin Ladenie? Pewnie myslisz ze go Amerykanie wymyslili 5 lat temu? :) Poczyaj lepiej kiedy Al-Kaida zaczela planowac ataki na cele w USA i kiedy byl pierwszy nieudany zamach na WTC :) Co za niedouczone dupki pisza na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: Oczywiście, że to zasłona dymna. 07.03.06, 01:40 > A Amerykanie rzeczwiscie niesamowicie zarobili na wojnie z Irakiem :) o tak ?,to szybko jedz i zeznawaj przed Kongresem USA. Oni sie dwoja i troja i twierdza ze na Irak wydano juz $300 mld., oczywiscie oskarzaja Busha ze tak trwoni forse w Iraku. Ty im powiedz ze to nie prawda i zarabiaja. Jak oni uslysza twoje rewelacje i pokazesz im forse to pewnie ciebie odznacza Medalem Wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Oczywiście, że to zasłona dymna. 07.03.06, 01:51 Przeciez to byla ironia! :) Oj juz pozno :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaarrgh1 Re: Oczywiście, że to zasłona dymna. 07.03.06, 02:14 pax777 napisał: > > A Amerykanie rzeczwiscie niesamowicie zarobili na wojnie z Irakiem :) > > o tak ?,to szybko jedz i zeznawaj przed Kongresem USA. Oni sie dwoja i troja i > twierdza ze na Irak wydano juz $300 mld., oczywiscie oskarzaja Busha ze tak > trwoni forse w Iraku. Ty im powiedz ze to nie prawda i zarabiaja. Jak oni > uslysza twoje rewelacje i pokazesz im forse to pewnie ciebie odznacza Medalem > Wolnosci. Domyślam się, że to do mnie pijesz... A czemu to USA miałyby zarabiać na wojnie? Przecież to niemoralne... Amerykanie weszli do Iraku, żeby uwolnić ten biedny kraj od parszywego dyktatora... A że potrzeba amunicji, nowych hummerów, remontów generalnych silników w SH-60 czy paliwa dla Abramsów to już trudno... Takie koszty trzeba ponieść jeśli się chce szerzyć demokracje... Człowieku, no kto dostarcza powyższy asortyment wart jak mówisz już 300 mld $ jak nie amerykańskie firmy zbrojeniowe... Uważasz że zarobić te 300 mld przez 3 lata to nie jest złoty interes? A do tego dochodzą zyski firm, które w rozliczeniu za odbudowę Iraku partycypują w zyskach ze sprzedaży ropy... Tak, tak, na budżet USA składa się 250 milionów Amerykanów, a z 300 miliardowego budżetu na operacje w Iraku zyski ciągnie co najwyżej kilkaset tysięcy pracowników zbrojeniówki, przemysłu paliwowego, no i służb specjalnych (wszak mają tajny budżet o nieznanej bliżej wartości, z którego tak naprawdę nikt ich nigdy nie rozliczy).... Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Oczywiście, że to zasłona dymna. 07.03.06, 02:20 Tak strasznie zarabiaja ze NASA skreslila do tej pory juz polowe swoich projektow bo nie ma pieniedzy. Na wojnie mozna sobie zarobic jesli podbije sie bogate panstwo, zostanie w nim a mieszkancow zmusi do pracy na sowj koszt. Tak jak to np. ruscy zrobili z Polska i wieloma innymi krajami po II Wojnie Sw. A naprawde myslisz ze te 300 mld idzie na uzbrojenie? Rzeczywiscie, Amerykanie traca tyle maszyn ze hoho :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaarrgh1 Re: Oczywiście, że to zasłona dymna. 07.03.06, 02:40 Jasne że nie wydają wszystkiego na uzbrojenie, ale nie mam przed sobą wyliczeń amerykańskiej administracji. No ale ile z tej kwoty to żołd dla 135 tysięcy amerykanów? Ile z tej kwoty poszło na odszkodowania dla rodzin, które straciły synów w Iraku? Ile to koszty zakupu papieru i długopisów dla celów administracyjnych? Ile dostają tłumacze i inni pracownicy cywilni? Przyjmując że nawet 2/3 z tych pieniędzy idzie na powyższe cele, to i tak 100 mld w trzy lata to zastrzyk finansowy który nie tylko pozwoli amerykańskiej zbrojeniówce przeżyć, ale i da silny impuls dla rozwoju nowych technologii dla wojska... Patrząc z tej perspektywy, twierdzę że dla USA to i tak jest dobry interes. Przyspieszą technologicznie i na jakiś czas nie będą sie musieli martwić wzrostem gospodarki chińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Oczywiście, że to zasłona dymna. 07.03.06, 02:52 100 mld przez 3 lata pozwoli amerykanskiej zbrojeniowce przezyc.... No bo umiera ona z glodu :) Sprawdz teraz na ile firm owe 30 mld rocznie zostanie podzielone i jakimi budzetami dysponuja na codzien te firmy. Okaze sie ze te 100 mld rocznie to nie tak duzo a juz na pewno nie oplacalo sie z tego powodu wejsc w gowno. Bede sie upieral przy tym ze GENRALNIE Usa na wojnie traci. Popatrz co sie dzieje w NASA ktora byla zawsze oczkiem w glowie kazdej administracji... Odpowiedz Link Zgłoś
aaarrgh1 Re: Oczywiście, że to zasłona dymna. 07.03.06, 03:21 Niedokładnie sie wyraziłem pisząc przeżyć... Miało być w cudzysłowie... Amerykanie zaniedbali rozwój wahadłowców, to i teraz NASA nie ma jak wykonywać misji załogowych. Skoro Bush narzucił agencji plan podbicia Marsa, to pewnie za jakiś czas ruszą do przodu. Potrzeba im "tylko" nowych technologii, bo jak pokazuje przykład Columbii, dotychczasowe sie zdewaluowały. A nowe technologie zwykle sprawdza się na wojnie... Ciągnąc temat technologii - w Iraku na szeroką skale wykorzystuje się bezpilotowe środki powietrzne, być może już jest tam testowany bojowo nowy "mundur" ze zintegrowanym komputerem i indywidualnymi środkami łączności który dodatkowo wyświetla żołnierzowi sytuację taktyczną i monitoruje jego stan zdrowia, jakiś czas temu trwały prace nad zastosowaniem w armii miniaturowych robotów, które przez wiele dni mogą obserwować wroga dzięki energii czerpanej z rozkładu na czynniki pierwsze "zwabionych" do robota owadów... Coś się dzieje, do pism o tematyce militarnej i ogólnonaukowej to powoli przenika, postęp sie powoli dokonuje. A że NASA cierpi... Jak administracja Busha poczuje, że trzeba czymś zająć publike, to i dla agencjii pieniądze się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Oczywiście, że to zasłona dymna. 07.03.06, 04:05 calcinus napisał: > Tak strasznie zarabiaja ze NASA skreslila do tej pory juz polowe swoich > projektow bo nie ma pieniedzy. > Na wojnie mozna sobie zarobic jesli podbije sie bogate panstwo, zostanie w nim > a > mieszkancow zmusi do pracy na sowj koszt. Tak jak to np. ruscy zrobili z Polska > i wieloma innymi krajami po II Wojnie Sw. > A naprawde myslisz ze te 300 mld idzie na uzbrojenie? Rzeczywiscie, Amerykanie > traca tyle maszyn ze hoho :) ============================================================================= Musze ci durniu jeszcze przypomniec przypowiastke o szklarzu i chlopcach wybijajacych okna, zebys zrozumial ze w calej tej awanturze kilka tysiecy ludzi zarobilo jakies tam marne dolary, a okpolo setka grube miliony. Na to musialo sie zlozyc miliony uczciwie pracujacych amerykanow. Panstwo amerykanskie jako takie nie zyskalo nic, nawet stracilo ale niektorzy niezle sie oblowili. A czemuz to dziadek Busha sprzedawal hitlerowcom stal na bomby, przez to ze ich lubil. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Oczywiście, że to zasłona dymna. 07.03.06, 04:05 calcinus napisał: > Tak strasznie zarabiaja ze NASA skreslila do tej pory juz polowe swoich > projektow bo nie ma pieniedzy. > Na wojnie mozna sobie zarobic jesli podbije sie bogate panstwo, zostanie w nim > a > mieszkancow zmusi do pracy na sowj koszt. Tak jak to np. ruscy zrobili z Polska > i wieloma innymi krajami po II Wojnie Sw. > A naprawde myslisz ze te 300 mld idzie na uzbrojenie? Rzeczywiscie, Amerykanie > traca tyle maszyn ze hoho :) Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 07.03.06, 01:11 skazujac tego czlowieka na smierc pokazujemy moralna nizszosc wobec skzanego. on nie dzialal w majestacie prawa slowskowyt.blox.pl/ r-d-q napisał: > Kara śmierci, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
roger39 Aftermath Unanswered Questions From 9/11 07.03.06, 01:37 Jak wyzej taki jest tytul dobrego filmu , ogolnie dostepnego na plytach DVD w USA i Knadzie , adres strony internetowej producenta : www.disinfo.com , www.GNN.tv . Film udowadnia i przedstawia wiarygodne dokumenty , iz zamach na wieze w Nowym Jorku byl jakby odpowiednikiem "polskiej " napasci na niemiecka radiostacje w Gliwicach 1 wrzesnia 1939 roku .Jak wiadomo polacy atakujac radiostacje mieli nastepnie zamiar podbic Niemcy i caly Swiat . Odpowiedz Link Zgłoś
hopcraft Oczywiscie ze to Polacy napadli na radistacje... 07.03.06, 01:47 ...w Gliwicach i powiedzieli, ze napadna na Niemcy. Pozniej trabiono o tym w niemieckich mass-mediach, a wiadomo, ze radio i gazety nie klamia (wtedy jeszcze nie bylo TV i CNN). calcius moze potwierdzic, bo on wierzy w CNN i on dobrze wie, kto ma racje. calcius kazdy dziennik CNN oglada i kiedys powiedzieli tam, ze Saddam ukryl cala swoja bron masowego razenia na ciezarowce i zakopal ja do ziemi, i teraz nikt nie moze tej broni znalezc, bo jest duzo piasku. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Oczywiscie ze to Polacy napadli na radistacje 07.03.06, 01:50 Chlopie, CNN jest akurat antybushowska :) Nie kompromituj sie baranku, nawet mojego nicka bezblednie przepisac nie potrafisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
hopcraft Re: Oczywiscie ze to Polacy napadli na radistacje 07.03.06, 01:54 calcowaty, twierdzisz, ze CNN jest antybuszowska??? hehehe... Faktycznie szkoda czasu na jakakolwiek dyskusje z toba. Idz juz spac pacanie, niech cie sie calcowaty te w piasku zakopane ciezarowki z rakietami przysnia... Odpowiedz Link Zgłoś
tstawiu Re: Oczywiscie ze to Polacy napadli na radistacje 20.01.07, 20:42 ...a wam awionetki wbijające w pentagon:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzein Re: Oczywiscie ze to Polacy napadli na radistacje 07.03.06, 03:50 Calcunus, mam juz odpowiedz na Twoja GLUPOTE. Objawy jakie tu starasz sie prezentowac swoimi postami, to nic innego jak pomylka pielegniarki przy Twoim porodzie. Powinna Cie walnac w dupe abys dal glos, ta jednak walnela cie w pusta lepetyne, i to tak niefortunnie - ze ze skutkiem nieodwracalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci kara smierci to barbarzynstwo 07.03.06, 03:01 slowskowyt.blox.pl/ r-d-q napisał: > Kara śmierci, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex Ponad 500 członków rodzin ofiar patrzy 07.03.06, 03:06 na Palestynę i widzi ludobójstwo zydów na narodzie palestyńskich arabów. widzi getto za 8 metrowym murem. widzi 4,5 mln ofiar zydowskich czytek etnicznych. widzi mordowanie palestyńskich patritów walczących z żydowskim okupantem palestyny. Odpowiedz Link Zgłoś
goralenfolk Re: Ponad 500 członków rodzin ofiar patrzy 07.03.06, 08:00 Palestyńczycy sa ofiarami własnego barbarzyństwa.Ma ono na imię terroryzm i islam.Nie są godni żadej empatii-no chyba ze lewicowej- wszak polega ona na podobnym obłędzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 Re: Ponad 500 członków rodzin ofiar patrzy 07.03.06, 15:45 goralefolk:to nie palestyńczycy przyjechali tłumnie i wbrew limitom imigracyjnym do palestyny w latach 1940-1946 lecz zydzi. to tak jakby do polski po IIWŚ przyjechało prawie 1,5 mln zydów i chciało załozyc państwo żydowskie na ziemiach polskich. żydzi nie pytali ludności palestyńskiej czy chce aby zydzi utworzyli na palestyńskiej ziemi swoją administracje państwową nie zrobili zydzi referndum w tej sprawie nie uzgodnili tego powstania nowotworu państwowego z sasiadami państwami arabskimi wprost przeciwnie wszyscy arabowie z palestyny i okoli bliskiego wschodu byli temu nowotworowi przeciwni. palestyńczycy to patrioci walczący z zydowska okupacja ich palestyńskich ziem tak samo jak polacy walczyli z okupacja niemiecką. gdyby palestyńczycy mieli lepszą broń to może atakowalilby czołgami, rakietami , helikopterami , smolotami ale nie maja i atakuja tak jak mogą.nie atakuja dzieci ale każy dorosły w israelu jest zmobilizowanym żołnierzem. tak więc góralufolk palestyńczycy to patrioci a żydzi i ich przywódcy do ludobójcy narodu palestyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw.szczerbak Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 07.03.06, 03:48 Niby za co? Odpowiedz Link Zgłoś
dziwak4 Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 07.03.06, 07:01 r-d-q napisał: > Kara śmierci, po prostu. Kara smierci,ale chyba dla ciebie. Gdybys znal ostatnia rozmowe Busha z tym czlowiekiem przed atakiem,to bys przynajmniej wiedzial komu ta kara powinna zostac przysznana.(rozmowa oczywiscie byla posrednia). Baranie stary. Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: USA: pierwszy proces za atak na WTC 07.03.06, 08:20 "By uzyskać wyrok śmierci, prokuratura musi udowodnić poza wszelką wątpliwość, że Moussaoui wiedział o zamachach 11 września w momencie schwytania go w sierpniu." Bush tez wiedzial i przez siedem minut stal jak palant bezmozgowy.Od momentu kiedy sie dowiedzial o pierwszym samolocie ktory wlecial w WTC uplynelo 40 minut.Bush nie zareagowal.Oskarzyc palanta o ignorancje i wspoludzial w zabiciu ludzi w drugim wiezowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
igf2r Ile potrwa proces?????? 07.03.06, 09:33 "...podczas obecnego procesu, który potrwa przynajmniej kilka tygodni." TAAAAAKI proces i tylko kilka tygodni????? U nas trwałoby to ze 20 lat a terrorysta zmarłby śmiercią naturalną przed wyrokiem. Oczywiście potem jeszcze komisja sejmowa wydłużałaby całą sprawę (bo w mediach trzeba się pokazać) itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa64 Proces za WTC, proces Tatara, afera mięsna 07.03.06, 10:21 I wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
lolo_de_bolo 1 sądzonym powinien byc BUSH 07.03.06, 15:32 Nie wyobrazam soebie by grupa kilku zarosnietych kolesi mieszkajacych w jaskiniach w Afganistanie byla zdolna do takiej akcji ? Na pentagon nie spadl samolot - to juz na 100% pewne a w WTC udezyly samoloty Cargo co bylo udowodnione nie raz. Wystarczy obejrzec filmy FOX news. Odpowiedz Link Zgłoś