imagiro 09.03.06, 20:59 nareszcie madrosc zwyciezyla ... niech ten busz w koncu wygumuje sie ze sceny politycznej ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Jakich amerykanów? 09.03.06, 21:01 przecież terminal, ktory mieli przejąć arabowie jest w rekach brytyjczyków. w NY nie ma zadnych amerykanow. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Jakich amerykanów? 09.03.06, 21:02 amerykanska "entity" ... ty tez sie gumuj ... www.cnn.com/2006/POLITICS/03/09/port.security/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Jakich amerykanów? 09.03.06, 21:09 naczytales sie bzdur i na dodatek nie wiesz co jest grane. ale jesli ci z tym dobrze to nie bede przerywal błogostanu. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Jakich amerykanów? 09.03.06, 21:11 teraz oczywiscie to bzdury, ze Emiraty zrezygnowaly z dealu ... a dla mnie to zwyciezyli prosci Amerykanie, ktorzy wiecej rozumieja od tego prostaka prezia. a tobie o co chodzi felusiak ? nie ufasz Brytyjczykom ? po ktorej stronie ty stoisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Jakich amerykanów? 09.03.06, 21:44 tiu,tiu, bleeeee, aaaaa aa! psik !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek_x Wrog ludu czycha w amerykanskich portach. 10.03.06, 01:01 Role sowieckiego wroga ludu odgrywaja w USA "terorysci". Dochodzi do absurdu takiego, ze "wrogiem ludu" czyli terrorysta jest kazdy przedstawiciel narodow semickich, moze za wyjatkiem jednego. Co z tego, ze elita Emiratow Arabskich to sojusznik Ameryki. Jezeli sa to Arabowie to na pewno sa "wrogiem ludu". moga przez te porty dostac sie do USA i zagrazac bezpieczenstwu. W miedzyczasie setki tysiecy ludzi rocznie przechodzi sobie do USA przez granice z Meksykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Jakich amerykanów? 10.03.06, 00:46 felusiak1 napisała: > naczytales sie bzdur i na dodatek nie wiesz co jest grane. --- oswiec wszystkich i powiedz co? Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Jakich amerykanów? 10.03.06, 00:48 felusiak1 napisała: > w NY nie ma zadnych amerykanow. --- kto jest w NY? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Zmęczony jestem oswiecaniem 10.03.06, 01:17 it falls on deaf ears. DP World kupił Peninsular & Oriental (P&O), ktora w tej chwili prowadzi przeładunki w amerykanskich portach. P&O to firma brytyjska a nie amerykanska. Obok P%O w NY/NJ prowadza przeładunki Maersk - Dania (pod nazwa Nedlloyd) Maher of Canada - Kanada Wallenius Wilhelmsen - Szwecja/Norwegia. Nie działa zadna amerykanska firma zalmująca się przeładunkiem. Jesli nie damy arabom to musimy kogos znaleźć, kogos kto zapłaci 700 mln dolarow. I przestanmy wreszcie mowic, ze jakas amerykanska firma to kupi bo jest to rownie idiotyczne jak mowienie, ze jakas amerykanska firma wyprodukuje nam DVD Player. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek_x Re: Zmęczony jestem oswiecaniem 10.03.06, 01:26 No to czego sie panowie kongresmeni obawiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Zmęczony jestem oswiecaniem 10.03.06, 03:02 diabelek_x napisał: > No to czego sie panowie kongresmeni obawiaja? --- Z wypowiedzi f.. wynika ze ... bez arabow koniec USA. I co my teraz zrobimy , takie -bubu- dostal 'fuc' wychodzac na glupka w tym interesie. On 'VETO' pod kazdym wzgledem nawet wbrew woli ponad 70% obywateli, a tutaj Araby same daja noge!!!! 'fuc ' chcac nie chcac wyszedl na imbecyla-zdrajce! Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek_x Re: Zmęczony jestem oswiecaniem 10.03.06, 05:34 Szyld zawsze mozna zmienic na bardziej "aryjski", a transferowane pieniadze, jak wiemy, nie maja zapachu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Zmęczony jestem oswiecaniem 10.03.06, 02:59 felusiak1 napisała: > Nie działa zadna amerykanska firma zalmująca się przeładunkiem. > Jesli nie damy arabom to musimy kogos znaleźć, kogos kto zapłaci 700 mln > dolarow. --- o czym ty wstawiasz f...? ja sie pytam o populacje w NY nie o firmy ktore robia biznes w tym rejonie. Jak sam widzisz nie kazdy jest... 'Zydem'. Jesli zrozumiales aluzje to bardzo dobrze ale nie wydaje mi sie, do tego potrzeba jeszcze troche niezaleznie myslec. ps: $700 mil. mowisz, sadzisz ze to duzo? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 debilka 10.03.06, 03:51 słuchaj debilko, USA jedzie na deficytach, ktore ktos z zewnatrz musi kupic aby caly ten kram funkcjonowal. jesli zniechecisz wszystkich inwestorow to nie bedzie cie stac na rent bo nie bedziesz miala pracy. reszta twojego wypotu jest tak zenujaca ze pomine. Niech wszyscy przestraszeni kongresmani zloza sie, zbiora 700 mln i niech sami przeladowuja. wtedy bedzie amerykanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Smierdzisz 10.03.06, 09:11 felusiak1 napisała: > słuchaj debilko, USA jedzie na deficytach, ktore ktos z zewnatrz musi kupic aby caly ten kram funkcjonowal. jesli zniechecisz wszystkich inwestorow to nie > bedzie cie stac na rent bo nie bedziesz miala pracy. Niech wszyscy przestraszeni kongresmani zloza sie, zbiora 700 mln i niech sami przeladowuja. wtedy bedzie amerykanskie. --- wystarczy f...! otworzyels sie kim jestes,... nie wyrobiles obciazenia, twoj 'fuc' padl ryjem w gowno ktore sam zrobil pociagajac taka szkarade jak ty. Smierdzisz tym samym lajnem co oni, z ta ronica ze jestes zerem nawet dla nich. $700 mln. to sa kieszonkowe drobne, o czym ty wogole piszesz? Dostaliscie po pyskach od swoich 'przyjaciol'. Gdybys mial choc resztki czegos w sobie, poprostu zamknalbys jadaczke bo plujesz pod wiatr frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Porty w rekach Amerykanow ...!!! 10.03.06, 05:05 no to tenis w porcie... Odpowiedz Link Zgłoś