oopsy-daisy 27.03.06, 23:36 Prowokator wypisuje głównie oswoich zainteresowaniach zboczeniami i do tego wulgarnym językiem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39197544&a=39219754 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oopsy-daisy Wystarczy w wyszukiwarce przeszukać 27.03.06, 23:40 [4] Ile bierzesz za sprzedaż dupy? Z ciekawości autor: ben_shaprut data: 2006-03-26 16:29:46 [9] Naćpałeś się? autor: ben_shaprut data: 2006-03-26 16:18:00 [10] Za co pracuje eva? autor: ben_shaprut data: 2006-03-26 16:21:27 [27] Gorąco koło dupy, pieski prezia? Przyjdzie czas... autor: ben_shaprut data: 2006-03-26 16:06:03 [11] Nie pieprz. Wtedy nie miał wyboru. Dla rozwiania autor: ben_shaprut data: 2006-03-25 23:54:11 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?index=2005-2006&VE_szukaj_a=&forum=&autor=ben_shaprut&nrFor2=&A_szukaj=temat&A_szukaj=tresc&szAutor=D&nrFor=&tag=on&ile=50&sort=data_desc&ktory=1 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 27.03.06, 23:40 hahaha...... nie wytrzymal dlugo w nowej roli.... stary wqrwielszczak sie odezwal... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Pewnie, Danuś - gra się o godność toczy. Jutro 27.03.06, 23:45 spłynę, ale dziś nie pozwolę, żeby się szlam z ambasady baćki bezkarnie rozpychał. P.S. Jak ci się podobam w roli rzekomego agenta Mossadu? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Pewnie, Danuś - gra się o godność toczy. Jutr 27.03.06, 23:50 nu, mogles sie pokazac choc raz i nie pozwalac uprzejmie. myslisz, ze wlosek by ci spadl z glowy? ja rozumiem, ze juz od paru lat ku.. i dupa to przecinki w mowie polskiej, ale jak na czlowieka z tzw. wyzszym wyksztalceniem, to chyba stac sie na wiecej? a moze i nie stac... a gdzie to ty sie zabawiasz w agenta mossadu? robisz mi konkurencje, czy co? bo agent mossadu na tym forum to ja i nie dam sobie odebrac pierwszenstwa. bez inwektyw nie dam... Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Dana - pierwsza zasada filologa to rozmawiać 27.03.06, 23:59 z pacjentem subkodem językowym zrozumiałym dla niego - chyba rozumiesz, bo sama uprawiasz taką demagogię. A na agenta Mossadu się nie pchałem (chociaż - wybacz, ogarnia mnie dziki chichot, kiedy mnie o to oskarżają... Bez urazy, sama rozumiesz...). A na serio, to niedługo spływam. Sam Ci to doradzałem, wykrzyczałem się i rozum wraca. Są lepsze miejsca od tego bagna, ale czasem nerwy ponoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana - pierwsza zasada filologa to rozmawiać 28.03.06, 00:07 zgadza sie, sa lepsze miejsca. ale ty zamiast doradzac innym, zastanow sie co i jak piszesz. przeciez nie powiedzialbys cos takiego w towarzystwie, czy powiedzialbys? nie wiesz kto to oopsy to po co? masz do wyboru pare innych inwektyw, nie takich wulgarnych, jak juz sie ponosi... nu, ale ja nie od wychowywania... tylko ze wiem, ze potrafisz tez inaczej, nawet jak kogos nie lubisz, dlatego. zawsze miej przed oczami lustro, to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Re: Dana - pierwsza zasada filologa to rozmawiać 28.03.06, 00:11 Czasem Cię lubię - np. teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy w języku polskim pisze sie "trol", głupku 27.03.06, 23:49 Powinienes znać swoje imie w języku, w którym trolujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 27.03.06, 23:59 he,he ale mily dzien na forum. dancia wrocila,ben tez,gini sie odezwala po latach,antos sie zkomunizowal na lemowo:czyli czas na biegi:) oopsy nie boj bidy ben to nic w porownaniu z agentka mossadu,ta ma dopiero jezor jak swa buzke feministyczna otworzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Ale fuchę mi przydzieliło KGB pierwsza klasa, nie? 28.03.06, 00:00 Ale co ja z tego będę miał? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Ale fuchę mi przydzieliło KGB pierwsza klasa, 28.03.06, 00:01 ben_shaprut napisał: > Ale co ja z tego będę miał? radoche po pachy.ale co fakt to fakt,ze powinienes buzie umyc czasem ben:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy głupkom słabo widać płaca, bo sie żali 28.03.06, 00:08 ben_shaprut napisał: > Ale co ja z tego będę miał? Takim trolom na twoim poziomie, którzy tylko "dupa" umieja na wszystko odpowiedzieć, marnie płacą. Wiec nie dziwie sie, że sie żalisz. Podnies wykształcenie prowockie, to może lepiej zapłacą. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Nie rozumiem twoich rozterek - mamy inne płace... 28.03.06, 00:21 ale jakoś ci nie współczuję... Jaka funkcja w KGB? Odpowiedz Link Zgłoś
olo3000 ja go rozgryzłem 28.03.06, 00:24 on jest "protestanckim praktykantem" (znaczenia słów pieprzą mu się strasznie). Uśmiałem się czytając tego nieuka z białoriskiej ambasady. Raczej jest początkującym parobkiem siedzącym w "białym wywiadzie". Bo szczeka zbyt prosto na agenta. Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 28.03.06, 00:01 > ben to nic w porownaniu z agentka mossadu,ta ma dopiero jezor jak swa buzke > feministyczna otworzy:))) Ale przynajmniej analnych ciągotek nie ma. To chyba nie jest normalne, żeby z takim rynsztokiem na forum publicznym sie spotykac.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 28.03.06, 00:03 oopsy-daisy napisał: > > ben to nic w porownaniu z agentka mossadu,ta ma dopiero jezor jak swa buz > ke > > feministyczna otworzy:))) > > Ale przynajmniej analnych ciągotek nie ma. > To chyba nie jest normalne, żeby z takim rynsztokiem na forum publicznym sie sp > otykac.... he,he a kto ja wie co ona ma,ja w to nie wnikam. kazdy ma swoja tolerancje tekstow,ja osobiscie mam dosyc danci i jej przyjaciol z wizjami:) Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 28.03.06, 00:06 > tekstow,ja osobiscie mam dosyc danci i jej przyjaciol z wizjami:) Ja rzadko ją czytuję, wiec mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 28.03.06, 00:08 oopsy-daisy napisał: > > > > Ja rzadko ją czytuję, wiec mam spokój. to dobra rada w stosunku do tych,ktorzy cie zloszcza inaczej samemu mozna zaczac jezyk lamac,a nie ma po co:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 28.03.06, 00:14 brawo, madra dziewczyna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 28.03.06, 00:06 oopsy-daisy napisał: > > > Ale przynajmniej analnych ciągotek nie ma. > To chyba nie jest normalne, żeby z takim rynsztokiem na forum publicznym sie sp > otykac.... to przyklad jej bardziej kulturalnych kolegow z grupy rozrywkowej KUKULKI,he,he oni na wyzszym poziomie jezyka lacinkiego niz ja,ale kto wie moze za jakis czas i my dolaczymy do smietanki intelektualnej tego forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39285471&a=39302798 Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy Stawiam, że to ten ben_shaprut 28.03.06, 00:14 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39285471&a=39302798 Tekst wygląda na wziety z jego podrecznika prowoka. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Stawiam, że to ten ben_shaprut 28.03.06, 00:16 oopsy-daisy napisał: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39285471&a=39302798 > > Tekst wygląda na wziety z jego podrecznika prowoka. nope to bardzo kulturalny kolega dany. bena znamy tu od dawna ja np. go lubie tylko czasem uzywa BARDZO nieparlamentarnych slow i tu zgadzam sie z dana,ze powinien sobie wziac na wstrzymanie,bo tak sie wyslawiac nie musi:) Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Dzięki za "obronę", ale nie przeginaj z doborem 28.03.06, 00:19 rozmówców... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Dzięki za "obronę", ale nie przeginaj z dobor 28.03.06, 00:20 wqrwiony2 napisał: > rozmówców... kazdy ma do tego prawo ben Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Re: Dzięki za "obronę", ale nie przeginaj z dobor 28.03.06, 00:22 Ale ja się z Daną nie całuję (może czasem, ale ukradkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dzięki za "obronę", ale nie przeginaj z dobor 28.03.06, 00:25 psujesz moja dobra opinie, szaprucinski... ja sie z toba nie caluje... chcesz zeby mi wkopali czy co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Re: Dzięki za "obronę", ale nie przeginaj z dobor 28.03.06, 00:27 Sorry: to była jak najdalej posunięta przenośnia, przeznaczona dla innego forum... (a ty masz pojęcie, jak mi teraz moherowe berety dołożą?) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Dzięki za "obronę", ale nie przeginaj z dobor 28.03.06, 00:32 dana33 napisała: > psujesz moja dobra opinie, szaprucinski... ja sie z toba nie caluje... > chcesz zeby mi wkopali czy co? :))) nu..why not..ben pisal ze ma troche koszernej krwi... rasizmem to pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Re: Dzięki za "obronę", ale nie przeginaj z dobor 28.03.06, 00:40 i to jakiej... a serio, to witam po długim niewidzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Dzięki za "obronę", ale nie przeginaj z dobor 28.03.06, 00:25 wqrwiony2 napisał: > Ale ja się z Daną nie całuję (może czasem, ale ukradkiem) a caluj sie z kim chcesz tylko trzymaj fason na forum. mamy dosyc tych,ktorzy bluzgaja tu jak woznice,nie trzeba nam nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy Z nasz go dobrze? 28.03.06, 00:42 Mnie przypomina on tego łże-angola "kropekuka". Po wybuchach szału m.in. Stawiam, że to ten sam prowok. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Ja tylko komentuję twoje, materacu baćki... 28.03.06, 00:06 Ile wziąłeś, batty? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 28.03.06, 00:09 nu, ciagle jeszcze nie moge porownac siebie z twoim jezorem, pustemo-klamczucho patologiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 28.03.06, 00:12 dana33 napisała: > nu, ciagle jeszcze nie moge porownac siebie z twoim jezorem, pustemo-klamczucho > > patologiczna... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pewnie,ze nie mozesz bos glupsza opetana33. no uciekam zanim ci sie piorka nasroza,bo tak czy tak za wiele zdan dzisiaj wymienilysmy. ps.sprawdz kto to powiedzial ja czy ty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Daaaana! Ktoś mnie tutaj za język opieprzał! 28.03.06, 00:27 nu, 2 osoby cie tu opieprzaly, juz widac lekka poprawe. jak tak bedzie i dalej, to moze jeszcze bedzie z ciebie filolog uprzejmy... ide spac, bo jutro wybory i trzeba wiedziec kogo wybierac. ide na partie, ktora ma w planach walczyc z bankami, dobry wybor, nie? zdzieraja z nas niesamowicie.. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Daaaana! Ktoś mnie tutaj za język opieprzał! 28.03.06, 00:39 dana33 napisała: > ide na partie, ktora ma w planach walczyc z bankami, dobry wybor, nie? zdzieraj az nas niesamowicie.. walcz,moj bank w Bostonie kazal placic jak sie kolo niego przechodzilo(kamery)...prawie Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko o co tutaj biega?? 28.03.06, 00:23 jezyk jak jezyk,czasmi innego nie rozumieja kiedy pewne sprawy trzeba wyjasnic....do konca Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy o rynsztok 28.03.06, 00:27 Gdyby umiał cokolwiek wiecej niż tylko pisanie "dupa" i insynuowanie stosunków analnych, to by było mniejszym problemem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39305534&a=39307040 Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: o rynsztok 28.03.06, 00:35 widac od niedawna na forum....nie takie tutaj rzeczyw wypisywali a co powiesz o wspolczesnych polskich filmach??? tysiace ludzi w roznym wieku oglada i nawet "wprawionemu" na Powislu uszy wiedna Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: o rynsztok 28.03.06, 00:37 bam_buko napisał: > widac od niedawna na forum....nie takie tutaj rzeczyw wypisywali > a co powiesz o wspolczesnych polskich filmach??? tysiace ludzi w roznym wieku > oglada i nawet "wprawionemu" na Powislu uszy wiedna he,he kolego a tobie UNE zwiedlI? ten kto z dancia nawija musi chyba miec je z zelaza czy stali. to babsko chyba nie napisalo nigdy do mnie bez bluzgniecia i ja zyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: o rynsztok 28.03.06, 00:42 Przecie ty Warszawianka i wozakow rozwozacych wegiel pamieta....dyskusje z konmi i klijentami zapewne tez,w mlodym wieku to czlowiek chlonny nowej wiedzy nie??? i cosik zawsze zapamietal Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: o rynsztok 28.03.06, 00:44 bam_buko napisał: > Przecie ty Warszawianka i wozakow rozwozacych wegiel pamieta....dyskusje z > konmi i klijentami zapewne tez,w mlodym wieku to czlowiek chlonny nowej wiedzy > nie??? i cosik zawsze zapamietal oj czlowiek sie tej lacinki poduczyl na powislu,ale nie powiem abym to po tylu latach mile wspominala:) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: o rynsztok 28.03.06, 00:48 i-love-2-ski napisała: > bam_buko napisał: > > > Przecie ty Warszawianka i wozakow rozwozacych wegiel pamieta....dyskusje > z > > konmi i klijentami zapewne tez,w mlodym wieku to czlowiek chlonny nowej w > iedzy > > nie??? i cosik zawsze zapamietal > > oj czlowiek sie tej lacinki poduczyl na powislu,ale nie powiem abym to po tylu > latach mile wspominala:) tu juz nawet nie biega o wspomnienie,raczej osluchanie czasmi z palantami inaczej nie mozna,"lacine " tylko kapuja Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: o rynsztok 28.03.06, 00:50 bam_buko napisał: > > tu juz nawet nie biega o wspomnienie,raczej osluchanie > czasmi z palantami inaczej nie mozna,"lacine " tylko kapuja no takie gnomy to chyba sobie odpusc,to ponizej obcasa,nie ma co sobie nimi butow zanieczyszczac. wiadomo to szeregowy danci,a ta grupka mnie uwielbia lzyc. fajne te chlopki musza byc w realu:) ps.ciagle jestes mi winien ciastko,biada jak zapomnisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: o rynsztok 28.03.06, 00:57 i-love-2-ski napisała: > no takie gnomy to chyba sobie odpusc,to ponizej obcasa,nie ma co sobie nimi > butow zanieczyszczac. wiadomo to szeregowy danci,a ta grupka mnie uwielbia lzyc napislem zeby mores czul i nie podskakiwal > fajne te chlopki musza byc w realu:) > ps.ciagle jestes mi winien ciastko,biada jak zapomnisz:) jade w czerwcu do Polski(sam)........wiec Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy Re: o rynsztok 28.03.06, 00:39 > widac od niedawna na forum.... Po przerwie. A na forum mozna pisać ostro, ale bez rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 To chyba nie ty? Kto ci się zalogował w ambasadzie 28.03.06, 00:41 baćki? Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy A może ja powinienem do sądu wystąpic? 28.03.06, 00:44 Gnojek sugeruje mi, ze mi jakas ambasada płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: o rynsztok 28.03.06, 00:43 oopsy-daisy napisał: > > widac od niedawna na forum.... > > Po przerwie. > > A na forum mozna pisać ostro, ale bez rynsztoka. mozna Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 28.03.06, 00:39 a jakim jezykiem pisac do rachelci, ja to przecie rajcuje, pol foruma ja tu dmucha Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 28.03.06, 00:45 genom3 napisała: > a jakim jezykiem pisac do rachelci, ja to przecie rajcuje, pol foruma ja tu > dmucha ty lepiej zamknij dziub i wcale nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Dlaczego trol-prowok ben_shaprut jest tolerow 28.03.06, 00:47 bam_buko napisał: > genom3 napisała: > > > a jakim jezykiem pisac do rachelci, ja to przecie rajcuje, pol foruma ja > tu > > dmucha > > ty lepiej zamknij dziub i wcale nie pisz a co tobie zwieracze puscily? Odpowiedz Link Zgłoś